maxilari Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 ωραιος! Ξεκινάει και το Πανθρακικός - Αστέρας σε λίγο. 'Αντε να δουμε τι θα κάνουμε και εκεί. Εγώ το έπαιξα διπλό απόδοση 2,5 στην ιντερβέττεν. Καλή επιτυχία!
benign Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αυτο το ΠΣΚ παντως γινονται τρελλα στησιματα,στυλ Τζενοβα - Ναπολι ,δηλαδη παιζουν τελευταιες και κερδιζουν ομαδες που ειναι στην κορυφη.Στηνεται σφαγη και αποψη μου πρεπει να τα μυριζομαστε αυτα,το λεω απο εμπειρια. Προσωπικα,οταν δω απο Παρασκευη η Σαββατο απογευμα να γινονται ''κουλα'' η δεν παιζω καθολου, η παιζω με πολυ μεγαλη προσοχη το πολυ μεχρι τρεις αγωνες η μονα αποδεκτα.Η μερικες φορες,οπως σκεφτομαι για σημερα,αργα το βραδυ της Κυριακης αφου εχουν παρει τα λεφτα των πιο πολλων παικτων. Επρεπε να τους ξεχεσω για να στρωσουνε, 2-3 η Ναπολι optimus!
optimus_crime Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αυτο το ΠΣΚ παντως γινονται τρελλα στησιματα,στυλ Τζενοβα - Ναπολι ,δηλαδη παιζουν τελευταιες και κερδιζουν ομαδες που ειναι στην κορυφη.Στηνεται σφαγη και αποψη μου πρεπει να τα μυριζομαστε αυτα,το λεω απο εμπειρια. Προσωπικα,οταν δω απο Παρασκευη η Σαββατο απογευμα να γινονται ''κουλα'' η δεν παιζω καθολου, η παιζω με πολυ μεγαλη προσοχη το πολυ μεχρι τρεις αγωνες η μονα αποδεκτα.Η μερικες φορες,οπως σκεφτομαι για σημερα,αργα το βραδυ της Κυριακης αφου εχουν παρει τα λεφτα των πιο πολλων παικτων. Επρεπε να τους ξεχεσω για να στρωσουνε, 2-3 η Ναπολι optimus! Χεχε, στο αλλο εχασα Παρμα(0-0) ... Εχασαν και κατι φασεις οι αμπαλοι... Α.Σ για το ΑΕΚ - ΟΣΦΠ τι λετε? H λογικη λεει για -2- , αλλα και με τις αλλαγες του Ζαρντιμ λεει και για GoalGoal ... Ρίσκο το 4+ Goals Εγραψα και αλλου, αν ξεκινησει βασικος ο Βλαχοδημος τον βλεπω και για σκορερ
patrickdrd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Εγω παιδες θα γραψω γνωμες αργοτερα.Τι παθατε οι αλλοι? (Ο Πατρικαρος αντι να μας δωσει κανεναν αγωνα παιζει fantasy basketball με τον Nick και τους αλλους. ) τι να δωσω ρε; την εκοψα την κωλομπαλα φιλε κ βρηκα την υγεια μου επιτελους, ασσο παρμα κ 2πλο λυον ειχα σε εναν διαγωνισμο, κουβα απ' το πρωτο ματς, μπασκετ μονο λεμε, με πληρωνει σταθερα και καλα
optimus_crime Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Για αυτούς που τους αρέσει να κοιτάνε την Site: παράδοση στο στοίχημα... Α.Σ για το ΑΕΚ - ΟΣΦΠ τι λετε? Η11άδα των Πειραιωτών σε σχηματισμό 4-3-3 αποτελείται από: Κάρολ, Τοροσίδη, Παπαζόγλου, Σιόβα, Χολέμπας, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο, Αμπντούν, Φουστέρ, Μήτρογλου. Εξω ο Βλαχοδημος, κριμα και θα εκανε καλο παιχνιδι πιστευω...
benign Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 τι να δωσω ρε; την εκοψα την κωλομπαλα φιλε κ βρηκα την υγεια μου επιτελους, ασσο παρμα κ 2πλο λυον ειχα σε εναν διαγωνισμο, κουβα απ' το πρωτο ματς, μπασκετ μονο λεμε, με πληρωνει σταθερα και καλα Ενταξει φιλε Πατρικ,δινε μπασκετακι,ποτε-ποτε. Εχω ενα τρελλο προαισθημα οτι θα κανει ζημια σημερα η ΑΕΚ,κουφο αλλα υπαρχει. 1
benign Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Παιδια ενα δυσκολο συστημα θα παιξω για σημερα με κατι ψιλα.Εχω την εντυπωση πως δεν ειναι καλη μερα γενικα,γινονται πολλα κουφα.Στις εικονες που ανεβαζω δειχνω τους αγωνες,το συστημα και τα πιθανα μικτα κερδη.Για να μην χασουμε ,πρεπει να πιασουμε 3 απο τα 5 σωστα.
optimus_crime Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εχω ριξει σε δυαδα Ολυμπιακο 2/2 και Lanus -1- . Τωρα να δω αμα τα παρω, να πουμπουνισω λιγα σε PSG και Inter σε μονα αλλα και σε δυαδα και παλι. 0-11111111111! Steaua απο την αρχη! 0-2 Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2012 από optimus_crime
benign Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παιδια ενα δυσκολο συστημα θα παιξω για σημερα με κατι ψιλα.Εχω την εντυπωση πως δεν ειναι καλη μερα γενικα,γινονται πολλα κουφα.Στις εικονες που ανεβαζω δειχνω τους αγωνες,το συστημα και τα πιθανα μικτα κερδη.Για να μην χασουμε ,πρεπει να πιασουμε 3 απο τα 5 σωστα. Τελικα με τις 3 ομαδες που πιασαμε(σε υψηλες αποδοσεις)τουλαχιστον δεν χασαμε και εχουμε και 6,8 ευρω κερδος.Next time. Edit: Το παραπανα σχολιο αφορα τον ληστρικο ΟΠΑΠ γιατι απο οτι βλεπω η Bet365 στο ιδιο δελτιο μου εδωσε 36 ευρω κερδος! 1
optimus_crime Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Τελικα με τις 3 ομαδες που πιασαμε(σε υψηλες αποδοσεις)τουλαχιστον δεν χασαμε και εχουμε και 6,8 ευρω κερδος.Next time. Edit: Το παραπανα σχολιο αφορα τον ληστρικο ΟΠΑΠ γιατι απο οτι βλεπω η Bet365 στο ιδιο δελτιο μου εδωσε 36 ευρω κερδος! Εισαι ωραίος! Ευτυχως κατι πηρα απο Ολυμπιακο και Λανους, και ευτυχως που δεν επαιξα Ιντερ και PSG γιατι θα τα εχανα παλι Πρεπει να μαθω να κανω συστημα γαμω, φαινεται πως ειναι πιο ευκολο το κερδος ετσι;
benign Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Εισαι ωραίος! Ευτυχως κατι πηρα απο Ολυμπιακο και Λανους, και ευτυχως που δεν επαιξα Ιντερ και PSG γιατι θα τα εχανα παλι Πρεπει να μαθω να κανω συστημα γαμω, φαινεται πως ειναι πιο ευκολο το κερδος ετσι; Πιο ευκολο δεν ειναι γιατι για να κερδισεις και να μην παει η προσπαθεια σου χαμενη πρεπει να παιζεις μεγαλες αποδοσεις ,αλλα ειναι πιο ελπιδοφορο γιατι αν εχεις μελετησει πολυ καλα 5 ομαδες μπορει να πιασεις εστω ενα καλο χαρτζηλικακι αν πετυχεις τις 3 προβλεψεις σωστα,αν πιασεις 4 ενα καλο ποσο και αν και τις 5, πολυ καλο.Αν ειχα πιασει και τις 5 ηταν γυρω στα 350 ευρω ενω ειχα παιξει μονο 4,8. Στο στοιχημα τιποτε δεν ειναι ευκολο αλλα το συστημα ειναι πιο λογικο και ελπιδοφορο,ωστε να μην λες οτι εχασα μονο ενα απο τα 5 ματς που προβλεψα και δεν πηρα τιποτε. 2
optimus_crime Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Πιο ευκολο δεν ειναι γιατι για να κερδισεις και να μην παει η προσπαθεια σου χαμενη πρεπει να παιζεις μεγαλες αποδοσεις ,αλλα ειναι πιο ελπιδοφορο γιατι αν εχεις μελετησει πολυ καλα 5 ομαδες μπορει να πιασεις εστω ενα καλο χαρτζηλικακι αν πετυχεις τις 3 προβλεψεις σωστα,αν πιασει 4 ενα καλο ποσο και αν και τις 5, πολυ καλο.Αν ειχα πιασεις και τις 5 ηταν γυρω στα 350 ευρω ενω ειχα παιξει μονο 4,8. Στο στοιχημα τιποτε δεν ειναι ευκολο αλλα το συστημα ειναι πιο λογικο και ελπιδοφορο,ωστε να μην λες οτι εχασα μονο ενα απο τα 5 ματς που προβλεψα και δεν πηρα τιποτε. Με αυτη την εννοια το ειπα, παρα να εχεις παρολι 5 ομαδες και να περιμενεις μεχρι και την τελευταια στιγμη την 5η ομαδα, καλυτερο ειναι να εχεις παρεις 3/5 και να 'σαι σιγουρος για το κερδος ακομη και αν η 5η ισοφαριστει στο 90'
Προτεινόμενες αναρτήσεις