Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως ενω βλεπω οτι οι αλλες εταιρειες εχουν στειλει μαιλ η bet365 τιποτα ακομα..για να δουμε

Εγω παιζω σε 10 και δεν μου εστειλε email καμμια παντως.Μερικες φευγουν γιατι δεν γουσταρουν το Ελληνικο κρατος οι αλλες εχουν προσφυγει στο Ευρωπαικο Δικαστηριο και πιστευουν απολυτα οτι η Ελλαδα θα αναγκαστει να κανει πισω με το νομοσχεδιο φαρσοκωμωδια γιατι ειναι μερος του πακετου της Τροικα ο ελευθερος ανταγωνισμος.Αυτο μου ειπε φιλος που εργαζεται σε γνωστο μεγαλο ξενο Book στο Ελληνικο νομικο τμημα.

Παιδια σημερα τι λετε για το μονο

@Qpr-Aston Villa 1?

Να μη σε παρω στον λαιμο μου,αλλα δεν μου αρεσει τοσο ο ασσος.Ισοπαλια το βλεπω.

Τα δικα μου :

Hull 3,00/Derby 5,25/Torquay 2,30/ Crystal Palace - Brighton X 3,20. Μονα παντα και μονο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια σημερα τι λετε για το μονο

@Qpr-Aston Villa 1?

Παντως ο επισημος tipster του BBC ο Mark Lawrenson πρωην παικτης και παλια δοξα της Liverpool, συμφωνει μαζι σου:

QPR v Aston Villa

It is interesting to read about Aston Villa supposedly having to pay Sunderland a big lump of money if their striker Darren Bent plays three more games for them.

_64472650_64472648.jpg

Darren Bent cannot get a game for Aston Villa - but would Harry Redknapp want him at QPR?

It is starting to look like that is the reason he has been left out of their squad so often recently, although I don't think Villa boss Paul Lambert is too impressed by his attitude either [since this interview, Lambert has said money is not the reason for Bent's absence].

Bent has played under QPR boss Harry Redknapp before, at Tottenham, and he is the sort of player Redknapp would be happy to bring to Loftus Road in his current predicament.

You would think Villa could use him too, though, because their big problem is a lack of goals.

They did clinch a very important win over Reading on Tuesday but you look at their team and, apart from Christian Benteke, nobody looks like scoring.

You can see what Lambert is doing, putting together a solid team with no stars in there. They are working hard, playing for him and proving difficult to play against. It's just the team are not performing for him.

As for QPR's issues, where do you start. Redknapp will be happy with a point at Sunderland in his first game in charge but it will be interesting to see what he does as soon as the January transfer window opens and he can start recruiting.

The personality of the players he signs will be as important as anything, then of course he has to try to win games.

A lot of people are saying Harry will keep them up but, if he does, it will be his biggest managerial achievement. A win here would definitely help.

Prediction: 2-1

Αυτο που εχουμε δηλαδη εδω ειναι διαφωνια μεταξυ δυο μεγαλων tispters ,για να δουμε ποιος θα αποδειχθει σωστος! :devil:

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

Ευτυχως δεν επαιξα την Qpr και αρκεστηκα σε ενα παρολι μπασκετ :D

post-222705-0-01862500-1354392400_thumb.png

Βρε τι χαλια αποδοσεις ειναι αυτες? :-D

Ειδες στη περιπτωση μου? 3,20 το X της OPR που σου ειπα,3,00 το διπλο της Hull, 2,30 ο ασσος της Torquay.Και εχασα τα αλλα δυο. Παλι καλο κερδος.

Δημοσ.

τρελη κ$λρδια η χθεσινη μερα...

6 ματς παρολι.

γουικομ 1, μαιντς 1 στο 90 με δεκα παιχτες το βαλε :-D !!, βασιλεια 1 με πετσινο πεναλτι προς το τελος :shifty: , βαλενσιενς 1, μπεσικτας 2 με ανατροπη στο 2ο ημιχρονο...και οβερ την Ραπιν βιεννης, ευκολα αυτο απο το 1ο ημιχρονο.

ε σε τετοιο στοιχημα λογικο να μην ειχα χωσει πολλα αλλα παραπονο δεν εχω βγηκε πολυ πολυ χασουρα μηνες πισω...

Για αυριο εχω ορεξη και προαισθημα αλλα θα δω τα φρεσκα νεα το μεσημερι και θα μοιραστω τι βλεπω μαζι σας εδω

Δημοσ.

Βρε τι χαλια αποδοσεις ειναι αυτες? :-D

Ειδες στη περιπτωση μου? 3,20 το X της OPR που σου ειπα,3,00 το διπλο της Hull, 2,30 ο ασσος της Torquay.Και εχασα τα αλλα δυο. Παλι καλο κερδος.

Καλα βρε παρολι το 'παιξα, καλα οσο για QPR φτανει που το προτεινε ο Σωτηρακοπουλος -.- :-(

Για σημερα οτι μου πεις θα παιξω :devil: :P

Nα με παρεις στο λαιμο σου τωρα... ^_^ :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλα βρε παρολι το 'παιξα, καλα οσο για QPR φτανει που το προτεινε ο Σωτηρακοπουλος -.- :-(

Για σημερα οτι μου πεις θα παιξω :devil: :P

Nα με παρεις στο λαιμο σου τωρα... ^_^ :P

Ενταξει κατα τις 12.30 θα ποσταρω για να σε οδηγησω στην χασουρα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει κατα τις 12.30 θα ποσταρω για να σε οδηγησω στην χασουρα. :P

Εχω ηδη ψηθει και για Φενερ 2, Βολσμπουργκ 1 και Ναπολι over1.5 γκολ γηπεδουχου αλλα να δω και τι θα μου πεις εσυ :P

Δημοσ.

Εχω ηδη ψηθει και για Φενερ 2, Βολσμπουργκ 1 και Ναπολι over1.5 γκολ γηπεδουχου αλλα να δω και τι θα μου πεις εσυ :P

Η Φενερ ειναι για τα πανηγυρια εκτος :

post-73690-0-35129400-1354442501_thumb.png

Δημοσ.

Η Φενερ ειναι για τα πανηγυρια εκτος :

Οντως... Ακομη ομως να παιξω, ακομη να αποφασισω :-(

Βρισκω λιγο περιεργο το προγραμμα σημερα...

Μεγαλο φορτωμα πηρε ο ασσος του Ολυμπιακου Βολου παντως, διαβαστε την αναλυση του παιχνιδιου και θα καταλαβετε τι εννοω :-D

Δημοσ.

Και η προ-προηγουμενη νικη της ηταν με την τελευταια της κατηγοριας.Τετοιες μικρες ομαδες εκτος εδρας δεν τις παιζω και ας κερδισει 0-5. Εγω για να κερδισω φιλε Optimus στοιχηματιζω σε μεγαλες αποδοσεις,ειτε μονα κατα 80% ειτε σε συστημα με τριπλες ωστε και με τους δυο τροπους παιξιματος στο τελος να ειμαι στο συν,ειτε πολυ ειτε λιγο.

Λοιπον εγω για σημερα θα παιξω:

Norwich v Sunderland X---3,25

Newcastle v Wigan X---3,30

Burnley v Blackburn R. AWAY---2,75

Cardiff v Sheff Wed X---3,75

Levadiakos V Kerkyra X---3,25

Wolfsburg V Hamburger SV AWAY---3,75

Granada V Espanyol X---3,40

Οι αποδοσεις ειναι απο Gamebookers.Με ακολουθεις με δικο σου ρισκο. :devil:

Μεγαλο φορτωμα πηρε ο ασσος του Ολυμπιακου Βολου παντως, διαβαστε την αναλυση του παιχνιδιου και θα καταλαβετε τι εννοω :-D

Ναι το ξερω.Αλλος ενας λογος να το αποφυγει κανεις η να το παιξει εξυπνος και να πονταρει Χ η διπλο. :devil:

Δημοσ.

ποιος απο τους δυο άσσους ειναι καλύτερος?

Οφη-Πανθρακικος

Λεβαδειακός-Κέρκυρα

Ο πρωτος κατα την γνωμη μου γιατι η Κερκυρα δεν χανει ευκολα.Τα παει πολυ καλα στις τελευταιες εμφανισεις της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο σκέφτομουνα και εγω και δεν αξιζει το ρισκο για 1.66 στην paddypower προτιμώ το 2.00 του ΟΦΗ που έχει και την παράδοση υπερ

για οποιον παιζει 3for3 εχει ενα πολυ καλο που προσωπικα θα το ριξω στο χοκει

Ice Hockey Russia KHL

15:00

Torpedo Novgorod - Salavat Ufa 1 @2.29

επισης σε αυτο το παιχνιδι ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΖΥΡΙΧΗ ο ασσος δεν ειναι πολυ υψηλος?ενταξει δεν λεω δεν τα παει τελεια και η Γρασχοπερς αλλα και η αλλη δεν προκαλει φοβο

Λοιπόν ΣΧΕΔΟΝ κατέληξα τι θα ριξω ενα συστημα 4-5-6

Σερβέτ-Τουν [email protected]

Γκρασχόπερς-Ζυρίχη [email protected]

Torpedo Novgorod - Salavat Ufa 1 @2.29

Οφη-Πανθρακικός 1 2.00

Βέροια-Πάοκ 2 @1.72 ή Πανιώνιος-Παο?

και Αλκι Λάρνακα [email protected]

Ειμαι τωρα ανάμεσα στα δυο ελληνικα τον ΠΑΟΚ ή τον Παο?ΟΕΟ...help λίγο

edit και παλι..εριξα ΠΑΟΚ.Φοβήθηκα τον ΠΑΟ μιας και ειναι σε δυσκολη εδρα και θα εχει το μυαλο στην Τοτεναμ.Για να δούμε

Greek Super League Veria v PAOK

02-12-2012 15:15

Win-Draw-Win

PAOK @ 1.83

Swiss Super League Servette v FC Thun

02-12-2012 12:45

Win-Draw-Win

Servette @ 2.50

Swiss Super League Grasshopper Zurich v FC Zurich

02-12-2012 15:00

Win-Draw-Win

Grasshopper Zurich @ 2.20

KHL Torpedo Nizhny Novgorod vs Salavat Yulaev Ufa

02-12-2012 13:00

3-Way Match Betting

Torpedo Nizhny Novgorod @ 2.29

Greek Super League OFI Crete v Panthrakikos

02-12-2012 13:00

Win-Draw-Win

OFI Crete @ 2.00

Cypriot A League Alki Larnaca v Agia Napa

02-12-2012 16:00

Win-Draw-Win

Alki Larnaca @ 1.57

Επεξ/σία από arsenal
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...