panos2171 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Tρελο κουβα εστειλε Αγγλια!!! Ευτυχως απειχα μετα το 2πλο της Τοτεναμ και ακομα πιο ευτυχως που στο τσακ δεν επαιξα την Σιτι μιας και φανταζε σιγουρο το παιχνιδι.
dominant Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά έχω βρει εδώ και καιρό ένα νέο site που δίνει προγνωστικά σε πολλά πρωταθλήματα. http://www.betgenius.gr μέχρι στιγμής μου έχει φέρει κέρδη από αυτά που δίνει και έχει κυριολεκτικά φρέσκια πληροφορία.
benign Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δεν λετε να με αφησετε να παω για υπνο αποψε.Κατι ενδιαφερον βγαινει την τελευταια στιγμη. Ναι το ελεγξα το site.Αν διαβασεις τις πληροφοριες που δινει εκει που γραφει ''About'' και μετα info,θα δεις οτι βαζουν την ισχυ των προβλεψεων σε κατηγοριες.Στις 31 Δεκεμβριου, στα 13 πιο δυνατα προγνωστικα του ειχε 8 σωστα και 5 λαθος.Δεν ειναι τιποτε το συνταρακτικο,το βγαζεις και εσυ αυτο.Αν ειχε 8 σωστα και μεχρι 3 λαθος το πολυ,τοτε το συζηταγαμε. Με στατιστικα μονο,δεν κερδιζεις σε σταθερη βαση,αν ηταν ετσι τοσοι καλοι προγραμματιστες που εχουν φτιαξει παρομοια προγραμματα σε ολη την Ευρωπη,θα ειχαν κανει τους πελατες τους και τους εαυτους τους πλουσιους.Δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα. Δεν το απορριπτω σαν αξια,ισως να αξιζει μια δοκιμη για συστημα,αλλα κρατα μικρο καλαθι,ελεγξε το συχνα,σημειωσε τις επιτυχιες του σε εναν,δυο μηνες και αν εχει καλα αποτελεσματα,ακολουθησε το. Και τωρα σιγουρα,καληνυχτα για σημερα.
greekparot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δεν λετε να με αφησετε να παω για υπνο αποψε.Κατι ενδιαφερον βγαινει την τελευταια στιγμη. Ναι το ελεγξα το site.Αν διαβασεις τις πληροφοριες που δινει εκει που γραφει ''About'' και μετα info,θα δεις οτι βαζουν την ισχυ των προβλεψεων σε κατηγοριες.Στις 31 Δεκεμβριου, στα 13 πιο δυνατα προγνωστικα του ειχε 8 σωστα και 5 λαθος.Δεν ειναι τιποτε το συνταρακτικο,το βγαζεις και εσυ αυτο.Αν ειχε 8 σωστα και μεχρι 3 λαθος το πολυ,τοτε το συζηταγαμε. Με στατιστικα μονο,δεν κερδιζεις σε σταθερη βαση,αν ηταν ετσι τοσοι καλοι προγραμματιστες που εχουν φτιαξει παρομοια προγραμματα σε ολη την Ευρωπη,θα ειχαν κανει τους πελατες τους και τους εαυτους τους πλουσιους.Δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα. Δεν το απορριπτω σαν αξια,ισως να αξιζει μια δοκιμη για συστημα,αλλα κρατα μικρο καλαθι,ελεγξε το συχνα,σημειωσε τις επιτυχιες του σε εναν,δυο μηνες και αν εχει καλα αποτελεσματα,ακολουθησε το. Και τωρα σιγουρα,καληνυχτα για σημερα. +1
dominant Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 το site betgenius.gr το ελέγχω και μέχρι στιγμής μου έχει δώσει κέρδη. Βλέπω όμως ότι γίνονται συνεχώς updates στον κωδικά του πράγμα μου δείχνει ότι προσπαθούν να το βελτιώνουν συνεχώς. Το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές αυτό μέσα στον Δεκέμβριο
benign Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Που λετε μαγκες,βλεπω στιγμιοτυπα απο το πρωτο ημιχρονο του αγωνα Fulham-Arsenal οταν ηταν 0-1, και ενω η Αρσεναλ ηταν σε καποιες στιγμες φοβος και τρομος η αμυνα της ηταν shaky και untrustworthy ενω οι Λιλικες(ετσι τους λεγαμε οι Ελληνες φοιτητες οταν ειμουν στην Αγγλια γιατι το παρατσουκλι τους ειναι Lilywhites)το παλευαν σθεναρα και λεω ''Bloody hell I'll risk a tenner on a home win now that odds are at 8,75!'' Επομενως εδω βλεπουμε ενα παραδειγμα benignbetgenius!
Deponakias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ωραιος. Τις τελευταιες 2-3 αγωνιστικες η Αγγλια πηρε πισω οτι λεφτα ειχε δωσει αυτον τον τελευταιο καιρο... Επισης το 8.75 της φουλαμ στο ημιχρονο μου φαινεται μικρο οταν νικαει η αρσεναλ με 0-1... edit:και αποτι βλεπω επιασες και το αλλο εβγαλες μεροκαματο σημερα
dominant Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 to betgenius.gr πως το είδατε? για σήμερα? τα στατιστικά Δεκεμβρίου μου φαίνονται μια χαρά
DKNI Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 to betgenius.gr πως το είδατε? για σήμερα? τα στατιστικά Δεκεμβρίου μου φαίνονται μια χαρά Χθες παντως στα ματς των 5;00 στην Αγγλια ειχε 0/3 στα hot (την 2η πιο δυνατη κατηγορια δλδ)
benign Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ωραιος. Τις τελευταιες 2-3 αγωνιστικες η Αγγλια πηρε πισω οτι λεφτα ειχε δωσει αυτον τον τελευταιο καιρο... Επισης το 8.75 της φουλαμ στο ημιχρονο μου φαινεται μικρο οταν νικαει η αρσεναλ με 0-1... edit:και αποτι βλεπω επιασες και το αλλο εβγαλες μεροκαματο σημερα Thanks Deponakias. Ελπιζω να πας και εσυ καλα στα δικα σου. Βασικα αυτη ειναι η φιλοσοφια μου ,μονα και λιγα καθε μερα.Μου αρκει να βγαζω μεσο ορο 30 ευρω την ημερα για πρωτο σταδιο. to betgenius.gr πως το είδατε? για σήμερα? τα στατιστικά Δεκεμβρίου μου φαίνονται μια χαρά Πατωσε χτες,αλλα,για να ειμαι ειλικρινης ειχε 2 ενδιαφεροντα over 2.5 που απο γνωση των πρωταθληματων,ηταν δυσκολα και ομως βγηκαν,απο ενστικτο τα ακολουθησα και μου βγηκαν.Αλλα δεν αισθανομαι ανετα να βασιζομαι μονο στο ενστικτο. Προσωπικα,δεν το απορριπτω ακομη,απλα ειμαι επιφυλακτικος.Εξαλλου ειμαι απο την φυση μου ανοιχτομυαλος.Ειναι νωρις ακομη,παντως οποιος το ακολουθησει,να διαλεξει αγωνες που εχουν καποια λογικη,να μην κυνηγησει τα πολυ τρελλα με τις τεραστιες αποδοσεις. Ενα τρωτο του προγραμματος ειναι οτι σου βγαζει πολυ αργα τα ''δυνατα '' tips και σε πιανει πανικος μεχρι να κρινεις ποιο ειναι καλυτερο και να το επιλεξεις.Σε βαζει σε μια κατασταση βιασυνης που δεν ειναι θετικο.Ας υπηρχε απο πριν μια γενικοτερη ενδειξη και να αλλαζει πιο σταδιακα με πιθανη εξαιρεση τα τις δυο πιο σιγουρες κατηγοριες του ''χρυσου'' και ''μαυρου''. Επισης σε σχεση με τους αγωνες που εδειχνε ο πινακας χτες εδωσε ελαχιστα προγνωστικα.Παρα πολυ λιγα.Μηπως ξερετε γιατι? Κανεναν αλογομουρη εχουμε στο site?
dominant Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 ε μάλλον γιατί μόνο για αυτούς τους αγώνες υπήρχαν προβλέψεις. Εγώ είμαι της συνολικής εικόνας. Πρέπει να δώ overall στατιστικά για να κρίνω, και μέχρι τώρα το betgenius.gr έχει βοηθήσει. Άλλωστε το γράφει και σαν ανακοίνωση αυτό με ην τελευταια στιγμη, πρέπει να είσαι έτοιμος τότε που φορτσάρει το σύστημα. Δηλαδή 10 λεπτά πριν το ξεκίνημα του αγώνα.
benign Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Σε μια δυσκολη αγωνιστικη σημερα στο δικο μας: Panionios to win and over 2.5 combined goals scored in the game 4,50 Gamebookers PAS Gianena to win and under 2.5 combined goals scored in the game 2,60 Gamebookers Μικρα ποσα γιατι ειναι δυσκολα ματς.
panos2171 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Eγω μαλλον θα παω με το γκολ/γκολ μιας και με τη φορμα που εχει η Λιβερπουλ θα κυνηγησει το γκολ.Απο την αλλη τη Σιτι δε την παιρνει να κατσει αλλη μια φορα με σταυρωμενα τα χερια.
benign Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Παραεπαιξα τολμηρα,επρεπε να αρκεστω στον ασσο του Πανιωνιου.Τον ειδε κανεις τον αγωνα?Μετα το 2-0 του Γουνδουλακη ,υπηρχε αλλη καλη ευκαιρια να μπει γκολ? Τωρα διαβασα τι εγινε! Πανιωνιος Αφού ο Κούτσι πέταξε στο καλάθι των αχρήστων το πέναλτι που κέρδισε ο Αμπντουλάγιεφ, ο Γουνδουλάκης έκανε το 2-0 εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική προσπάθεια του Σάμαρη. Πας Γιαννενα 90': Τρομερό δοκάρι για τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Γεωργίου μπαίνει στην περιοχή, γυρίζει την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Τζάνη που με δυνατό σουτ "ξερίζωσε" το οριζόντιο δοκάρι του Κάρολ. Τι να λεμε τωρα?Οταν παιζεις τελεια και η εταιρα η τυχη δεν σε θελει,τι μπορεις να κανεις?Μου μενει η ικανοποιηση οτι επαιξα σωστα.Σκατοτυχη! Μιας και το θυμηθηκα το betgenius ελεγε διπλο και under για τον αγωνα του Πανιωνιου δηλαδη καμμια σχεση με την εικονα του αγωνα.Για να δουμε στην συνεχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις