ultrobyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 πηγαινανε ομως καλα αλλα σπασανε....κλασικα στο στοιχημα...
Anubis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=129247551 ΦΕΚ http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEbA_BZxkczbHdtvSoClrL8j5OuxfOtmWwfP1Rf9veiteJInJ48_97uHrMts-zFzeyCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtfUwYBtTlOqRqOxg2hf7miu5_u00BbFnl8dha-EryNYO
alexis333 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 πάντως αυτός που σας είπα(betorium.webs.com) έκανε τη συνδρομή 25ευρώ και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος,είχε τις τελευταίες 5 μέρες ταμείο...χθές έχασε ένα χάντμπολ μόνο για ένα γκολ και θα με πήγαινε ταμείο για 6η συνεχόμενη μέρα!
benign Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 πάντως αυτός που σας είπα(betorium.webs.com) έκανε τη συνδρομή 25ευρώ και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος,είχε τις τελευταίες 5 μέρες ταμείο...χθές έχασε ένα χάντμπολ μόνο για ένα γκολ και θα με πήγαινε ταμείο για 6η συνεχόμενη μέρα! Δινε στοιχεια Αλεξ και θα δουμε.Γιατι αν εννοεις ''ταμειο'' να πονταρω 100 ευρω σε αποδοση 1,50 για να παρω τα μισα,η 1,30 για να παρω 30 ,προτιμω να τα φαω αλλου. Απο προσωπικη εμπειρια απλα ειναι on a roll που λενε στην στοιχηματικη αργκo.Δηλαδη κοινως εχει υψηλη φορμα προσωρινα.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος,μπορει να ειναι εξαιρετικος.Αλλα θα εχει περιοδους που θα χανει σερι 10 φορες,αλλες που θα ειναι 50- 50 % κ.τ.λ. Οι καλυτεροι παγκοσμια εχουν ποσοστο 60% δηλαδη 10% κερδος.(Αν πας πισω σε αυτο το νημα στο Ευρωπαικο Κυπελο του καλοκαιριου,ειχα 2 βδομαδες σχεδον 80-90% ποσοστα επιτυχιας.Αυτα δεν κρατανε συνεχως.) Ξερω τι σου λεω,εχω φιλους Βρεττανους επαγγελματιες.Τι σημαινει αυτο?Ειναι το κλασσικο ''τα λεφτα πανε στα λεφτα'' που λενε. Για αυτο και οι εταιριες εχουν ειδικους που παιζουν λεφτα στο στοιχημα που το θεωρουν ''αγορα'' κανονικοτατα σαν το Χρηματιστηριο.Αν σε ενα χρονο κλεισεις με 10% κερδος εισαι φοβερος.Αν μια εταιρια πονταρει για παραδειγμα 1 δις ολο τον χρονο και εχει 100 εκατομμυρια κερδος θεωρειται επιτυχια.Για μας με τα μικρα πορτοφολια ειναι περισσοτερο διασκεδαση.
alexis333 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 εγώ ποντάρω τη 3αδα που δίνει και όχι κάθε ματς ξεχωριστά και πιστεύω έτσι βγαίνει μεγαλύτερο κέρδος και τις 3αδες του τις ποντάρω κάθε φορά με το ίδιο ποσό ανεξαρτήτου συνολικής απόδοσης που μπορεί να δίνει...
benign Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μην μας πεις τι σου λεει εφοσον πληρωνεις,αλλα λεγε μας στο τελος αν τα παει καλα και με τι ποσοστα.Στο τελος του μηνα ας πουμε πες μας τι πονταρες συνολικα και τι κερδος ειχες τοις εκατο %,οχι προσωπικες λεπτομερειες. Εσενα σε εμπιστευομαι απολυτα ,οποτε τοτε θα δεις,αφου περασει χρονος.Αν θελεις να σου προτεινω καλα sites που δινουν δωρεαν tips με καλα ποσοστα,πες μου σε p.m.
greekparot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρει κανεις που μπορώ να παίζω over / under 0.5goal? Το είχε η betfair αλλα δεν μπορώ να κάνω κατάθεση πλέον σ´αυτους.. Sent from my iPhone using Insomnia
Luxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μην μας πεις τι σου λεει εφοσον πληρωνεις,αλλα λεγε μας στο τελος αν τα παει καλα και με τι ποσοστα.Στο τελος του μηνα ας πουμε πες μας τι πονταρες συνολικα και τι κερδος ειχες τοις εκατο %,οχι προσωπικες λεπτομερειες. Εσενα σε εμπιστευομαι απολυτα ,οποτε τοτε θα δεις,αφου περασει χρονος.Αν θελεις να σου προτεινω καλα sites που δινουν δωρεαν tips με καλα ποσοστα,πες μου σε p.m. Αν πας στο site που λεει, εχει τους τελευταιους αγωνες που προτειναν και τις επιτυχιες. Για δωρεαν tips ψηνομαι και εγω!! Μονο surfbet και scoreline διαβαζω, αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενος!
benign Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν πας στο site που λεει, εχει τους τελευταιους αγωνες που προτειναν και τις επιτυχιες. Για δωρεαν tips ψηνομαι και εγω!! Μονο surfbet και scoreline διαβαζω, αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενος! Γραψου εδω εχει πληροφοριες πολυ καλες.Αλλα πρεπει να εχεις ενα Ελληνικο email.Εχουν κανει ban yahoo/msn/hotmail/gmail κ.τ.λ. οποτε χρησιμοποιησε το email που σου δινει ο παροχος σου. http://forum.bettingadvice.com/ Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2012 από benign
panos2171 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Εσενα σε εμπιστευομαι απολυτα ,οποτε τοτε θα δεις,αφου περασει χρονος.Αν θελεις να σου προτεινω καλα sites που δινουν δωρεαν tips με καλα ποσοστα,πες μου σε p.m. Στείλτες από δώ.
benign Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Στείλτες από δώ. Ελα Παναγιωτη αυτο το φορουμ ειναι καλο το εγραψα και στον Luxx : http://forum.bettingadvice.com/ Απλα δινουν καλες πληροφοριες.Οι Τουρκοι παικτες μας λενε πολλα σωστα tips ,οι Γαλλοι, αλλα μεχρι και απο Αφρικη απο τα πιο γνωστα μεχρι τα πιο αγνωστα πρωταθληματα πανε ντοπιοι πακτες και λενε χρησιμες πληροφοριες.
ultrobyr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δινε στοιχεια Αλεξ και θα δουμε.Γιατι αν εννοεις ''ταμειο'' να πονταρω 100 ευρω σε αποδοση 1,50 για να παρω τα μισα,η 1,30 για να παρω 30 ,προτιμω να τα φαω αλλου. Απο προσωπικη εμπειρια απλα ειναι on a roll που λενε στην στοιχηματικη αργκo.Δηλαδη κοινως εχει υψηλη φορμα προσωρινα.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος,μπορει να ειναι εξαιρετικος.Αλλα θα εχει περιοδους που θα χανει σερι 10 φορες,αλλες που θα ειναι 50- 50 % κ.τ.λ. Οι καλυτεροι παγκοσμια εχουν ποσοστο 60% δηλαδη 10% κερδος.(Αν πας πισω σε αυτο το νημα στο Ευρωπαικο Κυπελο του καλοκαιριου,ειχα 2 βδομαδες σχεδον 80-90% ποσοστα επιτυχιας.Αυτα δεν κρατανε συνεχως.) Ξερω τι σου λεω,εχω φιλους Βρεττανους επαγγελματιες.Τι σημαινει αυτο?Ειναι το κλασσικο ''τα λεφτα πανε στα λεφτα'' που λενε. Για αυτο και οι εταιριες εχουν ειδικους που παιζουν λεφτα στο στοιχημα που το θεωρουν ''αγορα'' κανονικοτατα σαν το Χρηματιστηριο.Αν σε ενα χρονο κλεισεις με 10% κερδος εισαι φοβερος.Αν μια εταιρια πονταρει για παραδειγμα 1 δις ολο τον χρονο και εχει 100 εκατομμυρια κερδος θεωρειται επιτυχια.Για μας με τα μικρα πορτοφολια ειναι περισσοτερο διασκεδαση. συμφωνω 100% και σημερα παντως πολυ σπασιμο αφου για εμενα ειχα 0/5 κουπονια που επαιξα στον βρωμο-οπαπ και προχθες πηγαινα ενα μικρο ταμειο με το under της βαγιεκανο και το πεταξε στο 94 για να κανει το 3-0...ειχαν παθος τα παιδια..... ακρη δεν βγαζεις παντως,ευτυχως που δεν εθιζομαι οπως κατι φιλαρακια που εχω και παιζουν σαν μανιακοι.... 1
benign Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μικρο κερδος αλλα μεγαλο διπλο Untitled.png Αυτο ειναι παιξιμο Optimus! Ξέρει κανεις που μπορώ να παίζω over / under 0.5goal?Το είχε η betfair αλλα δεν μπορώ να κάνω κατάθεση πλέον σ´αυτους.. Sent from my iPhone using Insomnia Απο τους νομιμους νομιζω ο Paddy Power εχει αυτην την επιλογη αλλα για τα μεγαλα πρωταθηματα μονο,οχι για τις δευτερες κατηγοριες εκτος αν ειναι Αγγλια,Ιρλανδια.Για ριξε μια ματια πρωτα. Αν πας στο site που λεει, εχει τους τελευταιους αγωνες που προτειναν και τις επιτυχιες. Για δωρεαν tips ψηνομαι και εγω!! Μονο surfbet και scoreline διαβαζω, αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενος! Ο surfbet τελικα ειναι η απολυτη απατη.Σου δινει καμμια εικοσαρια αποψεις,3 τριαδες που ποτε δεν βγαινουν ολες η μια φορα το εξαμηνο ,σε συγχεει πνευματικα,σου τρωει χρονο για να τσεκαρεις λιγο αυτα που λεει και το ωφελος ειναι μηδενικο. Οι σοβαροι tipsters δινουν απο μια ως τρεις δυνατες προβλεψεις το πολυ και ελπιζουν να πιασουν τις δυο τουλαχιστον για να αποδωσουν κερδος στον παικτη παντα σε μονα αποδεκτα.Ολοι οι αλλοι για μενα ειναι απατεωνες.η ανοητοι,ετσι για να σας ξεκαθαρισω πως τα βλεπω εγω.To surfbet σου δινει πολλα γιατι δεν ξερει ποσο θα πιασει,με αλλα λογια ειναι μετριος παικτης και ετσι καλυπτει τα νωτα του,σκεπτομενος οτι σε τοσα πολλα που εβαλα,καποια θα πιασω. συμφωνω 100% και σημερα παντως πολυ σπασιμο αφου για εμενα ειχα 0/5 κουπονια που επαιξα στον βρωμο-οπαπ και προχθες πηγαινα ενα μικρο ταμειο με το under της βαγιεκανο και το πεταξε στο 94 για να κανει το 3-0...ειχαν παθος τα παιδια..... ακρη δεν βγαζεις παντως,ευτυχως που δεν εθιζομαι οπως κατι φιλαρακια που εχω και παιζουν σαν μανιακοι.... Ο εθισμος ειναι η απολυτη ψυχολογικη και οικονομικη καταστροφη.Δειτε εδω στο insomnia τους εθισμενους στο hardware που σκοτωνουν πολυ καλα και ακριβα κομματια απο περσι για να παρουνε τα φρεσκα ποσα λεφτα χανουν. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=129247551 ΦΕΚ http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEbA_BZxkczbHdtvSoClrL8j5OuxfOtmWwfP1Rf9veiteJInJ48_97uHrMts-zFzeyCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtfUwYBtTlOqRqOxg2hf7miu5_u00BbFnl8dha-EryNYO Αυτο ελειπε η κλικα λαμογιων της Ελλαδας να παρεκαμπτε την Ευρωπαικη Επιτροπη.Τα ελεγα στον Πατρικ οτι θα παρουν τα παπαγαλακια μου αλλα δεν με πιστευε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις