PostHelper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Για μένα είναι μεγάλο λάθος να μη παίζεις μονά στα σκοράκια! Δεν ειναι θεμα λαθους. Ειναι θεμα του τι επιζητας. Θεμα φιλοσοφιας δηλαδη! Και το αν θα επιλεξεις με λιγα χρηματα να παρεις πολλά(πχ με 5 ευρω να παρεις 5000€) ή με πολλα χρηματα να παρεις 1-2-5 φορες τα χρηματα σου ως καθαρο κερδος(πχ με 20 ευρω να παρεις 80€). Εγω απο 40 και 50 ευρω κερδος δεν εχω αναγκη και ετσι επιζητω το ρισκο, επιζητω δηλαδη τα 3000+ ευρω. Παιζοντας μονα στα σκορ δεν θα το πετυχω ποτέ αυτο. Δεν λεω φυσικα οτι αυτο που κανω ειναι πιο συμφερον για εμενα. Εξαλλου ανελυσα πως παει με την γκανιοτα. Οσο πιο πολλους αγωνες παιζεις, ανεβαινει αυτη και χανεις(ο παικτης) συνολικα περισσοτερα αφου η πιθανοτητα να χασεις ειναι μεγαλυτερη. Οποτε συνολικα σε βαθος χρονου δεν συμφερει να παιζει πολλους αγωνες. Οσο πιο λιγους τοσο καλυτερα. Αλλά αυτο σε βαθος χρονου. Απο την αλλη εαν δεν νοιαζεσαι οπως εγω πχ, καθολου για μικρα κερδη πχ 50 ευρω την ημερα, δεν εχεις αλλη επιλογη απο το να παιζεις πιο πολλους αγωνες και να ελπιζεις οτι η πρωτη σιγουρη επιτυχια που οριζεται απο την γκανιοτα(γιατι θα υπαρξει μια επιτυχια καποια στιγμη) θα ερθει αρκετα νωριτερα ετσι ωστε η διαφορά κερδος με χασουρα να ειναι στο 60% με 90% του κερδους(καλα και στο 505 να ειναι μια χαρα). Αυτο που αναζητω εγω δηλαδη ειναι στα σκαμπανεβασματα που κανει το καθαρο κερδος/χασουρα σε βαθος χρονου, τα οποια σκαμπανεβασματα ειναι πολυ πολυ μικροτερα παιζοντας πολυ μεγαλες αποδοσεις(στοιχηματα με μεγαλη γκανιοτα) και βασικα εχουμε μια γνησιως φθινουσα πορεια του καθαρου κερδους(αρνητικες τιμες δηλαδη χασουρα), σε αυτα τα σκαμπανεβασματα λοιπον να πετυχω στην αρχη να πιασω οποτε εκει θα εχουμε την θεαματικη ανοδο της τιμης του καθαρου κερδους που θα υπερ-υπερκαλυψει την προηγουμενη χασουρα οποτε και εκει θα αρχισω αλλο ειδος στοιχηματισμου πιθανοτερα, γιατι φυσικα αν συνεχισω θα καταληξω να εχω χασει συνολικα τελικα, το ποσό που οριζεται απο την γκανιοτα. Για συστήματα μαρέσουν το 1-2 με 5-2Ε και 1-2-3 με 4-1-1Ε Τι εννοεις με "5-2 Ε" ? Και με "4-1-1Ε"?
Porg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ενδεικτικά πονταρίσματα στο 1-2 5ευρώ στα μονά και 2 στη δυάδα, αντίστοιχα στο 1-2-3 4ευρώ στα μονά και απο ένα στις δυάδες και τις τριάδες Αυτό που πρέπει να κοιτάς είναι να μην είσαι χαμένος!Εσύ δεν κατάλαβα τι παίξιμο προτείνεις για τα σκοράκια
PostHelper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ενδεικτικά πονταρίσματα στο 1-2 5ευρώ στα μονά και 2 στη δυάδα, αντίστοιχα στο 1-2-3 4ευρώ στα μονά και απο ένα στις δυάδες και τις τριάδες Α καταλαβα τι εννοουσες. Αυτό που πρέπει να κοιτάς είναι να μην είσαι χαμένος!Εσύ δεν κατάλαβα τι παίξιμο προτείνεις για τα σκοράκια Δεν ειναι αυτο που πρεπει να κοιτας. Διαφωνω. Ξαναλεω οτι ειναι θεμα φιλοσοφιας. Εγω κοιταω να κερδισω 5-6 χιλιαδες ευρω τουλαχιστον. Για αυτο και παιζω για 3000+ ευρω. Τα 50 ευρω δεν με νοιαζουν να τα κερδισω. Και το να χασω 5-10 ευρω επειδη επαιξα με πολυ ρισκο(και θα μπορουσα να εχω πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισω 80 ευρω) δεν με πειραζει. Για αυτο παιζω και ΚΙΝΟ, Τζοκερ, ΛΟΤΤΟ και Λαχεια. Γιατι αγοραζω ελπιδα. Δεν προσπαθω να βγαλω μεροκαματο με λιγα λογια. Δεν προτεινα κατι συγκεκριμενο απλως ανελυσα τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανουν οι παικτες και πως εχουν τα πραγματα. Αναλογως την φιλοσοφια που παιζουν παντα.
PostHelper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Αυτά για σήμερα 07_11_2013.JPG Μαλλον ατυχησες στο οβερ 2.5 του ΠΑΟΚ διοτι ο Στεφενς σημερα τους εχει βαλει να παιζουν αμυνα και να παιζουν αργααααα, οσο πιο αργα μπορουν να παρουν την ισοπαλια να τελειωνουμε για να μην κουραστουν. Αν και ολα μπορει ακομη να συμβουν.
Dropsreef Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μαλλον ατυχησες στο οβερ 2.5 του ΠΑΟΚ διοτι ο Στεφενς σημερα τους εχει βαλει να παιζουν αμυνα και να παιζουν αργααααα, οσο πιο αργα μπορουν να παρουν την ισοπαλια να τελειωνουμε για να μην κουραστουν. Αν και ολα μπορει ακομη να συμβουν. Kαι με τον Άρτζι βλέπω να ατυχώ και με το γκολ της απολλωνάρας στο Ολίμπικο
LRoi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάλι έπαιξα: Μακάμπι - ΠΑΟΚ Χ Ραπίντ Βιέννης - Γκενκ Χ Τρομσό - Ανζί 2 και Η μλκία είναι ότι κώλωσα να βάλω ένα δεκάρικο, να τα κάνω 200, ενώ για δεκάρικο πήγα, αλλά με έφαγαν τα Τζόκερ. Δεν πειράζει, μην είμεθα και πλεονέκτες.
Anubis13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 καλοφαγωτα ετσι κι αλλιως κανεις δεν μοιραζει λεφτα. Απο τα τζοκερ πρεπει να εχεις αρκετο φαρδος
PostHelper Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 καλοφαγωτα ετσι κι αλλιως κανεις δεν μοιραζει λεφτα. Απο τα τζοκερ πρεπει να εχεις αρκετο φαρδος Στο Τζοκερ(ΚΙΝΟ 9/9,10/10,11/11,12/12, Λοττο) αγοραζεις ελπιδα! Δεν ειναι χαμενα λεφτα που λενε. Δεν παιζεις για να βγαλεις 20-50 ευρω. Παιζεις για να κερδισεις οσα δεν θα κερδιζες πιθανοτατα ποτέ δουλευοντας. ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ! Πχ παιζοντας εστω 4 στηλες με 2€ τι κάνεις? Πεταμενα λεφτα? Διοτι μιλαμε για 1 στα 8 εκατομμυρια πιθανοτητες να κερδισεις. ΟΧΙ! ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ! Μια ελπιδα που αν δεν επαιζες εστω και αυτα τα 2 ευρω ή εστω και μισο ευρω(μια στηλη) δεν θα ειχες. Και ειναι καλο να εχεις μεσα σου την ελπιδα. Οι πιθανοτητες στο Τζοκερ τι να λεμε, ειναι τραγικες. Αλλά αγοραζεις την ελπιδα οτι μπορει ξαφνικα να κερδισεις 300000+ ευρω.
LRoi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Το στοίχημα σου δίνει λεφτά για τα κοινόχρηστα, αλλά το Τζόκερ σου καταργεί τα κοινόχρηστα, τι να λέμε τώρα Πάντως εδώ διάβασα αρκετά σήμερα και ο τύπος έπεσε σε πολλά μέσα. Ουσιαστικά αυτός με πήγε ταμείο
Porg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ο ίδιος θα είναι λογικά, υπάρχει συνεργασία και με ραδιόφωνο κτλ
arsenal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Εγω βλέπω καλα παιχνιδια για Σ/Κ Πλατανιάς,Πας Γιάννενα,Μιλαν,Αστον Βίλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις