Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικο αυτο που λες,αλλα με επηρεασε ενας φιλος μου Γαβρος χτες που επεμενε στο Χ.Τι περιμενεις απο Γαβρακια,αφου δεν ξερουν μπαλα. :devil: Παντως μεχρι το 76' στο Χ ητανε,θελει και λιγο τυχη.

Πολλοί τύχη θα έλεγα , ο φίλος το 1-3 το είχε 55 στον ΟΠΑΠ αλλά έπαιξε και την έβερτον 2-3 μαζί η οποία είχε 38 αν θυμάμαι καλά και πήγε 2-2

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον για πρωτη δοση θα παιξω αυτα:

Αν κερδισω,μπορει να παιξω και κατι αλλο για σημερα,αλλιως θα συνεχισω στο Champions League και Europa απο βδομαδα.Γενικα απο οτι ειδα εχει δυσκολους αγωνες σημερα και εχω προσεξει γενικα οτι γινονται πολλες σφαγες Σαββατοκυριακο πριν ερθει εβδομαδα Champion's League και Europa.

post-73690-0-15111000-1352033068_thumb.png

Δημοσ.

και εχω προσεξει γενικα οτι γινονται πολλες σφαγες Σαββατοκυριακο πριν ερθει εβδομαδα Champion's League και Europa.

συμφωνω. και οχι μονο σφαγες. Η Μαλαγα εχθες δεν ηθελε ουτε το κεντρο να περασει!

Προτασεις: Ουντινεζε2, Μαιντζ2, σπορ ΡεσιφεΧ2..

Δημοσ.

Για σημερα με 1,80

1)Λα Κορουνια - Μαγιορκα -1-

2)Οσασουνα - Βαγιαδολιδ -1-

3)Λιβερπουλ - Νιουκαστλ -G-

4)Μπορντο - Τουλουζ -1-

5)Βερντερ Β. - Μαιντζ -1-

To win: 38e

Edit:

Ποοο τωρα ειδα οτι η Λα Κορουνια ειναι προτελευταια και η Οσασουνα τελευταια...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

ναι, οντως κακη επιλογη η Οσασουνα ηταν. Επρεπε να το διαβασεις πρωτα. και η Μπορντω και η Βερντερ προς το τελος σου βγηκαν. κριμα ωραιο bet ηταν..

Δημοσ.

Ενταξει μην πεφτετε ψυχολογικα,αν κερδιζαμε καθε μερα δεν θα δουλευαμε. :devil:

Εξαλλου μια νικη μας επιτρεπει να παιζουμε για πολυ καιρο χωρις να χανουμε λεφτα αν ειμαστε συνετοι,μελετηροι και προσεκτικοι.

Δημοσ.

χθες,παιζω οβερ οβερ 18.5 ποντους τον bosh..στο ημιχρονο 18 ποντους ο bosh..στο τελος του ματς,18 ποντους ο bosh. :mad:

Δημοσ.

αει ρε καρτσαπλια που μου μαθες και το nba :lol:

Μην σου πω οτι συμβουλευω κρυφα τον Allen! :devil: Πιο πολλα βρισκω εγω παρα αυτος.Αν και φετος εχει ξεκινησει αρκετα καλα. :-D

ριξε σημερα 2πλο γαυρο να κονομησεις,

Μακαρι να ερθει διπλο ,να παθει εμφραγμα ο Μαριδας και να τα παρουμε χοντρα. :devil:

Ακομη δεν εχω αποφασισει.Θα τα μελετησω λιγο αργοτερα.Παντως δεν μου πολυαρεσουν οι σημερινοι αγωνες,πολλες ηλιθιες και αναξιοπιστες ομαδες ,αλλα κατι ελπιζω να βρω.

Δημοσ.

σημερα τι λετε να σπασει?(γιατι παντα κατι σπαει)

σιτυ δεν νομιζω να την πατησει ξανα και σκεφοτμαι να δωσω και hancicap

real ουτε αυτη λογικα 2ο συνεχομενο ματσ

PSG?πιο πιθανο μου φαινεται να στραβωπατησουν οι 2 απο πανω παρα να παρει ποντο η Ντιναμο...

στην τελικη εγω λεω να παιξω

PSG(-1)

City(-1)

Real 1/1

Arsenal G/G

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...