Porg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μια χαρά τη κατέβασες την Αγγλία Άσε τον οπαπ και συνέχισε στην 365 που έχεις και τη κάβα
patrickdrd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 συγχαρητηρια παιχταρα μου διαφωνω porg, για μενα σηκωστα απο 365 κ παιζε μονο οπαπ λιγα εγω αυτο κανω, εξαλλου ειμαι τετοιος κουβανος που οσες φορες εβαλα λεφτα εξω, το πολυ να κρατησαν μερικες μερες, μετα εξατμιζονταν με καποιο περιεργο τροπο εγω ξεκινησα να παιζω δυαδες στο μπασκετ (κ μονο μπασκετ), θυμασαι τον φιλο μας τον ray που επαιζε 2αδες/3αδες; οκ, οχι 3αδες, ειναι too much, δεν πιανονται τοσα, αλλα 2αδα νομιζω μπορει να βγαινει σχετικα, το σαββατο π.χ. εριξα δυο 2αδες, ελευσινα +9,5 με καβαλα +4,5 (οκ, δεν παιζοντουσαν σε 2αδες στον οπαπ, αλλα το κανα μονος μου βαζοντας τον αρη π.χ. ασσοδυο, 10 στηλες η καθε στηλη λοιπον, με 6 ευρω που εδωσα πηρα 10 καθαρα), στην αλλη 2αδα το ενα ματς περασε, το αλλο χαθηκε για 2 ποντους γμτ
Porg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Για μπάσκετ δεν ξέρω, να παίξω μία στο τόσο, απο ποδόσφαιρο όμως ρε συ δεν έχουν καμία σχέση οι αποδόσεις και οι επιλογές που έχεις... πριν στο παράδειγμα η διαφορά ήταν 10 στοιχήματα! Οπαπ μόνο τζοκερ και κάνα κίνο όταν πάω να πάρω το κουπόνι Εγώ συνήθως παίζω τριάδες αλλά ζητάω μόνο τις δυάδες, αν έχω ποσοστά στο 3+ το κάνω 2-4 μου πάει αρκετά καλά. Σήμερα περιμένω το διπλό του παναθηναικού
benign Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω Πατρικ. Εξαγοραστηκε ο ΟΠΑΠ απο ιδιωτη ακουω?Εμαθε κανεις τιποτε?
benign Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Η κωλοφαρδια συνεχιζεται απτοητη! Σορρυ παιδια που δεν ποσταρα εγκαιρως αλλα ειμουν σε δουλεια και γυρισα και επαιξα με το ξεκινημα των αγωνων,ισα ισα που προλαβα.Τα 2 over τα ειχα καπαρωσει νωρις και ο τριτος αγωνας Leeds-Southampton ηταν 1-0 μεχρι το 88' και πανω που θρηνουσα την ηττα καρφωνει ο Diouf το δευτερο για την Leeds.Και παλι φυσικα δεν θεωρουσα οτι ειχα ελπιδα,αλλα στο 93' ενας ευλογημενος παικτης της Southampton κανει πεναλτι και γινεται το 3-0 μεσα σε 5 λεπτα απο 1-0 πηγε 3-0 και μας εφεξε!Να ειναι καλα ο ανθρωπος. Αυριο παιζουν οι αδερφες με τα μπλε με την ομαδαρα μου παλι στο Κυπελο μετα την επεισοδιακη μας νικη στο κυλικειο τους με 2-3 και 2 κοκκινες καρτες που αξιζαν και με το παραπανω. Σκεφτομαι να παιξω ειδικο στοιχημα να ξαναπεσουν κοκκινες,(εστω μια)λογικα θα πεσει ξυλο συννεφο. Για πιο σοβαρα,G/G φαινεται πολυ καλο οπως και το over. 2
optimus_crime Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 @benign : Εγώ μυρίζομαι πεναλτυ, καλο και το G/G που λες αλλα και το over... Και Swansea X2 βλέπω καθώς και G/G για Τottenham. 1
benign Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 @benign : Εγώ μυρίζομαι πεναλτυ, καλο και το G/G που λες αλλα και το over... Και Swansea X2 βλέπω καθώς και G/G για Τottenham. Καλες οι ιδεες σου,θα επανερθω αργοτερα με τριαρα για σημερα, πολυ καλο τζιτζικι (G/G) μου φαινεται και ο αγωνας Genk-Standard στο Βελγικο πρωταθλημα.Θα τα πουμε σε λιγο. 1
optimus_crime Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 2-1 Nice-Lyon απο το 10', ευκολο over και goal-goal... 3-0 και το Αποελ σε Κυπελλο, ευκολο και εδω το over αλλά οπως φαινεται και το 4+ goals... 1
benign Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον παιδες μια τετραδα θα παιξω με τζιτζικια: Σαραγοσα-Γραναδα Γκενκ-Στανταρ Τσελσι-Μαντσεστερ Λας Παλμας-Βαγιεκανο Στο ντερμπι της Αγγλιας θα λειπουν πολλοι παικτες και απο τις δυο ομαδες,οποτε δεν θα εχουμε την ιδια δυναμικη για γκολ οπως στον αγωνα πρωταθληματος,αλλα δεν αποκλειεται.Προσωπικα σαν αποτελεσμα το βλεπω Χ. Για οσους θελουν να ρισκασουν με κανενα μικρο ποσο σε δυαδα η μονα αποδεκτα αξιζουν βασει φορμας τα διπλα της Σαρλερουα απο το Βελγικο πρωταθλημα με αποδοση 4,50 και της Κοτραικ με αποδοση 3.00. Το πρωτο λιγο πιο δυσκολο αλλα η δευτερη θεση της Ζουλτε στην καταταξη του Βελγικου πρωταθληματος,ειναι μαγικη εικονα γιατι ανεβηκε εκει με νικες στους τελευταιους αγωνες με ομαδες χαμηλα στον πινακα.Αντιθετα εχει ανεβει πολυ η Σαρλερουα που ειναι σκληρο καρυδι ειδικα εκτος εδρας.Την προηγουμενη αγωνιστικη κερδισε την πρωτη,Αντερλεχτ εντος 2-0.Το να της δινουν 4,50 απενταντι στην απλα καλουτσικη Ζουλτε,ειναι προκληση.Εχει το πραβαδισμα η γηπεδουχος αλλα με τετοια αποδοση ρισκαρω ενα μικρο ποσο. Στην περιπτωση της Μονς αδυνατω να καταλαβω τα bookie boys γιατι με βαση τα μεχρι στιμγης αποτελεσματα ειναι καλυτερη φετος η Κοτραικ.Ασχετως τι θα γινει τελικα το διπλο σε αποδοση 3,00 ειναι δωρο. Αυτες ειναι οι σκεψεις μου για σημερα,θα διαβασω και τις δικες σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον παιδες μια τετραδα θα παιξω με τζιτζικια: Σαραγοσα-Γραναδα Γκενκ-Στανταρ Τσελσι-Μαντσεστερ Λας Παλμας-Βαγιεκανο Στο ντερμπι της Αγγλιας θα λειπουν πολλοι παικτες και απο τις δυο ομαδες,οποτε δεν θα εχουμε την ιδια δυναμικη για γκολ οπως στον αγωνα πρωταθληματος,αλλα δεν αποκλειεται.Προσωπικα σαν αποτελεσμα το βλεπω Χ. Για οσους θελουν να ρισκασουν με κανενα μικρο ποσο σε δυαδα η μονα αποδεκτα αξιζουν βασει φορμας τα διπλα της Σαρλερουα απο το Βελγικο πρωταθλημα με αποδοση 4,50 και της Κοτραικ με αποδοση 3.00. Το πρωτο λιγο πιο δυσκολο αλλα η δευτερη θεση της Ζουλτε στην καταταξη του Βελγικου πρωταθληματος,ειναι μαγικη εικονα γιατι ανεβηκε εκει με νικες στους τελευταιους αγωνες με ομαδες χαμηλα στον πινακα.Αντιθετα εχει ανεβει πολυ η Σαρλερουα που ειναι σκληρο καρυδι ειδικα εκτος εδρας.Την προηγουμενη αγωνιστικη κερδισε την πρωτη,Αντερλεχτ εντος 2-0.Το να της δινουν 4,50 απενταντι στην απλα καλουτσικη Ζουλτε,ειναι προκληση.Εχει το πραβαδισμα η γηπεδουχος αλλα με τετοια αποδοση ρισκαρω ενα μικρο ποσο. Στην περιπτωση της Μονς αδυνατω να καταλαβω τα bookie boys γιατι με βαση τα μεχρι στιμγης αποτελεσματα ειναι καλυτερη φετος η Κοτραικ.Ασχετως τι θα γινει τελικα το διπλο σε αποδοση 3,00 ειναι δωρο. Αυτες ειναι οι σκεψεις μου για σημερα,θα διαβασω και τις δικες σας. Και εγώ αντίστοιχα 4 g/g έπαιξα , genk , mons , las palmas και chelsea !
benign Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Και εγώ αντίστοιχα 4 g/g έπαιξα , genk , mons , las palmas και chelsea ! Για τον αγωνα της Μονς εχω επιφυλαξη,οχι γιατι δεν ειναι καλη πιθανοτητα αλλα γιατι δυσκολα δεχεται γκολ εκτος απο μικρομεσαιες ομαδες η Κοτρικ. http://www.soccerway...rtrijk/1289829/
optimus_crime Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 6-0 το Αποελ στο 38' Το παμε, ευκολο ητανε... Πηρα μια live σε μονα στο @Nice-Lyon να σημειωθει γκολ με κεφαλιά ή με απευθειας φαουλ...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Για τον αγωνα της Μονς εχω επιφυλαξη,οχι γιατι δεν ειναι καλη πιθανοτητα αλλα γιατι δυσκολα δεχεται γκολ εκτος απο μικρομεσαιες ομαδες η Κοτρικ. http://www.soccerway...rtrijk/1289829/ Τι να σου πω , ίσως να έκανα και βλακεία ... Το βράδυ θα ξέρουμε!
benign Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Εγινε μεγαλη σφαγη σημερα με πολλες ''εκπληξεις''.
Προτεινόμενες αναρτήσεις