Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απίστευτος κουβάς σήμερα... :devil: :mad:

Munich 1860 - Regensburg -1-

Heidenheim - Stuttgarter Kickers -1-

Celtic - Aberdeen -Over2.5-

Bochum - Dynamo Dresden -G/G-

-----------------------------------------------

Munich 1860 - Regensburg -1/1-

Heidenheim - Stuttgarter Kickers -1/1-

Mexico-Senegal -1/1-

Δημοσ.

Fun bet γιατι δεν εχω ορεξη για πολυ ψαξιμο τωρα στις διακοπες.Με 4,8 ευρω μπορει να κερδισουμε μαξιμουμ 305 ευρω,και πρεπει να πιασουμε 3 στα 5 για να βγαλουμε 8-10 ευρω κερδος και να μην χασουμε.Τα τσιγαρα μας και το καφε μας δηλαδη.Το συστημα ειναι 3-4-5 ζητουμενα.

post-73690-0-45937500-1344438595_thumb.png

Δημοσ.

Ζητω συγνωμη που ηταν μια απο τις σπανιες φορες που απογοητευσα τους αμετρητους οπαδους μου. :devil:

Σοβαρα τωρα ηταν μεγαλη ατυχια γιατι 3 αγωνες πηγαιναν οπως θελαμε και θα πιαναμε 4 στα 5 με καλουτσικο κερδος και χαλασανε απο 85' μεχρι 90' :mad: .Αλλωστε για αυτον τον λογο δεν παιζω 100αρες αυτην την περιοδο σε μονα αποδεκτα οπως την κανονικη σεζον της χρονιας γιατι ειναι ομαδες χαμηλου βεληνεκους αυτες που παιζουν τωρα το καλοκαιρι και επομενως αναξιοπιστες.

Δημοσ.

Σημερα απο το προγραμμα ξεχωρισα κατι και πιστευω αξιζει να το γραψω, ειναι η νικη του Berdych, την πιστευω παρα πολυ και θα την στηριξω αναλογα.

Ωρα εναρξης: Περιπου 23:30

Raonic M. (Can) - Berdych T. (Cze) Berdych to Win 1.61@bet365

Δημοσ.

οριστε; σ' αυτην την αποδοση κιολας; οκ, ετοιμασου για την τεταρτη (αν θυμαμαι καλα) κοντρα μας

(2-1 εισαι μπροστα νομιζω; ),

εγω ειμαι με ραο

Δημοσ.

επειδη δεν ξερω ποτε θα ξαναποιασω τετοια αποδοση ειπα να μοιραστω την επιτυχια μου μαζι σας :) αποδοση 15,93!

34estbo.png

για σημερα τιποτα καλο?

Δημοσ.

Εγω σημερα παω παλι κοντρα στον raonic πονταροντας ισοποσα χρηματα με το χτεσινο αγωνα:

Περιπου 22:00 ξεκιναει..

Raonic - Wawrinka Wawrinka to win 2,37@bet365

Δημοσ.

εδω μαλλον θα συμφωνησω, περισσοτερο λογω αποδοσης, αλλα φοβερης φορμας του waw,

καθως κι εμπειριας,

ειδα ολο το ματς του waw χθες και το 1ο σετ του rao,

ο waw αν εξαιρεσεις κατι προβληματακια στο backhand οπου κ εκανε αβιστα λαθη,

δεν εχασε ουτε ποντο στο δευτερο σετ στα πρωτα σερβις του που πηγαιναν μεσα,

ενω μπουμπουνισε κ αρκετους ασσους,

γενικα μου φανηκε να ειναι σε πολυ καλη φορμα,

οχι οτι δεν ειναι κ ο ραο βεβαια

Δημοσ.

Τεραστιο κουπονι με Αγγλιες μεσα,ισπανια,πορτογαλια.

Μια 4αδα ειναι Φουλαμ-Νοριτς 1 (1.70) ΚΠΡ-Σουονσι1 (1.85) Μπενφικα-Μπραγκα1 (1.60) Σεβιλη-Χεταφε 1(1.60)

Δημοσ.

Θελω να παρακολουθησω το σκορ ενος αγωνα που θα ξεκιναγε στις 14:00 και στο futbol24 μου εμφανιζει "POST". Τι σημαινει αυτο; Οτι αναβληθηκε;

Εαν ναι ξερουμε ποσες ημερες κρατανε οι εταιρειες στοιχηματων το στοιχημα ανοικτο και να επιστρεψουν το αρχικο πονταρισμα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...