sarpan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ειναι τοσο δυσκολο παιχνιδι ,που οτι και να παιξεις λογικο μου φαινεται. Και ενα βιντεακι για να γελασουμε. http://www.sport-fm.gr/article/563511 Θεωρω ως πιο λογικο πονταρισμα,για μενα παντα, να κριθει ο αγωνας στα πεναλτι. 5.50 στην bet365
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Πατρικαρε δεν ειπες οτι οι Σκανδιναβοι ειναι επιφοβοι?Μου τα αλλαζεις τωρα? Σοβαρα τωρα,εχεις απολυτο δικιο,εχουν γινει αισχος.Δεν σκοπευω να ασχοληθω φετος με Σκανδιναβικα.Ας γινουν πιο σταθερη αγορα,οπως ηταν μεχρι πριν 5 χρονια και τοτε ενταξει. Θα σε παρακολουθω για τεννις και Λατινοαμερικανικα. μονο επιφοβοι μωρε; παντελως αναξιοπιστοι ειναι μικρη κουβεντα για δαυτους παντως η τρελεμποργκ παει να βγαλει τον 1ο που εχει παιξει η μαζα... εγω πηγα να το παιξω πονηρος ετσι ειναι με δαυτους, πας να το παιξεις πονηρος, κερδιζει η μαζα, πας με την μαζα, κερδιζουν οι πονηροι τι θα γινει ρε λουγκσβιλε; θα ισοφαρισεις να ουμ; ενταξει, χαλαρο πονταρισμα ηταν κ τα δυο, αντε να δουμε εντωμεταξυ το χαντικαπ της σερενα που εδωσα χθες εφτασε στο 1.68 (απο 1.91)
benign Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Αν καποιος παικτης σουταρει προς την αντιπαλη περιοχη και η μπαλα χτυπησει σε αμυντικο και μπει γκολ,ειναι αυτογκολ?
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 τι ερωτηση ειναι αυτη τωρα; latin θες παιχταρα μου; παρε δω: Sporting Cristal/Leon de Huanuco Over 2.5 @ 1.763 αρχιζει σε λιγο, βρες το σε κανα live
benign Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 τι ερωτηση ειναι αυτη τωρα; latin θες παιχταρα μου; παρε δω: Sporting Cristal/Leon de Huanuco Over 2.5 @ 1.763 αρχιζει σε λιγο, βρες το σε κανα live Thanks.Δεν εχω πονταρει σε αυτογκολ και δεν ξερω τι θεωρειται αυτογκολ.
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 οχι γμτ, εχασε πεναλτυ η μλκω η λουγκσβιλε :devil: παρε και εκουαδορ: Barcelona Guayaquil /Tecnico Universitario Ambato Over 2.5 @ 1.820
Anubis13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Που ειναι αυτο ρε πατρικ? το βρηκα. λες να πεσουν πολλα πατρικ?
sarpan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Αν καποιος παικτης σουταρει προς την αντιπαλη περιοχη και η μπαλα χτυπησει σε αμυντικο και μπει γκολ,ειναι αυτογκολ? Αν η μπαλα κινειται προς το τερμα δεν θεωρειται αυτογκολ.Αν παει να βγει ομως μια παραλληλη σεντρα και ακουμπησει σε αμυντικο,καταληγοντας στα διχτυα τοτε ναι ειναι αυτογκολ.Ετσι νομιζω παει με μια μικρη επιφυλαξη.
benign Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 οχι γμτ, εχασε πεναλτυ η μλκω η λουγκσβιλε :devil: παρε και εκουαδορ: Barcelona Guayaquil /Tecnico Universitario Ambato Over 2.5 @ 1.820 Ωραιος! Περι αυτογκολ?Σορρυ για την αφελη ερωτηση αλλα δεν εχω ξαναπονταρει ποτε σε αυτογκολ. Αν η μπαλα κινειται προς το τερμα δεν θεωρειται αυτογκολ.Αν παει να βγει ομως μια παραλληλη σεντρα και ακουμπησει σε αμυντικο,καταληγοντας στα διχτυα τοτε ναι ειναι αυτογκολ.Ετσι νομιζω παει με μια μικρη επιφυλαξη. Ναι αυτη ακριβως η περιπτωση με ενδιαφερει.
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Που ειναι αυτο ρε πατρικ? εκουαδορ βρε, ξεκιναει σε λιγο (8 η ωρα)
Anubis13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Με τυρανναει η bet ετσι οπως τα βαζει..Πως το βλεπεις αυτο? σιγουρακι?
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 το χει κ στο live παντως αν δεις... σιγουρακι; σιγουρα ειναι μονο τα χθεσινα δεν λενε; τα στατς λενε οτι ειναι καλο, τι να σου πω, παρε ματι εδω: http://www.soccerway.com/matches/2012/07/01/ecuador/primera-a/barcelona-sporting-club-guayaquil/tecnico-universitario/1250450/
sarpan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ναι αυτη ακριβως η περιπτωση με ενδιαφερει. Κατι ετοιμαζεις εσυ,πονηρη ταραντουλα
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ειναι προφανες νομιζω οτι θελει να παιξει αυτογκολ στον τελικο; εχει μπει αυτογκολ σ'αυτο το euro ή οχι ακομη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις