Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έριξα Θέλτα-Μαγιόρκα στο live 50€ για over 16 κορνερ.

Στο 89' γίνεται το 16ο και περιμένω ένα ακόμα.

Τελευταία φάση, γεμίζει πάικτης της θέλτα κοντράρει στον αμυντικό και βγαίνει έξω. Οι παίκτες πάνε όλοι να πάρουν θέσεις για κόρνερ, εγώ πανηγυρίζω τα σχεδόν 100€ κέρδος και............... το κοράκι που ήταν κυριολεκτικά στα 3 μέτρα δίνει άουτ.

Ένα δεκάλεπτο τώρα βρίζω ασταμάτητα. Και θα συνεχίσω για ώρα.

Offtopic αλλά είχα ανάγκη να το πω

• Like 1
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έριξα Θέλτα-Μαγιόρκα στο live 50€ για over 16 κορνερ.

Στο 89' γίνεται το 16ο και περιμένω ένα ακόμα.

Τελευταία φάση, γεμίζει πάικτης της θέλτα κοντράρει στον αμυντικό και βγαίνει έξω. Οι παίκτες πάνε όλοι να πάρουν θέσεις για κόρνερ, εγώ πανηγυρίζω τα σχεδόν 100€ κέρδος και............... το κοράκι που ήταν κυριολεκτικά στα 3 μέτρα δίνει άουτ.

Ένα δεκάλεπτο τώρα βρίζω ασταμάτητα. Και θα συνεχίσω για ώρα.

Offtopic αλλά είχα ανάγκη να το πω

Μας βιαζουν στεγνα σημερα.Εγω ακομη δεν εχω παιξει γιατι εχω παθει σοκ με αυτα που γινονται.

Δημοσ.

Θα παιξω αυτο με ενα μικρο ποσακι,6 ευρω,γιατι πεφτει το στησιμο της αρκουδας σημερα και ισως αργοτερα επανελθω με ενα συστηματακι αξιας 1,5 ευρω με υψηλες αποδοσεις αν βρω αξια.Μερικες μερες αξιζει να μην παιζει κανεις.

post-73690-0-47275400-1353264860_thumb.png

Δημοσ.

Για σημερα

ΟΦΗ - Λεβαδειακος -1- 0-2

Ουτρεχτη - Τβεντε -2- (αυτο μπορει να αφαιρεθει) 1-1

Βεροια - ΑΕΚ [1-0] 0-4 αυτο δεν καταλαβα πως εγινε...

*1,8 = 36,85

ή

Ααλμπορκ - Χορσενς -1- ΟΚ

Βαρεγκεμ - Σ. Λιεγης -1- 0-0 επιανε τα ΠΑΝΤΑ ο ΤΦ της στανταρ

Φλαμενγκο - Παλμειρας 1-

*1,8 = 18,25

ενολιγης τον ηπια..

Δημοσ.

Επιασα την τριαδα:

Ιντερ: Οβερ

Φουλαμ Οβερ

Σεβιλλη: οβερ

Και ειχα παιξει και:

Βολφσμπουργκ: Οβερ

Χεταφε: 2-3 γκολ

Μπορντο:2-3 γκολ

Δημοσ.

αχαχαχχα, εσυ εισαι φοβερος απο μονος σου ρε, τι τα θες τα δικα μας πικς;

ασε που σιγα μην τα παιζεις, κινητρο ψαχνεις μου φαινεται,

να δινουμε εμεις κανα σημειο για να πας να μελετησεις νβα :lol:

παντως σε βαθος χρονου ακομα κ το νβα πληρωνει πολυ καλυτερα απο την μπαλα,

παρατα την μπαλα ρε κ ασχολησου με νβα, αντε :mad:

τσεκαρε κ πριβεδι που σου στειλα

Δημοσ.

Έπιασε το νόημα ο δικός σου. Με βλέπει που κυνηγάω ήττες των Σέλτικς και των Μπούλς εκτός και δεν μου κάθονται στο νήμα και τίναξε την μπάνκα. χαχα

Είπα να μην έγραφα χθες για να μην το γρουσουζέψω αλλά αυτά τα δύο θα ήταν τα αουτσάιντερ που θα έδινα. :D

Καλή μέρα χθες γενικά στο NBA. Παίζει να βγήκαν όλα. Νίκς βγήκαν, Λέικερς βγήκαν, Νέτς βγήκαν, Οκλαχόμα βγήκε, οι Σέλτικς που όταν παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια δεν την παλεύουν κάστανο ειδικά εκτός βγήκαν, οι Μπούλς που δεν έχουν παίχτη να πάρει το παιχνίδι πάνω του φέτος και ειδικά στα εκτός πάνε σαν το πρόβατο για σφαγή βγήκαν. Μέχρι και το τορόντο και οι 6ερς βγήκαν. Ήταν κλασσική μέρα πληρωμής η χθεσινή. Οι μόνοι που δεν πληρώθηκαν ήταν όσοι πήγαν οπαδικά και παίξαν Σέλτικς. Όλα τα υπόλοιπα ήταν υπεραναμενόμενα.

Σήμερα από ότι βλέπω δύσκολη μέρα με ψηλά τα χάντικαπ. Αν θυμηθώ το βράδυ θα ποστάρω. Σε πρώτη ανάγνωση θα απέφευγα τους Μπάκς, θα κόντραρα τους Χόκς με πλεονέκτημα (όχι να χάσουν) και θα πόνταρα και στην φόρμα των Γκρίζλις.

• Like 2
Δημοσ.

αχαχαχχα, εσυ εισαι φοβερος απο μονος σου ρε, τι τα θες τα δικα μας πικς;

ασε που σιγα μην τα παιζεις, κινητρο ψαχνεις μου φαινεται,

να δινουμε εμεις κανα σημειο για να πας να μελετησεις νβα :lol:

παντως σε βαθος χρονου ακομα κ το νβα πληρωνει πολυ καλυτερα απο την μπαλα,

παρατα την μπαλα ρε κ ασχολησου με νβα, αντε :mad:

τσεκαρε κ πριβεδι που σου στειλα

Εγω εχω μυστικα οπλα που δεν γινεται να αναφερθουν. :devil:

Σοβαρα τωρα μου ειχαν +1/-1 στο χαντικαπ και τους Πιστονς σκετους στο 2,60.Επισης ειχαν ξαναχασει εκει οι Bostons τριτη σερι ηττα ηταν για αυτους χτες εκει.Γιατι να μην τους παιξω? :-D

Παιδια διαβαζω το ρεπορταζ του ESPN και τις δηλωσεις των παικτων και αξιολογω.Μεχρι στιγμης μου παει καλουτσικα.Τις δικες σας τις αποψεις τις θελω οπωσδηποτε,γιατι μεσα απο αυτες μαθαινω καλυτερα τον χωρο και με βοηθανε να βαλω την σκεψη μου σε μια κατευθυνση.

Έπιασε το νόημα ο δικός σου. Με βλέπει που κυνηγάω ήττες των Σέλτικς και των Μπούλς εκτός και δεν μου κάθονται στο νήμα και τίναξε την μπάνκα. χαχα

Αυτο οντως το ειχα προσεξει :-) αλλα διαβασα και το ρεπορταζ αγωνα.Ειδικα για τους Μπουλς με τους Πιστονς βασει δηλωσεων των παικτων των γηπεδουχων στο espn, θα τα εδιναν ολα γιατι θελανε να σταματησουν τον κατηφορο,οι αλλοι ηδη ειχαν χασει αλλες 2 σερι φορες εκει και θεωρησα καλη την ευκαιρια.

• Like 1
Δημοσ.

Σέλτικς θέλεις να πείς. Αν ήταν Μπουλς-Πίστονς μετά από ήττα των Μπούλς θα κέρδιζαν οι Μπούλς σίγουρα. :P Γενικά είναι ομάδα που δύσκολα χάνει δύο συνεχόμενες φορές ΠΟΥ ΟΜΩΣ αυτή τη στιγμή είναι χωρίς τον καλύτερο τους παίχτη και μοναδικό παίχτη στην ομάδα που μπορεί να πάρει το παιχνίδι πάνω του. Δηλαδή όταν το παιχνίδι είναι στον πόντο συνήθως θα χάνουν. Όλοι οι άλλοι παίχτες είναι πολύ καλοί αμυντικοί και ρολίστες που παίζουν πολύ τσαμπουκαλεμένα. Αλλά άλλο Πίστονς άλλο Πόρτλαντ. Οι Μπλέιζερς εννοείται ότι θα τους κέρδιζαν.

Οι Πίστονς είναι μια κακή ομάδα με έναν πολύ καλό αλλά άπειρο σέντερ. Τίποτα το ιδιαίτερο. Κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσουν τελευταίοι. Αν δεν προερχόταν από πολλά συνεχόμενα παιχνίδια οι Σέλτικς θα κερδίζαν πολύ άνετα.

Οι Σέλτικς είναι μια καλή ομάδα με πάρα πολύ μεγάλο μέσο όρο ηλικίας. Δηλαδή όποτε παίζουν 2 και 3 σερί παιχνίδια είναι επικίνδυνοι για γκέλα.

Όπως καταλαβαίνεις στο ΝΒΑ τα πάντα είναι ρευστά και μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. ΑΛΛΑ όπως έχω πεί 100 φορές και έχει μπεί στο κλάμπ και ο Πατρίκ πλέον. Αποδόσεις 1,91 για να κερδίσει το φαβορί με λίγους πόντους χάντικαπ δεν βρίσκεις στην μπάλα. Όπως και δεν βρίσκεις τόσο δυνατά αουτσάιντερ που να δίνουν 2,5 και 2,9 για νίκες τους.

• Like 3
Δημοσ.

Σέλτικς θέλεις να πείς. Αν ήταν Μπουλς-Πίστονς μετά από ήττα των Μπούλς θα κέρδιζαν οι Μπούλς σίγουρα. :P Γενικά είναι ομάδα που δύσκολα χάνει δύο συνεχόμενες φορές ΠΟΥ ΟΜΩΣ αυτή τη στιγμή είναι χωρίς τον καλύτερο τους παίχτη και μοναδικό παίχτη στην ομάδα που μπορεί να πάρει το παιχνίδι πάνω του. Δηλαδή όταν το παιχνίδι είναι στον πόντο συνήθως θα χάνουν. Όλοι οι άλλοι παίχτες είναι πολύ καλοί αμυντικοί και ρολίστες που παίζουν πολύ τσαμπουκαλεμένα. Αλλά άλλο Πίστονς άλλο Πόρτλαντ. Οι Μπλέιζερς εννοείται ότι θα τους κέρδιζαν.

Οι Πίστονς είναι μια κακή ομάδα με έναν πολύ καλό αλλά άπειρο σέντερ. Τίποτα το ιδιαίτερο. Κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσουν τελευταίοι. Αν δεν προερχόταν από πολλά συνεχόμενα παιχνίδια οι Σέλτικς θα κερδίζαν πολύ άνετα.

Οι Σέλτικς είναι μια καλή ομάδα με πάρα πολύ μεγάλο μέσο όρο ηλικίας. Δηλαδή όποτε παίζουν 2 και 3 σερί παιχνίδια είναι επικίνδυνοι για γκέλα.

Όπως καταλαβαίνεις στο ΝΒΑ τα πάντα είναι ρευστά και μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. ΑΛΛΑ όπως έχω πεί 100 φορές και έχει μπεί στο κλάμπ και ο Πατρίκ πλέον. Αποδόσεις 1,91 για να κερδίσει το φαβορί με λίγους πόντους χάντικαπ δεν βρίσκεις στην μπάλα. Όπως και δεν βρίσκεις τόσο δυνατά αουτσάιντερ που να δίνουν 2,5 και 2,9 για νίκες τους.

Πολυ σωστα τα λες και για αυτο αρχισα να ενδιαφερομαι για την αγορα του NBA. :-)

Στο ποδοσφαιρο,οι πολυ καλοι παικτες η επαγγελματιες (ξερω μερικους ξενους εδω και πολλα χρονια)παιζουν παντα αναμεσα σε δυο επιλογες, ειτε με χαντικαπ,ειτε under/over, both teams to score κ.τ.λ. περιοριζουν τις πιθανοτητες ηττας.

• Like 1
Δημοσ.

μην ξεχνατε παντως πως εχει κ κουλα αποτελεσματα το νβα,

στην σφαιρα του... ανεξηγητου κλπ κλπ,

μην κοιτατε που ειναι λιγα ακομα (ενα που εχω σημειωσει ειναι η νικη της σαρλοτ με το νταλας μετα απο 16 σερι ηττες,

οκ, αυτο δεν ειναι κ τοσο, εχει κ πιο κουφα, σιγουρα),

αλλα θα σκασουν μυτη οπου ναναι,

δεν ειναι τυχαιο που στο αλλο φορουμ εσκουζα ενα διαστημα που δεν μπορουσα να σταυρωσω σημειο,

νβα=κουβας, νβα=κουβας, νβα=κουβας :lol:

θελω να πω μην το κανετε κ χρυσορυχειο γιατι για ποτε πεφτεις απο κει πανω που εισαι

δεν παιρνεις χαμπαρι καμια φορα για ποτε βρισκεσαι στα ταρτατα κ αναρωτιεσαι,

τι μλκιες παω κ παιζω; :mad:

παντως εγω προτιμω να παιζω τα παιχνιδια που βλεπω,

κ ας μην ειναι πολλα, επαιξα π.χ. μεσοβδομαδα να φτασουν πρωτα τα νετσια στους 30 ποντους,

με την βοστωνη, τους εβαλαν κ την εκανα για υπνο,

χθες λεω ας αραξω να το δω ολο κ βαρεσα νετσια νικη,

το πηραν κ καληνυχτα σας :D

• Like 1
Δημοσ.

ηρθε το τελος :lol:

http://www.praktorei...og-post_11.html

http://www.praktoreiotyxeron.com/2012/11/blog-post_11.html

6.2.3. Στους συμμετέχοντες ως παίκτες, μέσω IP που λειτουργούν στην Ελληνική Επικράτεια, σε παίγνια που προσφέρονται και διεξάγονται από μη αδειοδοτημένους παρόχους, επιβάλλεται πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ ανά παικτική συνεδρία.

Δημοσ.

Συναρρωστοι εγω για σημερα:

(Δελτιο του 1,50 ευρω συστημα, με ζητουμενα 3-4.)

Κορυφαιο post απο κατω:

paranomos • an hour ago

•  

Χαχαχα!Ρε οτι και να κανετε στον ΟΠΑΠ δεν γυρναμε ποτε...Κρατηστε για παρτη σας τις 3αδες και την γκανιοτα.

:-D

6.2.3. Στους συμμετέχοντες ως παίκτες, μέσω IP που λειτουργούν στην Ελληνική Επικράτεια, σε παίγνια που προσφέρονται και διεξάγονται από μη αδειοδοτημένους παρόχους, επιβάλλεται πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ ανά παικτική συνεδρία.

Επειδη σκαμπαζω απο software και ειδικα κρυπτογραφικο ,αποκρυψη IP κ.τ.λ. ηξερα οτι μονο αυτο μπορουν να κανουν. Το οποιο ειναι μια τρυπα στο νερο.Απο αυριο αν θελει καποιος ανοιγει λογαριασμο σε ξενη τραπεζα στην Αθηνα,μεταφερει τα χρηματα του εκει, και παιζει με κρυφη IP η αλλαγμενη IP εξωτερικου. Κανενα προβλημα απολυτως. :devil:

post-73690-0-55508200-1353340992_thumb.png

post-73690-0-26756400-1353341001_thumb.png

Δημοσ.

Δυστυχως επιασα μονο 2 απο τα 4 στο ποδοσφαιρικο συστηματακι, αλλα απο εκει που ο Ατρομητος πηγαινε καλουτσικα και ειχε και μια απο τις καλυτερες αμυνες του πρωταθληματος,χτες αποφασισε να ειναι γενναιοδωρος με τον Αστερα. :devil:

Αλλα ο '''κατσαπλιας'' του NBA(κατα τον φιλο μου Πατρικο) εχει για σημερα αλλο ενα no comment για το NBA. :devil:

post-73690-0-47232800-1353398150_thumb.png

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...