Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γινεται! Αν κανεις καινουριο λογαριασμο και κανεις καταθεση 100 ευρω παιρνεις ως μπονους αλλα 100 ευρω.Συνολο 200..Απο αυτα αν πας να κανεις αναληψη μπορεις να παρεις μονο τα 100

Δημοσ.

Πρεπει να πονταρεις και το ποσο του μπονους που εχεις κερδισει 3 φορες..Στην ουσια το Μπονους δεν μπορεις να το κανεις αναληψη,δεν μπορεις δηλαδη να εχεις ως κερδος 100 ευρω του μπονους..

Δημοσ.

Θα με κάνεις να ανοίξω το support και βαριέμαι. Δεν έχεις δίκιο πάντως, θα στο πουν και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

Ρε φιλε για να κανεις αναληψη πρεπει να παιξεις και την καταθεση σου και το μπονους 3 φορες για να κανεις αναληψη

Δημοσ.

Ρε φιλε εξηγησε μου κατι.Πως γινεται να πονταρεις το ποσο 3 φορες και να εχεις κερδος το μπονους 100 ευρω ως αναληψιμο?

Με λιγα λογια τα 100 ευρω που σου δινουν ως μπονους δεν μπορεις να τα παρεις κατευθειαν στα χερια σου,να εχεις κερδος δηλαδη.Σου δινουν την δυνατοτητα μονο να το πονταρεις το ποσο του μπονους και αν κερδισεις τοτε μονο μπορεις να το εχεις ως κερδος

Λες να ειναι μαλακες αυτοι και να χαριζουν για καθε εγγραφη 100 ευρω? Αν ηταν ετσι θα ανοιγα 10 λογαριασμους τραπεζης,θα εκανα νεο λογαριασμο και στην bet365 και θα εβγαζα ενα 1000ρικακι για πλακα

Δημοσ.

geortsaki ευχαριστώ. Σε ακολούθησα στην πρώτη επιλογή.

@superpie αν ΔΕΝ έχεις λογαριασμό κάνε acc και θα σου πω. Μην το κουράζουμε.

Σου βρήκα δουλειά! Στο support των εταιρειών, αλλα θα δουλεύεις υπερ της αντίπαλης εταιρείας. Αν τα πεις αυτά που γράφεις στα νέα μέλη θα αδειάσει όλο το site :-D  Εκτός οτι δεν βγαίνει και νόημα :whistle:

Δημοσ.

Φιλε εχω λογαριασμο.Για πες,ακουω..

Φιλε για να τελειωνει και αυτο το θεμα,οταν σου λεει καποιος κατι μαθε αν ακους..Για να μπορεσεις να κανεις αναληψη και του ποσου του μπονους σου πρεπει αρχικα να πονταρεις το ποσο της καταθεσης σου (100 ευρω στην περιπτωση σου) και αφου το κανεις τοτε ενεργοποιειται το ποσο του μπονους για να μπορεσεις να το πονταρεις..Επισης για να μπορεσεις να κανεις αναληψη του ποσου πρεπει να κανεις πονταρισμα ολο το ποσο της καταθεσης σου και του μπονους σου 3 φορες..δηλαδη πρεπει να πονταρεις 600 ευρω στην περιτπωση σου..Για να κανεις τωρα αναληψη υποτιθεται οτι πρεπει να κερδισεις το στοιχημα που εχεις πονταρει τα 600 ευρω γιατι αλλιως χανεις το πονταρισμα σου..Επισης το πονταρισμα πρεπει να γινει σε επιλογη που να εχει αποδοση πανω απο 1,50 ωστε να μπορεσει να προσμετρηθει στο ποσο του μπονους σου.Δεν μπορεις να βρεις ας πουμε ενα παιχνιδι φαβορι που εχει αποδοση 1.05 και να τα πονταρεις ωστε κατα 99% αφου ειναι φαβορι η ομαδα με αυτη την αποδοση να κερδισεις το πονταρισμα αρα και τα χρηματα σου πισω + καποιο επιπλεον ποσο ετσι ωστε στην ουσια να μπορεσεις να κανεις αναληψη και το ποσο του μπονους ως κερδος..Δεν ειναι μαλακες στις εταιριες φιλε μου να χαριζουν ετσι 100 ευρω

geortsaki ευχαριστώ. Σε ακολούθησα στην πρώτη επιλογή.

@superpie αν ΔΕΝ έχεις λογαριασμό κάνε acc και θα σου πω. Μην το κουράζουμε.

Σου βρήκα δουλειά! Στο support των εταιρειών, αλλα θα δουλεύεις υπερ της αντίπαλης εταιρείας. Αν τα πεις αυτά που γράφεις στα νέα μέλη θα αδειάσει όλο το site :-D  Εκτός οτι δεν βγαίνει και νόημα :whistle:

Μαλιστα.. Επειδη ειναι λεγομενα των support της εταιριας αυτα που σου λεω και αναγραφονται και στους ορους της εταιριας παρε λοιπον φωτογραφιες.Να δουμε τι θα πεις τωρα

post-244480-0-86407800-1369435515_thumb.jpg

post-244480-0-06820300-1369435519_thumb.jpg

Οριστε και οι οροι απο το site

Για να στοιχηματίσετε με το μπόνους, απλά παίξτε το ποσό της κατάθεσής σας μια φορά σε αθλήματα και αγορές της επιλογής σας. Θα χρειαστεί να παίξετε το ποσό της κατάθεσής σας και του μπόνους τρείς φορές πριν να κάνετε ανάληψη.

Οκ τωρα? Δεν τα λεω εγω,το support και οι υπαλληλοι της εταιριας μου τα ειπαν

Δημοσ.

Δεν γινεται! Αν κανεις καινουριο λογαριασμο και κανεις καταθεση 100 ευρω παιρνεις ως μπονους αλλα 100 ευρω.Συνολο 200..Απο αυτα αν πας να κανεις αναληψη μπορεις να παρεις μονο τα 100

Πρεπει να πονταρεις και το ποσο του μπονους που εχεις κερδισει 3 φορες..Στην ουσια το Μπονους δεν μπορεις να το κανεις αναληψη,δεν μπορεις δηλαδη να εχεις ως κερδος 100 ευρω του μπονους..

Αν το ποντάρεις 3 φορές σύνολο 600 ευρώ γίνεται.

Και αυτό έγραψα εγώ. 600 ευρώ λέει 100+100 * 3. Εμένα δικαιώνει. Εσύ βλέπεις καθόλου τι γράφεις;

Ρε φιλε εξηγησε μου κατι.Πως γινεται να πονταρεις το ποσο 3 φορες και να εχεις κερδος το μπονους 100 ευρω ως αναληψιμο?

Δημοσ.

Ρε φιλε το θεμα ηταν αν μπορεις να εξαργυρωσεις το μπονους ωστε να εχεις τα 100 ευρω που σου δινουν απο την εταιρια κερδος.Και σου λεω οτι αυτο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Δεν γινεται να τα εχεις ως κερδος.Πρεπει να πονταρεις 3 φορες τα χρηματα αυτα και ΑΝ κερδισεις τοτε μονο μπορεις να εξαργυρωσεις.Αυτο σου λεω,οτι προυποθεση για να κανεις αναληψη του μπονους ειναι ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ

Δημοσ.

Λοιπον,μαθηματικα του DEMON παιδια,ακουστε.. Να ειστε ετοιμοι να τους τα παρουμε χοντρα.. Λοιπον,για να κανεις αναληψη το μπονους των 100 ευρω που σου δινει η bet365 πρεπει να παιξεις το ποσο του μπονους και την αρχικη σου καταθεση 3 φορες..Δηλαδη η αρχικη σου καταθεση ηταν 100 ευρω + 100 ευρω μπονους που σου εδωσε η εταιρια.Αρα εχεις στον λογαριασμο σου 200 ευρω αυτη την στιγμη.Τωρα για να κανεις αναληψη αυτα τα χρηματα τα οποια περιλαμβανουν και το μπονους πρεπει να παιξεις αυτο το ποσο 3 φορες..Δηλαδη πρεπει να παιξεις 600 ευρω σε πονταρισματα.. Αφου εχεις 200 ευρω ομως υπολοιπο στον λογαριασμο σου και πρεπει να παιξεις στοιχηματα αξιας 600 ευρω ΠΡΕΠΕΙ να βαλεις εσυ απο την τσεπη σου αλλα 400 ευρω και να τα παιξεις ολα ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ τοτε να μπορεις να κανεις αναληψη το ποσο το οποιο στην ουσια θα περιλαμβανει και το μπονους των 100 ευρω που σου ειχε δωσει στην αρχη η εταιρια.Με λιγα λογια θα εχεις βαλει εσυ απο την τσεπη σου 500 ευρω,να τα εχεις πονταρει ολα και ΑΝ κερδισεις να παρεις ως κερδος το μπονους το αρχικο + το κερδος αναλογα το στοιχημα που εχεις πονταρει.Με το μυαλο του DEMON ομως μπορεις να παιξεις 200 200 200,δηλαδη 3 πονταρισματα των 200 ευρω βαζοντας απο την τσεπη σου μονο 100..Πως γινεται αυτο ρε παιδια μπορειτε να μου εξηγησει καποιος?Ποιος γινεται να πληρωσει καποιος απο την τσεπη του 100 ευρω μονο και να παιξει 3 πονταρισματα των 200 ευρω το καθενα?

Δημοσ.

:-D ήμαρτον...

Αυτό και πολλά άλλα κολπάκια θα σας δείξω :-D αρκεί κάποιος να μην έχει λογαριασμό στην bet365 ας μου στείλει πμ. για να πάρω το refer bonus. Και θα αναλύσω το σύστημα των 100 ευρώ απο την τσέπη μας.

όποιος δεν εχει λογαριασμό pm.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...