Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ατυχια θα πιαναμε τουλαχιστον τα 4 αλλα η Thistle εβγαλε τα ματια της με αυτογκολ και χασαμε την ισοπαλια που θα μας εδινε κανενα 60αρι-70αρι ευρω.Τωρα ειμαστε στα 3 σωστα με 5 ευρω κερδος.

Δημοσ.

Προσωπικα μου φαινεται Ραδιο Αρβυλα πρωτα απο ολα γιατι θα ειχαν ενημερωσει τους Ελληνες παικτες books οπως η Bet365 ενω δεν εχει ερθει τιποτε.Και αυτοι ειναι σοβαροι ανθρωποι οχι σαν εδω που τα αφηνουν ολα την τελευταια στιγμη.

Επισης το 30% που θεωρητικα συμφωνα με τις πηγες ζητανε φορο ειναι νταβατζιλικι χειροτερο απο προαγωγο.Τι προσφερουν αυτοι σε εμας τους παικτες η στις εταιριες για να παρουν τετοια ποσοστα κερδων?Τα σωματα των Ελληνων παικτων? :-D

οχι ρε, δεν ειναι καθολου ραδιο Αρβυλα, επικοινωνησε στο chat στην bet365 και

θα μαθεις ;)

ηδη ανακοινωσαν οτι θα αποσυρουν (αν δεν το χουν κανει ηδη, δεν θυμαμαι)

την προβολη τους στην ελλαδα και πολλες εταιρειες εχουν ηδη στειλει mail

σε παικτες, προσεχως θα ανακοινωθουν περισσοτερα

το νταβατζιλικι ειναι του ελληνικου κρατους κι οχι των εταιρειων,

οι δικοι μας ζητανε ολα αυτα, γιατι πηραν πρεφα οτι κυκλοφορει

τρελο χρημα αφορολογητο στον διαδυκτιακο τζογο, απλο

αρα καλα εκανες κ επιασες τον (κλ)οπαπ γιατι ολους για εκει μας βλεπω προσεχως ;)

Δημοσ.

Ναι και εγω οταν ειπα ''προαγωγοι'' το Ελληνικο κρατος εννοουσα ,οχι τις ξενες εταιριες.

Εγω τραβηξα χτες τα 600 που ειχα κερδισει στην Bet365 εδω και δυο βδομαδες αλλα γιατι μου εχουν κανει προσφορα αλλου.Οποτε θα ρωτησω πριν τα καταθεσω και στους αλλους αν ισχυει κατι τετοιο.Συνηθως στελνουν ομαδικα emails σε τετοιες περιπτωσεις.Ελπιζω παντως να ειναι λαλακια το αρθρο.

Με μια σχετικα γρηγορη ερευνα που εκανα για τις υποτιθεμενες ξενες εταιριες που ειναι νομιμες,σχεδον ολοι ειναι υποπτοι και εχουν κλεισει σε αλλες χωρες λογω κακης συμπεριφορας προς τους παικτες η ειναι αγνωστοι στον χωρο.

Μια ομως εταιρια απο αυτες που αναφερονται ως νομιμες και πως τα εχουν βρει με το Ελληνικο κρατος,η Paddy Power ειναι μεσα στις 5 καλυτερες και εντιμοτερες στον χωρο.Αν υπαρχει σοβαροτητα στις κακες ειδησεις που αναφερθηκαν,θα παιζω εκει.Προσωπικα μου φτανει να μπορω να παιζω σε εναν εγκριτο bookmaker μονα αποδεκτα,ετσι ξερω πως θα παω σιγουρα καλα. Σκεψου για παραδειγμα τα κερδη στις σημερινες μου επιλογες σε μονα.Αυτο με ενδιαφερει εμενα. :-)

Και Ελληνικη εταιρια αν δραστηριοποιηθει στον χωρο,αν ειναι εντιμη και προσφερει μονα αποδεκτα θα της δωσω μια ευκαιρια.

Πριν μερικα χρονια παρολιγo να δουλεψω στον Paddy στην Ιρλανδια.Εχω Ελληνα συγγενη παντρεμενο με Ιρλανδεζα που μενει μονιμα εκει. :devil:

Δημοσ.

Γειας σας έχουμε τίποτα καλό για σήμερα θέλω μία δυάδα τριαδά χαμηλού ρίσκου για διπλασιασμο τρπλασιασμό των χρημάτων γιατι τωρα τελευταία δεν πάω καθόλου καλα

Δημοσ.

Γειας σας έχουμε τίποτα καλό για σήμερα θέλω μία δυάδα τριαδά χαμηλού ρίσκου για διπλασιασμο τρπλασιασμό των χρημάτων γιατι τωρα τελευταία δεν πάω καθόλου καλα

Αργοτερα θα πεσουν μερικες προβλεψεις απο 2 -3 το μεσημερι και μετα,αλλα ποτε μην στηριζεις σοβαρες προσδοκιες στο στοιχημα θα πας στην αυτοκτονια.Μονο λιγα λεφτα που σου να σου περισσευουν για χαρτζηλικι.Δεν ειναι λυση ζωης.

• Like 1
Δημοσ.

Χαλια σημερα,μονο ενα επιασα.Ασε που τις ξεσκισαν στα πεναλτι και στις κοκκινες μερικες απο τις ομαδες που επελεξα. :mad:

Αυριο τωρα εκτος και αν βρω κατι το καλουτσικο το βραδακι κατα τις 10.

Δημοσ.

Για σημερα

ΟΦΗ - Λεβαδειακος -1-

Ουτρεχτη - Τβεντε -2- (αυτο μπορει να αφαιρεθει)

Βεροια - ΑΕΚ [1-0]

*1,8 = 36,85

ή

Ααλμπορκ - Χορσενς -1-

Βαρεγκεμ - Σ. Λιεγης -1-

Φλαμενγκο - Παλμειρας 1-

*1,8 = 18,25

και απο ενα φιλο μου

Βεροια - ΑΕΚ -U-

ΠΑΟ - ΠΑΟΚ -Χ/2-

Γραναδα - Ατλετικο Μ. -2-

ΟΦΗ - Λεβαδειακος -1-

*3,6 = 92,74

Υ.Γ.

Χρησιμοποιηστε τα με δικο σας ρισκο... :D

• Like 1
Δημοσ.

Να ενημερωσω για το αλλο θεμα ,μολις τωρα τελειωσα συζητηση με το live help της Bet365.Τους ρωτησα σχετικα με την πιθανη αποχωρηση τους λογω υψηλης φορολογιας απο την Ελληνικη κυβερνηση και 2 φορες μου διεψευσε την ειδηση. Επισης ο Paddy Power που και εκει ανοιξα λογαριασμο,επισης με διαβεβαιωσε οτι δεν υφισταται τετοιο θεμα ,αλλα ετσι κι αλλιως αυτοι ηταν στην ''νομιμη'' λιστα αυτων που ειχαν υποτιθεται συμφωνησει σε αυτο το νομοσχεδιο.

Οποτε Πατρικ μαλλον ηταν ραδιο αρβυλα απο μη σοβαρες πηγες.Θα ρωτησω και μερικους απο τους αλλους πιο σημαντικους bookies που παιζω,ποτε ποτε και θα γραψω τι μου ειπανε.

Δημοσ.

Τωρα μολις μιλησα τηλεφωνικα και με εκπροσωπο της William Hill που επισης μου ειπε οτι οι φημες περι αποχωρησης ειναι διαδοσεις και οτι η εταιρια θα κανει τα παντα για να μεινει στην Ελληνκη αγορα.Για μενα ειναι διαδοσεις ,δεν θα σχοληθω αλλο. :-)

Δημοσ.

Ξάνθη 1

Φούλαμ 1

Ατλέτικο 2

Μου αρεσουν το πρωτο και το τριτο,το δευτερο το φοβαμαι γιατι το εχει παιξει ο μισος πλανητης. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...