Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχθες μου εστειλαν mail απο την William Hill οτι αποσυρονται,κριμα για εναν πολυ καλο book.

Εκτος της Paddy Power υπαρχει καποιος αλλος book που να εχει παρει αδεια?

Επισης η Bet Victor τι λεει σαν εταιρια,εχει αδεια?αξιζει να παιξουμε εκει?

benign@ τα φωτα σου please.

Δημοσ.

Εχθες μου εστειλαν mail απο την William Hill οτι αποσυρονται,κριμα για εναν πολυ καλο book.

Εκτος της Paddy Power υπαρχει καποιος αλλος book που να εχει παρει αδεια?

Επισης η Bet Victor τι λεει σαν εταιρια,εχει αδεια?αξιζει να παιξουμε εκει?

benign@ τα φωτα σου please.

Η Bet Victor ειναι καλη εταιρια αλλα δεν νομιζω τυπικα να εχει παρει αδεια γιατι ανηκει στις εταιριες που κατηγγειλαν την Ελλαδα στην Ευρωπαικη Επιτροπη Ανταγωνισμου απο οπου θα παρει αυστηρη ειδοποιηση η χωρα μας και πολυ πιθανον και αυστηρο προστιμο.Να δω που θα πανε να κρυφτουν οι υπαιτιοι σε τετοιες μερες κρισης και φτωχιας που εχει η πατριδα μας.

Απο οσες ειναι νομιμες με βαση το γελοιο και επιμενω εντελως προσωρινο διαταγμα μονο ο Ιρλανδικος Paddy Power εχει φημη σοβαρης και ασφαλους εταιριας. Οι αλλες ειναι εντελως αγνωστες στον χωρο και δεν θα συμβουλευα να παιξεις εκει με τιποτε.

Δημοσ.

paddypower παντως εγω που την χρησιμοποιω εδω και λιγο καιρο ειναι πολυ καλη και εχει και κατι περιεργα στοιχηματα πολυ καλα,μου εχει αφησει αριστες εντυπωσεις ως τωρα...ενταξει μπορει να εχει λιγο πιο χαμηλες αποδοσεις απο την 365(~0,1-0,2) αλλα απο τον οπαπ χιλιες φορες :P

Δημοσ.

Σήμερα Δυάδα

Βarcelona-Benfica @GoalGoal

Shackhtar-Juventus @GoalGoal

Και σε μονό

Bayern M.-Bate B. @1 Με Bayern -2 Handicap

Βλεπω και Μπαρτσα ενα σκορακι 4-2 αλλα δεν το ακουμπησα... :devil:

Δημοσ.

Δεν ακουμπησα. Το μονο σιγουρο ηταν οτι η bayern θα εριχνε πολλα!

Και καλα εκανες.Εγω επειδη το περιμενα το στησιμο επαιξα ενα μικρο ποσο και μου βγηκε ενα χαρτζηλικακι.

post-73690-0-14337300-1354751844_thumb.png

post-73690-0-16110300-1354751848_thumb.png

Δημοσ.

Aλλαξαμε εταιρεια?

Οχι παιζω σε καμμια δεκαρια.Αναλογως τις αποδοσεις και τις εποχιακες προσφορες,συμφερει να αλλαζεις κατα καιρους.

Δημοσ.

Η Bet Victor ειναι καλη εταιρια αλλα δεν νομιζω τυπικα να εχει παρει αδεια γιατι ανηκει στις εταιριες που κατηγγειλαν την Ελλαδα στην Ευρωπαικη Επιτροπη Ανταγωνισμου απο οπου θα παρει αυστηρη ειδοποιηση η χωρα μας και πολυ πιθανον και αυστηρο προστιμο.Να δω που θα πανε να κρυφτουν οι υπαιτιοι σε τετοιες μερες κρισης και φτωχιας που εχει η πατριδα μας.

Απο οσες ειναι νομιμες με βαση το γελοιο και επιμενω εντελως προσωρινο διαταγμα μονο ο Ιρλανδικος Paddy Power εχει φημη σοβαρης και ασφαλους εταιριας. Οι αλλες ειναι εντελως αγνωστες στον χωρο και δεν θα συμβουλευα να παιξεις εκει με τιποτε.

Εφτιαξα λογαριασμο στην Paddy για παν ενδχομενο διοτι ακομα οπως σου ειχα πει παιζω στην BET365..

Φημες η αρβυλες λενε οτι μεχρι το ΣΚ θα σταλουν απο αρκετες εταιριες mail,αντε να δουμε τι θα γινει με

αυτο το αστειο νομοσχεδιο.

Δημοσ.

Παντως οποτε ποσταρω εδω ,εχω μετριες νικες η ηττες.Μας παρακολουθουν τα μπουκια.Σου λεει 200.000 κοσμος γραμμενοι και αλλοι τοσοι διαβαζουν σαν επισκεπτες.Το ενα δεκατο να παιξει αυτα που προτεινει ο benign αυριο θα ειμαστε φυλακη για χρεη! :P

Δημοσ.

Κατι βγηκε χθες με γιουβε και βαλενθια...

Μακαρι να παει καλα και σημερα...

Τον βαζελο πως τον βλεπετε?

Βenign μη μασας δωσε προγνωστικο στο λαο :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...