Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες περασα μια τριαδουλα@2,65 με Νικς, Θαντερ, Κλιπερς (οχι βεβαια σαν το 10αρικο του benign αλλα καλο ειναι κι'αυτο :mrgreen: )

Για Νιουκαστλ θα σας ελεγα να συγκρατηθειτε καθοτι η ομαδα φαινεται σε μεγαλη καμψη (και οχι μονο οταν επαιξε τα κολλητα ντερμπυ αλλα και με τις 2 σερι γκελες μετα)

Εγω με βλεπω για 1/1 τη Γιουναιτεντ και τη Φουλαμ και τα υπολοιπα το βραδυ με ΝΒΑ

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει δικιο ο DKNI και οι δυο ομαδες ειναι στα κακα τους χαλια και η Newcastle εχει κακη παραδοση σαν φιλοξενουμενη στο συγκεκριμενο γηπεδο.Μπορει να νικησει,ειναι στα χαρτια καλυτερη ομαδα αλλα ειναι πολυ μεγαλο ρισκο.

Παρολα αυτα σε μια ασχημη κληρωση σημερα με γενικα κακες αποδοσεις εγω θα παιξω :

Bet365

Chelsea Η/Η ημιχρονο-τελικο 1,83

Newcastle DNB 1,91

50αρικακακια:devil:

Παντως ειναι δυσκολη μερα και για καποιον που δεν του περισσευουν θα συνιστουσα αποχη σημερα.

DKNI εχει σημερα βραδυ NBA?:huh:

Sorry εννοεις μετα τις 12 το βραδυ,αφηρημενος.:-)

Δημοσ.

Bet365

Chelsea Η/Η ημιχρονο-τελικο 1,83

Παντως ειναι δυσκολη μερα και για καποιον που δεν του περισσευουν θα συνιστουσα αποχη σημερα.

Xαχα, μαζι σου, προφανως οταν ελεγα 1/1 την Φουλαμ, ε, οταν παιζει Τσελσι-Φουλαμ εννοω 1/1 Τσελσι :mrgreen:

Δυσκολη μερα δεν ειναι, περιεργη ειναι, οπως καθε μερα που εχει μεγαλα φαβορι με μικρες αποδοσεις. Εγω τετοιες μερες παιζω ενα παρολακι μπολικα φαβορι (Γιουναιτεντ, Τσελσι, Λιβερπουλ, Αρσεναλ αυριο) και μετα παιζω μονα ειδικα στοιχηματα για βελτιωση αποδοσης, πχ σημερα λεω για

- 1/1 Μαν Γιου, Τσελσι

- οβερ τη Σιτι

DKNI εχει σημερα βραδυ NBA?:huh:

Αν εχει!??!

12 ματς.

Με μια πρωτη αναγνωση βλεπω ασο των Πεισερς με τους Πιστονς και διπλο των Μπουλς στο Οακλαντ. Για τα υπολοιπα θελω να μελετησω μεσα στη μερα

Δημοσ.

Λοιπόν για σήμερα μετά το χριστουγεννιάτικο δώρο πάμε σε νέο δελτίο

Ράπτορς - Καβαλίερς 2 με -3,5 πόντους χάντικαπ /1,91

76ερς - Μπλέιζερς 2 με με -4 πόντους χάντικαπ /1,91

Χόρνετς - Σάνς 2 με -6,5 πόντους χάντικαπ /1,91

Γκρίζλς - Σπέρς 2 με -5,5 πόντους χάντικαπ /1,91

Οκλαχόμα - Τίμπεργουλβς 1 με -5,5 πόντους χάντικαπ /1,95

Συνολική απόδοση 25,95

Δεν θα το παίξω τώρα.Περιμένω να δω αν θα ανοίξουν τα παιχνίδια των Σικάγο και Λέικερς.Αν ξέρει κανείς γιατί δεν τα έχουν να πεί.Αν ανοίξουν μάλλον θα κάνω edit το πόστ για να αλλάξω την Οκλαχόμα.

Δημοσ.

Nικο, εξηγησε στον κοσμο για να μην μπερδευεται οτι ειναι αναποδα οι ομαδες

Δηλαδη ειναι Καβαλιερς-Ραπτορς απλα στο ΝΒΑ γραφουν Ραπτορς@Καβαλιερς , οποτε διπλο εννοεις νικη των γηπεδουχων Καβς ετσι?

Δημοσ.

Εχεις παιξει μαλλον χαντικαπ +1,25 γκολ που σημαινει οτι τα μισα σου λεφτα τοποθετηθηκαν στο χαντικαπ +1 αρα θα σου επιστραφουν αν χασει η Λεστερ με ενα γκολ (1-1=0 αρα δεν χανεις ουτε κερδιζεις) και τα αλλα μισα στο +1,5 αρα αν χασει η Λεστερ με ενα γκολ 1,5-1=0,5 αρα κερδιζεις

Στο τελος με την Ιπσουιτς μπερδευτηκα εκτος αν εννοει "θα χαθει αν η Ιπσουιτς νικησει η φερει ισοπαλια ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ (δλδ κερδισει με 2 γκολ και πανω, απλα δεν το γραψανε)"

Δημοσ.

Παπαρια, τοτε, σε χαντικαπ -1 αμα χασει η Λεστερ με 1 γκολ, απλα παιρνεις το πονταρισμα ολο πισω, δεν κερδιζεις

Δημοσ.

Nικο, εξηγησε στον κοσμο για να μην μπερδευεται οτι ειναι αναποδα οι ομαδες

Δηλαδη ειναι Καβαλιερς-Ραπτορς απλα στο ΝΒΑ γραφουν Ραπτορς@Καβαλιερς , οποτε διπλο εννοεις νικη των γηπεδουχων Καβς ετσι?

Ω ναι.Γιατί ποιοί τα γράφουν αλλιώς;Ο ΟΠΑΠ ε; :-D

Ναι νίκη γηπεδούχου είναι το διπλό.

Πες κανένα σημείο που βλέπεις να βάλω τώρα γιατί τους φοβάμαι τους Τίμπεργουλβς..:-)

Νίκο που τα παίζεις?

Bwin παίζω γιατί εκεί έχω μάθει και βαριέμαι να ψάχνω από εδώ και από εκεί.Απλά να μην μου πιάνει τον κώλο ο ΟΠΑΠ θέλω.

Δημοσ.

Ε;:-D

1)Εγραλείο αποκομμάτων των Windows στα βοηθήματα

2)prtscn,ζωγραφική,επικόλληση

3)add ons στον mozilla που κάνουν αυτή τη δουλειά.

Εχω ξεχασει μερικα απλα apps γιατι σπανια τα χρησιμοποιω.:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...