benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 τιν αυτα που γραφεις ρε; γιατι εδωσα εγω ή ο αλλος φαβορα; 5 outsiders υπαρχουν στο μενου σημερα Οχι αλλο λεω.Αν γινεται,αν αξιζει,να παιζει κανεις χαντικαπ που να εχουν μεγαλυτερες αποδοσεις με ειδικα στοιχηματα. Επισης επειδη αν θα σχοληθω με tennis ,θα ειναι η πρωτη φορα,πληροφοριακα σπανια δεν χανουν τα φαβορι?
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 δεν ξερω αν αξιζουν τα χαντικαπ, ειναι κ θεμα γουστου πιστευω τωρα το αν χανουν συχνα ή σπανια δεν υπαρχει κανενας κανονας τετοιου ειδους, αναλογα, μπορει μια μερα να χασουν ολα ή μπορει κ να μην χασει κανενα, περσυ π.χ. στο ρολαντ γκαρος την ειχα πατησει, πολυ αουτσαϊντερ επαιζα κ κερδιζαν ολα τα φαβορι, φετο (οκ, βελτιωθηκε κ η κριση κ αντιληψη μου θα πει κανεις επισης) ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα, πολυ μπομπα επιασα δωστα πιο νωρις ρε τα mlb να τα προλαβαινουν/προλαβαινουμε κ οι.. οπαπικοι :lol:
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ας πουμε για παραδειγμα ,αν μια μερα σου αρεσει πολυ ενα φαβορι με απδοση 1,40 δεν αξιζει να τον/την παιξεις οτι θα κερδισει 3-1 σετ με αποδοση 1,80 -2,00?
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 οχι ρε, κ αμα κερδισει με 3-0 να χανω; δεν συμφωνω./.
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Αρα δεν σου αρεσει το χαντικαπ στο τεννις.Ρωταω γιατι δεν εχω ασχοληθει ποτε με τεννις στοιχημα και απο οτι βλεπω ,προσωπικα δεν μου αρεσουν οι αποδοσεις.Εχω ψυχολογικο κολλημα αν δεν υπαρχει μινιμουμ αποδοση 1,70 δεν ασχολουμαι με τιποτε. Οκ, θα σε ακολουθω στα Λατιν οταν εχεις tips. Απο σημερα θα εχουμε και MLB tips στο site.(Ελπιζω να μην γινω ρεζιλι.)
geortsaki Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Οχι αλλο λεω.Αν γινεται,αν αξιζει,να παιζει κανεις χαντικαπ που να εχουν μεγαλυτερες αποδοσεις με ειδικα στοιχηματα. Επισης επειδη αν θα σχοληθω με tennis ,θα ειναι η πρωτη φορα,πληροφοριακα σπανια δεν χανουν τα φαβορι? Στο τεννις εγω ακολουθω την τακτικη, να βλεπω πρωτα τα δεδομενα του παιχνιδιου και μετα την αποδοση. Αν πιστευω πολυ εναν τεννιστα και αυτος μετα εχει μικρη αποδοση (1,30-1,45), τοτε ανεβαζω το πονταρισμα και δεν παω σε εναλλακτικες.. Επισης φαβορι με φαβορι εχει διαφορα, αλλο να ειναι φαοβρι σε εναν αγωνα 1,40 ο Tsonga και αλλο να ειναι φαβορι σε αλλον αγωνα ο Nieminen, παλι 1,40, καθε τεννιστα τον εμπιστευομαι διαφορετικα..
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 καλα ρε, πας καλα; εισαι αρρωστος σημερα, τι εχεις; κι εγω, αλλα και ο αλλος δωσαμε 4 outsider σημερα (2+ αποδοσεις), που το ειδες το 1.70; ο χριστος κ η παναγια κ οι αγιοι ολοι
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 καλα ρε, πας καλα; εισαι αρρωστος σημερα, τι εχεις; κι εγω, αλλα και ο αλλος δωσαμε 4 outsider σημερα (2+ αποδοσεις), που το ειδες το 1.70; ο χριστος κ η παναγια κ οι αγιοι ολοι Ρε παιδι μου δεν σου λεω για σημερα. Γενικα μιλαω,για στοιχηματικη στρατηγικη στο τεννις σε βαθος χρονου. Στο τεννις εγω ακολουθω την τακτικη, να βλεπω πρωτα τα δεδομενα του παιχνιδιου και μετα την αποδοση. Αν πιστευω πολυ εναν τεννιστα και αυτος μετα εχει μικρη αποδοση (1,30-1,45), τοτε ανεβαζω το πονταρισμα και δεν παω σε εναλλακτικες.. Επισης φαβορι με φαβορι εχει διαφορα, αλλο να ειναι φαοβρι σε εναν αγωνα 1,40 ο Tsonga και αλλο να ειναι φαβορι σε αλλον αγωνα ο Nieminen, παλι 1,40, καθε τεννιστα τον εμπιστευομαι διαφορετικα.. Σε καταλαβαινω,αλλα προσωπικα ποτε δεν παιζω αποδοση του 1,40 ουτε υπαρχει περπτωση ποτε στην ζωη μου.Το 1,70 ειναι κοκκινη γραμμη για να χρησιμοποιησω μια εκφραση που ειναι της μοδας. Για να ειμαι ευχαριστημενος με 1,40 θα επρεπε να ριξω μινιμουμ 200 ευρω.Δεν αξιζει σε καμμια περιπτωση.
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 χαντικαπ +5.5 της Shvedova Ferrer, Vinci & Kerber περασε το χαντικαπακι που φωναζα απο μερες οτι ηταν ευκαιρια, χασαμε την vinci απο τα καινουργια
Porg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Olympic Qualifying tournament - Greece vs Jordan ,ακόμη και τώρα μια ομάδα μόνος του είναι ο άτιμος
sarpan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Σημερα απο μπασκετακι τι βλεπετε?Το χαντικαπ της Ρωσιας με φοβιζει περισσοτερο
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 αντερ 150.5 ελλαδα εριξα εγω και αντερ 158.5 νιγηρια - βενεζουελα (τοσο το χε ο οπαπ αρχικα, μετα το εκανε 155.5)
sarpan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 αντερ 150.5 ελλαδα εριξα εγω και αντερ 158.5 νιγηρια - βενεζουελα (τοσο το χε ο οπαπ αρχικα, μετα το εκανε 155.5) Η Νιγηρια σαν ομαδα τι λεει σε σχεση με τη Βενεζουελα?Αξιζει να την παιξεις με το χαντικαπ?
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 ξερω γω, ετσι λενε: Δεν είναι όμως κανένα θηρίο η Βενεζουέλα και σε καμία περίπτωση δεν είναι η ομάδα που θα σκοτώσει τον αντίπαλό της. Η Νιγηρία έχει μια αρκετά καλή φουρνιά. Είναι πάντα πολύ αθλητική, είναι αμερικανοθρεμένοι, ενώ παράλληλα υπάρχουν και παίκτες με εμπειρία από Πορτογαλία, Ισπανία και Γαλλία. Υπάρχει ο πολύ καλός Ιμπέκε, ο πρώην ΝΒΑer Ντιογκού αλλά και ο Αμυνού των Χόρνετς, ενώ και σαν σύνολο οι Αφρικανοί παίζουν δυνατή άμυνα
sarpan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Οκ ευχαριστω.Κατι ασχετο.Εχασε η Σαραποβα???? Τι γινεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις