benign Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγω εριξα ενα φτηνο ποσακι στην διπλη Ελλαδα - Ισπανια over 2.5 και Εστονια - Πορτογαλια over 2.5 . Phillies-Mets 1,87 (2:10) Padres-Diamondbacks 2.22 (4:40) Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2012 από benign
Anubis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Να ναι καλα η ιορδανια μας εδωσε τα χαντικαπ περιοδου
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ρε γκουρου του τεννις βλεπετε αυριο φερερ??? αυτο το ματς μελετουσα τωρα, φυσικα κ βλεπουμε ας τσιμπησουμε το χαντικαπακι για αρχη κ παιζουμε αυριο κ την νικη του: D. Ferrer (+4.5) vs A. Murray @ 1.901
benign Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Phillies-Mets 1,87 (2:10) Padres-Diamondbacks 2.22 (4:40) Κερδος. Συνεχιζει η πρωινη συναδελφογκουρουδικη ομαδα με τεννις και αλλα.Καλη συνεχεια συναδελφοι.
geortsaki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δεν το συνηθιζω αλλα σημερα θα παιξω δυαδα, που την πιστευω παρα πολυ.. Murray και Tsonga, απλες νικες.. 1,87 @Bet365
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 εγω πιστευω πως οι αποδοσεις αδικουν τα outsider και στα δυο ματς κι οτι οι διαφορες του ειναι αρκετα πιο μικρες απο αυτο που δειχνουν οι αποδοσεις, πιστευω πως τουλ ο ενας απο τους δυο θα χασει
geortsaki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 εγω πιστευω πως οι αποδοσεις αδικουν τα outsider και στα δυο ματς κι οτι οι διαφορες του ειναι αρκετα πιο μικρες απο αυτο που δειχνουν οι αποδοσεις, πιστευω πως τουλ ο ενας απο τους δυο θα χασει Ειναι λιγο παραλογο να περασουν 4/4 φαβορι σημερα, αλλα αφου αγωνιστικα βλεπω τον Murray και τον Tsonga καλυτερους, δεν μπορω να μην τους πονταρω.. Δεν μπορω να φανταστω πως θα χασουν(Murray-Tsonga) ..
elbarto Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 η γνωμη ειμαι ειναι οτι το φερερ-μαρεη ειναι 50-50 και δεν αξιζει το 1.44 που το δινει..
geortsaki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 η γνωμη ειμαι ειναι οτι το φερερ-μαρεη ειναι 50-50 και δεν αξιζει το 1.44 που το δινει.. Η παραδοση λεει οτι ο Ferrer εχει κανει 4/5 νικες του, εναντια στον Murray, σε χωμα, οπου ο Murray υστερει. H αποδοση σημερα ειναι ετσι εξαιτιας της επιφανειας, γιατι αμα ηταν με βαση την κατασταση των παικτων τοτε μαλλον θα ηταν προς το 50-50.. Προσωπικα με το 1,44 ειμαι καλυμμενος, αν το εδιναν παραπανω θα εχτιζε σπιτια ο κοσμος επανω στον Murray..
geortsaki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 το 3-0 του Τσονγκα το βλεπετε η μπα? Ειναι πολυ επιφοβο να ασχολειται καποιος με προβλεψη στα σετ, σε τετοιους αγωνες, αλλα εγω το πιστευω..
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Η παραδοση λεει οτι ο Ferrer εχει κανει 4/5 νικες του, εναντια στον Murray, σε χωμα, οπου ο Murray υστερει. H αποδοση σημερα ειναι ετσι εξαιτιας της επιφανειας, γιατι αμα ηταν με βαση την κατασταση των παικτων τοτε μαλλον θα ηταν προς το 50-50.. Προσωπικα με το 1,44 ειμαι καλυμμενος, αν το εδιναν παραπανω θα εχτιζε σπιτια ο κοσμος επανω στον Murray.. ναι, αλλα σε χορτο δεν εχουν παιξει ΠΟΤΕ κ ενω φετο ο Ferrer τον κερδισε (εκτος απο το rolland garros) και σε indoors για το Masters Cup ATP, σιγουρα το value ειναι στον αηττητο φετο στο χορτο φερρερ παρα στον κλαψομουνη μαρεϊ που αν του στραβωσει λιγο το ματς χανει και τα αυγα και τα πασχαλια
geortsaki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ναι, αλλα σε χορτο δεν εχουν παιξει ΠΟΤΕ κ ενω φετο ο Ferrer τον κερδισε (εκτος απο το rolland garros) και σε indoors για το Masters Cup ATP, σιγουρα το value ειναι στον αηττητο φετο στο χορτο φερρερ παρα στον κλαψομουνη μαρεϊ που αν του στραβωσει λιγο το ματς χανει και τα αυγα και τα πασχαλια Mε τον προπονητη του Ιvan Lendl λεγεται οτι εχουν δουλεψει πολυ το κομαμτι της ψυχολογιας, και εχει και τους συμπατριωτες του διπλα του, να του αναπτερωνουν το ηθικο.. Και αυτο που με κανει να πιστευω στον Murray τωρα που ξανακοιταω τα στιγμιοτυπα απο το Ferrer - DelPotro, ειναι οτι o Murray εχει πολυ καλυτερες υποδοχες και καλυτερα τρεξιματα απο τον DelPotro..
Προτεινόμενες αναρτήσεις