Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βenign θα σε ακολουθήσω σε μια απλή δυάδα Wizards kai Cavaliers....Τυφλό αλλά ελπίζω να τα πάς πάλι καλά... :mrgreen:

Φιλε σορρυ που δεν πετυχα αυτην την φορα.Αλλα δυαδα μην ξαναπαιξεις ποτε.Εδω ειναι δυσκολο να πιασεις εναν high risk αγωνα ,το να πιασεις δυο ειναι τρομερα δυσκολο.Ενας μας αρκει για μεγαλο κερδος.Σπανια παιζω ετσι.Κατα κανονα παιζω πιο σοβαρους αγωνες και οταν εχω μια καλη βδομαδα,ας πουμε,παιζω δυο,τρια τετοια high risk games σε οποιοδηποτε σπορ,αλλα παντα μονα αποδεκτα και με πολυ μικρα ποσα.

Τωρα για να διαφυλαξω το υπολοιπο κερδος μου απο την προχτεσινη δεκαρα και την προηγουμενη εβδομαδα,θα συνεχισω με εναν μονο αγωνα την ημερα,η μερα παρα μερα(ισως δυο ποτε-ποτε αν αξιζει πολυ)και αν αυτη η εβδομαδα συνεχισει με κερδος,τοτε ισως παλι το Σαββατοκυριακο πονταρω ενα-δυο high risk bets.

Επισης υπαρχουν περιοδοι,που ακομη και ο καλυτερος παικτης ειναι ντεφορμε.Αν μου τυχει,τοτε σταματω να παιζω πραγματικα λεφτα και παιζω εικονικα,κρατωντας λογαριασμο για να βλεπω πως παει το πραγμα και με το που ξαναβρισκω την φορμα μου,ξαναπονταρω.

Ετσι θελει μεθοδο και προσοχη και να πονταρουμε μονο απο αυτα που μας περισσευουν.Την μακροσκελη εξηγηση δεν την εγραψα ειδικα για σενα αλλα επειδη ισως υπαρχουν και απειροι ανθρωποι και teens που μπορει να μας διαβαζουν ,τα εγραψα αυτα για να εχουν ,κατα την γνωμη μου,την σωστη νοοτροπια στο betting και να μην χανουν τα λεφτα τους.

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστος ο benign

Η μεγαλυτερες χασουρες ειναι τις μερες που δεν πανε καλα - οπως χτες που σπασανε τα μισα φαβορι να πουμε, οταν λεω σπασανε οχι απλα χασανε το χαντικαπ, αλλα δεν κερδισαν - που συνεχιζει κανεις να πονταρει για να "ρεφαρει"

Προσωπικα εχω δει οτι κατα το παρελθον μερες που κερδιζα προς το τελος της ημερας επαιζα λιγο ωστε αν χασω "να κλεισει κερδοφορα η μερα" ενω μερες που εχανα επαιζα περισσοτερο "¨μπας και ρεφαρω" το οποιο φυσικα οδηγουσε σε χασουρα αφου τις μερες που ειχα διαβασει σωστα τα ματς εβγαζα μικροτερο κερδος αποτι μπορουσα και μερες χασουρας εχανα τα παντα

Τωρα το εχω διορθωσει, παιζω οσα ειναι να παιξω σαν να ειναι το μοναδικο ματς της ημερας, πονταροντας οτι ποσο κρινω οτι του αξιζει ασχετα αν πριν εχω βγαλει 10, 50, 100Ε ή εχω χασει 10, 50, 100Ε

Δημοσ.

benign Καλημέρα!Όταν είπα απλή δυάδα εννοούσα απλές νίκες των Wizards και Cavaliers...

Σήμερα θα παίξω Τότεναμ και Άρσεναλ.

Οκ δεν το ειχα καταλαβει απο την διατυπωση σου.

Αργοτερα το απογευμα αν βρω κατι καλο θα σας πω.Προσεξτε χτες δεν κερδισαν Τσελσι και Μαντσεστερ Σιτυ δεν υπαρχει εγγυηση οτι θα κερδισουν τα φαβορι σημερα.See you later.:-D

Δημοσ.

Χθες εσπασαν 2 εδρες (Τσελσι, Λιβερπουλ), εμεινε στο 0-0 η Σιτι και μονο η Γιουναιτεντ καθαρισε

Δεν ξερω αν θα σπασει και 4η ή 5η ομαδα κορυφης (παιζει και η Τοτεναμ)

Δημοσ.

ανετες νικες για τα φαβορι κ με πολλα γκολ σημερα

Patrick εσενα καπου σε εχω ξαναδει στα ξενα φορα.Στο betting advice συχναζεις ετσι?Εισαι παλιος στο κουρμπετι?:devil: Αν ναι,πες και εσυ κανενα tip.

Παιδια μην αμελησετε να διαβασετε τις περιπτωσεις παραπονων στο site που παρεθεσα σε προηγουμενη σελιδα.Εχει κατι τρομακτικες ιστοριες και ακρως αποκαλυπτικες απο τις οποιες προκυπτει οτι δεν ξεπερνουν την δεκαδα οι σοβαροι bookmakers που ειναι εντιμοι και δεν ακυρωνουν κερδισμενα δελτια ετσι επειδη τους την βαρεσε και δεν τους συμφερει.Εγω διαβαζω τωρα και εχω σοκαριστει.

Α και να ενημερωσω και για κατι αλλο.Ενω ειμουν πελατης του Blue Square μου απαγορευσε προχθες να μπω στον λογαριασμο μου η ιστοσελιδα τους!Εγραψε ενα μυνημα : ''Access is not allowed from your current region'' .Αλλα το τρομακτικο ειναι οτι αυτο εγινε χωρις καμμια ενημερωση! Παλι καλα που ειχα αποσυρει καποια κερδη στον τραπεζικο λογαριασμο μου πριν 3 μηνες!Αναρωτιεμαι τι θα γινοταν αν ειχαν παρει την αποφαση να μην εχουν πελατες απο την Ελλαδα νωριτερα,θα μου τα εβαζαν στην τραπεζα?

Το μυνημα που βγαινει ειναι :ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ που καταθετετε τα λεφτα σας.

Δημοσ.

αχαχαχα, ναι, ο ιδιος ειμαι, με το ιδιο νικ και αβαταρ κυκλοφορω παντου (ή σχεδον :P),

τι να πω, ειπα, νικες για τα φαβορι κ πολλα γκολακια βλεπω να πεφτουν σημερα μαζεμενα

Δημοσ.

είπα και εγώ χτες να παίξω 1η φόρα ένα παρολί με 5 αγώνες Χ

sunderland-Everton X

Stoke-Aston Villa X

Birmingham-West Ham X

Brentford-Bournemouth X

Morecambe-Accrington X

και έχασα μόνο το τελευταίο με 4 ευρώ και θα κέρδιζα 1.000 τουλάχιστον έβαλα σύστημα 4αδες,5αδα και πήρα ένα 50αρικο

Δημοσ.

αχαχαχα, ναι, ο ιδιος ειμαι, με το ιδιο νικ και αβαταρ κυκλοφορω παντου (ή σχεδον :P),

τι να πω, ειπα, νικες για τα φαβορι κ πολλα γκολακια βλεπω να πεφτουν σημερα μαζεμενα

Μακαρι να βγεις σωστος,εγω δεν τα κοιταξα ακομη ,ειμαι λιγο κουρασμενος σημερα.Ωραια Patrick χαρηκα που εχουμε και αλλον ενα εμπειρο παικτη εδω.Αν επιτρεπεις ,σε ποιους books συνηθως παιζεις και με ποιους εισαι πιο ευχαριστημενος?

Κατα τα αλλα διαβαστε εδω ''χωσιμο'' στον Interwetten :-D παρολο που το εν λογω site ειναι affiliated με αυτον τον Book.Οι ανθρωποι σκιζουν.Πολυ χρησιμο site.

http://www.bookmaker..._History/10152/

είπα και εγώ χτες να παίξω 1η φόρα ένα παρολί με 5 αγώνες Χ

sunderland-Everton X

Stoke-Aston Villa X

Birmingham-West Ham X

Brentford-Bournemouth X

Morecambe-Accrington X

και έχασα μόνο το τελευταίο με 4 ευρώ και θα κέρδιζα 1.000 τουλάχιστον έβαλα σύστημα 4αδες,5αδα και πήρα ένα 50αρικο

Τουλαχιστον πηρες κατι.Αν εβαζες απο ενα 20αρικο στο καθε Χ(μονα-αποδεκτα) ποσα θα ειχες κερδισει?

Αποσπασμα απο το ''χωσιμο'':

All in all, considering that it also appears that the account was never really closed but just suspended and that the total commission for the last 12 months was around 200 euros, it remains unclear to me why a company would get bad press for a sum like that. The only reason I could find was that the person managing the affiliate department had no clue of how the industry works and how to deal with affiliates, especially those who know how to write.
:lol:
Δημοσ.

Αν επιτρεπεις ,σε ποιους books συνηθως παιζεις και με ποιους εισαι πιο ευχαριστημενος?

betfair φυσικα, williamhill & gamebookers

Κατα τα αλλα διαβαστε εδω ''χωσιμο'' στον Interwetten

ε ναι ρε συ, δεν παιζει κανεις στην interwetten για αυτο κ αργουν πολυ να πεσουν οι αποδοσεις, φαντασου οτι αν κερδισεις 3-4-5 ματς στην σειρα σου βαζουν οριο μετα 10-30 ευρω :P

οπως επισης, για παρομοιους λογους δεν υπαρχουν bwin, betoto, sportingbet, vistabet,

καθαροαιμοι κλεφτες, μακρυα, ενω τελευταια ακουγονται πολλα και για την bet365 ακομα

@panos2171: ευκολο βρε, μαρκαρεις τα ματς που θες κ μετα απο αριστερα βαζεις το ποσο που θες σε καθε συνδυασμο, π.χ. αν θες να παιξεις 3-4-5 απο 1 ευρω την στηλη, βαζεις το 1 δεξια εκει που γραφει 3αδες (10 στηλες επι 1 ευρω = 10 ευρω συνολο απο κατω), το 1 στις 4αδες (5 επι 1 = 5 ευρω) και το 1 στις 5αδες

Δημοσ.

@panos2171: ευκολο βρε, μαρκαρεις τα ματς που θες κ μετα απο αριστερα βαζεις το ποσο που θες σε καθε συνδυασμο, π.χ. αν θες να παιξεις 3-4-5 απο 1 ευρω την στηλη, βαζεις το 1 δεξια εκει που γραφει 3αδες (10 στηλες επι 1 ευρω = 10 ευρω συνολο απο κατω), το 1 στις 4αδες (5 επι 1 = 5 ευρω) και το 1 στις 5αδες

Δηλαδη πες οτι παιζω 5 αγωνες δηλαδη στοιχημα με 16 ευρω σωστα??

Δημοσ.

ναι, βαζεις το 1 σε καθε επιλογη που σε ενδιαφερει κ σου βγαζει ποσο στοιχιζει συνολικα,

ειναι κ αναλογα το τι αποδοσεις θα βαλεις μεσα στο συστημα π.χ. ;)

Δημοσ.

betfair φυσικα, williamhill & gamebookers

ε ναι ρε συ, δεν παιζει κανεις στην interwetten για αυτο κ αργουν πολυ να πεσουν οι αποδοσεις, φαντασου οτι αν κερδισεις 3-4-5 ματς στην σειρα σου βαζουν οριο μετα 10-30 ευρω :P

οπως επισης, για παρομοιους λογους δεν υπαρχουν bwin, betoto, sportingbet, vistabet,

καθαροαιμοι κλεφτες, μακρυα, ενω τελευταια ακουγονται πολλα και για την bet365 ακομα

Σε ευχαριστω για τις αποψεις σου.Για το Bet365 δεν εχω ακουσει ακομη παραπονα,αλλα για τους Gamebookers αρκετα.Διαβασε εδω τι εκαναν σε καποιον Ελληνα ,μαλιστα και πολλα χρονια πελατη τους.Οχι οι Gamebookers αλλα εταιρια που ανηκει στον ιδιο ομιλο και λεγεται PartyGames.

http://www.bookmaker..._balance/10429/

Εσυ εχεις αντιμετωπισει προβληματα με Gamebookers?Στις πληρωμες τους ειναι ενταξει,σου κανουν τις καταθεσεις γρηγορα ακομη και αν εχεις κερδισει ποσο που υπερβαινει τα 1000 ευρω?Σου εχουν ποτε ακυρωσει νικη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...