patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 θα παρω ενα bet νωρις στις γυναικες, δευτερα στη 1:30 εχουμε S. Williams vs Y. Shvedova, ειδα αρκετα απο το ματς της serena με την κινεζα zheng, δεν επαιξε σχεδον τπτ, ζοριστηκε αρκετα για να περασει τελικα στο 3ο σετ με 9-7, οταν αντιθετα η Shvedova που μας πληρωσε, κερδισε το 1ο σετ παιρνοντας και τους 24 ποντους η ιδια η οποια serena παιζει κ στο διπλο με την αδερφη της φυσικα κ το σημερινο τους ματς με τις Kirilenko M. / Petrova N. διακοπηκε στο 1-1 σετ κ εχει κ συνεχεια παρολα αυτα οι μπουκ της δινουν +5.5 games handicap κ θα παω μαζι της απο τωρα, γιατι δεν νομιζω να υπαρχει ως τοτε
greekboy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 San Jose Earthquakes/LA Galaxy (O 2.5) @ 1.926 ευκολο οβερακι στο 35' thanks γυρισα απο εξοδο και ηταν το μονο που δεν ειχε αρχησει
benign Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 μωρε διεφθαρμενο ειναι, αλλα το προτιμω απο κατι σκανδιναβιες που αυτη την περιοδο δεν σταυρωνεις σημειο (οβερ/1Χ2) ευχαριστουμε ρε πρωτευουσιανοι για το οβερ, εστω κ στις καθυστερησεις Πολυ καλα πηγες χτες. Οι αλλοι οι βλακες οι Toronto FC/New York Red Bulls ηταν 1-1 απο το 6' και εμειναν εκει.
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Toronto FC/New York Red Bulls (O 2.5) @ 1.826 D.C. United/Montreal Impact (O 2.5) @ 1.714 San Jose Earthquakes/LA Galaxy (O 2.5) @ 1.926 βγηκε ενα μικρο κερδος, οντως
sarpan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Καλησπερα παιδες.Επειδη τελικο δεν ξερω αν θα παιξω,ισως κανα 10αρι σε κανα σκορ, πως βλεπετε τα ματσακια απο Βραζιλια?Εχθες η Ατλετικο μου χαλασε 3ο σερι ταμειο και ξενερωσα
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ιντερνασιοναλ βλεπω εγω, αλλα πηγα σε πιο "safe" πονταρισμα στο Χ2 κ εκανα μια 2αδα 2πλασιασμου με το Χ2 της ιταλιας
sarpan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ιντερνασιοναλ βλεπω εγω, αλλα πηγα σε πιο "safe" πονταρισμα στο Χ2 κ εκανα μια 2αδα 2πλασιασμου με το Χ2 της ιταλιας 1.33 ειναι λιγα για τα λεφτα που εχω να παιξω.Πιστευεις αξιζει να παιξεις καρφι διπλο?
benign Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Πολυ δυσκολος ο σημερινος τελικος.Δεν μπορω να βρω τιποτε για σοβαρο πονταρισμα.
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 1.33 ειναι λιγα για τα λεφτα που εχω να παιξω.Πιστευεις αξιζει να παιξεις καρφι διπλο? ναι, το πιστευω, φυσικα Trelleborgs FF/Ljungskile παιζουν σε 5 λεπτα, η γηπεδουχος εχει φαει γκολ κ στα 13 ματς ως τωρα, η φιλοξενουμενη εχει σκοραρει κ στα 7 εκτος, θεωρωντας δεδομενο οτι θα σκοραρει η φιλοξενουμενη παιρνω δυο bets στο ματς, 2 dnb και οβερ 2.5
benign Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ναι, το πιστευω, φυσικα Trelleborgs FF/Ljungskile παιζουν σε 5 λεπτα, η γηπεδουχος εχει φαει γκολ κ στα 13 ματς ως τωρα, η φιλοξενουμενη εχει σκοραρει κ στα 7 εκτος, θεωρωντας δεδομενο οτι θα σκοραρει η φιλοξενουμενη παιρνω δυο bets στο ματς, 2 dnb και οβερ 2.5 Πατρικαρε δεν ειπες οτι οι Σκανδιναβοι ειναι επιφοβοι?Μου τα αλλαζεις τωρα? Σοβαρα τωρα,εχεις απολυτο δικιο,εχουν γινει αισχος.Δεν σκοπευω να ασχοληθω φετος με Σκανδιναβικα.Ας γινουν πιο σταθερη αγορα,οπως ηταν μεχρι πριν 5 χρονια και τοτε ενταξει. Θα σε παρακολουθω για τεννις και Λατινοαμερικανικα.
sarpan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 benign ειπες οτι ασχολεισαι με baseball?πως πανε εκει τα πραγματα?εχει ψωμι?
benign Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 benign ειπες οτι ασχολεισαι με baseball?πως πανε εκει τα πραγματα?εχει ψωμι? Μεχρι στιγμης ειναι καλο σπορ για στοιχηματισμο αν και παντου υπαρχουν εκπληξεις.Γενικα ναι,πιστευω οτι υπαρχει ψωμι.Αρκει να παιζει κανεις μονο μονα αποδεκτα.
sarpan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Οκ ευχαριστω.Ετσι για την πλακα παντως θα ριξω μια μπομπιτσα με 5 ευρω Ισπανια-Ιταλια 1/χ 17 ευρω αποδοση.Μετα ας το παρει στα πεναλτι η Ιταλια.
benign Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Οκ ευχαριστω.Ετσι για την πλακα παντως θα ριξω μια μπομπιτσα με 5 ευρω Ισπανια-Ιταλια 1/χ 17 ευρω αποδοση.Μετα ας το παρει στα πεναλτι η Ιταλια. Ειναι τοσο δυσκολο παιχνιδι ,που οτι και να παιξεις λογικο μου φαινεται. Και ενα βιντεακι για να γελασουμε. http://www.sport-fm.gr/article/563511
Andy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 καλησπερα παιδες!!σημερα θελουμε ενα γκολακι μπαλοτελι για να βγει πρωτος σκορερ και να πληρωθουμε!!κριμα ειναι να βγουν 5 ατομα με 3 γκολ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις