DKNI Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Παραεπαιξα τολμηρα,επρεπε να αρκεστω στον ασσο του Πανιωνιου.Τον ειδε κανεις τον αγωνα?Μετα το 2-0 του Γουνδουλακη ,υπηρχε αλλη καλη ευκαιρια να μπει γκολ? Τωρα διαβασα τι εγινε! Πανιωνιος Αφού ο Κούτσι πέταξε στο καλάθι των αχρήστων το πέναλτι που κέρδισε ο Αμπντουλάγιεφ, ο Γουνδουλάκης έκανε το 2-0 εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική προσπάθεια του Σάμαρη. Πας Γιαννενα 90': Τρομερό δοκάρι για τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Γεωργίου μπαίνει στην περιοχή, γυρίζει την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Τζάνη που με δυνατό σουτ "ξερίζωσε" το οριζόντιο δοκάρι του Κάρολ. Τι να λεμε τωρα?Οταν παιζεις τελεια και η εταιρα η τυχη δεν σε θελει,τι μπορεις να κανεις?Μου μενει η ικανοποιηση οτι επαιξα σωστα.Σκατοτυχη! Μιας και το θυμηθηκα το betgenius ελεγε διπλο και under για τον αγωνα του Πανιωνιου δηλαδη καμμια σχεση με την εικονα του αγωνα.Για να δουμε στην συνεχεια. Παρακολουθουσα λιγο Νιωνιο Νταξει, καιγω για οβερ το ειχα αλλα αν γινοταν στο πεναλτυ το 2-0 3' νωριτερα, παλι 2-0 θα εμενε, αστο Αποτι λεγανε δε στο ραδιο μεχρι το 70' ο ΟΦΗ ειχε τις καλυτερες ευκαιριες στο ματς οποτε αν σου καθονταν μαλλον θα τα "εκλεβες" τα ματς το betgenius βασικα ειχε ενα απο τα Pick του στη Ν.Σμυρνη, 2 με χαντικαπ 0.5 στην φανταστικη δε αποδοση του 1,50 περιπου Ενιγουει, σημερα εχουν 4/6 πικς προς το παρον (not bad) αλλα χασανε πανηγυρικα το μοναδικο "hot"/κοκκινο τους. Τα 4 επιτυχη ειναι 1,50 κατι εως 1,80κατι. Δεν εχουν παει ασχημα αλλα με τις αποδοσεις των πικς εισαι οριακα
dominant Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 εντάξει, εγώ βλέπω στάτς και βλέπω ότι το bronze του betgenius.gr ανεβαίνει τελευταία και σκαρφαλώνει πάνω απο το 60% που για εμένα είναι σημαντικό όριο.
benign Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Παρακολουθουσα λιγο Νιωνιο Νταξει, καιγω για οβερ το ειχα αλλα αν γινοταν στο πεναλτυ το 2-0 3' νωριτερα, παλι 2-0 θα εμενε, αστο Αποτι λεγανε δε στο ραδιο μεχρι το 70' ο ΟΦΗ ειχε τις καλυτερες ευκαιριες στο ματς οποτε αν σου καθονταν μαλλον θα τα "εκλεβες" τα ματς το betgenius βασικα ειχε ενα απο τα Pick του στη Ν.Σμυρνη, 2 με χαντικαπ 0.5 στην φανταστικη δε αποδοση του 1,50 περιπου Ενιγουει, σημερα εχουν 4/6 πικς προς το παρον (not bad) αλλα χασανε πανηγυρικα το μοναδικο "hot"/κοκκινο τους. Τα 4 επιτυχη ειναι 1,50 κατι εως 1,80κατι. Δεν εχουν παει ασχημα αλλα με τις αποδοσεις των πικς εισαι οριακα Κοιτα αν στο 75΄με τι πεναλτι γινοταν το 2-0 δεν μπορεις να αποκλεισεις το 3 γκολ απο μια απο τις 2 ομαδες.Εχω δει αγωνες που να κερδιζει μια ομαδα 2-0 ανετα μεχρι το 90 και στις καθυστερησεις να γινεται 3-0 η 2-1 παρολο οτι η φιλοξενουμενη δεν εχει ελπιδες για ισοπαλια. Εγω πιστευω οτι θα μπορουσα να το επιανα.Για τον ασσο ειμουν σχεδον σιγουρος για αυτο το επαιξα ασσο και οver 2.5 γιατι στα τελευταια 5 ματς εκτος εδρας ο Αστερας εχει δεχτει 11 γκολ και εχει βαλει 2. Για τον ΠΑΣ καταλαβαινω τι λες αλλα το θεμα παραμενει οτι στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος ,οπως ο ασσος της Φουλαμ που με πληρωσε χτες,επρεπε στο ημιχρονο να ηταν 0-2 χαλαρα με βαση τις ευκαιριες της Αρσεναλ.Επομενως οταν ο ΠΑΣ χανει στη εκπνοη τρομακτικη ευκαιρια ,χωρις να υπαρχει καν χρονος να αντιδρασει ο ΟΦΗ ,εγω το θεωρω ατυχια.
