geortsaki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Και εγω σημερα με τον Ελβετο, πολυ δυνατο bet για εμενα, το πιστευω πολυ...
elbarto Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Και εγω σημερα με τον Ελβετο, πολυ δυνατο bet για εμενα, το πιστευω πολυ... δεν παμε καλα....αν δεν παρει το δευτερο σετ θα χασει πιστευω
geortsaki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 δεν παμε καλα....αν δεν παρει το δευτερο σετ θα χασει πιστευω Ειχα πει οτι ειχε βελτιωθει ο Murray, αλλα εχει βελτιωθει πολυ ψυχολογικα, πιο πολυ απο οτι περιμενα... Θα ειναι δυσκολα τα πραγματα αν το χασει.. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ..
elbarto Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 παμε μωρε ροτζερρρρρρρρ!!!!!!! σαν γκολ μου φανηκε ο τελευταιος ποντος!!!
geortsaki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 παμε μωρε ροτζερρρρρρρρ!!!!!!! σαν γκολ μου φανηκε ο τελευταιος ποντος!!! Η στεγη θα τον βοηθησει περισσοτερο, αν και ειχε αρχισει να βρισκε καλο ρυθμο..
geortsaki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Και εγω σημερα με τον Ελβετο, πολυ δυνατο bet για εμενα, το πιστευω πολυ... Federer Wins 4-6, 7-5, 6-3, 6-4 οντως :mrgreen: παμε ατυπη κοντριτσα απο εδω κ περα 2(geortsaki) - 1(patrickdrd)
benign Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Πατρικ το γκουρακι του τεννις προηγειται. Για σημερα να ριξουμε ενα over 2.5 στο Πορτογαλια - Ελλαδα U19? (1,61) Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2012 από benign
patrickdrd Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 σωπα μωρε, εχει δρομο ακομα, ποσα πονταρισματα εδωσε αυτος ομως κ ποσα εγω; συνολικα πιστευω πως ημουν πιο κερδισμενος, σε yield, roi κλπ τεσπα, δεν κανουμε διαγωνισμο, ειπαμε, οι τσεπες μας να ειναι γεματες κι ολα καλα αληθεια που γυρναγες εσυ; σε χασαμε ποσες μερες, για μπανια; που γκομενιζες παλι; πορτογαλια - ελλαδα εχει καλυτερο πονταρισμα απο το 1.61, χ2 σε αποδοσεις 2+ ειναι μια χαρα
geortsaki Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 σωπα μωρε, εχει δρομο ακομα, ποσα πονταρισματα εδωσε αυτος ομως κ ποσα εγω; συνολικα πιστευω πως ημουν πιο κερδισμενος, σε yield, roi κλπ τεσπα, δεν κανουμε διαγωνισμο, ειπαμε, Όντως, εσυ εδωσες παραπανω γιατι εγω παιζω μονα, και το πολυ δυαδες, αλλα τα υπολοιπα δεν μπορουμε να τα εξακριβωσουμε(yield κτλπ). Την επομενη φορα θα το κανουμε με εικονικα χρηματα κτλπ., θα ειναι ετσι και πιο κατανοητο το ποσο πιστευουμε το καθε στοιχημα... Ερχονται δυο χιλιαρα τον Αυγουστο και US Open... Kαι Oλυμπιακοι αγωνες..
benign Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) αληθεια που γυρναγες εσυ; σε χασαμε ποσες μερες, για μπανια; που γκομενιζες παλι; πορτογαλια - ελλαδα εχει καλυτερο πονταρισμα απο το 1.61, χ2 σε αποδοσεις 2+ ειναι μια χαρα Και μενα μου αρεσει το Χ2 γιατι ειδα οτι αυτα τα πιτσιρικια παιζουν με παθος και μπορει να κανουν την ζημια στα Πορτογαλακια.Επισης DNB στα 3,75? Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2012 από benign
didr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Καλησπερα σε ολους! Τα σημερινα bets απο την ομαδα μας: Στοιχημα της Ημερας. Και μια εκτιμηση για ολα τα ματς του κουπονιου Προγνωστικά στοιχήματος 9/7/2012
benign Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Πατρικ το γκουρακι του τεννις προηγειται. Για σημερα να ριξουμε ενα over 2.5 στο Πορτογαλια - Ελλαδα U19? (1,61) πορτογαλια - ελλαδα εχει καλυτερο πονταρισμα απο το 1.61, χ2 σε αποδοσεις 2+ ειναι μια χαρα Και μενα μου αρεσει το Χ2 γιατι ειδα οτι αυτα τα πιτσιρικια παιζουν με παθος και μπορει να κανουν την ζημια στα Πορτογαλακια.Επισης DNB στα 3,75? Σκιζουν οι γκουρου του ινσομνια!
patrickdrd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Όντως, εσυ εδωσες παραπανω γιατι εγω παιζω μονα, και το πολυ δυαδες μα κι εγω το ιδιο παιζω, μονα κ σπανια 2αδες, ειδες ποτε να προτεινω 3αδα κ ανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις