Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλα γκολ γενικα ηταν οι σημερινες μου επιιλογες(οβερ, 2-3, 4-6 κλπ) αλλα εως τωρα χαλια. Πιανω τα Χ ημιχρονο της Μιλαν, της Πορτο και της Αρσεναλ αλλά θελω 4-6 γκολ Μπαρτσελονα, Αθλετικο Μαδριτης και 2-3 Τσελσι, Ναπολι και οβερ Σαλκε για να γινει ο χαμος, που μαλλον δεν θα γινει.... :(

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όλα αυτά καρφί τα έπαιξες;

Σε συστημα 7,8.

Παντα παω για μεγαλα κερδη με λιγα χρηματα και οχι το αντιθετο.

Αυτη τη στιγμη πιανω 8 στα 8!! Δεν θελω αλλα γκολ στο Τσελσι-Βασιλεια παντως(το επαιξα 2 εως 3 γκολ και ειναι 1-2 χανει η Τσελσι), και μαλλον δυσκολο να μην μπουνε.

Δημοσ.

Πολλα γκολ γενικα ηταν οι σημερινες μου επιιλογες(οβερ, 2-3, 4-6 κλπ) αλλα εως τωρα χαλια. Πιανω τα Χ ημιχρονο της Μιλαν, της Πορτο και της Αρσεναλ αλλά θελω 4-6 γκολ Μπαρτσελονα, Αθλετικο Μαδριτης και 2-3 Τσελσι, Ναπολι και οβερ Σαλκε για να γινει ο χαμος, που μαλλον δεν θα γινει.... :(

Τωρα τα πιανεις ολα

Δημοσ.

937 ευρω!! :-D  :-D  :-D  :-D  Χθες εχασα βεβαια για την κωλοΓιουβεντους αλλα 600 οποτε δεν πεταω κιολας. :-D

Με πεθανε η 7ψυχη Ντορτμουντ που με 10 παικτες πηγε να με διαλυσει στο τελος.

Η Τσελσι του Μουρινιο εχασε απο την Βασιλεια!! :blink: Το υπολογιζα για 2-0 ή για 3-0 επαγγελματικη νικη αλλά....

Εχω και Αρσεναλ 2, Σαλκε οβερ, ΚΠΡ Χ, Λιντς no goal, και Κρουζειρο Χ ημιχρονο και παω για 460 εκει και μαλλον περιμενω μονο Κρουζειρο! Θεικη μερα. Ειχα 2 μηνες που ολο εχανα!

Δημοσ.

Ούτε στον παπά να μη το πεις με τόσα σημεία που παίζεις!

Τώρα που πήρες πακετάκι βάλε κάβα καμιά 200Ε online ,να πάρεις και το bonus αν δεν παίζεις ήδη, και γύρνα το σε 2-3 3-4 με 15-20Ε ανα δελτίο

Για σήμερα ξεκίνησα με σκοράκια ημιχρόνου, μονά

ΠΑΟΚ 1-0 και 2-0

Τότεναμ  2-0 και 3-0

Δημοσ.

Ούτε στον παπά να μη το πεις με τόσα σημεία που παίζεις!

Τώρα που πήρες πακετάκι βάλε κάβα καμιά 200Ε online ,να πάρεις και το bonus αν δεν παίζεις ήδη, και γύρνα το σε 2-3 3-4 με 15-20Ε ανα δελτίο

Ειναι εναντια στην νοοτροπια μου αυτο.

Δεν θελω με 20 ευρω να παρω 50. Θελω με 5 να παρω 500.

Επισης αμα δεν επανελθει η Betfair στην Ελλαδα, εκει που επαιζα πριν, δεν προκειται να ξαναπαιξω ονλαιν στοιχημα. Τρομαχτικη απογοητευση το "κλεισιμο" της Betfair εδω. :( :( :( :(

Δημοσ.

Έχεις πολύ καλύτερο κέρδος απο αυτό που αναφέρεις!

Μην είσαι πλεονέκτης, δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά!

• Like 1
Δημοσ.

τι παιζεις ρε φιλε; εδω 3-4 συστημα παιζουμε και 3/5 κ δεν μπορουμε να πιασουμε τα 3,

τα 3 μας πιανουμε κ εσυ πιανεις 8 ματς;

ο χριστος να φυλαει :confused:

περα απ την πλακα, του χρονου παλι ε; δεν πιστευω να θες να ξαναπιασεις αυτη τη σεζον; :lol:

Δημοσ.

διαφωνω, σημερα θα πανε κουβα οι οβερακηδες, γκολ με το σταγονομετρο θα δουμε,

ετσι δεν γινεται συνηθως;

Kαι ομως ηρθαν παλι τα οβερ... Εγω πηγα ταμειο με 5 Οβερ: Ρεαλ, Γιουναιτεντ,Μπαρτσα,Τσελσι και Ναπολι..

Δημοσ.

Παιδια αν ηταν ευκολο να βγαλουμε 5αδα θα βαζαμε οτι σπιτια εχουμε και θα την ειχαμε κανει για χαβαη. Δεν θα γραφαμε στο ινσομνια!

• Like 1
Δημοσ.

Αν και σημερα προβλεπω να παω μεγαλο κουβα λογω της χθεσινης και προχθεσινης μερας επαιξα 7,6 συστημα τα εξης 3:

1ο:

158 Αιντραχτ ημιχρονο Χ

160 Βαλενθια οβερ 2.5

162 Μακαμπι no goal

163 Μαριμπορ 2

172 Γκιμαραες οβερ 2.5(το φοβαμαι)

174 Λατσιο 2 εως 3 γκολ

175 Μακαμπι Χαιφα goal/goal

2o:

159 Αιντχοφεν 2 εως 3 γκολ

161 Ζουλτε οβερ 2.5

167 Σεν Γκαλεν ημιχρονο Χ

169 Φιορεντινα 2 εως 3 γκολ

171 Απολλων Λεμεσου ημιχρονο Χ

173 Εστοριλ 2

177 Ντιναμο Κιεβου 2 εως 3 γκολ

3ο:

164 Ντιναμο Ζαγκρεμπ 1

165 Παντουρι no goal

166 Σαλτσμπουργκ οβερ 2.5

176 Μπετις ημιχρονο Χ

179 Σεριφ under 2.5

181 Τουν ημιχρονο Χ

182 Φραιμπουργκ οβερ 2.5

7,6 συστημα σε 7 αγωνες σημαινει 2.4 ευρω κοστος δελτιου και 4.8 ευρω με πολλαπλασιαστη 2 που εβαλα εγω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...