panos2171 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Eγω μαλλον θα παω με το γκολ/γκολ μιας και με τη φορμα που εχει η Λιβερπουλ θα κυνηγησει το γκολ.Απο την αλλη τη Σιτι δε την παιρνει να κατσει αλλη μια φορα με σταυρωμενα τα χερια. Koυβαδακι...
traganeus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εντάξει, εγώ βλέπω στάτς και βλέπω ότι το bronze του betgenius.gr ανεβαίνει τελευταία και σκαρφαλώνει πάνω απο το 60% που για εμένα είναι σημαντικό όριο. είναι προτιμότερο να πεις οτι είναι δικό σου ή κάποιου φίλου σου παρά αυτό που κάνεις....
Porg Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Τι θαύματα γίνονται τελευταία ρε παιδιά Να έπαιζε και ο ΠΑΟΚ τώρα στα κοντά να παίρναμε κάνα διπλό απτην Ουντινέζε Υγ Στο 73' με 10 η Σίτι στο 75' έκανε το 3-0 ίσα ίσα να μου χαλάσει το ακριβές σκορ
dominant Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 είναι προτιμότερο να πεις οτι είναι δικό σου ή κάποιου φίλου σου παρά αυτό που κάνεις.... καμία σχέση, απλά το βρήκα ενδιαφέρον και λέω την αποψή μου!
benign Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Koυβαδακι... Ησουν ατυχος αλλα εγω δεν θα το επαιζα γιατι η Λιβερπουλ με ομαδες που εχουν σθεναρη αμυνα,δεν σκοραρει ευκολα εκτος,δεν ξερω αν ειδες τα αποτελεσματα της στο Soccerway. Ηταν αγωνας προς αποφυγη η με ρισκο το επαιζε κανεις ασσο. Μην απογοητευεσαι,διαβαζω τις προβλεψεις σου ,δεν ειναι κακες απλα ,η φιλικη μου γνωμη ειναι να εισαι λιγο πιο επιφυλακτικος.Θα στρωσουν τα αποτελεσματα σου.Αλλα high profile games η derby, με ελαχιστες περιπτωσεις,ειναι τρομερα δυσκολο να τα προβλεψεις.
panos2171 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ησουν ατυχος αλλα εγω δεν θα το επαιζα γιατι η Λιβερπουλ με ομαδες που εχουν σθεναρη αμυνα,δεν σκοραρει ευκολα εκτος,δεν ξερω αν ειδες τα αποτελεσματα της στο Soccerway. Ηταν αγωνας προς αποφυγη η με ρισκο το επαιζε κανεις ασσο.. Tωρα μου το λες?? Μην απογοητευεσαι,διαβαζω τις προβλεψεις σου ,δεν ειναι κακες απλα ,η φιλικη μου γνωμη ειναι να εισαι λιγο πιο επιφυλακτικος.Θα στρωσουν τα αποτελεσματα σου.Αλλα high profile games η derby, με ελαχιστες περιπτωσεις,ειναι τρομερα δυσκολο να τα προβλεψεις. Σιγουρα, τα ντερμπυ δεν τα αγγιζω οσον αφορα το τελικο σκορ απλα σημερα φανταζε ιδανικο το g/g λογω της καταστασης και των δυο ομαδων αλλα αυτη τη π....να τη Λιβερπουλ ουτε εδω ειναι να την εμπιστευεσαι.
3leven Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εγω εχτες επαιξα τα εξης: Εργοτελης - Ξανθη: 1 -- 2.20 Παναιτωλικος - Παναθηναικος: Under -- 1.60 ΠΑΟΚ - Λεβαδειακος: 1 -- 1.20 Ολυμπιακος - Ατρομητος: Over -- 1.65 Μπεσικτας - Εσκισεχιρσπορ: 1 -- 1.60 Νιουκαστλ - Μαντσεστερ Γιουν: 2 -- 1.65 Τελικη αποδοση στοιχηματος: 18.4
benign Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εγω εχτες επαιξα τα εξης: Εργοτελης - Ξανθη: 1 -- 2.20 Η Ξανθη ειναι καπως ανεβασμενη ,προτιμοτερο το Χ η το under. Παναιτωλικος - Παναθηναικος: Under -- 1.60 Γιατι under αφου ο ΠΑΟ συνεχως κανει over εντος και εκτος.Μπορει οι γηπεδουχοι να ειναι του under στα παιχνιδια τους μεχρι στιγμης αλλα η μεγαλυτερη ομαδα ρυθμιζει τον αγωνα.Και ο ΠΑΟ ειναι του 3-1/1-3.Δεν αποκλειται να σου βγει το under αλλα ειναι δυσκολο. ΠΑΟΚ - Λεβαδειακος: 1 -- 1.20 Αποδοσεις του 1,2 δεν αξιζουν ποτε. Ολυμπιακος - Ατρομητος: Over -- 1.65 Πιθανο αλλα οχι σιγουρο.Σου θυμιζω οτι στις δυο τελευταιες εντος εδρας νικες ο Ολυμπιακος κερδισε με το ιδιο σκορ 2-0.Γενικα μετα τα 2 χαλαρωνει την ομαδα ο Βαλ. Μπεσικτας - Εσκισεχιρσπορ: 1 -- 1.60 Απο Τουρκικες δεν πολυ ασχολουμαι γιατι παραπαιζουν τα στημενα εκει. Νιουκαστλ - Μαντσεστερ Γιουν: 2 -- 1.65 Αυτο το πιστευω και εγω αλλα μετα το καζο που παθαμε την προηγουμενη αγωνιστικη δεν θα μας ακουμπουσα. Τελικη αποδοση στοιχηματος: 18.4 Γενικα οι επιλογες σου ειναι εξυπνες και σου ευχομαι να σου βγουν,αλλα εχουν μερικα σημαντικα ερωτηματικα.Αλλα και ολοσωστες να ηταν οταν καποιος παιζει παρολι ειναι δυσκολο να κερδισει.Μπορουσες να παιξεις -1 τον Θρυλο που βρισκεται γυρω στα 1,75 αυτην την στιγμη και το διπλο της Man United αποδοση 2,8. Παντως καλη τυχη.
DKNI Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Koυβαδακι... Aτυχος εισαι αδελφε Στο 0-0 χανει απιστευτο τετ-α-τετ ο Νταουνινγκ και στο 1-0 εχει 2 καλες αποκρουσεις Χαρτ ενω ακομα και στο 2-0 ο Κουιτ κανει προβολη απο το μισο μετρο και καποιος βαζει κοντρα Δηλαδη οτι η Λιβερπουλ ειδικα στο 1ο δεν εβαλε ενα γκολ ειναι γκαντεμια σου αλλα ειναι και ο λογος που προτιμω 99/100 τα οβερ απο τα γκολ/γκολ Το γκολ/γκολ λογικα θα ερθει και οβερ, το αναποδο παιζει και οχι. Κατσε και δες σε μεγαλα κουπονια ποσα ειναι τα 1-1 (δλδ γ/γ που δεν ειναι οβερ) και ποσα τα 3-0/0-3 και πανω οπου πληρωσε μονο το οβερ Για μενα το γκολ/γκολ ειναι για να κυνηγας καλες αποδοσεις σε ματς με μεγαλο φαβορι vs αουτσαιντερ, πχ να παιζει Παναθηναικος - Γιαννενα και να παιξεις γ/γ αν το βλεπεις, εκει θα πληρωθεις καλα ή Ολυμπιακος-ΟΦΗ ξερω γω, εκει ναι, θα εχει καλυτερη αποδοση το γ/γ απο το οβερ @Πανο Ο Παναθηναικος παει χωρις Λετο-Κουινσι και ουτε καν Ρουντολφ. Οποτε καλα κανει και το εβαλε αντερ. Προτεινω ειδικο στοιχημα, anytime scorer Μπουμσονγκ, αν σκοραρουμε θα ειναι απο κορνερ/φαουλ και κεφαλια του Μπουμ
benign Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 @Πανο Ο Παναθηναικος παει χωρις Λετο-Κουινσι και ουτε καν Ρουντολφ. Οποτε καλα κανει και το εβαλε αντερ. Προτεινω ειδικο στοιχημα, anytime scorer Μπουμσονγκ, αν σκοραρουμε θα ειναι απο κορνερ/φαουλ και κεφαλια του Μπουμ Ναι το ξερω οτι παμε με απουσιες,αλλα ειναι ρισκο το under κατα την γνωμη μου.Εχει 50% με το over.Το ματς του Εργοτελη με την Ξανθη ειναι ισως καλυτερη περιπτωση.Εγω θα το επαιζα χαντικαπ Χ,δηλαδη να κερδισει ο ΠΑΟ με ενα γκολ διαφορα. Αυτο με τον Μπουμ φαινεται καλο αλλα για 5 ευρω μαξ.Επισης goal range 2-3 δινει καλη αποδοση 1,92. Αλλα παραδεχομαι οτι ισως να εχω κολλησει γιατι εχω ξεγραψει απο το μυαλο μου το πονταρισμα σε παρολι σαν σοβαρο και εχω αλλα κριτηρια που ισως δεν με αφηνουν να δω αλλα χαρακτηριστικα του παιχνιδιου γιατι εμενα με ενδιαφερει να παιξω μια μονη επιλογη με 20-50 ευρω μαξιμουμ.Παντως μας δινουν το διπλο στο 1,80 το βρισκω δελεαστικο,οπως και το 2/2 στα 2,80! Πολυ καλες αποδοσεις. Μην ξεχναμε οτι σε σχεδον ολους τους εκτος εδρας αγωνες εχουμε σκοραρει απο το πρωτο ημιχρονο και εχουμε κερδισει με εξαιρεση τον Ολυμπιακο που φεραμε ισοπαλια και τον Αρη που χασαμε.Αλλα ακομη δεν εχω αποφασισει τι θα παιξω.Σκεψεις παραθετω.
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 μπα, χωρις επιθετικους εγω δεν το βλεπω να σκοραρουμε, στο 1Χ για μενα το ματς
Dropsreef Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εγω για να είμαι ειλικρινής μπουμπούνισα σε μονά αποδεκτά τον Ολυμπιακό να κερδίσει με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά με απόδοση 1,775 και τον Παναθηναϊκό στο 1,80. Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει πλήρης μετά από πολύ καιρό,αγωνίζεται στο Καραϊσκάκη ενώ ο Ατρόμητος κατεβαίνει χωρίς Μήτρογλου,Τάτο. Στο άλλο παιχνίδι όντως έχει σημαντικές απουσίες ο Παναθηναϊκός όμως θεωρώ πως ο Τεννές δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή των Θεοδωρίδη,Χαριστέα μιας και ακολουθούν σημαντικότατοι αγώνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις