andreapaog328 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 πείτε τίποτα για το cl να το παιξω στο uefa.com
patrickdrd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 αχαχαχαχ, να σου πω, δεν εχεις καθολου αδικο, εδω που εχουμε φτασει κ με το ποσο μπουρδελο ειναι το στοιχημα, εκει θα παιζουμε ολοι σε λιγο (κ μονο εκει), βρισκω χθες ενα σημειο μπασκετ (απολλωνα πατρας ασσο) κ εκει που ηθελα να το κανω 2αδα με το 2πλο λιμοζ, παω κ βαζω γκολ-γκολ αστερα-ατρο, δεν μαμιεσαι ρε μπουρδελοστοιχημα, δωσε κ κανα ταμειο ρε, ετσι για το γαμωτο, δεν γινεται να χανουμε συνεχεια το κερατο μου μεσα, τι σκατα παιχνιδι παιζουμε κ χανουμε συνεχεια; τερμα παιδια, κ με τις νεες εξελιξεις μια χαρα ειμαστε, μολις εφαρμοστουν ολα αυτα ειναι ωρα να το κοβουμε μαχαιρι, στον οπαπ με τις 3αδες κ τις αηδιες του δεν πας ταμειο ποτε
arsenal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 εγω για σημερα βλεπω αυτά Πορτ Βέιλ - Μπρίστολ Ρόβερς 1 @1.75 bwin Κάιζερ Τσιφς - Moroka Swallows1@ 1.78 bwin Σέφιλντ Γιουν. - Κρου @1.60 bwin Μπόρνμουθ - Στίβενεϊτζ g-g @ 1.75 bwin
benign Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Συναρρωστοι εγω για σημερα: (Δελτιο του 1,50 ευρω συστημα, με ζητουμενα 3-4.) Να τονισω και κατι αλλο.Το ποδοσφαιρικο δελτιο που εδωσα χτες σαν συστημα εχασε, γιατι θελαμε τουλαχιστον 3 για ενα μικρο κερδος γιατι οι αλητες του ΟΠΑΠ ,το κρατικο μονοπωλιο της ντροπης και της ξεφτιλας που εχει μαθει να τα παιρνει μονο,με πρακτορες που εχουν παρει αδεια με κωλογλυψιματα,και ολο το συναφι της ντροπης προσφερει μινιμουμ τριαδες και οχι μονα αποδεκτα. Αν λοιπον εγω ,λεμε αν ,τα εχω παιξει αυτα μονα απο 100 ευρω για να παρω ενα υποθετικο ποσο,πονταρα 400 και πηρα πισω 100 Χ 3,20 Χ2 = 640 δηλαδη ειχα 240 κερδος και ας επιασα μονο τα μισα. Ηθικο διδαγμα για newbies επειδη εχω δει κατι χαζα πονταρισματα απο απειρους παικτες εδω μεσα. Οι σοβαροι παικτες παιζουν μονο μεγαλες αποδοσεις και μονο μονα αποδεκτα και πιο σπανια συστηματα.Συμπερασμα βγαινει οτι οποιος εχει λιγα χρηματακια και παιζει στον ΟΠΑΠ ειναι μαλακας με περικεφαλαια. Μακαρι να τους βαζανε μπομπα και να τους καθαριζε τρομοκρατικη οργανωση αυριο τους κλεφτες που παιρνουν τα λεφτα του κοσμου! ΠΟΤΕ στον ΟΠΑΠ! Καλυτερα αποχη,ο μεγαλυτερος και πιο ληστρικος ,μαφιοζικος οργανισμος που εργαζονται οι χειροτερες λερες μεσα. Αυτα τα κατατοπιστικα. μολις εφαρμοστουν ολα αυτα ειναι ωρα να το κοβουμε μαχαιρι, στον οπαπ με τις 3αδες κ τις αηδιες του δεν πας ταμειο ποτε Εδω λεει κατι σημαντικο ο Πατρικος.Αν υπαρξει μαζικη αποχη απο τους παικτες και παιρνουν ξερετε τι,θα αναγκαστουν να βαλουν,οπως ωφειλουν,ολους τους αγωνες μονα αποδεκτα. Πατρικο μην στεναχωριεσαι ρε συ, ο Paddy Power, που ειναι στην λιστα των νομιμων, ειναι εξαιρετικος bookie μεσα στους 5 καλυτερους στον κοσμο.Εγω εκει θα παιζω. εγω για σημερα βλεπω αυτά Πορτ Βέιλ - Μπρίστολ Ρόβερς 1 @1.75 bwin Κάιζερ Τσιφς - Moroka Swallows1@ 1.78 bwin Σέφιλντ Γιουν. - Κρου @1.60 bwin Μπόρνμουθ - Στίβενεϊτζ g-g @ 1.75 bwin Δεν θα τα επαιζα ,πολυ μικρες αποδοσεις για μετριου επιπεδου ομαδες.Αν τα παιξεις μονα,παλι θα χασεις γιατι ειναι μικρες οι αποδοσεις.Για μενα ειναι εντελως λαθος το σκεπτικο σου. Αν σου αρεσουν πολυ,παιξε μονο εναν απο αυτους,αυτον που θεωρεις καλυτερη περιπτωση. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2012 από benign 1
patrickdrd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 ουαου, τσαμπουκαλιδικο δελτιο, θα κερδισει η μαντσεστρα με τα δευτερα μες στην τουρκια; το τελευταιο μαλλον 50/50 νομιζω ειναι 2
benign Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 τι λετε? Προς το παρον οπως τα εβαλες,εγω τα ''βλεπω'' με την σειρα, Χ, για τα γκολ πιθανο φαινεται καλη ιδεα και το τριτο 2. Αλλα ειναι νωρις ακομη.Θα συλλεξω πληροφοριες,θα το σκεφτω καλα και θα ποσταρω περιπου 1 ωρα πριν αρχισουν.
SOADNICK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Προς το παρον οπως τα εβαλες,εγω τα ''βλεπω'' με την σειρα, Χ, για τα γκολ πιθανο φαινεται καλη ιδεα και το τριτο 2. Αλλα ειναι νωρις ακομη.Θα συλλεξω πληροφοριες,θα το σκεφτω καλα και θα ποσταρω περιπου 1 ωρα πριν αρχισουν. Το πρωτο το φοβαμαι και γω, γιατι η μαντσεστερ εχει 12 βαθμους οποτε μπορει να την αφησει την γαλατα. το εκομαξ - μπραγκα ηρθε 2 στην πορτογαλια και η εκομαξ εχει 4βαθμους γι αυτο το εβαλα 1 ουαου, τσαμπουκαλιδικο δελτιο, θα κερδισει η μαντσεστρα με τα δευτερα μες στην τουρκια; αυτο το φοβαμαι για τον λογο παραπανω...
benign Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Το πρωτο το φοβαμαι και γω, γιατι η μαντσεστερ εχει 12 βαθμους οποτε μπορει να την αφησει την γαλατα. το εκομαξ - μπραγκα ηρθε 2 στην πορτογαλια και η εκομαξ εχει 4βαθμους γι αυτο το εβαλα 1 αυτο το φοβαμαι για τον λογο παραπανω... Η Κλουζ εχει τρομερες ελλειψεις εδω και 3 βδομαδες λειπουν μερικοι απο τους καλυτερους παικτες της,ολοι μεσοι.Και το Σ/Κ τραυματιστηκε ο πιο καλος της παικτης που ειναι αμφιβολος για αποψε.Ειναι πολυ καλη ευκαιρια το διπλο γιατι με αυτο εχει πολυ καλες πιθανοτητες να προκριθει η Μπραγκα που ειναι σαφως καλυτερη ομαδα και μετα εχει την Γαλατα στην εδρα της. Η Μανστεστερ αφησε ολους τους καλους παικτες πισω,πηγε με τα δευτερα και σκεφτομαι να το γυρισω σε ασσο υπερ της Γαλατα που τα παιζει ολα για την προκριση.Επισης οταν παιζει με τα δευτερα η Μαν τρωει πολλα οποτε και το οβερ ειναι πολυ καλη περιπτωση. Αυτα προς το παρον,οπως ειπα θα ποσταρω γνωμες το βραδυ 1 ωρα η λιγο νωριτερα,πριν αρχισουν οι αγωνες για να μην μας ''ματιασουν'' οι μπουκ.
SOADNICK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Αρα αλλαζω με Μαν 1 και Μπραγκα 2? αφηνοντας το 4-6γκολ?
linuslost Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εριξα: Μπατε: Over Βαλενθια: Over Ολυμπιακο: Over
Anubis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 καλο μου ακουγεται..μια προχειρη ματια bayern 2 juve over μπραγκα 2 και ενα τζογαδορικο bayern 2 m.u x juve 1
benign Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Παιδια συγνωμη με πηρε ο υπνος και μετα μου ετυχαν καποιες δουλειες για το σπιτι.Οποτε πολυ σοβαρη μελετη δεν εκανα αλλα ετσι κι αλλιως ενα φτηνο συστημα της ξεφτιλας θα προτεινω με εξαιρετικα κερδη αν θα βγει. Οποτε play at your own fucking risk. Συστημα 3-5. Καποια απο αυτα θα τα παιξω μονα αποδεκτα αλλα θα αποφασισω τα τελευταια λεπτα ποια,γιατι ετσι οπως τα εκανα δεν ειχα χρονο. Επισης καποιες απο τις επιλογες μου δεν τις πιστευω απολυτα απλα τις θεωρω εξυπνο τζογο, αλλα μην ξεχναμε οτι προκειται για ενα παμφτηνο συστημα που με λιγες δεκαρες ζηταμε πολλα οποτε οι αποδοσεις πρεπει να ειναι μεγαλες αλλιως δεν εχει νοημα.Αυτο το κανει και πιο δυσκολο να ερθει αλλα πιο προσοδοφορο αν οντως ερθει.
SOADNICK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ευτυχως που ξεχασα να παω να παιξω την μπαρτσα (0-3 στο 39' 0-3 τλκ) ουφφ Τελικα επαιξα Βαλενθια - Μπαγερν -Over- Γαλατασαραι - Μαντσεστερ 4-6γκολ Γιουβεντους - Τσελσι -G/G- Εκομαξ Κλουζ - Μπραγκα -2- Νορτζελαντ - Σαχταρ Ντονετσκ -2- 1-0 η Κλουζ... 2-0 2-1 καρκινο θα παθουμε 3-1...
Προτεινόμενες αναρτήσεις