Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από 'μενα :

Caen-Tours 1

Heidenheim-Hallescher 1

Sassuolo-Ascoli 1

EN Paralimniou-Doxa Katokopias 1

--------------------------------------------------------

Everton-Southampton 1

Reading-Newcastle 2

Huddersfield-Watford 1

Atromitos-Olympiakos 2

Edit

-.- 3/4 και 2/4

Επεξ/σία από optimus_crime
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από την προσοχή μου δεν μπορεί να διαφυγή ο αυριανός τελικός

Benneteau J. (Fra) - Monaco J. (Arg).

Παρακολούθησα το σημερινόν αγώνα (και ολους τους προηγουμενους που μεταδιδονταν) του γάλλου και ήταν εξαιρετικός. Τα ματς των πέντε σετ δύσκολα τα χτυπάει με καλούς αντίπαλους, άλλα αύριο ο αγώνας είναι των τριών σετ και πιστεύω έχει αρκετές πιθανότητες. Απέναντι του θα βρει τον αξιομαχος αργετινο που όμως έχει πάρόμοιο παιχνίδι με αυτό του D. Ferrer που σήμερα όμως δεν τα κατάφερε. Έτσι θεωρώ ότι θα τα καταφέρει σήμερα απέναντι στον Monaco.

Μελανό σημείο του σεναρίου είναι το άσχημο ρεκόρ του γάλλου σε τελικούς (0 στα 5), άλλα επειδή πότε δεν είναι αργά θα τον στήριξω να πάρει τον πρώτο του τίτλο στον αυριανο αγωνα.

Ωρα εναρξης 11:30

7/10

Benneteau J. (Fra) - Monaco J. (Arg), Benneteau J. (Fra) to win 2.00@bet365

Δημοσ.

αλητη Benneteau :mad:

δεν ειχα δει οτι το προτεινες κ εσυ

ειναι κυριακη πρωι, τελειωνω μελετη μπασκετ κ εχω βρει 3 παιχνιδια κ

σκεφτομαι να τα κανω 2/3 ή trixie ή να ψαχτω για αλλο ενα ματς να

κανω ενα 3//4 που πληρωνει και καλυτερα;

και πετυχαινω στο live αυτον τον @#@$%@#$^@$^$^@% στο 5-6 και σερβιρει (game που κρατησε 16 λεπτα) και χανει το σετ και στην συνεχεια κ το ματς, ξενερωσα απιστευτα,

τα μπασκετ περασαν και τα 3 :o

Δημοσ.

Το διπλό της Τότεναμ με τον ΠΑΟ είναι στο 2,3

Στη bwin επεσε το βραδυ 2.10 και θα πεσει και αλλο γιατι ειναι δωρο και θα παιχτει.

Μαζι με τον ασσο της Αρσεναλ βγαινει καπου στο 2.9

Δημοσ.

Ναι έχει πέσει παντού το διπλό, λογικό ρε συ.

Το έχω βάλει διπλό σε σύστημα και 2 χωρίς ισοπαλία (1.57) σε παρολί

Δημοσ.

εγω παλι δεν ειμαι υπερ του "early betting", θελω να πω πως αν το 2πλο το φορτωσετε τοσο πολυ και φτασει το 1.50,

σιγα μην περασει μετα :mad:

(τα ιδια δεν εγιναν χθες με το λ.α.; ολοι πανω του πεσαν, ολοι λ.α. 2πλο λεγαν,

παιζουν μπεκαμ, κιν & ντονοβαν, προηγειται το λ.α. χανει κατι χαζοευκαιριες να το παρει,

αλλα φαινοταν να το ηθελε πιο πολυ το κολοραντο τελικα;)

Δημοσ.

Κατάλαβα τι θες να πεις, και εγώ όταν ακούω όλοι να προτείνουν ένα σημείο την κάνω με ελαφρά αλλά η Τότεναμ την έπαιξα και ας την χάσω.Στο κάτω κάτω dnb είναι και σύστημα, το κάλυψα αρκετά

Ακόμη το μετανιώνω που δεν πόνταρα πιο καλά τον ΠΑΟΚ χτες

Δημοσ.

Ρε παιδια μιας και δεν ξερω πολλα απο στοιχημα (περα απ το να παιζω) αυτο το δελτιο δινει τιποτα?

1) Γιουβε - Σαχταρ Ντονετσκ -1-

2)Νορτζελαντ - Τσελσι -2-

3)Εκομαξ Κλουζ - Μαν Γ. -2-

1,20ε

χωρις καποιο συστημα

Δημοσ.

Καλησπέρα :-D

Γιουβέντους over 2,5 @1,925

Μπαρτσελόνα @1,61

καλες επιλογές για σήμερα και για κουπονι 2ημερου

αξίζουν επίσης Αρσεναλ -1,5 @2,10

Μάντσεστερ Σιτι @1,90

Διαβάστε ακόμα:

προγνωστικα champions league

το κουπόνι του στοιχήματος με μια ματιά

προγνωστικα ποδοσφαιρου

http://www.betinstyle.gr/pame_stoixima_arthra02.html

http://www.betinstyle.gr/pame_stoixima_arthra03.html

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια τι κανετε? Φετος με την οικονομικη κατασταση με εχει πιασει,δεν το κρυβω,στεναχωρια.Εχω και πολυ μειωμενες αποδοχες φετος και δεν ειχα πολυ ορεξη να στοιχηματισω οπως εκανα με μονα και 50αρες και 100αρες.Ψυχολογικα μου ειναι δυσκολο πολυ.

Αλλα πριν 2-3 μερες σκεφτηκα να παιζω ενα νεο τυπο στοιχηματος, που το βαφτισα, το πονταρισμα του μπατιρη. :devil: (Που βασικα περιγραφει τους περισσοτερους Ελληνες ,οπως μας καταντησαν.)

Ριχνεις λιγα σε ενα συστηματακι με 4 αγωνες και υψηλες αποδοσεις με μεσο ορο κοντα στο 3.00. Με ζητουμενα 3-4 στους 4 αγωνες πληρωνεις 1,5 ευρω και μπορει να κερδισεις μαξιμουμ γυρω στα 70 ευρω,οπως απο κολωφαρδια εκανα αποψε εγω.(Σε περιπτωση που πιασεις 3 κερδιζεις γυρω στα 6,5 ευρω,αν αφαιρεσουμε το κοστος του δελτιου στον ΟΠΑΠ που οπως ειπα ειναι 1,5 ευρω.)

Σας το λεω σαν ιδεα για να το κανετε και εσεις και σας δειχνω το δελτιο για συμπαικτικη εμψυχωση.Καλες προσπαθειες και καλα κερδη γκουρου και γκουρουδακια.(Για τα μικρα μελη σε ηλικια.)

post-73690-0-32913800-1349211855_thumb.png

• Like 3
Δημοσ.

απιστευτο :blink: ακριβως την ιδια εμπνευση ειχα κι εγω, αλλα με 3 ευρω (πολ 2):

vyw3lv.jpg

δεν μου εκατσε εμενα η πλιμουθ ομως, θα παιρνα κανα 100αρι :devil:

με αυτα πηρα 11 ευρωπουλα καθαρο κερδος

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια μιας και δεν ξερω πολλα απο στοιχημα (περα απ το να παιζω) αυτο το δελτιο δινει τιποτα?

1) Γιουβε - Σαχταρ Ντονετσκ -1-

2)Νορτζελαντ - Τσελσι -2-

3)Εκομαξ Κλουζ - Μαν Γ. -2-

1,20ε

χωρις καποιο συστημα

Damn you Juve...

το χασαμε αυτο...

σημερα επαιξα

Σαλκε - Μονπελιε 1

Μαν Σιτι - Ντορντμουντ 1

Αγιαξ - Ρεαλ 2

Αντερλεχτ - Μαλαγα 1

Αρσεναλ - ΟΣΦΠ Χ (ετσι για την πλακα -και την ομαδα-) εξαλλου εχω το δικαιωμα να χασω εναν αγωνα στην 5αδα

αυτα με 1,50

και αν ισχυει αυτο που μου ειπαν για τον υπολογισμο του κερδους (δηλαδη αποδοση*αποδση κτλπ * πολλαπλασιαστη -1,50-) εχω κερδος 63 ΑΝ πιασω ολα τα ματς

και με 0,30 Αρσεναλ 2-2 ΟΣΦΠ

αποδ 21 κερδος 6,3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...