greekboy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εχασα το συστημα αλλα με αυτο ειχα ενα μικρο κερδος. Και εγω ακολουθησα σε αυτο thanks for the tip.. (ειχε κατεβει στο 1.85 οταν το επαιξα εγω :/ ) Φυσικα εσπασαν τα "σιγουρα" που ειχα γραψει αλλα τελικα δεν τα ειχα παιξει... Χθες επαιξα σιτυ οβερ,ρεαλ οβερ 1.5 στο ημιχρονο και το τελειως αψυχολογητο ασσο στο ημιχρονο της μιλαν... Σημερα βαλενθια g/g τσελσι ασσο μπενφικα g/g οσερ οβερ 1
lucard1985 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 η τσελσι στον άσσο παίζεται στο 2 απόδοση!
benign Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Τελικα και σημερα κατα την γνωμη μου οι αγωνες ειναι δυσκολοι και οι μπουκ εχουν δωσει αθλιες αποδοσεις και ψαχνουν για κοροιδα.Προσπαθουν να φτιαξουν μεγαλα φαβορι οταν τα αποτελεσματα δειχουν οτι τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα και εκει που εχουμε μεγαλυτερη περιπτωση να ερθει κατι,το εχουν σε ελεεινα μικρες αποδοσεις. Θα τους παω κοντρα,calling their bluff που λενε,παιζοντας για δυσκολα αποτελεσματα αλλα με καλες αποδοσεις.Προτιμω να χασω ετσι παρα να παιζω 1,20 και 1,30 αυτα ειναι γελοια πραγματα. Σελτικ Ασιατικο 1,875 +1,5,+2 Κερδιζω αν η Σελτικ κερδισει κανει ισοπαλια η χασει με ενα γκολ μονο.Αν η Σελτικ χασει με 2 γκολ διαφορα το μισο ποσο μου επιστρεφεται. Κλουζ ασσος 2,50. Εχουν παιξει δυνατα οι Ρουμανοι και εχουν δειξει την αξια τους,αν κερδισουν εχουν καλες ελπιδες για δευτεροι.Λιγα εχουν δειξει οι Τουρκοι που λογω επομενων αγωνων δεν εχουν καμμια ελπιδα. Βαλενθια- Μπατε Μπορισοφ Γκολ 2,10 Η Μπατε ειναι σκληρο καρυδι ασε που ειναι ισοβαθμη πρωτη και μου εχουν την Βαλενθια απολυτο φαβορι και θεωρουν οτι ειναι πιο πιθανο να χασει η φιλοξενουμενη χωρις να σκοραρει καν μια φορα?Δεν νομιζω Τσαρλι.
Anubis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτησω οταν θελω να στοιχηματισω για γκολ στον αγωνα στην bet365 κοιταω το επιπλεον γκολ αγωνα σωστα?
benign Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτησω οταν θελω να στοιχηματισω για γκολ στον αγωνα στην bet365 κοιταω το επιπλεον γκολ αγωνα σωστα? Δεν καταλαβα τι εννοεις, εχει tab που λεει Goal.
Anubis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 tab Goal και εκει επιλεγουμε Επιπλεον Συνολο γκολ
benign Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 tab Goal και εκει επιλεγουμε Επιπλεον Συνολο γκολ Στο related coupons γραφει: Goal/No Goal http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp?&cb=1088056891
benign Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δυο στα 3 με καλουτσικο κερδος.Απογοητευσε η Κλουζ.
greekboy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 μας πληρωσε φοβερο ταμειο στο 94 ο Moses!!!! το πρωτο στοιχιμα στην εικονα ειναι Live οταν η τσελσι ηταν 1-1..
benign Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δεν καταλαβαινω ετσι οπως ειναι στο screenshot ποσα παιχνιδια επαιξες? Ποσα μονα, ποσα live και ποσα παρολι (συνδιασμο)?
greekboy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Τα 2 πρωτα παρολι live και 4αδα παροκι τα υπολοιπα πριν αρχισουν οι αγωνες
benign Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Τα 2 πρωτα παρολι live και 4αδα παροκι τα υπολοιπα πριν αρχισουν οι αγωνες Καλα ηταν με την προυποθεση οτι εβαλες ενα καλο ποσο στην τετραδα.
benign Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Εχω κατι δουλειες σημερα και λιγο χρονο.Θα παιξω ενα μικρο ποσο σε ενα παρολι για το απογευμα και αν προλαβω μπορει να επανερθω για το βραδυ: Anzhi over 1.5 1,83 Academica Goal 1,80 Victoria Plzen over 2.5 1,72 Molde Goal 1,66 Καλη τυχη σε ολους.
kanesaxo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Το κλασσικό μου στοιχηματάκι "φαν περσι - anytime σκορερ" μαλλον παράγινε κλασσικό...1.70 μόλις για το ματς με την αστον βίλα. Εδώ το χατ τρικ το δίνει ξεφτίλα ποσοστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις