Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχασα το συστημα αλλα με αυτο ειχα ενα μικρο κερδος.

Και εγω ακολουθησα σε αυτο thanks for the tip.. (ειχε κατεβει στο 1.85 οταν το επαιξα εγω :/ )

Φυσικα εσπασαν τα "σιγουρα" που ειχα γραψει αλλα τελικα δεν τα ειχα παιξει...

Χθες επαιξα σιτυ οβερ,ρεαλ οβερ 1.5 στο ημιχρονο και το τελειως αψυχολογητο ασσο στο ημιχρονο της μιλαν...

Σημερα βαλενθια g/g τσελσι ασσο μπενφικα g/g οσερ οβερ

• Like 1
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικα και σημερα κατα την γνωμη μου οι αγωνες ειναι δυσκολοι και οι μπουκ εχουν δωσει αθλιες αποδοσεις και ψαχνουν για κοροιδα.Προσπαθουν να φτιαξουν μεγαλα φαβορι οταν τα αποτελεσματα δειχουν οτι τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα και εκει που εχουμε μεγαλυτερη περιπτωση να ερθει κατι,το εχουν σε ελεεινα μικρες αποδοσεις.

Θα τους παω κοντρα,calling their bluff που λενε,παιζοντας για δυσκολα αποτελεσματα αλλα με καλες αποδοσεις.Προτιμω να χασω ετσι παρα να παιζω 1,20 και 1,30 αυτα ειναι γελοια πραγματα.

Σελτικ Ασιατικο 1,875 +1,5,+2 Κερδιζω αν η Σελτικ κερδισει κανει ισοπαλια η χασει με ενα γκολ μονο.Αν η Σελτικ χασει με 2 γκολ διαφορα το μισο ποσο μου επιστρεφεται.

Κλουζ ασσος 2,50. Εχουν παιξει δυνατα οι Ρουμανοι και εχουν δειξει την αξια τους,αν κερδισουν εχουν καλες ελπιδες για δευτεροι.Λιγα εχουν δειξει οι Τουρκοι που λογω επομενων αγωνων δεν εχουν καμμια ελπιδα.

Βαλενθια- Μπατε Μπορισοφ Γκολ 2,10 Η Μπατε ειναι σκληρο καρυδι ασε που ειναι ισοβαθμη πρωτη και μου εχουν την Βαλενθια απολυτο φαβορι και θεωρουν οτι ειναι πιο πιθανο να χασει η φιλοξενουμενη χωρις να σκοραρει καν μια φορα?Δεν νομιζω Τσαρλι. :devil:

Δημοσ.

Να ρωτησω οταν θελω να στοιχηματισω για γκολ στον αγωνα στην bet365 κοιταω το επιπλεον γκολ αγωνα σωστα?

Δεν καταλαβα τι εννοεις, εχει tab που λεει Goal. :-)

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω ετσι οπως ειναι στο screenshot ποσα παιχνιδια επαιξες? Ποσα μονα, ποσα live και ποσα παρολι (συνδιασμο)?

Δημοσ.

Τα 2 πρωτα παρολι live και 4αδα παροκι τα υπολοιπα πριν αρχισουν οι αγωνες

Καλα ηταν με την προυποθεση οτι εβαλες ενα καλο ποσο στην τετραδα. :-)

Δημοσ.

Εχω κατι δουλειες σημερα και λιγο χρονο.Θα παιξω ενα μικρο ποσο σε ενα παρολι για το απογευμα και αν προλαβω μπορει να επανερθω για το βραδυ:

Anzhi over 1.5 1,83

Academica Goal 1,80

Victoria Plzen over 2.5 1,72

Molde Goal 1,66

Καλη τυχη σε ολους. :-)

Δημοσ.

Το κλασσικό μου στοιχηματάκι "φαν περσι - anytime σκορερ" μαλλον παράγινε κλασσικό...1.70 μόλις για το ματς με την αστον βίλα.

Εδώ το χατ τρικ το δίνει ξεφτίλα ποσοστό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...