Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι προφανες νομιζω οτι θελει να παιξει αυτογκολ στον τελικο;

εχει μπει αυτογκολ σ'αυτο το euro ή οχι ακομη; :huh:

Οχι ουτε ενα.:devil:

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι προφανες νομιζω οτι θελει να παιξει αυτογκολ στον τελικο;

εχει μπει αυτογκολ σ'αυτο το euro ή οχι ακομη; :huh:

ναι!ειχαν χρεωσει του γκλεν τζονσον αυτογκολ

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση εγω?Στην bet365 που αρχισα να παιζω εχει σε καποιες επιλογες απο πανω "ζωντανα σε εξελιξη".Τι ειναι αυτο

Δημοσ.

Φαν μπετ: 1-1 ακριβές με γκολ Πίρλο - - > Αποδοση 51

Αιτιολόγηση:Ίδια φάση με Ντρογμπα και Τσέλσι στο Τσουλού!

Δημοσ.

@benign: Ασε τα αυτογκολ. Τι σου λεει το ιταλια στα πεναλτυ?

Επικοινωνησα με το υπερπεραν και μου ειπαν οτι ο αγωνας δεν θα παει στα πεναλτι.Θα υπαρξει νικητης.:lol:

Δημοσ.

Πώς θα μοιραστούν τα στοιχήματα σε περιπτωση διλπου τριπλου 1ου σκορερ?

Προφανές Λάθος - Οι Αρχικές αποδόσεις έχουν διορθωθεί σύμφωνα με τους κανόνες μας.

Thumbs down @bet365

Επικοινωνούμε μαζί σας αναφορικά με το στοίχημα ΧΧΧΧ το οποίο τοποθετήθηκε σε αποδόσεις 10.00, (Ντιναμό Μινσκ - Τελικό αποτέλεσμα - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ v Ντιναμό Μινσκ). Έχουμε εξακριβώσει ότι αυτή η επιλογή παίχθηκε σε λάθος αποδόσεις και γι' αυτό, σύμφωνα με τους κανόνες μας, θα διευθετηθεί στις σωστές αποδόσεις του 1.57.

Παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες για όποια αναστάτωση προκληθεί.

Και αν εγω παιξω μια μερα αντι για under over θα μου δωσουν πισω το στοιχημα? grrr

Δημοσ.

ιντερνασιοναλ στο Χ2

2αδα 2πλασιασμου με το Χ2 της ιταλιας

Trelleborgs FF/Ljungskile

2 dnb και οβερ 2.5

Sporting Cristal/Leon de Huanuco

Over 2.5 @ 1.763

Barcelona Guayaquil /Tecnico Universitario Ambato Over 2.5 @ 1.820

το παραμαμησαμε σημερα κ πηγαμε καλο κουβα :mad: :devil:

αυριο ομως επιστρεφουμε στο τεννις :mrgreen:

οπου αφου θυμισω οτι περιμενουμε το χαντικαπ +5.5 της Shvedova που αγορασαμε στο 1.91 (στο 1.60 τωρα), παιζω κ τα ακολουθα:

Ferrer, Vinci & Kerber

σε αποδοσεις outsider και τα τρια, σαφως δυσκολα ματς,

αλλα εχουν τυχη να επιβεβαιωθουν, για να δουμε B)

Δημοσ.

Σημερα θα ασχοληθω με μια γυναικεια αναμετρηση Kirilenko M. (Rus) - Peng S. (Chn), θα στηριξω την Κινεζα που αποδιδει μερχι στιγμης καλο παιχνιδι στο χορτο και θεωρω οτι οι αποδοσεις την δινουν αδικα τοσο outsider..

7/10 Peng S. to WIN Betfair 2.28

Δημοσ.

Απο σημερα θα ποσταρω καθε βραδυ 12.00 - 1.00 2 tips για MLB. Αλλα επειδη εχω πολυ καιρο να ασχοληθω αν καποιος ακολουθησει,μονο με μικρα ποσα για χαβαλε,ετσι για τον καφε του και μονο μονα.:-D

Παντως μεχρι στιγμης εχω παιξει καθε μερα εδω και ακριβως μια εβδομαδα με ποσοστο 78%.

σ' αυτο συμφωνω, σιγα το μαρακι την καραφαβορα

Πατρικ εχω την εντυπωση οτι χωρις χαντικαπ και ψηλες αποδοσεις δεν αξιζουν οι αποδοσεις των φαβορι στο τεννις.Προσωπικα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω 1,40-1,60 κι ας ειναι σιγουρο.Δεν ειναι καλυτερα να ψαξουμε για χαντικαπ π.χ. ο τσδε τεννιστας να κερδισει 3-1 η να παρει τον αγωνα με +5,5 games?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...