benign Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ καλή επιλογή benign Ευχαριστω φιλε Anubis. Σημερα πρωι,πρωι φευγω για τον αγωνα και θα γυρισω σπιτι αργα το μεσημερι αλλα θα προσπαθησω να βρω κατι πριν τις 5-6 το απογευμα,αλλιως παμε για βραδινη επιλογη.
arsenal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 48 Eυρω με κουβαδιασε η αμπαλη ομαδα που λεγεται ρεαλ.Σημερα επαιξα μια τετραδα 20 ευρω.Γιουβεντους-Λαρισα-ΟΛ.Βολου-Καλιθέα
benign Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπον αν και δεν τις συμπαθω καθολου στοιχηματικα τις Γαλλιδες θα ρισκαρω σημερα. Στον αγωνα Olympique Marseille vs. Nancy θα παιξω Ασιατικο χαντικαπ τους γηπεδουχους με -1,1.5 σε αποδοση 1,950. Κερδιζουμε αν κερδισουν με 2 γκολ διαφορα και πανω.Αν κερδισουν με 1 γκολ διαφορα χανουμε μονο το μισο ποσο.Χανουμε εντελως αν χασουν η κανουν ισοπαλια.
benign Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Παισαμε σε στημενο, κοκκινη καρτα στο 60' και αυτογκολ. Καλα κανω και δεν τους συμπαθω οπως εγραψα αρχικα.Απο πληροφοριες που εχω ειναι το πιο βρωμικο Ευρωπαικο πρωταθλημα με δευτερο το Ιταλικο. Ηταν η τελευταια φορα που στοιχηματισα σε Γαλλικο ποδοσφαιρικο αγωνα.
fuku Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Φίλε το ποντάρισμα σου δεν θα το έπαιζε ενας γνώστης του γαλλικού πρωταθλήματος γιατί η απόδοση της marseille είναι η μέρα με τη νύατα από την πραγματικότητα, αν παρακολουθείς πολυ μπαλα δεν θα το έπαιζες αλλα θα έπαιρνες το ρισκο για τη κόντρα. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι ίσος το πιο απρόβλεπτο στην Ευρώπη...... τα φαβορoί ειναι μονο και μονο επειδή ειναι οι μεγάλες ομάδες. Οσο για ιταλικό πρωτάθλημα δεν νομιζω πως συμφωνούμε γιατί το ιταλικό ειναι το πιο στημένο στην ευρωπη, αν εβλεπες σήμερα το Πεσκάρα Μπολόνια με τα πεναλτι που έδινε ή αν έβλεπες το Σιένα ιντερ οπου ο τέταρτος δεν μπορουσε να κανει φαση με τον ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ Θα άλλαζες γνωμη. Στην Ιταλία τωρα μρτα απο 7 χρονια που ασχολούμαι με το στοιχημα εχω μαθει απο τα τοσα που εχουν δει τα ματάκια μου παιζω παντα κοντρα οταν βγενουν εκτός έδρας σε μονα δελτια οπου βλεπεις αποδόσεις του 7 να πληρώνουν και καθε 3 με 4 αγωνιστικές οι μεγαλες ομαδες κανουν γκελες..... Εχω να πω πολλα αλλα βαριέμαι Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2013 από fuku
benign Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Yeovil 0 ball Asian handicap 2,050 (Bet 365). Νικη,τα παιρνουμε,Χ μας επιστρεφεται το ποσο,ηττα .....
arsenal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Για σημερα βλέπω 1 Καβαλα,Χ2 Βολο,1 Πανελευσινιακο,1 με +10 τον ΑΓΟΡ ,1 Αλβανία
benign Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ενα στοιχημα (συστημα)ετσι γα χαβαλε,με οχι σοβαρη μελετη,εξαλλου τα διεθνη φιλικα δεν ειναι σοβαροι αγωνες.
Dropsreef Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αστέρας-Ολυμπιακός G/G με απόδοση 2.00 ;Δωράκι ή μένουμε μακριά;
Anubis13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Εγω δωρακι το βλεπω αλλα μπορει να ειναι και τυρακι
NoisePollution Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 2 QPR και 1 ημίχρονο ΠΑΟΚ τα σημεία της ημέρας για μένα.
arsenal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ινβερνές ή Ισοπαλία @ 2.20 Ατβίνταμπεργκς FF ή Ισοπαλία @ 1.50 Διπλά, 1 Στοίχημα * €5,00 ενα fun bet για να περασει το μεσημερι
fuku Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 αφου μου εσπασαν δυο trixie με 2/3 και στα δυο που επαιξα παω για το τριτο trixie της ημερας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις