benign Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Τελικα με τις 3 ομαδες που πιασαμε(σε υψηλες αποδοσεις)τουλαχιστον δεν χασαμε και εχουμε και 6,8 ευρω κερδος.Next time. Edit: Το παραπανα σχολιο αφορα τον ληστρικο ΟΠΑΠ γιατι απο οτι βλεπω η Bet365 στο ιδιο δελτιο μου εδωσε 36 ευρω κερδος! Για να ειμαι εντελως δικαιος με ΟΠΑΠ πηρα 12,60 και οχι 6,8 που ειπα.
patrickdrd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 να τον ακουτε τον benign παιδια, ειναι γκουρου του στοιχηματος, ποιος billaras, ποιος φωντας κ ποιος προφητης, ενας ειναι ο γκουρου, benign τον λενε κ ολα τα μπουκακια κλαινε 1
optimus_crime Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Τον Σωτηρακοπουλο ξεχασες... Ο πιο γκαντεμης ολων... Εχασα στοιχηματα απο αυτον, εννοω οτι οταν επαιζα μια ομαδα την οποια εχει προτεινει αυτος, τσουκ, την εχανα Παραδειγμα; Στον τελικο Europa, ειχα Bilbao να το σηκωσει, το προτεινε, να το 0-3 απο την Ατ.Μαδρίτης, ειχα απο την αρχη του Euro την Ιταλια να το σηκωσει, στον τελικο την προτενει σε διπλη ευκαιρια... Γκαντεμης λεμε... Σημερα επαιξα κατι ψηλα απο τα χθεσινα κερδη σε: St.Pauli - Bochum Over2.5 Real M. Castilla - Huelva over2.5 Lens - Caen X2 DC ------------------------------------- St.Pauli - Bochum Over1.5 Γηπεδουχου Real M. Castilla - Huelva GG Kerkyra - Pao Over1.5 Γηπεδουχου (με αποδοση 4.20 ) --------------------------------------------------- Και λεω πιο μετα κανα σκορερ στο Κερκυρα-Παο, καλο και για live, πιστευω θα εχει εναλλαγη σκορ ... 1
benign Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 patrickdrd να τον ακουτε τον benign παιδια, ειναι γκουρου του στοιχηματος, ποιος billaras, ποιος φωντας κ ποιος προφητης, ενας ειναι ο γκουρου, benign τον λενε κ ολα τα μπουκακια κλαινε Καλοι ειναι και αυτοι,με εχουν βοηθησει να κερδισω πολλες φορες ειδικα ο Allen.Ο Guru στο surfbet δεν ειναι κακος αλλα μερικες φορες με εχει καψει και μετεπειτα ειδα οτι πολλες φορες κανει ρηχη αναλυση και βιαστικη. Αλλα ολοι τους εχουν ενα κακο,που εγω δεν εχω,και αυτο ειναι εμμονες. Οταν εχεις εμμονες σε καποιες αρχες η ομαδες δεν θα πας πολυ καλα. Κατα τα αλλα δεν ειμαι guru απλα ειμαι εξυπνος και καλος παικτης οπως και εσυ και πολλα αλλα παιδια εδω. Επισης εσυ και ο nikos21aek που περσυ ειχε ξεκινησει την σεζον με ενα παρολι 12/12 σωστο στο ΝΒΑ,ειστε παθιασμενοι με το NBA και βαθεις γνωστες και αν μας λεγατε καθε μερα 2 η 3 επιλογες (οχι περισσοτερα)αλλα με τα πιο αυστηρα σας κριτηρια,ειμαι σιγουρος οτι θα βγαζαμε ολοι κερδος.Αλλα βεβαια δεν μπορει να σας υποχρεωσει κανεις. 1
patrickdrd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 τα γραφα κ στο αλλο site/forum που γραφω, το ξερεις, αφρος ξεκινησε μεχρι τωρα το nba, στο σερι π.χ. που κραταει στατιστικα εχω 11/15, καθολου ασχημα ε; 2
benign Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 τα γραφα κ στο αλλο site/forum που γραφω, το ξερεις, αφρος ξεκινησε μεχρι τωρα το nba, στο σερι π.χ. που κραταει στατιστικα εχω 11/15, καθολου ασχημα ε; Τι ασχημα Πατρικ?Γ....ς και δερνεις. Ωραιος! Ελεησον και εδω με 2,3 tips βρε! Για να μην μου γινει παρατηρηση γελας και δερνεις εννοω,ετσι? 2
patrickdrd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 μωρε εγω να δωσω αλλα... φοβαμαι, κι αν κατσει καμια στραβη κ το 11/14 γινει 11/14 κουβαδες; δεν πιστευω να το θεωρεις απιθανο, nba ειναι, ολα γινονται τεσπα, να δωσω, αλλα μελεταω κ παιζω μετα τις 12-1 λοιπον, ας σοβαρευτουμε, κοιταχτε τι δελτιο επιασα το σ/κ τωρα: κ μετα ξυπνησα :-D :-D 2
nikos21aek Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Εγώ έχω ξεκινήσει πολύ άσχημα στο ΝΒΑ σε σημείο εκνευριστικό με πολύ μεγάλους κουβάδες. Οπότε τα παρακάτω βλέπω για σήμερα με δική σας ευθύνη. Thunder -7 πόντοι vs Pistons 1 Heat -5.5 πόντοι vs Rockets 1 και αν ήθελα να παίξω και άλλα θα διάλλεγα ένα από αυτά: Bucks vs 76ers -4 πόντοι 2 Jazz -2 πόντοι vs Raptors 1 (αν δεν παίξει ο Lowry) 1
benign Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ετσι παιδια,μπραβο.Δεν τιθεται θεμα ,μην φοβαστε ολοι κανουμε λαθη.Εγω παντως που εχω διαβασει στο νημα του NBA τις σκεψεις σας,τι κρινω πολυ ποιοτικες.Ολα τα μελη ξερουμε οτι ειναι δυσκολο να κερδιζεις συχνα αλλα οι ποιοτικες προσπαθειες ειναι παντα θετικη συνεισφορα! Thanks Νικο,περιμενω και τον Πατρικ. μωρε εγω να δωσω αλλα... φοβαμαι, κι αν κατσει καμια στραβη κ το 11/14 γινει 11/14 κουβαδες; δεν πιστευω να το θεωρεις απιθανο, nba ειναι, ολα γινονται τεσπα, να δωσω, αλλα μελεταω κ παιζω μετα τις 12-1 λοιπον, ας σοβαρευτουμε, κοιταχτε τι δελτιο επιασα το σ/κ τωρα: κ μετα ξυπνησα :-D :-D Προσπαθησε να γραφεις και εδω Πατρικακο. 1
Anubis13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Με ετρωγε το χερι μου χθες για τον φεντερερ στο 3...και καλως με ετρωγε αλλα το φοβηθηκα. Σημερα τι θα κανει ο μεγαλος ελβετος?
benign Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παιδια εχω ενα ραντεβου με ενα φιλο insomniac για hardware υποθεση και δεν προλαβαινω να το δικαιολογησω,αλλα θα παιξω προς το παρον,ενα μικρο ποσο στο PAO over 2,5 με αποδοση 5.00 στον bet365.Εχω την εντυπωση οτι σημερα θα ανοιξει το σκορ υπερ του ΠΑΟ.
optimus_crime Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παιδια εχω ενα ραντεβου με ενα φιλο insomniac για hardware υποθεση και δεν προλαβαινω να το δικαιολογησω,αλλα θα παιξω προς το παρον,ενα μικρο ποσο στο PAO over 2,5 με αποδοση 5.00 στον bet365.Εχω την εντυπωση οτι σημερα θα ανοιξει το σκορ υπερ του ΠΑΟ. Οταν λες αποδοση 5.00 ελπιζω να μιλας για 3+ γκολ του Παναθηναικου και οχι συνολικα στο παιχνιδι( ; )
green gordon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παιδια εχω ενα ραντεβου με ενα φιλο insomniac για hardware υποθεση και δεν προλαβαινω να το δικαιολογησω,αλλα θα παιξω προς το παρον,ενα μικρο ποσο στο PAO over 2,5 με αποδοση 5.00 στον bet365.Εχω την εντυπωση οτι σημερα θα ανοιξει το σκορ υπερ του ΠΑΟ. Στο bookαρω εγω και σου δινω 6 αποδοση. Οταν λες αποδοση 5.00 ελπιζω να μιλας για 3+ γκολ του Παναθηναικου και οχι συνολικα στο παιχνιδι( ; ) Ναι αυτο εννοει.δεν βρισκεις στοιχημα over 2.5 συνολικα και απο τις 2 ομαδες με τετοια αποδοση.Δε νομιζω να δινει ποτε πανω απο 2.5 αποδοση ενα over.
optimus_crime Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Στο bookαρω εγω και σου δινω 6 αποδοση. Ναι αυτο εννοει.δεν βρισκεις στοιχημα over 2.5 συνολικα και απο τις 2 ομαδες με τετοια αποδοση.Δε νομιζω να δινει ποτε πανω απο 2.5 αποδοση ενα over. Ναι οντως, ειπα και εγω... Εσυ επαιξες οβερ τον Παο, και εγω οβερ1.5 την Κερκυρα, αρα παμε για 2-3 να 'μαστε ολοι οκ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις