Superpie Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Οχι θα χάνεις και θα σου ξαναδίνουν καινούργια χρήματα να ποντάρεις Ε τι σου λεω ρε φιλε? Οταν λες οτι θες να εχεις καθαρο κερδος παιρνεις την περιπτωση οτι θα χασεις,οχι να κερδισεις..Με λιγα λογια για να κανεις το μπονους αναληψημο θα πρεπει να κανεις τζιρο σε πονταρισματα 3 φορες μεγαλυτερο απο το ποσο της αρχικης σου καταθεσης + το μπονους ειτε αυτο ειναι απο κερδη ειτε απο καταθεση απο την τσεπη σου
Porg Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Βασικά την λες στον άνθρωπο χωρίς να έχεις καταλάβει ο ίδιος πως λειτουργεί! Δεν βάζεις τα 500Ε απο τη τσέπη σου, πρέπει να κάνεις τζίρο 600Ε Πχ σήμερα παίζεις δύο μονά με απόδοση 2 απο 50Ε και πιάνεις το ένα, είσαι πάλι στα λεφτά που είχες και έχεις παίξει 100Ε οπότε θέλεις να παίξεις άλλα 500Ε για να πάρεις το bonus. Στο τέλος μπορεί να είσαι στα λεφτά σου απτα στοιχήματα άλλα να έχεις τσιμπήσει τα 100Ε απτο μπόνους, δεν είναι και τόσο δύσκολο να πιάσεις τον τζίρο που ζητάει.Το έχω κάνει 2-3 φορές
Demon13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Του δίχνω φοβερά κολπάκια για να ξεσκίσει την bet365 με μόνο 100 ευρώ, και αντί να με ευχαριστεί μου την λέει
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 παιδιά είναι κανείς εδω να το ρωτησω κάτι σχετικά με το πάμε στοιχημα του ΟΠΑΠ? κάτι για τον τελικό παιδιά πριν αρχίσει μπορώ να παίξω τον τελικό του champions league σαν μόνο ένα αγώνα η πρέπει να στοιχηματίσω κι αλλους τρεις αγώνες?
geortsaki Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 παιδιά είναι κανείς εδω να το ρωτησω κάτι σχετικά με το πάμε στοιχημα του ΟΠΑΠ? κάτι για τον τελικό παιδιά πριν αρχίσει μπορώ να παίξω τον τελικό του champions league σαν μόνο ένα αγώνα η πρέπει να στοιχηματίσω κι αλλους τρεις αγώνες? μπορείς σιγουρα. Υπαρχει ως μονο αποδεκτο στο κουπονι του "κρατικου" οργανισμου.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ευχαριστώ. Αμα στοιχηματήσω 35 € οτι θα το πάρει η μπάγερν ,πόσα χρηματα θα πάρω?
Anubis13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 35*1,4 που το βλεπω στην bet365 49 αρα 14 ευρω κερδος
geortsaki Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ευχαριστώ. Αμα στοιχηματήσω 35 € οτι θα το πάρει η μπάγερν ,πόσα χρηματα θα πάρω? Δεν υπάρχει διαθεσιμο στοιχημα στον ΟΠΑΠ για το ποιος θα κατακτησει το κυπελλο. Υπαρχει στοιχημα για τον τροπο κατακτησης πχ Bayern στα πεναλτυ, που ομως δεν ειναι ιδιο με αυτο που λες. Εσυ αν καταλαβα καλα ψαχνεις στοιχημα για το ποιος θα σηκώσει την κουπα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 @geortsaki ναι αυτό ψάχνω πωω τίποτα ..ψίχουλα.Αρα καλύτερα να μη παίξω
Demon13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 https://www.facebook.com/stoiximan.gr/app_140111626172532 Διαγωνισμός δωρεαν στο facebook stiximan με πρόβλεψη σκορ και δώρα. Όσοι προλαβετε.. Το δίχνει στο ERT ΗD για τους λίγους που δεν το ξέρουν
Superpie Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Βασικά την λες στον άνθρωπο χωρίς να έχεις καταλάβει ο ίδιος πως λειτουργεί! Δεν βάζεις τα 500Ε απο τη τσέπη σου, πρέπει να κάνεις τζίρο 600Ε Πχ σήμερα παίζεις δύο μονά με απόδοση 2 απο 50Ε και πιάνεις το ένα, είσαι πάλι στα λεφτά που είχες και έχεις παίξει 100Ε οπότε θέλεις να παίξεις άλλα 500Ε για να πάρεις το bonus. Στο τέλος μπορεί να είσαι στα λεφτά σου απτα στοιχήματα άλλα να έχεις τσιμπήσει τα 100Ε απτο μπόνους, δεν είναι και τόσο δύσκολο να πιάσεις τον τζίρο που ζητάει.Το έχω κάνει 2-3 φορές Αυτο λεω και εγω,οτι πρεπει να κανεις τζιρο 3 φορες την αρχικη σου καταθεση + το μπονους.. τι θεμα ειναι να κερδισεις καποιο ποσο απο καποιο στοιχημα.Αυτο που λεω γενικα πανω σε αυτο το θεμα ειναι οτι δεν μπορει καποιος απλα να βαλει 100 ευρω,να παρει αλλα 100 για μπονους και να τα κανει αναληψη και τα 200 δηλαδη,αρα να εχει ΑΜΕΣΟ κερδος 100 ευρω.Θα πρεπει πρωτα να παιξει την αρχικη του καταθεση (ειτε την χασει ειτε κερδισει απο τα πονταρισματα αυτα) μετα να ενεργοποιηθει το μπονους,δηλαδη.. Πες οτι βαζω 100 ευρω,μου δινουν αλλα 100 μπονους..Παιζω τα 100 (που τα εχω βαλει απο την τσεπη μου) και πες για παραδειγμα οτι τα χανω ρε παιδι μου..Μου μενουν τα 100 ευρω απο το μπονους,αρα παιζω 100 ευρω τσαμπα στην ουσια..Απλα αυτα τα λεφτα δεν μπορω να τα σηκωσω αν δεν τα παιξω πρωτα (να κανω τζιρο δλδ) 3 φορες το ποσο αυτο (αναλογα τι ποσο εχω κανει αρχικη καταθεση και τι ποσο εχω παρει μπονους) Οποτε πρεπει να κανω τζιρο συνολικα 600 ευρω.. Τωρα αν αυτα τα 600 ειναι απο την τσεπη μου (σε περιπτωση που παω συνεχεια κουβα ρε παιδι μου για παραδειγμα και αναγκαζομαι να κανω νεες καταθεσεις χρηματων) ειτε με το πρωτο πονταρισμα μου κερδισω 1000 ευρω και κανω τον τζιρο απο αυτα,απο τα κερδισμενα δλδ δεν τους ενδιαφερει αυτους.Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι οτι για να μπορεσω να κανω αναληψη τα χρηματα μου μαζι με το δικο τους μπονους θα πρεπει να τους κανω τζιρο σε πονταρισματα αξιας 600 ευρω.. Επισης εχουν κανει και πουστια γιατι πρεπει να πονταρεις σε καποιο παιχνιδι (μιλαω για στοιχηματα ποδοσφαιρου ετσι ή αθλητικων γεγονοτων) το οποιο σημειο πονταρεις να εχει αποδοση απο 1.50 και πανω.. δηλαδη αν πονταρω σε παιχνιδια τα οποια ειναι φαβορι ας πουμε ρε παιδι μου και εχουν αποδοση στο 1.20 δεν προσμερτιουνται στον τζιρο..Οι κουφαλες..
linuslost Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ΓΑΜΩΤΟ δηλαδη.... Ηθελα να παιξω Μαντζουκιτς να βαλει πρωτος γκολ και τελικα επαιξα τον Μυλερ... Ριχνω και ακομα ενα με 15+ κορνερ και τωρα διαβασα οτι εγιναν 14 σε ολο το παιχνιδι.
Demon13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 superpie φιλε δεν μπορείς να συννενοηθείς. Άυτά που κοροίδευες σε μένα τα λες εσύ τώρα και λες γίνεται! Όταν είπα το 200 200 200 έλεγες δεν ξέρεις μαθηματικά κτλ... Τον τρέλανες και τον porg
Demon13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Λοιπον,μαθηματικα του DEMON παιδια,ακουστε....Με το μυαλο του DEMON ομως μπορεις να παιξεις 200 200 200,δηλαδη 3 πονταρισματα των 200 ευρω βαζοντας απο την τσεπη σου μονο 100..Πως γινεται αυτο ρε παιδια μπορειτε να μου εξηγησει καποιος?Ποιος γινεται να πληρωσει καποιος απο την τσεπη του 100 ευρω μονο και να παιξει 3 πονταρισματα των 200 ευρω το καθενα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις