Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι, τα ειχα διαβασει κι εγω αυτα, με κατι τεννις ειδα στο google εγινε χαμος,

εγω παλι δεν ειχα κανενα προβλημα, μονο την πρωτη αναληψη (που ηταν κανα 1500αρι) μου καθυστερησαν λιγο (πανω απο βδομαδα), ολες τις επομενες που εκανα και ηταν περιπου στα ιδια ποσα εμπαιναν την επομενη μερα, super fast :)

στοιχημα δεν μου ακυρωσαν, αλλα δεν επαιξα κ τπτ "κουλο",

ουτε τεννις, ουτε κορνερ, ουτε τπτ τετοιο, οποτε,

πως να μου ακυρωσουν κατι στο οποιο το αποτελεσμα ειναι ξεκαθαρο;

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραια χαιρομαι που το ακουω γιατι εχω και εγω λογαριασμο εκει αλλα εχω παιξει πολυ λιγο μεχρι τωρα και μικρα ποσα.Σκεφτομουν τωρα να τους δοκιμασω.Μεχρι τωρα κυριως επαιζα με Expekt, Bet365,Victor Chandler,Betsson, χωρις ποτε καποιο προβλημα. Αν κατι ξερεις η μαθεις αναφερε το και εδω πρεπει να ξερουμε τι γινεται καθε τοσο.

Χαιρετω προς το παρον ,καλα αποτελεσματα Patrick και οι αλλοι.Να πω μονο για να γελασουμε,οτι ενας Ρωσος μαφιοζος(χωρις πλακα)που τον εχω γνωρισει μεσω ξενου φορουμ ,μου ειπε οτι εχει info οτι σημερα θα κερδισει η Norwich.Μην παει κανεις και το παιξει,απλα το λεω ετσι για γελιο και να δουμε τι θα γινει.Εγω απεχω σημερα.

Δημοσ.

Να πω μονο για να γελασουμε,οτι ενας Ρωσος μαφιοζος(χωρις πλακα)που τον εχω γνωρισει μεσω ξενου φορουμ ,μου ειπε οτι εχει info οτι σημερα θα κερδισει η Norwich.

RIP σ' αυτόν που έδωσε info στον Ρώσο.

Δημοσ.

[

Παιδια μην αμελησετε να διαβασετε τις περιπτωσεις παραπονων στο site που παρεθεσα σε προηγουμενη σελιδα.Εχει κατι τρομακτικες ιστοριες και ακρως αποκαλυπτικες απο τις οποιες προκυπτει οτι δεν ξεπερνουν την δεκαδα οι σοβαροι bookmakers που ειναι εντιμοι και δεν ακυρωνουν κερδισμενα δελτια ετσι επειδη τους την βαρεσε και δεν τους συμφερει.Εγω διαβαζω τωρα και εχω σοκαριστει.

Α και να ενημερωσω και για κατι αλλο.Ενω ειμουν πελατης του Blue Square μου απαγορευσε προχθες να μπω στον λογαριασμο μου η ιστοσελιδα τους!Εγραψε ενα μυνημα : ''Access is not allowed from your current region'' .Αλλα το τρομακτικο ειναι οτι αυτο εγινε χωρις καμμια ενημερωση! Παλι καλα που ειχα αποσυρει καποια κερδη στον τραπεζικο λογαριασμο μου πριν 3 μηνες!Αναρωτιεμαι τι θα γινοταν αν ειχαν παρει την αποφαση να μην εχουν πελατες απο την Ελλαδα νωριτερα,θα μου τα εβαζαν στην τραπεζα?

Το μυνημα που βγαινει ειναι :ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ που καταθετετε τα λεφτα σας.

ε ναι ρε συ, δεν παιζει κανεις στην interwetten για αυτο κ αργουν πολυ να πεσουν οι αποδοσεις, φαντασου οτι αν κερδισεις 3-4-5 ματς στην σειρα σου βαζουν οριο μετα 10-30 ευρω :P

οπως επισης, για παρομοιους λογους δεν υπαρχουν bwin, betoto, sportingbet, vistabet,

καθαροαιμοι κλεφτες, μακρυα, ενω τελευταια ακουγονται πολλα και για την bet365 ακομα

Εν τέλει όλες αυτές οι εταιρείες ελέγχονται από κάπου?Έίσαι κατοχυρωμένος ως παίκτης ή μπορούν να λειτουργούν όπως αυτές θέλουν?Γιατί αν υποθέσουμε ότι από τη μία έχουμε τον οπαπ με τις τριάδες του και τη γκανιότα του και από την άλλη τις διαδικτυακές εταιρείες που μπορούν να λειτουργούν ασύδοτα τότε κλάφτα Χαράλαμπε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτες που ειναι με εδρα και αδεια λειτουργιας στην Αγγλια ειναι rock solid.William Hill,Bet365.Καλες και σοβαρες επισης ειναι αυτες που εχει το site κριτικων Bookmakers στην ''πρασινη λιστα''.

Αυτες δηλαδη:

http://www.bookmaker...com/Green_list/

Eμενα παντως μια χαρα μου ρθε το χαντικαπ -0.5, -1

:D

Μπραβο Πανο!

Τελικα αφου εστειλα email στην Blue Square μου απαντησαν οτι θα με ειχαν ενημερωσει προσωπικα αν ειχα χρηματα στον λογαριασμο μου και θα μου ειχαν δωσει διορια 15 ημερων να ζητησω καταθεση στην τραπεζα μου.Γενικη ειδοποιηση ειχαν αναρτησει στο site τους.

Τους πιστευω γιατι ποτε δεν μου ειχαν κανει κατι αρνητικο οσο επαιζα εκει.

Noob υπαρχουν καποιοι που εχουν την καλυτερη φημη και αυτους τους μαθαινεις μεσα απο τα φορουμ.Καλο ειναι να γραφτεις και σε ενα ξενο φορουμ,μαθαινεις πολλα απο τους παικτες που λενε τα παραπονα τους η τις θετικες εντυπωσεις τους.Αλλα οπου υπαρχει χρημα,απολυτη ασφαλεια δεν υπαρχει,εδω οι κυβερνησεις ξεγελανε τον κοσμο,οι bookies δεν μπορουν?

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

Σφαξανε και χτες αλλα ειδικα σημερα οι Μπουκ.Και στην προηγουμενη αγωνιστικη της Premier League,παλι σφαγη.:devil:

Λεω απο μεσα μου,''καλα κανω εγω και απεχω αυτο το 4ημερο''.Μετα τι βλεπω οτι κανουν,τα καθαρματα?Η Charlton,πρωτη στην League One eπαιζε εκτος με την Leyton Orient και αρχικα ειχαν το διπλο της στα 1,80.Μολις κερδισαν σημερα οι δευτερη και η τριτη,Sheffield Wednesday kai Sheffield United και 20 λεπτα πριν αρχισει ο αγωνας της Charlton ριχνουν το διπλο στο 1,70 και τον ασο της γηπεδουχου Leyton απο 3,80 τον πανε 4.00!

Το πιανετε το νοημα?Σου λεει ολοι οι φουκαραδες που τους ξεσκισαμε σημερα,γιατι δεν περασε κανενα φαβορι,(εχασε η Chelsea μεσα στην εδρα της 1-3 απο τους ανυπαρκτους,η Man United 2-3 απο την πρωτελευταια της κατηγοριας,τα λογικα φαβορι Stoke και Tottenham ισοφαριστηκαν προς το 90' )κατσε να τους δελεασουμε να τα ριξουν χοντρα στο λογικοτατο διπλο της Charlton,για να ρεφαρουνε, να τους τα παρουμε και αυτα να ολοκληρωθει ο βιασμος.:mad:

Δεν ηθελα να παιξω γιατι ηταν ρισκο,αλλα τσαντιστηκα με την απληστια τους και λεω ,παρτε να εχετε:

Δημοσ.

Για σημερα σε ενα πολυ δυσκολο και φαινομενικα ισορροπημενο παιχνιδι επελεξα,με μικρο ποσο,(36$) West Bromwich to win and over 2.5 combined goals scored in the game ,4.50.

Δημοσ.

Ετσι ειναι με την κριση το στησιμο χοντραινει.Εχει καταργηθει η λογικη στα αποτελεσματα εδω και τρεις αγωνιστικες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...