Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ, θα δουμε, εγω τελικα ειμαι μονο με χαντικαπ, νικη δεν εριξα,

αλλα +4.5 το οποιο επεσε τελευταια στο 1.76

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ σήμερα δεν επαιξα καθόλου τεννις, πηρα ομως

@Ολα τα Νορβηγικα σε Κυπελλο over2.5

@Φιλικά ~> Σάλτσμπουρκ - Στεάουα -Χ- , Χέρτα Βερολίνου - Μίντιιλαντ -Χ- , Βίσλα Κρακοβίας - ΑΕΛ Λεμεσού -1-

@Φινλαδικά 2η :devil:

Καλή επιτυχία στο τεννις σας :-D . Δεν είχε τιποτε σήμερα παντως, έριξα λιγα σε ποδόσφαιρο :-( .

Δημοσ.

Ωραια γκομενα εχει ο μαρει..

Απο αυτο το σχολιο θεε του κατω κοσμου,καταλαβαινω οτι δεν στοιχηματισες στον αγωνα.:devil:

Δημοσ.

Απο αυτο το σχολιο θεε του κατω κοσμου,καταλαβαινω οτι δεν στοιχηματισες στον αγωνα.:devil:

λαθος monsieur, φερρερ να κερδισει το 1ο σετ @2.62 :-D

αλλα εριξα ψιλα οποτε πηρα ψιλα..

Δημοσ.

λαθος monsieur, φερρερ να κερδισει το 1ο σετ @2.62 :-D

αλλα εριξα ψιλα οποτε πηρα ψιλα..

Ωραιος,καλη αποδοση. :-D

Δημοσ.

Τωρα με τρωει το χερι μου για το φερρερ νικητης @2.50 αλλα δεν ξερω.

Ειναι τοσο close call ο αγωνας που προσωπικα δεν θα το πονταρα.Αλλα να μην σε παρω στον λαιμο μου.

Δημοσ.

Ειναι τοσο close call ο αγωνας που προσωπικα δεν θα το πονταρα.Αλλα να μην σε παρω στον λαιμο μου.

Oπως τα λες ειναι. Θα περιμενω τα χαντικαπ του προολυμπιακου μετα :-D

Δημοσ.

Μια απορια γιατι ειμαι ασχετος με τεννις rules γιατι βλεπω αλλα σετ να εχουν κερδιθει 7-5 και αλλα 7-6?

Δημοσ.

Μια απορια γιατι ειμαι ασχετος με τεννις rules γιατι βλεπω αλλα σετ να εχουν κερδιθει 7-5 και αλλα 7-6?

To set κρινεται στα 6 games, αν γινει 5-5 τοτε παει στα 7 games, αν παλι γινει 6-6 τοτε ακολουθει tie break.

Το Πεμπτο set παιζεται χωρις tie break δλδ, οποιος φτασει πρωτος στα 6 games ή οποιος αποκτησει μετα το 6-6, διαφορα δυο games (πχ 11-9).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...