DKNI Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Πες κανένα σημείο που βλέπεις να βάλω τώρα γιατί τους φοβάμαι τους Τίμπεργουλβς.. Ειπα μια δυαδα προς το παρον, Πεισερς και Μπουλς. Τα αλλα θα τα μελετησω later (και εγω δεν εχω - ακομα - εμπιστοσυνη στους Γουλβς, το οτι ο Ρουμπιο με τον Γουιλιαμς βγαλανε 5 highlight στο preseason δεν μου λεει τιποτα, rookies που μπορει να χεστουν μολις αρχισει η σεζον, οπως τα 5-10 καλα ματς πλευ οφ του Μπαρεα με τους Μαβς δεν τον κανουν αμεσως βασικο σε αλλη ομαδα. Ενισχυμενοι ειναι, αλλα στην αρχη θα περιμενω να δω πως τα πανε)
benign Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ταμείο με newcastle Μπραβο! Και εμενα με ρεφαραν οι Magpies και εχασα ελαχιστα λογω της ξεφτιλοτσελσι.Θα ποσταρω το βραδυ αργα τυχοδιωκτικα NBA με αποδοσεις ψηλες μηπως τα ξαναπαρω.
Porg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 26/12/2011 5:00 μμ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουίγκαν Πόσα γκολ θα σημειώσει η ομάδα 1; Πάνω από 1,5 το πέρασαν ως κάτω απο 1,5 στη bwin
benign Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 26/12/2011 5:00 μμ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουίγκαν Πόσα γκολ θα σημειώσει η ομάδα 1; Πάνω από 1,5 το πέρασαν ως κάτω απο 1,5 στη bwin Τι εννοεις φιλε?Σου εκαναν αλητεια?
Porg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 έπαιξα να βάλει η Μάντσεστερ οβερ 1,5 γκολ και τώρα που πήγα να δω το δελτίο είδα πως το έχουν περάσει ως χαμένο το ματς έγινε 2-0 ημίχρονο 5-0 τελικό
benign Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Να διαμαρτυρηθεις αμεσα.Σου το εχουν ξανακανει?Γιατι ο συγκεκριμενος μπουκ εχει πολυ κακη φημη απο οτι εχω μιλησει με ξενους παικτες. Ποση αποδοση ειχε αυτο?
Porg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 δεν θυμάμαι κάτι τόσο χοντρό, εντάξει δεν είναι και η κορυφαία εταιρία έστειλα e-mail, περιμένω και βολει για να κλείσω το δελτίο 1,22 έδινε
benign Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Απο εμπειρια η bet365 ειναι η κορυφαια εταιρια σε αποδοσεις και εντιμοτητα.Διαβασε και αυτο το site εχει φτιαξει 3 κατηγοριες books βασισμενο στις πληροφοριες ειτε επαινους ειτε παραπονα που εχουν κανει παικτες απο ολο τον κοσμο.Πρασινη για τους καλους,Πορτοκαλι για τους σχετικα καλους-μετριους που εχουν ομως κατα καιρους δημιουργησει προβληματα και Κοκκινη,που σε αποτρεπει απο το να στοιχηματισεις σε αυτους. Οι κριτικοι του site ειναι εμπειροι παικτες και δεν βασιστηκαν στα παραπονα των παικτων.Επικοινωνησαν και οι ιδιοι με τους Book και συζητησαν τις περιπτωσεις.Οπου δεν τους απαντησαν η τους ειπαν λαλακιες ,τους εβαλαν κακη βαθμολογια.Εχει πολλες περιπτωσεις,αξιζει για καθε παικτη να τις διαβασει. http://www.bookmakersreview.com/
Porg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά στη bet365 παίζω ως πρώτη επιλογή, είναι όντως η πιο καλή.Και στην hill να έχεις λογαριασμό, έχει μερικά καλά στοιχήματα/αποδόσεις Απλός τώρα έτυχε και έβαλα 10Ε στη bwin για να πάρω μια προσφορά που είχαν.Γενικά την αποφεύγω αν και στην πληρωμή δεν είχα ποτέ θέμα μέχρι τώρα
DKNI Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Απο εμπειρια η bet365 ειναι η κορυφαια εταιρια σε αποδοσεις και εντιμοτητα.Διαβασε και αυτο το site εχει φτιαξει 3 κατηγοριες books βασισμενο στις πληροφοριες ειτε επαινους ειτε παραπονα που εχουν κανει παικτες απο ολο τον κοσμο.Πρασινη για τους καλους,Πορτοκαλι για τους σχετικα καλους-μετριους που εχουν ομως κατα καιρους δημιουργησει προβληματα και Κοκκινη,που σε αποτρεπει απο το να στοιχηματισεις σε αυτους. Οι κριτικοι του site ειναι εμπειροι παικτες και δεν βασιστηκαν στα παραπονα των παικτων.Επικοινωνησαν και οι ιδιοι με τους Book και συζητησαν τις περιπτωσεις.Οπου δεν τους απαντησαν η τους ειπαν λαλακιες ,τους εβαλαν κακη βαθμολογια.Εχει πολλες περιπτωσεις,αξιζει για καθε παικτη να τις διαβασει. http://www.bookmakersreview.com/ Παρα πολυ ενδιαφερον το αρθρο για τη betfair παντως και εξηγει μερικους απο τους λογους γιατι καποιοι εχουμε σταματησει να παιζουμε εκει και την εχουμε μονο για επιλεγμενα Trades
benign Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον bet boys ελπιζω να τους τα παρω οπως χτες με την δεκαρα,αλλα ειναι μεγαλο ρισκο και θεμα τυχης,περα απο υπολογισμους,οποτε αν ακολουθησει καποιος,να βαλει μικρα ποσα.Εγω θα ρισκαρω με δεκαρακια. Bet 365 WAS Wizards to win by 7-9 points @8.00 IND Pacers to win by 7-9 points @7.50 CLE Cavaliers to win by 10-13 points @8.50
dreaming123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Βenign θα σε ακολουθήσω σε μια απλή δυάδα Wizards kai Cavaliers....Τυφλό αλλά ελπίζω να τα πάς πάλι καλά...
gio pepe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ξερει κανεις site που να δινει προγνωστικα για nba? Εγω πονταρα κατι λιγα εδω: Χιούστον Ρόκετς στην Ορλάντο Μάτζικ Συνολικό σκορ Κάτω από 195,5 1.88
Προτεινόμενες αναρτήσεις