maestros134 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Η zenit πρέπει να έστειλε πολους στον κουβα σήμερα 2
Anubis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Σχετικα με το θεμα http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=129217987
koystado Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 για σήμερα σκέφτομαι μιλαν 2 (κάλυψη χ) ρεαλ 2 παρι χ όπως και ντορτμουντ 2 επισης κάπως μου έχει κατσει αρσεναλ και ολυμπιακός χ και τα δύο
optimus_crime Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 για σήμερα σκέφτομαι μιλαν 2 (κάλυψη χ) ρεαλ 2 παρι χ όπως και ντορτμουντ 2 επισης κάπως μου έχει κατσει αρσεναλ και ολυμπιακός χ και τα δύο Μακαρι, δεν μας χαλα καθολου
Anubis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) λοιπον σημερα παω με την εμνευση και την λογικη ρεαλ 2 ντορτμουντ 2 σαλκε 1 Με προβληματιζει η κοιλια της σαλκε και δεν μπορω να κρινω τον οσφπ λογω μη αξιοπιστιας του πρωταθληματος αλλά και της μονπελιέ Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2012 από Anubis13
benign Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Σχετικα με το θεμα http://www.sentragoa...pubid=129217987 Η επιστολη μου σε γνωστο μου Αγγλο Ευρωβουλευτη επιασε. Κατοπιν αυτων των εξαιρετικα χαρμοσυνων νεων αποφασισα να ξανασχοληθω με το στοιχημα και να προσφερω και εγω την ταπεινη συμβολη μου μαζι με τα αλλα παιδια εδω.Δεν κρατησε πολυ η σκληρη μου σταση. Ευχαριστω Ανουβις για τα υπεροχα νεα!
Anubis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Η επιστολη μου σε γνωστο μου Αγγλο Ευρωβουλευτη επιασε. Κατοπιν αυτων των εξαιρετικα χαρμοσυνων νεων αποφασισα να ξανασχοληθω με το στοιχημα και να προσφερω και εγω την ταπεινη συμβολη μου μαζι με τα αλλα παιδια εδω.Δεν κρατησε πολυ η σκληρη μου σταση. Ευχαριστω Ανουβις για τα υπεροχα νεα! Εχεις μια σκληρη και σταθερη σταση... Περα απο την πλακα, τα βγαζω τα λεφτα η οχι?
benign Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εχεις μια σκληρη και σταθερη σταση... Περα απο την πλακα, τα βγαζω τα λεφτα η οχι? Κοιτα ο Crowley μου ειπε σε μια μαγικη συνεδρια πριν οτι θα πεσουν πολλα Χ σημερα. Την Ντορτμουντ την εχεις,τα αλλα δυσκολα για να ειμαι ειλικρινης.Αλλα μερικες φορες μου λεει ψεμματα.
Anubis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αυτη η ρεαλ με εκνευριζει αφανταστα αλλα σε ρωταγα αν ειναι να τα παρω απο την bet γενικα η να περιμενω Την ρεαλ μου μεσα....
benign Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αυτη η ρεαλ με εκνευριζει αφανταστα αλλα σε ρωταγα αν ειναι να τα παρω απο την bet γενικα η να περιμενω Την ρεαλ μου μεσα.... Κοιτα η Ρεαλ ηταν επιφοβη για Χ κακως το επαιξες διπλο ξερο χωρις εστω χαντικαπ καλυψη.Και η Σαλκε με το ενα γκολ κερδισε αν και δεν ειδα τον αγωνα αν ειχε καλες ευκαιριες ο Γαβρος για το Χ. Ποιαν bet εννοεις,δεν καταλαβα?
Anubis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Να αφησω τα λεφτα στην bet365 η να τα σηκωσω?
