benign Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δεν πειραζει,οπως εγραψα επαιξα ενα μικρο ποσο λογω αποδοσης,ελπιζοντας οτι καποια στιγμη θα ξεσπασει η ομαδα,αλλα δεν εγινε.Μου αρεσει να ρισκαρω και λιγο ειδικα οταν ειμαι αρκετα καλα απο κερδος αλλα παντα με μικρο ποσο.Κανει το στοιχημα πιο συναρπαστικο. Θα δουμε για αργοτερα.
patrickdrd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Philadelphia - Milwaukee Under 190.5 Detroit - Oklahoma City Oklahoma City -6.5 Chicago - Boston Under 182.5 Houston - Miami Miami -5.5 Dallas - Minnesota Over 191.5 Phoenix - Denver Denver -4.5 Portland - Atlanta Portland -3 1
benign Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Philadelphia - Milwaukee Under 190.5 Detroit - Oklahoma City Oklahoma City -6.5 Chicago - Boston Under 182.5 Houston - Miami Miami -5.5 Dallas - Minnesota Over 191.5 Phoenix - Denver Denver -4.5 Portland - Atlanta Portland -3 Θα τα ακολουθησω,οπως και του Nick σε συστημα. 1
patrickdrd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 αμα τα παιζεις αναποδα θα κονομουσες μπενιγκακο
benign Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 αμα τα παιζεις αναποδα θα κονομουσες μπενιγκακο Δεν πειραζει Πατρικ μην σε απασχολει.Εγω σαν φιλος σου,θελω να ριχνεις ιδεες ακαταπαυστα χωρις φοβο και παθος. Να σου πω τι εχω κανει εγω μεχρι τωρα στοιχηματικα. Ξεκινησα γυρω στις 15 Σεπτεμβριου.Παιζω 80% αυστηρα μονα αποδεκτα σε οποιοδηποτε αθλημα,(ποδοσφαιρο και NBA απο την εναρξη του κατα κυριο λογο) η συστηματα σε ΟΠΑΠ και Bet365. Η συχνοτητα νικης μου ειναι προς το παρον κατα μεσο ορο γυρω στα 70% στα μονα αποδεκτα και στα συστηματα κερδιζω γυρω στα 50% αλλοτε μικρα ποσα οπως ειδες και αλλοτε διακοσαρες.Οποτε συγκριτικα με περσι ειμαι λιγο χειροτερα προς το παρον,αλλα λογω κρισης αρχικα δεν ειχα πολυ ορεξη να ξεκινησω αλλα τωρα το αποφασισα. Η βασικη μου αρχη που με κραταει στο παιχνιδι με κερδος,ειτε πολυ ειτε λιγο,ειναι οπως σου εχω πει τα μονα αποδεκτα.Τα συστηματα μεχρι στιγμης μου φερνουν μετρια κερδη γιατι μπορει καποια περιοδο να κανω 7 μερες να κερδισω αλλα την 8η θα παρω απο 50 μεχρι 200 ευρω μαξιμουμ,ποτε παλι ειμαι στο συν. Αυτα τα εγραψα και για τα αλλα παιδια που μερικοι ειναι καινουργιοι και εχουν ενθουσιασμο,για να μην τους μαραθει,οτι το στοιχημα ειναι χαρα και μπορει να προσθεσει ενα καλουτσικο ποσο στο μηνιαιο εισοδημα μας μονο αν παιζουμε απολυτα σοβαρα με αυστηρα κριτηρια επιλογης και αρχη μας κατα βαση τα μονα αποδεκτα η αν παιζουμε μονο στον ΟΠΑΠ τα συστηματα. Οι ηττες ειναι μεσα στο προγραμμα αλλα και με μια νικη στις 10 μερες με συστηματα των 1,5 ευρω ανα δελτιο που παιζω εγω ,η το πολυ 4,8 παλι ειμαστε στο κερδος. Επισης να σου ξανατονισω οτι μου αρεσουν πολυ οι εκτιμησεις σου και του nikos21aek και σας παρακαλω,αν δεν ειναι δυσκολο,να λετε καθημερινα τις αποψεις σας. 1
patrickdrd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 μωρε να δωσω οτι θελετε, αλλα οποιος θελει να πηγαινει ταμειο καλυτερα να με πηγαινει κοντρα, αν κ διαχρονικα το ποσοστο μου στο nba ειδικα ειναι 55% πανω κατω, οποτε κ κοντρα να με πηγαινει θα τον φαει η γκανιοτα 1
benign Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 μωρε να δωσω οτι θελετε, αλλα οποιος θελει να πηγαινει ταμειο καλυτερα να με πηγαινει κοντρα, αν κ διαχρονικα το ποσοστο μου στο nba ειδικα ειναι 55% πανω κατω, οποτε κ κοντρα να με πηγαινει θα τον φαει η γκανιοτα Μα ετσι ειναι ,το στοιχημα ειναι δυσκολη υποθεση.Απο την στιγμη που μακροπροθεσμα εισαι κερδισμενος εισαι καλος. Σημερα δεν βλεπω να μου αρεσει κατι,ισως αργα το βραδυ για Αργεντινη.
patrickdrd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ναι, εχεις δικιο, το λαθος παντως ηταν τα πολλα σημεια χθες, απο σημερα κανα δυο παιχνιδια, τερμα τα πολλα
benign Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ναι, εχεις δικιο, το λαθος παντως ηταν τα πολλα σημεια χθες, απο σημερα κανα δυο παιχνιδια, τερμα τα πολλα Ετσι λιγοτερα σημεια,περισσοτερες πιθανοτητες. Για σημερα ,που δεν εχει και πολλα απο ποδοσφαιρο συντηρητικα και συστηματικα, με 1,5 ευρω παμε για 45,46. (ΟΠΑΠ)
patrickdrd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ειχα δεν ειχα μαζεψα 4-5 σημεια κ για αποψε, αλλα τοσο χαλια οπως χθες δεν νομιζω πως γινεται να τα παω: Sacramento Kings - Portland Trailblazers Under 196,5 Brooklyn Nets - Cleveland Cavaliers Under 196.5 Sacramento Kings(-2.5) - Portland Trailblazers(+2.5) 2(+2.5) LA Lakers - San Antonio Spurs 2 & δευτερευον: Charlotte - Washington Under 190
nikos21aek Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Εγώ προειδοποίησα ότι δεν είμαι σε ρέντα. Knicks - Magic --> Knicks -7 (Είναι πολύ φορμαρισμένοι οι Νίκς) Spurs - Lakers --> Lakers (Δεν τα πάνε καλά οι Σπέρς εκτός έδρας απέναντι σε ομάδες με θηριώδεις σέντερ και οι Λέικερς πρέπει να κάνουν μια εμφατική νίκη μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή) Blazers - Kings --> Blazers (Νομίζω το Πόρτλαντ θα εκμεταλλευτεί την απουσία του Cousins)
ribo2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Για οσους θελουν να συγκρίνουν αποδόσεις στο στοίχημα... ας ριξουν μια ματια Σύγκριση Αποδόσεων 1Χ2 Σύγκριση Αποδόσεων Under Over Σύγκριση Αποδόσεων Draw no Bet ( δεν παίζει η ισοπαλία ) Σύγκριση Αποδόσεων Goal Goal Σύγκριση Αποδόσεων No Goal http://www.masterodds.com Σύγκριση αποδοσεων στοιχημα
benign Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Χτες διαβασα τις αποψεςι σας,του Allen,το ρεπορταζ πριν τους αγωνες απο το ESPN,διαφοροποιηθηκα λιγο αλλα και παλι μου φαινοταν δυσκολα τα παιχνιδια οποτε επαιξα ενα μικρο ποσο. .
patrickdrd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Sacramento Kings - Portland Trailblazers Under 196,5 Brooklyn Nets - Cleveland Cavaliers Under 196.5 Sacramento Kings(-2.5) - Portland Trailblazers(+2.5) 2(+2.5) LA Lakers - San Antonio Spurs 2 Charlotte - Washington Under 190 καλα ηταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις