Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην κανουμε καταχρηση του θεματος με off topic,αν θελεις στειλε μου ενα μυνημα και θα σου πω αυριο.Επισης αν θελουν αλλα παιδια,εδω που γραφουν γνωμες ,μπορουμε να βρεθουμε πολλα ατομα για καφε,τωρα τις γιορτες και να τα συζητησουμε.

Συναντηση ''betting insomniacs''! Οπως η αλλη που καναμε στο Μπλα,Μπλα.

Παω για υπνο τωρα και σε χαιρετω.

pm κι σε μενα!

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποσο δινει η κατακτηση του Europa απο τον Ολυμπιακο ??

Δε το πιστευω σοβαρα αλλα ετσι θα ριξω ενα ποσο των 10-15 ευρω και αν ειναι κανα 50αρι η αποδοση παω για 500-750 ευρω ...

Ετσι για την πλακα θα το κανω ..

Ποια ειναι η καλυτερη αποδοση που μπορω να βρω ?

Ευχαριστω..

ΥΓ. Και την Ελλαδα δεν την επαιζε κανενας τ 2004 αλλα το πηρε και καποιοι βγαλανε λεφτα στα καλα καθουμενα με σχετικα μικρο ποσο στοιχηματισμου ....

Δημοσ.

Παιζεις (1)20 ευρω ,πας 40,παιζεις τα (2)40 πας 80,βρισκεις μετα απο μελετη μεσα απο 300 αγωνες εναν καλο με αποδοση κοντα στο 2.00. Κατα προτιμηση εδρες.Αν εισαι οντως καλος θα βγαλεις πολλα.

Τα (3)80 γινονται (4)160,μετα (5)320,(6)640,(7)1280,(8)2560,(9)5120, κ.τ.λ. Παντα εναν αγωνα. Την δεκατη φορα πας για ανω του δεκαχιλιαρου.Εχεις τις ικανοτητες να προβλεψεις σωστα 10 ασσους εδρας μεσα σε εναν μηνα?:devil:

Αρκει να μπορει καποιος να προβλεψει 10 αγωνες σωστα σε εναν μηνα.Μονο δεκα.Υπαρχουν και τα οβερ,χαντικαπ,δεν χρειαζεται καθε φορα να παιζεις νικη.

Συμβουλες απο φιλο μου Αγγλο επαγγελματια.Προσπαθω να τις ακολουθω.

Επειδή, δύσκολα κάποιος να βάλει >1000, έχω να προτείνω κάτι παρόμοιο, αλλά με μικρότερο ρίσκο.

Είναι της ίδιας λογικής, αλλά παίζεις μόνο το 1/2 των χρημάτων που έχεις, κυνηγώντας αγώνες με απόδοση 2 (ή το 1/3 των χρημάτων, αν παίζεις ισοπαλίες, δηλαδή απόδοση ~3). Έτσι ώστε, σε περίπτωση που δεν έρθει το σημείο, να λυπηθείς κατά το ήμισυ.

Κατ' αυτό τον τρόπο έχουμε (με αρχικό budget 20):

10*2 = 20 (συν τα 10, που αφήσαμε στην άκρη 30)

15*2 = 30 (συν τα 15, που αφήσαμε στην άκρη 45)

22*2 = 44 (συν τα 23, που αφήσαμε στην άκρη 67)

33*2 = 66 (συν τα 34, που αφήσαμε στην άκρη 100)

.

.

.

Το παραπάνω σύστημα, έχει μικρότερο Ρυθμό Ανάπτυξης της Μπάνκας, αλλά και μικρότερο ρίσκο. Δυστυχώς το ΡΑΜ και το ρίσκο, είναι ανάλογα.

Στην περίπτωση του benign, το ΡΑΜ, είναι 2, ενώ στην δική μου περίπτωση, είναι 3/2 (=1.5).

Να προτείνω το άνοιγμα ενός θέματος, με τακτικές στοιχηματισμού;

Δημοσ.

Σε οσα παιδια ειπατε για p.m. σας εχω υποψη μου.Θα σας ειδποιησω μερικες μερες πριν ,για να εχετε τον απαιτουμενο χρονο να μπορεσετε να βρεθουμε ολοι.Μιλαμε για την επομενη εβδομαδα η και μετα.Δηλαδη συναντηση για καφεδακι μεσα στις γιορτες.

Δημοσ.

Για σήμερα λέω να παίξω τα εξής :

Αμβούργο - Άουγκσμπουργκ πρόβλεψη: Αμβούργο 1.57

Λεβερκούζεν - Νυρεμβέργη πρόβλεψη: Λεβερκούζεν 1.48

Γουίγκαν - Τσέλσι πρόβλεψη: Τσέλσι 1.35

Συνολικές αποδόσεις 3.14

Δημοσ.

Έριξα μία τετράδα σε:

Αμβούργο-Άουγκσμπουργκ 1

Μπλακμπερν-Γουεστ Μπρομ over

Μαρσειγ-Λοριαν 1

Φιορεντίνα-Αταλάντα 1

Και μία δυάδα σε

Μίλαν-Σιένα 1

Χιρόνα-Ταραγόνα Χ

Edit: Με ψήνει και το G/G στο Φραϊμπουργκ-Ντόρτμουντ

Δημοσ.

Ποσο ομως να παιξεις τα μονα αποδεκτα οταν εχουν αποδοση βαρια 2.00??

Το προβλημα στα παρολι ξερεις ποιο ειναι?

Οτι λες "επιασα 6/7 ρε φιλε και εχασα μονο..."

Αδελφε, αν παιζεις 7 ματς του 1,35 (καραφαβορι δλδ) μιλας για 7 ματς που οι μπουκς θεωρουν οτι εχουν περιπου 1/3 να περασουν

Για τους μπουκς λοιπον δεν ησουν γκαντεμης που εχασες 1/7 αλλα κωλοφαρδος που δεν εχασες 2/7

Ετσι πρεπει να το βλεπετε, ακομα και τα 1,20 που δινει ξερω γω ο Ολυμπιακος δεν ειναι σιγουρα. Αν παιζετε παρολι πχ με 10 ματς του 1,20, καθιστε και δειτε στατιστικα ποσα ματς του 1,20 σπανε καθε Σαββατο

Δημοσ.

Moλις συνηδητοποιησα οτι απλα ΔΕ ΜΕ ΘΕΛΕΙ!!!

Ηταν να παιξω μονο Νιουκαστλ,Κιεβο η Φιορεντινα.Παιζω Νιουκαστλ φαιρνει Χ, την Κιεβο δεν την προλαβα και επαιξα την Φιορεντινα η οποια πλεον ειναι στο Χ και μαντεψτε, η Κιεβο που δεν επαιξα κερδισε...

Δημοσ.

Ξεκινάω NBA με πορτοφόλι 200€.Κάθε δελτίο που θα ρίχνω ποντάρω 5€ και κάνουμε σούμα στο τέλος.

Κυριακή 25/12-Δευτέρα 26/12

Σέλτικς - Νίκς 2 /1,91 απόδοση

Σικάγο - Λέικερς 1 /2,00 απόδοση

Μαιάμι - Ντάλας 1 με -3 πόντους χάντικαπ /1,91 απόδοση

Μάτζικ - Θάντερς 2 με -7 πόντους χάντικαπ /1,91 απόδοση

Κλίπερς - Γουόριορς 1 με -2,5 πόντους χάντικαπ /1,91 απόδοση

Συνολική απόδοση 26.62

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...