benign Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Να αφησω τα λεφτα στην bet365 η να τα σηκωσω? Με βαση το δημοσιευμα που λινκαρες ,το οποιο το κρινω απολυτα σοβαρο και λογικο,δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας λογος.Η αποφαση του Ελληνικου οργανισμου θα ακυρωθει και ορθως γιατι ειναι εντελως παρανομη και παρατυπη για συνομη Ευρωπαικη χωρα.Οποτε θα ελεγα οχι.Και εγω εχω χρηματα στην Gamebookers προς το παρον. Στην περιπτωση που παρακουσουν την Ευρωπαικη Ενωση θα φανε προστιμο.Οπως και να εχει ομως θα σου δωθει ανετα η δυνατοτητα να τα σηκωσεις αν χρειαστει χωρις προβλημα. H sportingbet πήρε άδεια; Τις άλλες πρώτη φορά τις βλέπω. Επίσης η goalbet είναι ολόιδια με την bwin η οποία ξέρω ότι έχει αρκετά θυγατρικά site. Μήπως είναι και αυτό ένα; Χθες είχα 3/3, προχθές με δύσκολα παιχνίδια 2/3 και παραπροχθές με εύκολα παιχνίδια 4/4 οπότε είμαι σε φόρμα. Παρόλα αυτά με δικό σας ρισκο για σήμερα και αύριο μαζί. Μπούλς - Ρόκετς. 3η ήττα για τους Μπούλς συνεχόμενη παραείναι βαριά. Νομίζω ότι η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος θα μπορέσει να εξουδετερώσει έναν αμφίβολο να παίξει λόγο ίωσης Χάρντεν σχετικά εύκολα ο οποίος δεν είναι και ο καλύτερος πασέρ. Η υπόλοιπη ομάδα των Ρόκετς δεν έχει κάτι που να μπορεί να τους ανησυχεί. Νίκη των Μπούλς χωρίς χαντικαπ. Φιλαδέλφεια 76ερς - Καβαλίερς. Χωρίς τον Ίρβινγκ και με τους 6ερς ανεβασμένους είναι δώρο η νίκη των 6ερς με -4 χάντικαπ. Δεν υπάρχει παίχτης στους Καβαλίερς να κάνει ζημιά. Ράπτορς - Μπόμπκατς. Νίκη των Ράπτορς χωρίς χάντικαπ. Ο Λορί επέστρεψε και ήρθε η ώρα για τα γατάκια της Σάρλοτ να χάσουν. Λέικερς - Κίνγκς. Τώρα που πήραν μπροστά δεν τους σταματάει τίποτα. Νίκη των Λέικερς με -5,5 χάντικαπ. Καβαλίερς - Μάτζικ. Τώρα που τους βρήκαμε θα παίξουμε κατά τους μέχρι να ξαναγυρίσει ο Ίρβινγκ. Νίκη των Μάτζικ με χάντικαπ -3.5 Οκλαχόμα Σίτι - Σέλτικς Και οι δύο ομάδες έχουν την προηγούμενη μέρα πολύ δύσκολους αγώνες. Οι Σέλτικς στην έδρα τους, οι Θάντερ θα κάνουν ταξίδι στη άλλη άκρη της Αμερικής για να αναμετρηθούν με τους Σέλτικς. Αλλά τα έχουμε ξαναπεί, οι Σέλτικς έχουν θέμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αν δεν παίξει ο Ρόντο είναι νίκη των Θάντερ με όσο χάντικαπ θέλουν οι μπούκ. Αν παίξει ο Ρόντο νομίζω το -1,5 που δίνουν για νίκη των θάντερ αξίζει τον κόπο. Νίκς - Ρόκετς. Καλώς τα παιδιά. Νίκη των Νίκς με χάντικαπ -2,5 Σπέρς - Πέισερς. Έχουν αγώνα την προηγούμενη μέρα με τους Χόρνετς τον οποίο πιστεύω ότι θα κερδίσουν (αν και δεν θα το στοιχημάτιζα) οι Πέισερς αλλά στα καπάκια να κερδίσουν και την επόμενη μέρα τους Σπέρς παραπάει. Νίκη των Σπέρς με χάντικαπ -4 Κλίπερς - Νετς. Κρις Πόλ για MVP. Νίκη των κλίπερς και με χάντικαπ +4 δηλαδή και να χάσουν με 3 πόντους δεν έγινε και τίποτα. Τα τρία σε πράσσινο θα παίξω εγώ μαζί με 1-2 ακόμα τα οποία θα αποφασίσω αργότερα. Για όλα αυτά είμαι πολύ ψημένος πάντως. Τα παιχνίδια με κόκκινο έχουν κάποια δυσκολία και μπορεί να κάτσει αλλιώς η μπίλια ανάλογα με την μέρα που θα βρεθούν οι ομάδες.Πολύ πιθανό μέσα στην 5άδα που θα παίξω αυτή τη φορά να είναι και κόκκινο. Ειδικά το Ράπτορς - Μπόμπκατς με ψήνει πολύ άσχημα. Επίσης θα ηθελα να μου προτείνετε και κανένα σύστημα να τα χωρέσω όλα (9) και να βγώ κερδισμένος αν πιάσω τα 5/9 ας πούμε. Νικο μου αρεσουν πολυ τα προγνωστικα σου και εκτιμω τον κοπο που εκανες να γραψεις την εξηγηση.Σου ευχομαι καλη τυχη και θα παιξω και εγω καποιες απο τις επιλογες σου αλλα μαλλον ολα μονα.
nikos21aek Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει δεν υπάρχει. Όποιος έπαιξε ανάποδα κονόμησε. 1)Οι Μπούλς μείναν στα 5 τελευταία λεπτά του αγώνα ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΤΟ. 2)Οι 6ερς χάσαν και βρωμάει από το χιλιόμετρο η δουλειά. Χθές κερδίσαν με 10 και έπαιζε και ο Ίρβινγκ, σήμερα χάσαν και δεν έπαιζε και ο Ίρβινγκ. Τόσο μούφα που μόνο αν ήταν στημένο δικαιολογείται. Κάποιος Πάργκο που μάλωναν το καλοκαίρι οι ομάδες να μην τους ξεμείνει στο ρόστερ αποφάσισε χθές να μην χάνει σουτ. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Και εννοείται δεν υπήρχαν και οι παίχτες των 6ερς που χάναν την μπάλα για χαβαλέ... 3)Νο comments. http://www.youtube.com/watch?v=2uL3YhxduJw Όποιος θέλει ας δεί μετά το 1:30 4)Για τους Lakers ότι και να πούμε είναι λίγο. Κατάφεραν να χάσουν από την χειρότερη ομάδα της δύσης. Και ΟΚ άστο το στοίχημα. Ήττα με 16 πόντους από τους Kings; Πέρα από αυτά... Χθές χάσαν οι Νίκς, οι Νέτς πολύ άνετα κιόλας, η Ατλάντα πήγε στον πόντο με τους Γουίζαρντς, οι Χίτ πήγαν παράταση με τους Μπάκς και κερδίσαν με λίγους πόντους (κουβάς δλδ σε όσους το παίξαν), και το Ντένβερ άνετα κέρδισε μέσα στην Μινεσότα με τον Λόβ παρόν. Εντελώς τυχαία γιατί δεν είμαι κακοπροαίρετος, η χθεσινή μέρα πρέπει να είχε πολύ κουβά και πολλά κέρδη για τους μπούκς καθώς τα μόνα φαβορί που περάσαν ήταν οι Σπέρς μέσα στους Σέλτικς (αν το πούμε φαβορί αυτό), και το Ορλάντο απέναντι στο Ντιτρόιτ που είμαι σίγουρος ελλάχιστοι ακούμπησαν στοιχηματικά.. , άντε χαριστικά και οι Ρόκετς που μέχρι λίγο πριν το τέλος χάναν 5 πόντους. Αποτέλεσμα αυτού σήμερα απέχω και ας έχω βγάλει παιχνίδια που μου φαίνονται πάρα μα πάρα πολύ πιθανά να βγούν. 1
arsenal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 benign εσυ που ξέρεις απο συστήματα αξιζει αυτο το ρισκαδορικο? Σπάρτα Πράγας-Λυών Χ-Χ 4.50 Ρουμπιν Καζαν-Ιντερ 1-1 3.25 Παναθηναικος-Μαριμπορ 1 1.80 ή Χ-1 Γλαντμπαχ-Αελ Χ-1 4.40 Ακαδέμικα-Βικτόρια Πλζεν 1 2.40 σε συστημα 4-5 Πολλαπλασιαστης 5 =9 ευρώ . η αυτο Σπάρτα Πράγας-Λυών Χ-Χ 4.50 Ρουμπιν Καζαν-Ιντερ 1-1 3.25 Παναθηναικος-Μαριμπορ 1 Χ-1 4.40 ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. Χ-1 4.60 2-3-4
benign Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) benign εσυ που ξέρεις απο συστήματα αξιζει αυτο το ρισκαδορικο? Σπάρτα Πράγας-Λυών Χ-Χ 4.50 Ρουμπιν Καζαν-Ιντερ 1-1 3.25 Παναθηναικος-Μαριμπορ 1 1.80 ή Χ-1 Γλαντμπαχ-Αελ Χ-1 4.40 Ακαδέμικα-Βικτόρια Πλζεν 1 2.40 σε συστημα 4-5 Πολλαπλασιαστης 5 =9 ευρώ . η αυτο Σπάρτα Πράγας-Λυών Χ-Χ 4.50 Ρουμπιν Καζαν-Ιντερ 1-1 3.25 Παναθηναικος-Μαριμπορ 1 Χ-1 4.40 ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. Χ-1 4.60 2-3-4 Για 9 ευρω αξιζει αλλα εχεις διαλεξει πολυ δυσκολα σημεια που μπορει να πιασεις μονο ενα,η δυο.Να κοιταξεις να βρεις σημεια με καλες αποδοσεις αλλα οχι τοσο ρισκαδορικα.Τα πολυ ρισκαδορικα δεν ερχονται ποτε. Στα συστηματα να μην βαζεις ποτε πολλα λεφτα και να προσεχεις οτι αν παιξεις 7 σημεια για παραδειγμα,3 η 4 να τα θεωρεις πολυ ισχυρα.Ετσι που εγραψες επανω ειναι τρομερα δυσκολα,μονο απο κωλοφαρδια θα κερδιζες. Το καλυτερο ειναι να διαλεξεις ενα σημειο και να παιξεις ενα 20αρικο ας πουμε,μονο αποδεκτο.Εγω χτες επαιξα Σιτυ-Ρεαλ goal και εβαλα 35 ευρω μονο αποδεκτο.Το διαλεξα αφου σκεφτηκα και διαβασα καμια ωριτσα και με τα ποιο αυστηρα κριτηρια. Και οι προβλεψεις του Νικ και οι σκεψεις του για το NBA,εμενα με βοηθησαν και κερδισα γιατι επαιξα καποια απο αυτα επισης μονα αποδεκτα.Τριαντα ευρω την ημερα τον γιατρο τον κανουν,περα.Slow and steady wins the fucking race. Μονο ετσι παιζουν οι επαγγελματιες και ετσι ωφειλουν να παιζουν οι σοβαροι ερασιτεχνες σαν εμας. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2012 από benign
Προτεινόμενες αναρτήσεις