Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To 'βλεπες. Το 'παιξες;

Eμ το αλλαξα λιγο και με κατεστρεψε...Η πολλη σκεψη τρωει τον αφεντη στο στοιχημα :/

κακη βδομαδα..

Δημοσ.

ποια κακη εβδομαδα? κακη χρονια τελειως....απειρους κουβαδες....

σημερα η αγαπημενη μου αρσεναλ μου ξαναστερησε κουπονακι 120 ευρα μιας και την ειχα ασο μαζι με την σελτικ και διπλο ναπολι κ τσελσι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπα μετα απο καιρο να ριξω ενα κουπονι για πλακα, οποτε εβαλα μολις 1€ παρολι 6 ματς.

Τσελσι 2

Ζενιτ 2

Στεαουα χ

Ναπολι 2

Σελτικ 1

Αρσεναλ χ

Στις υγειες μου

Επεξ/σία από SlimData
Δημοσ.

2 παιχνιδάκια από εμένα:

1.) Απόλλων Λεμεσού - Λάτσιο διπλό και

2.) ΠΑΟΚ - Μακάμπι Χάιφα άσσος

Ξερά αυτά, όχι δυάδα.. Αν τα παίξετε δυάδα να είστε συγκρατημμένοι! Πιο πιθανό είναι η Λάτσιο....

Καλή επιτυχία σήμερα....

Δημοσ.

ποια κακη εβδομαδα? κακη χρονια τελειως....απειρους κουβαδες....

Ενας μεγαλος κουβας ηταν η απο Δευτερα εως Πεμπτη στην εβδομαδα που μας περασε!!

Για τους περισσοτερους απο οτι ακουω.

Για εμενα ακομα χειροτερα αφου ενω επαιζα για 50-60 λεπτα ΚΙΝΟ, εχοντας μεγαλη ρεντα(συνεχως 4 στα 7, 4 στα 7, αλλά και καποια 5 στα 7) και παιζοντας με τις εμφανισεις των αριθμων, ειδα οτι το "συστημα" ειχε κολλησει σε μερικους αριθμους που τους εβγαζε και τους ξαναεβγαζε κλπ κλπ και ετσι εβαλα τους 7 αριθμους που ειχε κολλησει πιο πολυ(που ειχαν την μεγαλυτερη συχνοτητα τις τελευταιες 7-8 κληρωσεις) και ετσι συμπληρωνω το δελτιο με 7 αριθμους, αλλά επειδη τους 5 τους ξαναεβγαλε στην κληρωση εκεινης της στιγμης το ξανασκεφτηκα και ειπα αντε ας δω και την επομενη κληρωση και μετα.

ΜΕΓΙΣΤΟ λαθος. 7 στα 7 εβγαλε το δελτιο που δεν επαιξα!! :mad:  Που δεν επαιξα επειδη ειμαι ηλιθιος!

Πανε τα 5000 ευρω. Τωρα....? Του χρονου τον Αυγουστο.... :(

Δημοσ.

Εντάξει δεν υπάρχει χειρότερο απτο να βγάλει τα νμ που έχεις συμπληρώσει και δεν έπαιξες ή όταν τελειώνουν οι κληρώσεις και στο καπάκια βγάζει τα νμ σου

Το πρώτο το γλιτώνω συμπληρώνοντας δελτίο μόνο άμα έχω αρκετό χρόνο, το δεύτερο το έχω ζήσει 2-3 φορές σε πεντάρια

Δημοσ.

Ρε μάγγες αφήστε τους κουβάδες κι ελάτε εδώ!!!  Το παλικάρι +800 euro είναι από το Σεπτέμβρη! ΚΑι χτυπάει αποδόσεις 4 και 5, όχι μόνο στανταράκια....

Για σήμερα έχουμε μια καλή δυαδούλα:

Skoda Xanthi - Iraklis, 1
Granada - Atl. Madrid, 2

Συνολική απόδοση 2 και κάτι (Ανάλογα την εταιρία).... Καλή τύχη...

Δημοσ.

Σήμερα έχουμε ωραίο ντέρμπακι στη Euroleague:

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός: Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό καθώς η ατμόσφαιρα του Βελιγραδίου κι ο ενθουσιασμός του Ερυθρού Αστέρα ισοσκελίζουν τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων! Σημαντικό στοιχείο η παρουσία του γίγαντα 2,21 Μαριάνοβιτς και η έλλιεψη κλασικού ψηλού από τον Παναθηναϊκό: Ο ΠΑΟ παραδοσιακά δυσκολεύεται με γίγαντες σέντερ (θυμίζω τον Βράνιες που δυσκόλευε αρκετά Μπατίστ - Πέκοβιτς) κι ο Λάσμε δεν είναι η καλύτερη του να παίζει άμυνα ντουβάρια σέντερ! Εν τούτοις το χαμηλό σκορ στο ματς είναι η επικρατέστερη εκδοχή καθώς δε θα σκοράρει εύκολα ο ΠΑΟ, αλλά ούτε κι ο Αστέρας είναι ομάδα με πολύ σκορ! Οπότε το Under 150.5 είναι μια λογική επιλογή!

Για αύριο έχουμε το ντέρμπι των αιωνίων: Μ' ένα χάζεμα που έκανα στο net είδα εντυπωσιακά ψηλές αποδόσεις στον άσσο (μέχρι και 6,50 είδα), τον οποίο εγώ (κι ο Μάκης Ψωμιάδης) θεωρώ αρκετά πιθανό αποτέλεσμα! Κάτι ο ενθουσιασμός των πιτσιρικάδων, κάτι ότι ο Ολυμπιακός δε με έχει πείσει 100%, λίγο η Λεωφόρος, λίγο ο κόσμος... από δω κι από κει τον βλέπω τον άσσο του ΠΑΟ! Γι αυτό λοιπόν προτείνω το εξής: Η Playbet έχει εδώ και λίγες ώρες βγάλει μια προσφορά για 5 euro δωρεάν στοίχημα ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, μόνο με εγγραφή! Οπότε μάγγες γράφεστε, παίρνετε το bonus των 5 euro για το derby, τα ρίχνετε στον άσσο  (Αν πρόσεξα καλά 6,10 δίνει)... και ξεκινάτε να παίζετε με 30 euro από τις 21:00 τoυ Σαββάτου χωρίς να έχετε ρισκάρει ούτε ευράκι! Απλά πράγματα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...