benign Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο σκέφτομουνα και εγω και δεν αξιζει το ρισκο για 1.66 στην paddypower προτιμώ το 2.00 του ΟΦΗ που έχει και την παράδοση υπερ για οποιον παιζει 3for3 εχει ενα πολυ καλο που προσωπικα θα το ριξω στο χοκει Ice Hockey Russia KHL 15:00 Torpedo Novgorod - Salavat Ufa 1 @2.29 επισης σε αυτο το παιχνιδι ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΖΥΡΙΧΗ ο ασσος δεν ειναι πολυ υψηλος?ενταξει δεν λεω δεν τα παει τελεια και η Γρασχοπερς αλλα και η αλλη δεν προκαλει φοβο Λοιπόν ΣΧΕΔΟΝ κατέληξα τι θα ριξω ενα συστημα 4-5-6 Σερβέτ-Τουν [email protected] Γκρασχόπερς-Ζυρίχη [email protected] Torpedo Novgorod - Salavat Ufa 1 @2.29 Οφη-Πανθρακικός 1 2.00 Βέροια-Πάοκ 2 @1.72 ή Πανιώνιος-Παο? και Αλκι Λάρνακα [email protected] Ειμαι τωρα ανάμεσα στα δυο ελληνικα τον ΠΑΟΚ ή τον Παο?ΟΕΟ...help λίγο edit και παλι..εριξα ΠΑΟΚ.Φοβήθηκα τον ΠΑΟ μιας και ειναι σε δυσκολη εδρα και θα εχει το μυαλο στην Τοτεναμ.Για να δούμε Greek Super League Veria v PAOK 02-12-2012 15:15 Win-Draw-Win PAOK @ 1.83 Swiss Super League Servette v FC Thun 02-12-2012 12:45 Win-Draw-Win Servette @ 2.50 Swiss Super League Grasshopper Zurich v FC Zurich 02-12-2012 15:00 Win-Draw-Win Grasshopper Zurich @ 2.20 KHL Torpedo Nizhny Novgorod vs Salavat Yulaev Ufa 02-12-2012 13:00 3-Way Match Betting Torpedo Nizhny Novgorod @ 2.29 Greek Super League OFI Crete v Panthrakikos 02-12-2012 13:00 Win-Draw-Win OFI Crete @ 2.00 Cypriot A League Alki Larnaca v Agia Napa 02-12-2012 16:00 Win-Draw-Win Alki Larnaca @ 1.57 Αυτα τα πρωταθληματα που επελεξες και το Ελβετικο μαζι ειναι υποπτα για στημενα. Για τα Ελληνικα που ρωτας,ειναι δυσκολες περιπτωσεις. Ο ΠΑΟΚ εκτος ειναι κακιστος και εχει Χ και ηττες συνηθως αλλα δεν μπορει να αποκλεισει κανεις την νικη του.Δεν ειναι χαζοι ο book που ενω υπαρχει μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας με την Βεροια του δινουν τετοια αποδοση.Στην εδρα του θα ειχε 1,45 αποδοση.Απο την αλλη ο Παναθηναικος εχει αναγκη την νικη αλλα ετσι οπως ειναι μπορει να χασει 2-1 ,αν συνεχισουν να τον σφαζουν.Προσωπικα δεν θα επαιζα κανεναν απο τους 2 αγωνες,αλλα αν ειμουν υποχρεωμενος θα προτιμουσα τον Παναθηναικο γιατι με τον Ροτσα παιζει πιο καλα.
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 αν και οφιτζης φοβαμαι τον οφη σημερα αν και στο προηγουμενο εντος με λεβαδειακο εχασε τα εχαστα και εχασε 0-2.... αν σημερα κανει καποια απο τις τυχον ευκαιριες γκολ θα νικησει. βλεπω για σημερα βεροια-παοκ 2 στανταρ λιεγης 2 καισερισπορ-φενερ over
arsenal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 ενας φιλος που συνέστησε αυτο το site φένεται νεο το ξερει κανεις? http://forthebet.blogspot.gr/
optimus_crime Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Οσο και για την Αλκη, επειδη ειμαι απο Κυπρο και μενω και κυπρο και παρακολουθω πολυ το πρωταθλημα, δεν ειναι και τοσο ξεκαθαρο φαβορι η Αλκη αν και παιζει με την Αγια Ναπα... Και οι 2 ομαδες ειναι κατω απο το μετριο, απλως η Αλκη εχει καλυτερες μοναδες ενω μπορω να πω οτι η Αγια Ναπα ειναι πιο ομαδα απο την Αλκή. Αλλα και να ΄ρθει και ο ασσος ή να 'ρθει ισοπαλια, τιποτα δεν θα ειναι εκπληξη... Αυτα Αν ηθελες την γνωμη μου καλυτερο ηταν να 'παιζες το @Παφος-Αποελ με χαντικαπ (1:0) για Αποελ ή over1.5 γκολ φιλοξενουμενων Και η προ-προηγουμενη νικη της ηταν με την τελευταια της κατηγοριας.Τετοιες μικρες ομαδες εκτος εδρας δεν τις παιζω και ας κερδισει 0-5. Εγω για να κερδισω φιλε Optimus στοιχηματιζω σε μεγαλες αποδοσεις,ειτε μονα κατα 80% ειτε σε συστημα με τριπλες ωστε και με τους δυο τροπους παιξιματος στο τελος να ειμαι στο συν,ειτε πολυ ειτε λιγο. Λοιπον εγω για σημερα θα παιξω: Norwich v Sunderland X---3,25 Newcastle v Wigan X---3,30 Burnley v Blackburn R. AWAY---2,75 Cardiff v Sheff Wed X---3,75 Levadiakos V Kerkyra X---3,25 Wolfsburg V Hamburger SV AWAY---3,75 Granada V Espanyol X---3,40 Οι αποδοσεις ειναι απο Gamebookers.Με ακολουθεις με δικο σου ρισκο. Ναι το ξερω.Αλλος ενας λογος να το αποφυγει κανεις η να το παιξει εξυπνος και να πονταρει Χ η διπλο. Εκλεψα απο σενα το Norwich X και το Blackburn 2 , και προσθεσα και το Alcorcon-Girona X γιατι μεγαλα πραγματα ακουω για 1 κ.τ.λ , ενω παιζει η 3 με την 4... Πηρα και το παρολι με το μπασκετ πριν ανετα Θα ΄ριξω αργοτερα και τα ψιλα απο αυτο το ταμειο Να τα μας, Ολυμπιακος Βολου - Παναχαικη 0-1 . Μακριά και παλι Μακριά Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2012 από optimus_crime
panos2171 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 @bengin Ποιό σύστημα παίζεις για την πεντάδα? Δηλαδή πόσα στοιχήματα βγαίνουν??
optimus_crime Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Εριξα και ενα στο live παρολι , για fun...
benign Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 @bengin Ποιό σύστημα παίζεις για την πεντάδα? Δηλαδή πόσα στοιχήματα βγαίνουν?? Πολυ ατυχια σημερα και ενω ξεκινησε η μερα πολυ καλα. Οσα εχασα στο τσαφ,στο παραλιγο. Ενα συστημα με 6 αγωνες που ζηταω 3 στοιχηματιζοντας 10 ευρω.Αν τα επιανα ολα ειναι 350 ευρω περιπου κερδος αν πιασω τα 3 ματς,10 ευρω κερδος. Μας παρακολουθουν οι μπουκς,δεν εξηγηται!
benign Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Οχι μονο ασχημη μερα,ασχημο σ/κ... Ενταξει εγω χτες κερδισα αρκετα με τα μονα που ειχα γραψει εδω γιατι αν και επιασα 3 στα 5 ,ειχαν πολυ υψηλες αποδοσεις. Σημερα που επελεξα συστημα πηγα χαλια αλλα πλακωσαν τις ομαδες μου στις κοκκινες και στα πεναλτι. Ειδατε τι εγινε με τον Ολυμπιακο Βολου? Το στησιμο βασιλευει. Αν προσεξατε οι κοκκινες και τα πεναλτι που εθαψαν φαβορι και που αλλαξαν την ροη του αγωνα εχουν γινει συχνο φαινομενο εδω και μερικες εβδομαδες. 1
greekboy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 εγω ξενερωσα χθες πολυ με βεροια...ξεκινησα να βλεπω το παιχνιδι και ειχαν μπει παρα πολυ δυνατα και πεταω στο live να μπει γκολ στο ημιχρονο...απο την ωρα που το επαιξα 2 τετ α τετ και το πεναλτυ :mad: ευτιχως ρεφαραμε αργοτερα με ανατροπη της τεραστιας Φερεντσβαρος σε φοβερη αποδοση και κατι αλλα live τεσπα παμε για τελευταια αγωνιστικη CL που πιστευω θα γινει χαμος
arsenal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 για άυριο τι να παιξω μονο..Ντορτμουν-Σιτυ 1 ή οβερ 2.5 ή γ-γ ή Παρι-Πορτο 1
Anubis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 τι εγινε ειναι ζορικη αγωνιστικη και δεν παιζουμε? Λοιπον ΟΣΦΠ 1 Ρεαλ over 2.5 Ντορτμουντ over 2.5
benign Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 τι εγινε ειναι ζορικη αγωνιστικη και δεν παιζουμε? Λοιπον ΟΣΦΠ 1 Ρεαλ over 2.5 Ντορτμουντ over 2.5 Εγω δεν ασχοληθηκα καν γιατι οργιαζει το στησιμο ενεκα παγκοσμιας κρισης.Οταν εχουμε περιεργα αποτελεσματα οταν εχουν κινητρα οι ομαδες,ποσο μαλλον σημερα που ειναι αδιαφορες.Ετσι για πλακα εριξα 10 ευρω στην Αρσεναλ ,για χαβαλε γιατι ακομη και με τα δευτερα ειναι καλυτερη ομαδα απο τον Γαβρο.
Anubis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ετσι για πλακα εριξα 10 ευρω στην Αρσεναλ ,για χαβαλε γιατι ακομη και με τα δευτερα ειναι καλυτερη ομαδα απο τον Γαβρο. Ε δεν τρωγεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις