Dropsreef Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 σημερα σκεφτομαι τσελσι 2 ναπολι 2 αρσεναλ over 2.5 Επισης αυριο PSG -1 @2.25.... To 'βλεπες. Το 'παιξες;
Anubis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 To 'βλεπες. Το 'παιξες; Eμ το αλλαξα λιγο και με κατεστρεψε...Η πολλη σκεψη τρωει τον αφεντη στο στοιχημα :/ κακη βδομαδα..
ultrobyr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 ποια κακη εβδομαδα? κακη χρονια τελειως....απειρους κουβαδες.... σημερα η αγαπημενη μου αρσεναλ μου ξαναστερησε κουπονακι 120 ευρα μιας και την ειχα ασο μαζι με την σελτικ και διπλο ναπολι κ τσελσι...
SlimData Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ειπα μετα απο καιρο να ριξω ενα κουπονι για πλακα, οποτε εβαλα μολις 1€ παρολι 6 ματς. Τσελσι 2 Ζενιτ 2 Στεαουα χ Ναπολι 2 Σελτικ 1 Αρσεναλ χ Στις υγειες μου Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2013 από SlimData
optimus_crime Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Σήμερα δυάδα: Μ.Γιουναιντεντ(1.50) - Γαλατασαραι(1.50) και Μονό Ποντάρισμα Γιουβέντους 2 DrawNoBet (4.20)
Anubis13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ειπα στον πατερα μου να παιξουμε τον ολυμπιακο μου λεει ασε ρε...Ε τι να του πεις...
greekparot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ειπα στον πατερα μου να παιξουμε τον ολυμπιακο μου λεει ασε ρε...Ε τι να του πεις...Κατι ήξερε..
Tyler Durdenn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 2 παιχνιδάκια από εμένα: 1.) Απόλλων Λεμεσού - Λάτσιο διπλό και 2.) ΠΑΟΚ - Μακάμπι Χάιφα άσσος Ξερά αυτά, όχι δυάδα.. Αν τα παίξετε δυάδα να είστε συγκρατημμένοι! Πιο πιθανό είναι η Λάτσιο.... Καλή επιτυχία σήμερα....
Anubis13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Βαζω εδω την βεροια αν και δεν θα ακολουθησω να δω ποσο θα ληξει tomorrow!
PostHelper Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 ποια κακη εβδομαδα? κακη χρονια τελειως....απειρους κουβαδες.... Ενας μεγαλος κουβας ηταν η απο Δευτερα εως Πεμπτη στην εβδομαδα που μας περασε!! Για τους περισσοτερους απο οτι ακουω. Για εμενα ακομα χειροτερα αφου ενω επαιζα για 50-60 λεπτα ΚΙΝΟ, εχοντας μεγαλη ρεντα(συνεχως 4 στα 7, 4 στα 7, αλλά και καποια 5 στα 7) και παιζοντας με τις εμφανισεις των αριθμων, ειδα οτι το "συστημα" ειχε κολλησει σε μερικους αριθμους που τους εβγαζε και τους ξαναεβγαζε κλπ κλπ και ετσι εβαλα τους 7 αριθμους που ειχε κολλησει πιο πολυ(που ειχαν την μεγαλυτερη συχνοτητα τις τελευταιες 7-8 κληρωσεις) και ετσι συμπληρωνω το δελτιο με 7 αριθμους, αλλά επειδη τους 5 τους ξαναεβγαλε στην κληρωση εκεινης της στιγμης το ξανασκεφτηκα και ειπα αντε ας δω και την επομενη κληρωση και μετα. ΜΕΓΙΣΤΟ λαθος. 7 στα 7 εβγαλε το δελτιο που δεν επαιξα!! Που δεν επαιξα επειδη ειμαι ηλιθιος! Πανε τα 5000 ευρω. Τωρα....? Του χρονου τον Αυγουστο....
Porg Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει δεν υπάρχει χειρότερο απτο να βγάλει τα νμ που έχεις συμπληρώσει και δεν έπαιξες ή όταν τελειώνουν οι κληρώσεις και στο καπάκια βγάζει τα νμ σου Το πρώτο το γλιτώνω συμπληρώνοντας δελτίο μόνο άμα έχω αρκετό χρόνο, το δεύτερο το έχω ζήσει 2-3 φορές σε πεντάρια
Tyler Durdenn Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ρε μάγγες αφήστε τους κουβάδες κι ελάτε εδώ!!! Το παλικάρι +800 euro είναι από το Σεπτέμβρη! ΚΑι χτυπάει αποδόσεις 4 και 5, όχι μόνο στανταράκια.... Για σήμερα έχουμε μια καλή δυαδούλα: Skoda Xanthi - Iraklis, 1Granada - Atl. Madrid, 2 Συνολική απόδοση 2 και κάτι (Ανάλογα την εταιρία).... Καλή τύχη...
Tyler Durdenn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Σήμερα έχουμε ωραίο ντέρμπακι στη Euroleague: Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός: Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό καθώς η ατμόσφαιρα του Βελιγραδίου κι ο ενθουσιασμός του Ερυθρού Αστέρα ισοσκελίζουν τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων! Σημαντικό στοιχείο η παρουσία του γίγαντα 2,21 Μαριάνοβιτς και η έλλιεψη κλασικού ψηλού από τον Παναθηναϊκό: Ο ΠΑΟ παραδοσιακά δυσκολεύεται με γίγαντες σέντερ (θυμίζω τον Βράνιες που δυσκόλευε αρκετά Μπατίστ - Πέκοβιτς) κι ο Λάσμε δεν είναι η καλύτερη του να παίζει άμυνα ντουβάρια σέντερ! Εν τούτοις το χαμηλό σκορ στο ματς είναι η επικρατέστερη εκδοχή καθώς δε θα σκοράρει εύκολα ο ΠΑΟ, αλλά ούτε κι ο Αστέρας είναι ομάδα με πολύ σκορ! Οπότε το Under 150.5 είναι μια λογική επιλογή!Για αύριο έχουμε το ντέρμπι των αιωνίων: Μ' ένα χάζεμα που έκανα στο net είδα εντυπωσιακά ψηλές αποδόσεις στον άσσο (μέχρι και 6,50 είδα), τον οποίο εγώ (κι ο Μάκης Ψωμιάδης) θεωρώ αρκετά πιθανό αποτέλεσμα! Κάτι ο ενθουσιασμός των πιτσιρικάδων, κάτι ότι ο Ολυμπιακός δε με έχει πείσει 100%, λίγο η Λεωφόρος, λίγο ο κόσμος... από δω κι από κει τον βλέπω τον άσσο του ΠΑΟ! Γι αυτό λοιπόν προτείνω το εξής: Η Playbet έχει εδώ και λίγες ώρες βγάλει μια προσφορά για 5 euro δωρεάν στοίχημα ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, μόνο με εγγραφή! Οπότε μάγγες γράφεστε, παίρνετε το bonus των 5 euro για το derby, τα ρίχνετε στον άσσο (Αν πρόσεξα καλά 6,10 δίνει)... και ξεκινάτε να παίζετε με 30 euro από τις 21:00 τoυ Σαββάτου χωρίς να έχετε ρισκάρει ούτε ευράκι! Απλά πράγματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις