maestros134 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Παιδιά έχετε καμία πεντάδα για σαββατοκύριακο ?
patrickdrd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ellara u19 + murray simera free money ταμειο κ εδω εμενα γιατι μου βρωμαει ο τελικος για τρελο τυρι; τι 1.50+ ειναι αυτα που βλεπω; κοτζαμ βασιλιας που παει για το ρεκορ; εγω κανα 1.40 θα δινα κ πολυ σας ειναι κατι δεν μου καθεται καλα εδω
Anubis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ο Βασιλιας θα το σηκωσει με **** η ελλαδα στο μπασκετ.
greekboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 τι εγινε ταμειο βλεπω ολοι σημερα? ελλαδα u19,spain u19 over και ενα λιθουανικο over σε παρολι, πηρα και εγω πολυ καλη αποδοση και ταμειο
patrickdrd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 τελικος στις γυναικες σε καμια ωριτσα κ ολοι εχουν σιγουρο το 2-0 της σερενα, μεχρι κ αναπνευστικα προβληματα ακουσα εχει λεει η ραντ κ οτι δεν θα αντεξει... κ διερωτομαι εγω: υπαρχει τπτ σιγουρο στο στοιχημα; τεσπα, βρισκω αξια στις αποδοσεις της ραντ κ ρισκαρω με την νικη της, αλλα και το σερενα 2-1, σε καταπληκτικες αποδοσεις και τα δυο
geortsaki Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 τελικος στις γυναικες σε καμια ωριτσα κ ολοι εχουν σιγουρο το 2-0 της σερενα, μεχρι κ αναπνευστικα προβληματα ακουσα εχει λεει η ραντ κ οτι δεν θα αντεξει... κ διερωτομαι εγω: υπαρχει τπτ σιγουρο στο στοιχημα; τεσπα, βρισκω αξια στις αποδοσεις της ραντ κ ρισκαρω με την νικη της, αλλα και το σερενα 2-1, σε καταπληκτικες αποδοσεις και τα δυο Δεν θα ασχοληθω με το παιχνιδι λογω των χαμηλων αποδοσεων, αλλα δεν βρισκω αξια στη κοντρα της Serena, οποιος την παει κοντρα θα φοβαται ολα της τα χτυπηματα στον αγωνα, τα service της να μην πηγαινουν μεσα, κτλπ.. Εγω προσωπικα δεν δινω καμία τυχη στην Radwanska, ουτε για να παρει set..
optimus_crime Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Σημερα μαλλον ειναι το τελευταιο σοβαρο μου στοιχημα, ισως κανω και κατι αυριο, γιατι απο Κυριακη παω να υπηρετησω την μητερα πατριδα Οταν βγαινω και εχει καποιες καλες ευκαιριες με ωραια ματς κατι θα ριχνω... Λεω απο Σεπτεμβρη να παιξω και κανα παρολι με πρωταθλητες σε διαφορα πρωταθληματα... ( Αγγλια, Ιταλια κ.τ.λ) Τα λεμε πιο μετα... @FC INTER TURKU - HJK HELSINKI ~> Goal/Goal @SLIGO ROVERS - BRAY WANDERERS ~> Over2.5 @HONEFOSS - BRANN ~> Over2.5 @PARANA - BOA ~> Over2.5 Μονά αλλά και σε παρολί...
patrickdrd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δεν θα ασχοληθω με το παιχνιδι λογω των χαμηλων αποδοσεων, αλλα δεν βρισκω αξια στη κοντρα της Serena, οποιος την παει κοντρα θα φοβαται ολα της τα χτυπηματα στον αγωνα, τα service της να μην πηγαινουν μεσα, κτλπ.. Εγω προσωπικα δεν δινω καμία τυχη στην Radwanska, ουτε για να παρει set.. μπα, δεν φοβαμαι τπτ εγω, οποιος φοβαται πεφτει κ κοιμαται
patrickdrd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 τελικος στις γυναικες σε καμια ωριτσα κ ολοι εχουν σιγουρο το 2-0 της σερενα, μεχρι κ αναπνευστικα προβληματα ακουσα εχει λεει η ραντ κ οτι δεν θα αντεξει... κ διερωτομαι εγω: υπαρχει τπτ σιγουρο στο στοιχημα; τεσπα, βρισκω αξια στις αποδοσεις της ραντ κ ρισκαρω με την νικη της, αλλα και το σερενα 2-1, σε καταπληκτικες αποδοσεις και τα δυο οκ, δεν τα καταφερε να παρει την νικη, αλλα πληρωθηκαμε στο 2-1 σετ της σερενα σε αποδοσεις 4.10, ητοι 2.05 μεση αποδοση (λογω δυο πονταρισματων), καλα ηταν
geortsaki Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 οκ, δεν τα καταφερε να παρει την νικη, αλλα πληρωθηκαμε στο 2-1 σετ της σερενα σε αποδοσεις 4.10, ητοι 2.05 μεση αποδοση (λογω δυο πονταρισματων), καλα ηταν Σε μια "νεκρη" μερα τα καταφερες περιφημα!!
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 5.30 διαβασα παιζοταν εξω, αλλα οπως εχω ξαναγραψει, δεν θελω να παιζω εξω γιατι γινομαι ανεξελεγκτος κ σε μια κακη μερα τα λεφτα εξαφανιζονται εν ριπη οφθαλμου και τα "σιγουρακια" συνεχιζονται στον αυριανο τελικο, οπου οσα sites/tipsters τσεκαρα ως τωρα ολοι φεντ βλεπουν, κ η κουτση μαρια αυριο στον φεντ, κ διερωτομαι ξανα: να χωσω κανα σπιτι; κ οι μπουκ δινουν την αποδοση δωρο κατ' εμε στο 1.50 φευγα... too much μου φαινεται, αν ειναι τοσο "σιγουρο" θα εδιναν τοσο πολυ; χλωμο λεω εγω... θα χουμε ζημιες αυριο
Anubis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Στηριζουμε ροτζερακο για το 7ο wibleton και αλονσακο να παρει τον αγωνα στο σιλβερστονι!
elbarto Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Στηριζουμε ροτζερακο για το 7ο wibleton και αλονσακο να παρει τον αγωνα στο σιλβερστονι! Eτσι........ αν δεν κερδισει ο ροντζερ σημερα θα μπω φυλακη χαχαχ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις