benign Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Η κριση φερνει στημενα.Απο προσωπικους μου γνωριμους πολυ καλους Βρεττανους κυριως (αλλα οχι μονο)επαγγελματιες παικτες,τα πιο καλα 4 παιχνιδια σημερα απο αποψη αποδοσεων ηταν ο ασσος της Γιουβε,ο ασσος της Βαλενθια με χαντικαπ,ο ασσος της Γαλατα με ενα βαθμο δυσκολιας αλλα το επαιζε κανεις και με χαντικαπ με λιγο μικροτερη αποδοση για περισσοτερη ασφαλεια για να καλυψει πιθανο Χ και το διπλο της Μπραγκα. Βαλενθια και Μπραγκα φαγανε κοκκινη σε κρισιμο σημειο νωρις στο παιχνιδι. Αν δεν γινουν και αυτα οι μπουκ θα χρεωκοπησουν.Πεσαμε στα στημενα.
benign Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Η βλακεια ειναι οτι ειμουν ετοιμος να παιξω ενα παρολακι με 25 ευρω λιγο πριν αρχισουν οι αγωνες,ετσι για plan B,αλλα μιλουσα με καποιον φιλο εκεινη την στιγμη στο τηλεφωνο και κατα λαθος τα επαιξα σαν 5 μονα απο 5 ευρω το καθενα απο δικη μου απροσεξια. Και η πλακα?Βγηκαν ολα!
benign Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εσκισα σημερα Αυριο θα παμε καλυτερα.Ειπαμε αν κερδιζαμε καθε μερα δεν θα δουλευαμε.Η μαλλον θα μας ειχαν δολοφονησει. 1
arsenal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Σημερα θα ριξω 30 ευρω επιασα καμποσα τελικα οποτε εχω την άνεση Ζενιτ 1,Αρσεναλ 1,Πορτο 1.Αποδοση 2.69 καπου πριν που το κοιταξα
optimus_crime Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Arsenal-Montpellier 4+ Goals Zenit-Malaga 1 Anderlecht-Milan 2 --------------------------------------- M.City-Real M. 2 Dinamo Kyiv-PSG X Ajax-Dortmund GoalGoal ------------------------------------------ Και fun bet arsenal-montpellier 4-2 CS Schalke-Olympiakos Manolas 1st Scorer
benign Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Παιδια εγω απο σημερα σταματω το στοιχημα και δεν ξαναπαιζω ουτε ασχολουμαι.Προσωπικοι λογοι που εχουν να κανουν με τις φασιστικες ρυθμισεις ακρατης φορολογιας της κυβερνησης που απομακρυνει ολους τους σοβαρους bookmakers απο Ελλαδα. Σαν συνειδητοποιημενος πολιτης και καταναλωτης,απο σημερα κανω εμπαργκο στον ΟΠΑΠ ,δυσφημιση σε ολα τα φορουμ της οικουμενης(μεχρι email σε φιλο μου εγκριτο δημοσιογραφο ποιοτικης Βρεττανικης εφημεριδας θα γραψω ,για να γραψει καυστικο αρθρο και να τους ξεφτιλησει.) Παραβιαζονται καταφορα τα δικαιωματα του πολιτη και ενω μας εχουν ριξει χαρατσια παντου ,θελουν να ριξουν και στην διασκεδαση.Για να επαληθευθει ο στιχος απο το γνωστο τραγουδι ''σε λιγα χρονια θα γα****ε με κουπονια. '' Αν δεν αλλαξει ριζικα ο νομος δεν προκειται να χασω χρονο ξανα με στοιχημα ,ουτε δευτερολεπτο. .Χαρηκα για την παρεα και ευχομαι σε ολους καλη τυχη. Θα σας δωσω και μια φιλικη συμβουλη ,αν εχετε αξιοπρεπεια μην ξαναπαιξετε ποτε στον αλητοανευθυνο ΟΠΑΠ. 2
greekboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 benign για τον οπαπ συμφωνοι αλλα θα σταματησεις και απο το ιντερνετ? λιγο δυσκολο το κοβω :P σημερα λεω να δοκιμασω και καμια αλλη εταιρια περα απο την bet365 να την εχω ενναλακτικη για οποτε κανω αναληψη να παιζω στην ενναλακτικη..ποια θα προτιμουσατε? εκτος hill και bwin... ειδα στην προηγουμενη σελιδα και εγραφες για Paddy Power benign,να παω λες κατευθειαν σε αυτην...επισης οι αλλες που εχω στο μυαλο μου ειναι stoiximan,betvictor και interwetten αν και να πω την αληθεια κλεινω προς stoiximan 1
benign Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 benign για τον οπαπ συμφωνοι αλλα θα σταματησεις και απο το ιντερνετ? λιγο δυσκολο το κοβω :P σημερα λεω να δοκιμασω και καμια αλλη εταιρια περα απο την bet365 να την εχω ενναλακτικη για οποτε κανω αναληψη να παιζω στην ενναλακτικη..ποια θα προτιμουσατε? εκτος hill και bwin... ειδα στην προηγουμενη σελιδα και εγραφες για Paddy Power benign,να παω λες κατευθειαν σε αυτην...επισης οι αλλες που εχω στο μυαλο μου ειναι stoiximan,betvictor και interwetten αν και να πω την αληθεια κλεινω προς stoiximan Στην θεση σου θα πηγαινα προς Paddy και Victor.O Interwetten ειναι καλουτσικος αλλα οχι οσο καλος οσο οι προαναφερθεντες στις αποδοσεις και στην ποικιλια στοιχηματων.Αλλα εισαι παρανομος και εχεις μεχρι τις 5/12 προθεσμια να τραβηξεις τα λεφτα σου με βαση την Ελληνικη νομοθεσια του κωλου.Μονο στον Paddy εισαι νομιμος. benign για τον οπαπ συμφωνοι αλλα θα σταματησεις και απο το ιντερνετ? λιγο δυσκολο το κοβω :P Τερμα το στοιχημα για μενα μεχρι να αλλαξει η νομοθεσια η να μπουν οι σοβαροι και αγαπημενοι μου bookies στην αγορα νομιμα.Απο δω και μπρος,τσαι,περγαμοντο,σεξ,pc gaming και βιβλια.
SOADNICK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Τι εγινε με τους νομους? Γιατι ο greekboy πρεπει να παρει τα λεφτα του μεχρι 5/12?
greekboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ενα προχειρο λινκ που βρηκα μεσω γοογλη http://pontarisma.gr/?p=17894 με λιγα λογια απο αυτα που εχω καταλαβει εγω τις τελευταιες 2 βδομαδες, ειναι οτι στις 5/12 θα σταματησει για λιγο η λειτουργια των σιτε στην Ελλαδα μεχρι να παρουν την σχετικη αδεια που προβλεπει ο καινουργιος νομος. Βεβαια το κρατος δεν εχει αρχισει καν τις διαδικασιες για τις αδειες οποτε ποσο θα μεινουν κλειστα τα σιτε θα δειξει... υπαρχουν βεβαια και οι εταιριες που εχουν ηδη αδεια και θα συνεχισουν κανονικα αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποιες ειναι αυτες(ειχα διαβασει μια λιστα αλλα δεν την εχω προχειρη)... thanks για τα tips benign, παω για victor, Paddy δεν ξερω ψιλοκολωνω που δεν την εχω ξανακουσει,ισως αλλη φορα edit: μολις ειδα οτι στο λινκ που εδωσα υπαρχει η λιστα με τις εταιριες που ηδη εχουν αδεια στα σχολια, και μεσα σε αυτες ειναι και η Paddy,που σημαινει οτι δεν θα αναστηλει καθολου τη λειτουργια της στην ελλαδα στις 5/12...
benign Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το καλυτερο site για bookie reviews: http://www.bookmakersreview.com/ (Αριστος το 5 ,πολυ καλος το 4+, αξιοπρεπης και ανεκτος αλλα με περιθωρια βελτιωσης το 3.) http://www.bookmaker...ctor_Chandler)/ http://www.bookmaker...ok/Paddy_Power/ Ολα με βαση feedback απο παικτες και τον ιδιο τον ιδιοκτητη που τον ξερω και ειναι Ιταλος και εξαιρετικο παιδι.Pierluigi Buccioli λεγεται. Επισης με προσωπικη μου ερευνα,οι ''νομιμοι'' bookies με σπορ(γιατι ειναι και μερικοι μονο για καζινο): http://www.betrebels...andingPage.aspx https://www.cashpoin...site/index.html https://www.goalbetint.com/index.php https://meridianbet.gr/#next http://www.paddypowe...gout&page_mode= http://gr.sportingbet.com/ Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2012 από benign
nikos21aek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 H sportingbet πήρε άδεια; Τις άλλες πρώτη φορά τις βλέπω. Επίσης η goalbet είναι ολόιδια με την bwin η οποία ξέρω ότι έχει αρκετά θυγατρικά site. Μήπως είναι και αυτό ένα; Χθες είχα 3/3, προχθές με δύσκολα παιχνίδια 2/3 και παραπροχθές με εύκολα παιχνίδια 4/4 οπότε είμαι σε φόρμα. Παρόλα αυτά με δικό σας ρισκο για σήμερα και αύριο μαζί. Μπούλς - Ρόκετς. 3η ήττα για τους Μπούλς συνεχόμενη παραείναι βαριά. Νομίζω ότι η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος θα μπορέσει να εξουδετερώσει έναν αμφίβολο να παίξει λόγο ίωσης Χάρντεν σχετικά εύκολα ο οποίος δεν είναι και ο καλύτερος πασέρ. Η υπόλοιπη ομάδα των Ρόκετς δεν έχει κάτι που να μπορεί να τους ανησυχεί. Νίκη των Μπούλς χωρίς χαντικαπ. Φιλαδέλφεια 76ερς - Καβαλίερς. Χωρίς τον Ίρβινγκ και με τους 6ερς ανεβασμένους είναι δώρο η νίκη των 6ερς με -4 χάντικαπ. Δεν υπάρχει παίχτης στους Καβαλίερς να κάνει ζημιά. Ράπτορς - Μπόμπκατς. Νίκη των Ράπτορς χωρίς χάντικαπ. Ο Λορί επέστρεψε και ήρθε η ώρα για τα γατάκια της Σάρλοτ να χάσουν. Λέικερς - Κίνγκς. Τώρα που πήραν μπροστά δεν τους σταματάει τίποτα. Νίκη των Λέικερς με -5,5 χάντικαπ. Καβαλίερς - Μάτζικ. Τώρα που τους βρήκαμε θα παίξουμε κατά τους μέχρι να ξαναγυρίσει ο Ίρβινγκ. Νίκη των Μάτζικ με χάντικαπ -3.5 Οκλαχόμα Σίτι - Σέλτικς Και οι δύο ομάδες έχουν την προηγούμενη μέρα πολύ δύσκολους αγώνες. Οι Σέλτικς στην έδρα τους, οι Θάντερ θα κάνουν ταξίδι στη άλλη άκρη της Αμερικής για να αναμετρηθούν με τους Σέλτικς. Αλλά τα έχουμε ξαναπεί, οι Σέλτικς έχουν θέμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αν δεν παίξει ο Ρόντο είναι νίκη των Θάντερ με όσο χάντικαπ θέλουν οι μπούκ. Αν παίξει ο Ρόντο νομίζω το -1,5 που δίνουν για νίκη των θάντερ αξίζει τον κόπο. Νίκς - Ρόκετς. Καλώς τα παιδιά. Νίκη των Νίκς με χάντικαπ -2,5 Σπέρς - Πέισερς. Έχουν αγώνα την προηγούμενη μέρα με τους Χόρνετς τον οποίο πιστεύω ότι θα κερδίσουν (αν και δεν θα το στοιχημάτιζα) οι Πέισερς αλλά στα καπάκια να κερδίσουν και την επόμενη μέρα τους Σπέρς παραπάει. Νίκη των Σπέρς με χάντικαπ -4 Κλίπερς - Νετς. Κρις Πόλ για MVP. Νίκη των κλίπερς και με χάντικαπ +4 δηλαδή και να χάσουν με 3 πόντους δεν έγινε και τίποτα. Τα τρία σε πράσσινο θα παίξω εγώ μαζί με 1-2 ακόμα τα οποία θα αποφασίσω αργότερα. Για όλα αυτά είμαι πολύ ψημένος πάντως. Τα παιχνίδια με κόκκινο έχουν κάποια δυσκολία και μπορεί να κάτσει αλλιώς η μπίλια ανάλογα με την μέρα που θα βρεθούν οι ομάδες.Πολύ πιθανό μέσα στην 5άδα που θα παίξω αυτή τη φορά να είναι και κόκκινο. Ειδικά το Ράπτορς - Μπόμπκατς με ψήνει πολύ άσχημα. Επίσης θα ηθελα να μου προτείνετε και κανένα σύστημα να τα χωρέσω όλα (9) και να βγώ κερδισμένος αν πιάσω τα 5/9 ας πούμε. 1
Anubis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Γενικα υπαρχει καποιο αξιολογο συστημα για 3 και πανω? Νταξει υπαρχουν και τα yankee/super yankee κλπ κλπ αλλα τι παιζει με αυτα?
benign Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Οχι καποιο σπεσιαλ συστημα που να αξιζει δεν υπαρχει,οταν βαζεις πολλους αγωνες ρισκαρεις και μεγαλα ποσα.Παιξτε με ενα υποθετικο συστημα στους μπουκ που στοιχηματιζετε και εκει θα δειτε τις αυξομειωσεις ενος συστηματος. Προσωπικα θεωρω το καλυτερο και συμφεροτερο συστημα το να ζητας 3 σε οσους αγωνες και να διαλεξεις.Ετσι εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πληρωθεις.Παντα για να αξιζει το συστημα πρεπει να ισχυουν 2 οροι.Η πρεπει να εχεις υψηλες αποδοσεις,η ας πουμε παιζεις 5 αγωνες να εισαι σιγουρος για τους 4 και να ρισκαρεις στον ενα αν ειναι μικρες αποδοσεις του 1,90. Νικο σχετικα με τους book που εβαλα εκτος απο τους 2 γνωστους ,ουτε εγω τους ξερω τους αλλους ,αλλος ενας λογος που βριζουν οι Ελληνες παικτες γιατι μας διωχνουν τους καλους και γνωστους και νομιμοποιουν αγνωστους με τις ηλιθιοτητες τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις