patrickdrd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 νεαρεεεεε, σε σενα μιλαω που ασχολεισαι με mlb, θα βγαλουν το οβερ στο all star; πως το κοβεις; στο 8,5 το line
benign Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) νεαρεεεεε, σε σενα μιλαω που ασχολεισαι με mlb, θα βγαλουν το οβερ στο all star; πως το κοβεις; στο 8,5 το line Ναι το ειδα απο χτες.Οχι ειναι αμφιβολο γιατι μπορει να υπαρξει perfect game και ο νκητης να κερδισει 1-0. Δεν λεω οτι ειναι αδυνατο το over 8.5 αλλα με ετεροκλητα ατομα,απο διαφορες ομαδες ειναι για παρακολουθηση ο αγωνας οχι για στοιχηματισμο. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2012 από benign
patrickdrd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 ξαναρχισουν/δεν ξαναρχισουν δεν με αφορα ρε, δεν παιζω mlb γενικως, απλα μες στην σημερινη ανυπαρξια το πηρε το ματι μου
geortsaki Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 μα κι εγω το ιδιο παιζω, μονα κ σπανια 2αδες, ειδες ποτε να προτεινω 3αδα κ ανω; Δεν το εθεσα τοσο σωστα.. Εγω ασχολουμαι με ενα στοιχημα την ημερα, το ποιο θεωρω το πιο δυνατο μου.. Ενω εσυ ασχολησαι με παραπανω απο ενα.. (σε μια περιπτωση μονο ασχοληθηκα με δυο στοιχηματα την ιδια ημερα, οπου εχασε η Peng, και μετα εγραψα παιζω Ferrer για να βγαλω την ζημια)
benign Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Να σας πω αυτα τα smackdown κ.τ.λ. εχουν στοιχημα?(Καποιος μου εδωσε ιδεα σημερα.)
patrickdrd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 δεν μου λες ρε συναγωνιστη, καλα δεν ησουνα εκει που ησουνα; για μπανιο ντε, δεν πας να συνεχισεις; τι γυρισες; :lol:
benign Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι το ειδα απο χτες.Οχι ειναι αμφιβολο γιατι μπορει να υπαρξει perfect game και ο νκητης να κερδισει 1-0. Δεν λεω οτι ειναι αδυνατο το over 8.5 αλλα με ετεροκλητα ατομα,απο διαφορες ομαδες ειναι για παρακολουθηση ο αγωνας οχι για στοιχηματισμο. Οπερ και εγενετο (8-0) και under γιατι οι νικητες ηταν flawless.Εν τω μεταξυ ο pitcher των National League ο Matt Kain ειχε κανει perfect game στις 13 Ιουνιου φετος. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2012 από benign
benign Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Σημερα ο ασσος του Παναθηναικου στο φιλικο με την Μπραουνσβαιγκ ειναι καλος αλλα ειναι σε μικρη τιμη 1,53. Ισως το συνδιασω με καποιο αλλο καλο.
patrickdrd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 χαχαχαα, α, καλα, αμα παιζεις κ φιλικα εισαι εντελως αρρωστος τζογαδορος, τραβα για ψαρεμα ρε λεμε
greekboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 εγω τον συνδιασα παντως με στουτγκαρδη και πορτο :-P
benign Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 χαχαχαα, α, καλα, αμα παιζεις κ φιλικα εισαι εντελως αρρωστος τζογαδορος, τραβα για ψαρεμα ρε λεμε Κοιτα ποιος μιλαει. Να κανονισω κανενα οργιο ,θα ερθεις?
patrickdrd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 χαχαχαχααχαχαχαχα, α, δεν ξερω εγω απ' αυτα ετοιμαζομαι για μηλο με μωρο αν ειδες ζηταω πληροφοριες στο σχετικο θεμα
benign Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 χαχαχαχααχαχαχαχα, α, δεν ξερω εγω απ' αυτα ετοιμαζομαι για μηλο με μωρο αν ειδες ζηταω πληροφοριες στο σχετικο θεμα Λογω πικριας απο την ομαδα που εφερε Χ αδυνατω να σε καταλαβω. Το νησι εννοεις που γραφεται με κεφαλαιο Μ ? Ενταξει τοτε πασο. Δεν πιστευω να διαβαζει τα νηματα εδω ετσι?
patrickdrd Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 θα μπουμπουνισουμε κ σημερα ελλαδα χ2 ή 2 ξερο; ή ως εδω ειμασταν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις