benign Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Τελικα τι εγινε με το online στοιχημα? Να παιζουμε ή θα πληρωσουμε κανενα προστιμο? Παιξε στον Paddy Power θεωρειται νομιμος προς το παρον. Ειναι και η Sportingbet αλλα δεν την εμπιστευομαι προσωπικα. Αργοτερα κατα τις 4.00 θα ποσταρω καποιες επιλογες για Αγγλικα ματς σημερα.
Anubis13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 μας απαυτωσε η αγγλια το προηγουμενο σκ...
benign Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 μας απαυτωσε η αγγλια το προηγουμενο σκ... Γινονται τρελλα στησιματα,παντα ιστορικα η κριση φερνει διαφθορα.Εγω παντως το Σαββατο κερδισα καλα γιατι τα ειχα παιξει και μονα,αν διαβασεις τι ειχα παιξει τοτε θα το διαπιστωσεις.Την Κυριακη ,ναι πηγα χαλια,αλλα ευτυχως δεν ακολουθησα με μονα αλλα μονο με συστημα. Λοιπον εγω για σημερα θα παιξω σε μονα και σε φτηνο συστημα: Middlesbrough @ 2.00 Sheff Wed @ 2.10 Torquay @ 4.00 Bristol Rovers @ 2.62 Burnley @ 3.50 Tranmere @ 2.00 Leyton Orient @ 3.30 Τα μονα θα τα παιξω με 10 ευρω το ενα και το συστημα ειναι με 0.3 ευρω ,το φτηνοτερο δηλαδη,που ομως επειδη ειναι πολλοι οι αγωνες παει στο συνολικο ποσο των 10,5 ευρω και ζηταω 3αρες. 35 lines at €0.30 per lineTotal stake for this bet: €10.50 Potential returns: €219.63 Trebles from 7 Οι αποδοσεις ειναι απο τον Paddy. Και μην ξεχνατε μπορει να ειμαι καλος παικτης αλλα ολοι χανουμε,μακροπροθεσμα κερδιζουμε μονο,και μονο εφοσον μελεταμε σωστα και παιζουμε προσεκτικα.Για οποιο μελος τα 10,50 ειναι μεγαλο ποσο λογω κρισης,ας διαλεξει με το ενστικτο του καποια απο αυτα που παρεθεσα και ας παιξει 5,ας πουμε,για να του ερθει φτηνοτερα στην μιση τιμη περιπου.
Anubis13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Χασαμε(=δεν το προλαβαμε) το 3.5 της μπαγερν πφφφ
benign Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δεν πηγα καλα και εγω,επιασα μονο 2 στα 7.Δεν ξερω ,καθε φορα που ποσταρω εδω πανε ασχημα και η πλακα ειναι τα περισσοτερα δεν θα επρεπε,δινουν κοκκινες καρτες στις ομαδες που επιλεγω,δυο πεναλτι εις βαρος της Sheffield Wednesday(!!!) που κερδιζε και ηταν σαφως καλυτερη, ενταξει εχει γινει καθαρα ρουλεττα.Δεν θελω να παιρνω και κοσμο στον λαιμο μου.Σταματω να ποσταρω σε συχνη βαση,γιατι μπορει να ακουγεται και ειναι αστειο,αλλα μου ερχεται τρομερη γρουσουζια. Που και που κανενα μονο θα προτεινω.
ducatirulez Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Με στειλανε κουβα κπρ και ντονκαστερ σημερα...ευτυχως που επαιξα συγκρατημενα benign σου εχω λυση,με τα ματς θα ποσταρεις κι αυτο... 1
ultrobyr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 καμια τετραδουλα για αυριο? πως σας φαινεται η παρακατω? ΜΙΛΑΝ 2 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2 ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 1
benign Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 καμια τετραδουλα για αυριο? πως σας φαινεται η παρακατω? ΜΙΛΑΝ 2 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2 ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 1 Λογικοτατες ειναι αλλα τωρα τελευταια εχει αποχωρησει η λογικη απο το ποδοσφαιρο.
benign Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 αστα να πανε... Εγω παντως σε ακολουθησα και εριξα 9 ευρω παρολι στην τετραδα γιατι ενστικτωδως μου αρεσε. 1
green gordon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παντως σε ακολουθησα και εριξα 9 ευρω παρολι στην τετραδα γιατι ενστικτωδως μου αρεσε. Ναι μη χασεις εσυ και δε ριξεις... 1
benign Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ναι μη χασεις εσυ και δε ριξεις... Ετσι ειναι φιλε Green.Παντως δεν θα το βαλουμε κατω θα προσπαθησω να βρω ενα δυνατο μονο με καλη αποδοση κοντα στο 2.00 ,μαλλον βραδινο και θα το ποσταρω.
optimus_crime Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ξεκιναει το ντερμπυ, πιστευω οτι θα ειναι ωραιο ματς. Ετσι στο χαλαρο μικρο πονταρισμα σε μονο @GoalGoal
maestros134 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ετσι ειναι φιλε Green.Παντως δεν θα το βαλουμε κατω θα προσπαθησω να βρω ενα δυνατο μονο με καλη αποδοση κοντα στο 2.00 ' date='μαλλον βραδινο και θα το ποσταρω. [/quote'] Σεντ Ετιέν
optimus_crime Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ξεκιναει το ντερμπυ, πιστευω οτι θα ειναι ωραιο ματς. Ετσι στο χαλαρο μικρο πονταρισμα σε μονο @GoalGoal Γκοοοοοολ 0-1 , παμε ενα τωρα Σιτυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις