Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε να το σηκωσει η Ιταλια! :devil:

Forza Italia!!!

Και μπαλοτελι πρωτο σκορερ διοργανωσης, να παστελωσει αλλο ενα στον τελικο και ειμαστε οκ... :mrgreen: :rolleyes:

Παντως το πρωι ωπου μπηκα ειχαν σιγουρη την νικη των Γερμανων, και δεν το καταλαβα αυτο το πραγμα ποτε, και εκει αρχισα να πιστευω πως θα νικησει η Ιταλια μιας και δεν την υπολογιζε κανεις ^_^ .

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ακουνε Ιταλια οι Γερμανοι και θα κλαινε.Δεν υπαρχει στην ποδοσφαιρικη ιστορια τετοιος πελατης οπως η Γερμανια για την Ιταλια.

Αλλα ρε παιδι μου τι εγινε σημερα,καταλαβε κανεις?Γιατι τετοια καθιζηση η Γερμανια? :shock:

εγω το ειδα αναποδα,απλα η ιταλια επαιξε παρα πολυ καλα και ομορφο ποδοσφαιρο, οχι ταμπουρι που την περιμενα πριν αρχισει...το κεντρο της μεχρι να κουραστει επαιζε φοβερα

οι γερμανοι φανηκαν να ειναι προβλεψημοι οπως ειπε και ο σχολιαστης...σεντρες συνεχως που τις καθαριζαν ευκολα..

να πουμε βεβαια και για την μεγαλο μπουφον,εξαιρετικος!

Δημοσ.

Λοιπον εγω δεν πονταρω στον τελικο ,τερμα με το Euro.Απλα θα απολαυσω το παιχνιδι.:devil:

Καλα πηγα δεν μπορω να παραπονεθω.Παμε για αλλα σπορ τωρα.

Δημοσ.

δεν ξερω ποσοι το προσεξατε αλλα χανει ο ναδαλ στο 5ο σετ και εχει αποδοση 2,25-2,75...τι λετε το χει? εγω το εριξα στο 2,50 παντως

εδιτ: μεγα λαθος τελικα,τυφλο πονταρισμα και εχασε στο τελος ο ναδαλ ευκολα πολυ κουρασμενος

Δημοσ.

Παιδια τωρα τι κανω; Παω για καλυψη στους Ισπανους; :devil:

Εγω σκεφτηκα, περνω 225 απο Ιταλια και 150 απο Μπαλοτελι 1ο σκορερ, ηδη ειναι 1ος μαζι με αλλους 4 αρα παει 150/5=30, να ριξω τα 30+25=55 στην Ισπανια ή μπααα;

Ασε που αν σκοραρει ο Μπαλοτελι 4ο παμε για 150 αρα ημαστε οκ και να το χασει η Ιταλια... :shock:

Πολυ μπερδεμα με αυτο, ευτυχως εχω χρονο να το σκεφτω... :D

Δημοσ.

δεν ξερω ποσοι το προσεξατε αλλα χανει ο ναδαλ στο 5ο σετ και εχει αποδοση 2,25-2,75...τι λετε το χει? εγω το εριξα στο 2,50 παντως

παει...

Δημοσ.

το ξερω αλλα θελω να δω τον αγωνα σαν γνησιος αντιναδαλ που ειμαι χαχα..

Υπαρχει ενα site οπο ανεβαινουν σχεδον ολοι αγωνες του τεννις, τους κατεβαζεις σαν torrent και τους βλεπεις Link

Μπορεις να κανεις αιτημα και να ζητησεις, καποιον αγωνα, οποιος δεν ειναι ηδη ανεβασμενος, και αν συμπληρωθουν αρκετα αιτηματα, θα ανεβασουν τον αγωνα.. Συνηθως τους εμπορικους τεννιστες τους ανεβαζουν..

Δημοσ.

Παιδια τωρα τι κανω; Παω για καλυψη στους Ισπανους; :devil:

Εγω σκεφτηκα, περνω 225 απο Ιταλια και 150 απο Μπαλοτελι 1ο σκορερ, ηδη ειναι 1ος μαζι με αλλους 4 αρα παει 150/5=30, να ριξω τα 30+25=55 στην Ισπανια ή μπααα;

Ασε που αν σκοραρει ο Μπαλοτελι 4ο παμε για 150 αρα ημαστε οκ και να το χασει η Ιταλια... :shock:

Πολυ μπερδεμα με αυτο, ευτυχως εχω χρονο να το σκεφτω... :D

Αστετο, 1.50 να το σηκωσει η Ισπανια :-( Δεν ειναι χαμηλη η αποδοση; Απο την αρχη υποτιμουσαν την Ιταλια αλλα οχι και τοσο... 4~5 με γερμανια χθες, ελεος... Και δεν βαζουν μυαλο, αλλα εμεις θα τους το βουλωσουμε! :mrgreen:

Περιμενα καπου στο 1.8~1.9 και η Ιταλια 2.00~2.10.

Τεσπα, αντε και οτι βγει :-( ...

Δημοσ.

παμε σημερα να πεταξουμε εξω τους ... clay players,

με Troicki & Gasquet

Θα σε ακολουθησω και ελπιζω να νικησω για το ...καλο σου.:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...