Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον εριξα 5αδα με

Ανζι 1

Παο 1

Λεβαντε 2

Λατσιο Χ

Ανοβερο over 2.5 ζητωντας 3αδες.

Και ειχα Σπαρτα Λυων Χ και την Βασιλεια 1 ατυχια αλλα λεω πολλα μαζευτηκαν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LOL!

Μετα απο αυτο δεν χρειαζεται να ξαναστοιχηματισω φετος. :devil:

Αμ δε!Πλακα κανω!

post-73690-0-73515800-1353738795_thumb.png

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρα πολυ επικινδυνα τα παιχνιδια στην Premier σημερα.Πολλες παγιδες και θα απεχω.

Λοιπον ενα μονο με καλο ποσο θα παιξω για απογευμα:

Wolves - Nottingham both teams to score 1,70

Το βραδακι θα προσπαθησω για δευτερο. Καλη τυχη στις δικες σας επιλογες παιδια.

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπον εριξα 5αδα με

Ανζι 1

Παο 1

Λεβαντε 2

Λατσιο Χ

Ανοβερο over 2.5 ζητωντας 3αδες.

Και ειχα Σπαρτα Λυων Χ και την Βασιλεια 1 ατυχια αλλα λεω πολλα μαζευτηκαν...

Τα επιασες ολα εκτος απο το over??!!!

Κανενα στανταροπρογνωστικο και για εμας τους αδαεις?

Δημοσ.

σχετικα καλη μερα σημερα και συνεχιζουμε με βραδυ...για nba Νικος εχουμε τιποτα?

λεω να παω με:

Clippers -2

Lakers

Bobcats u187.5

Δημοσ.

benign Eίσαι άρχοντας...Απο το 20λεπτο το έπιασες!!!

Εγω λέω να παίξω

Αεκ-Λεβαδειακός Over

Πλατανιάς-Παναθηναικός 2

Ευχαριστω φιλε. :-D Ας ελπισουμε οτι θα παμε καλα και την Κυριακη.

Δημοσ.

Για σημερα εχω ενα σοκαριστικο pick αλλα ο καλος ο παικτης πρεπει να ξερει ποτε να παει κοντρα στο ρευμα. :devil:

Πλατανιας - Παναθηναικος team 2 to score 3 goals or more 5,75

Ο Παναθηναικος παιζει πιο επιθετικα τωρα με τον Ροτσα και μεχρι στιγμης δημιουργει περισσοτερες ευκαιριες για γκολ απο οτι επι εποχης Φερειρα.Ο Πλατανιας δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο κατα την γνωμη μου και παρατηρησα οτι οποτε επαιξε με ομαδες λιγο πιο καλες στον δημιουργικο τομεα απο αυτον,οπως η Ξανθη και ο ΟΦΗ δεχοταν γκολ απο το ημιχρονο.

Επισης προσελαβε τον Αναστασιαδη που συνηθως οταν κοουτσαρει μικρες ομαδες παιζει πολυ ανοιχτα και πολυ συχνα μπαινουν αρκετα γκολ στα παιχνιδια του.Δεν νομιζω οτι εχει τυχες με τον Παναθηναικο που εχει κρισημα ματς στο κοντινο μελλον με Τοτεναμ και Ολυμπιακο και θελει ολους τους βαθμους.Εγω ,αν ειμουν στη θεση του,δεν θα προσδοκουσα κατι απο αυτον τον αγωνα,αλλα θα ηθελα να δω ενα ανοιχτο,επιθετικο παιχνδι απο την ομαδα μου για να διαπιστωσω τα καλα και τις αδυναμιες των παικτων μου.Οποτε πιστευω οτι θα βρει κενα ο Παναθηναικος και σιγουρα τα 2 γκολ ειναι πιο φυσιολογικο αποτελεσμα αλλα οταν μου δινει τα 3 η περισσοτερα σε τετοια αποδοση 5,75 σκεφτηκα για κατσε,με τον Πλατανια παιζει εδω στην Μαριμπορ αν ηταν πιο ευστοχος θα ειχε ριξει 4.Με λιγα λογια ξερω οτι προκειται για ρισκαδορικο στοιχημα αλλα η αποδοση και οι δυνατοτητες των 2 ομαδων το κανει δελεαστικο.

Επισης μου αρεσει και ο ασσος της Κερκυρας στα 2,30 οταν η αποδοση θα επρεπε να ειναι στα 1,80 περιπου.

Αυτα και καλη τυχη στις επιλογες σας.

Δημοσ.

Eγω σήμερα θα παίξω

Κέρκυρα – Βέροια 1

Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 2 Πιστέυω οτι ο Παναθηναικός έυκολα η δύσκολα θα κερδίσει το μάτς.

Αόυγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 2 Aνεβασμένη πολύ η Γκλάντμπαχ και της δίνει 3.00

Σουόνσι – Λίβερπουλ 2 Πιστέυω η Λίβερπουλ πρέπει να κερδίσει για να ανέβει λίγο στη βαθμολογία...

Φυσικά δυάδες θα τα παίξω έτσι...

Δημοσ.

Ο ηλιθιος παικτης της Κερκυρας που με τα καμωματα του και την αχρηστη κοκκινη που πηρε,μας στερησε ουσιαστικα τον ασσο στο 88' και ο ελεεινος διαιτητης Αρετοπουλος που σταματησε το πρωτο γκολ του Τοτσε νωρις στο πρωτο ημιχρονο και δεν εδωσε πεναλτι υπερ του ΠΑΟ που και ατομο με νοητικα θα εδινε(για το αποτελεσμα δεν συζητω εδω μιλαμε για στοιχηματα μονο) μας στερησαν καλα υπολογισμενες στοιχηματικες νικες.

Αλλα ο καλος ο benign ξερει και αλλα μονοπατια για να ρεφαρει. :devil: (live betting)

post-73690-0-12069400-1353872016_thumb.png

Δημοσ.

Πηγαμε με 3αδα σημερα που μου την χαλασε η Αθλετικ Μπιλμπαο.

Πιστευα πολυ στον συγκεκριμενο ασσο αλλα δεν ηρθε.

benign μπραβο γενικα για της συμβουλες που δινεις πανω στο στοιχημα.

Εχω αναθεωρησει πολυ τον τροπο παιξιματος μου με καποια πραγματα που εχεις πει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...