Sred Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Αψογος συμφωνω απολυτα! Απλα επειδη μερικοι ειναι χασουρες και αρρωστοι θελουν να αισθανονται ολοι σαν αυτους για να βρισκουν παρηγορια.Κατι σαν ''ψοφησε το σκυλι μου,να ψοφησει και του γειτονα.'' Σε ευχαριστω, Απλα οταν γινεις junkie του στοιχηματος παυει να ευχαριστιεσαι παιχνιδι και πλεον εισαι κοντα στα νευρα και στο οτι φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο εσενα. Στην Γερμανια Αγγλια που εχουν καλυτερους μσθους απο την Ελλαδα τι νομιζεται οτι παιζουν καθε μερα 100αρια ευρω? Απο φιλο ελληνα που μενει και παιζει στην Γερμανια στοιχημα μου λεει. 4-5 δελτια το Σ/κ με 3-4 ομαδες στο καθενα απο 3-5 ευρω.Και τυχαινει εγω στον οπαπ να βλεπω ανθρωπο με 2,10 να παιζει 5-6 αγωνες....Καλως τα παιδια!
ducatirulez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δεν πολυπαιζω Ιταλια,αλλα βλεποντας την αποδοση των ομαδων στους τελευταιους αγωνες φαινεται καλο το over 2.5 αν θες μια γνωμη.Ισως πιο ασφαλες ειναι το goal.Αλλα στις σποδοσεις ΟΠΑΠ δεν θα επαιζα τιποτε,ουτε προκειται να παιξω ποτε. Ειμαι κλασσικη περιπτωση ''το δες,το παιξες?'' Τσεκαρα προιστορια και λεω δε γαμιεται,μια χαρα αποδοση εχει η Παρμα...(το ξερω μαλακια,ερασιτεχνης ειμαι) Με παιρνει τηλ φιλος παμε για μπυρες και το αφηνω... Ελα ομως που το πεταξε το γκολακι η Παρμα... Τουλαχιστον κερασε τις μπυρες Οι πιο ειδημονες γραφετε κανενα στανταρακι να εχουμε κι εμεις να λεμε οτι παιζουμε.
benign Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ειμαι κλασσικη περιπτωση ''το δες,το παιξες?'' Τσεκαρα προιστορια και λεω δε γαμιεται,μια χαρα αποδοση εχει η Παρμα...(το ξερω μαλακια,ερασιτεχνης ειμαι) Με παιρνει τηλ φιλος παμε για μπυρες και το αφηνω... Ελα ομως που το πεταξε το γκολακι η Παρμα... Τουλαχιστον κερασε τις μπυρες Οι πιο ειδημονες γραφετε κανενα στανταρακι να εχουμε κι εμεις να λεμε οτι παιζουμε. Τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν πολλες και εμενα μου εχουν συμβει.Αλλα υπαρχουν και οι αλλες που μας εχουν κανει να ξεχαστουμε μια κοπελα η ενας φιλος και το αφηνουμε και μετα βλεπουμε οτι αν παιζαμε θα χαναμε. Μην σε στεναχωρει αυτο ,μερικες φορες το ενστικτο μας οδηγει σωστα και αλλες λανθασμενα. Στανταρ δεν υπαρχουν απλα,καλες περιπτωσεις και κακες.Ειδικα για το Ιταλικο πρωταθλημα το θεωρω το πιο βρωμικο στον κοσμο,δεν ειναι τυχαιο οτι τα περισσοτερα σκανδαλα εχουν γινει εκει. 1
patrickdrd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 δεν ξερω ρε τι κανει ο benign κ ο καθε benign κι ουτε με νοιαζει, σιγα, απο την τσεπη μου τα παιρνει; χεστηκα ρε, το παιχνιδι αυτο ουτως ή αλλως δεν ειναι για μενα, οποτε κομμενο απο μενα δια παντως πλεον
benign Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Κατοπιν γρηγορης μελετης επαιξα αυτο,συστημα 3-4-5. Εναλλακτικα ισως τα παιξω και μονα. 1
Sred Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Αποφευγω μεγαλα πονταρισματα σε αγωνες που γινονται μεσοβδομαδα. Επελεξα το διπλο της Σλακε,ελπιζω να κερδισει.
benign Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μικρο κερδος μου απεφερε το συστηματακι αλλα καλυτερα μικρο κερδος ,παρα χασουρα.Αν η Barnsley κερδιζε κοιτουσα τα 150 ευρω περιπου η λιγο παραπανω.
ducatirulez Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Επαιξα βολφσμπουργκ,αρσεναλ,χοφενχαιμ...
benign Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Για σημερα θα παιξω αυτο,καλη τυχη Ducati και σε ολα τα παιδια οτι και αν παιξουν.
Sred Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 benign Καλημερα. Πες μου σε παρακαλω τι γινεται τελικα με της στοιχηματικες εταιριες στο διαδυκτιο? Εχω ενα ποσο,οχι κατι σπουδαιο{150}ευρω στην BET365 οπου και παιζω,να τα σηκωσω η να παξω αφοβα το σαββατοκυριακο?
Anubis13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Aυτο το τιμημενο το πορτλαντ χτες..ελεος..Δεν επαιξα τους νετς... 1
benign Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 benign Καλημερα. Πες μου σε παρακαλω τι γινεται τελικα με της στοιχηματικες εταιριες στο διαδυκτιο? Εχω ενα ποσο,οχι κατι σπουδαιο{150}ευρω στην BET365 οπου και παιζω,να τα σηκωσω η να παξω αφοβα το σαββατοκυριακο? Παιξε αφοβα γιατι ακομη και αν ο βρωμοπατρικος ο σπαστης εχει δικιο δεν υπαρχει περιπτωση να σου φανε τα λεφτα.Η Bet365 ειναι 100 φορες πιο εντιμη και εγκριτη απο το Ελληνικο δημοσιο που εκανε για παραδειγμα τα αισχη με τα ομολογα.Απλα σε περιπτωση που προσωρινα αποσυρθουν απο την Ελληνικη αγορα,θα σου δωσουν χρονικο διαστημα να τραβηξεις τα χρηματα σου στον τραπεζικο σου λογαριασμο.
Anubis13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Παντως ενω βλεπω οτι οι αλλες εταιρειες εχουν στειλει μαιλ η bet365 τιποτα ακομα..για να δουμε
dreaming123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα μόνο η betfair μου έστειλε 2 φορές μάλιστα... Ούτε η bet365 αλλά ούτε και η bwin έστειλε... Αν συνεχίσουμε να παίζουμε θα έχουμε κάποιο πρόβλημα ? (φόρους κτλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις