patrickdrd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 χαχαχαχα, ναι ρε, το θυμαμαι, ενταξει, ειναι χαζο να ειμαστε προληπτικοι, αλλα οταν σε πιανει τετοια γκινια, ψαχνεις να βρεις τι κ πως τεσπα, ειδωμεν, οσο για το βραδυ πιστευω θα μπουν γκολ αυτη την φορα (απο τους προημιτελικους κ μετα, μονο γερμανια - ελλαδα ειδαμε γκολακια, στο 4-2, τα υπολοιπα 1-0 οι πορτογαλοι, 2-0 οι ισπανοι κ το 0-0 των αγγλων με τους ιταλους κ το 0-0 των ισπανων με τους πορτογαλους, 1/5 δλδ ως τωρα γκολ-γκολ & οβερ, αμα δεν βγει ουτε σημερα, τοτε ποτε; στον τελικο; χλωμο...), τρυπιες αμυνες κ οι δυο κ ενω βγαζουν φασεις μπροστα, απο εκει κ περα δεν ξερω ποιος θα επικρατησει, σιγουρα γερμανοι ειναι το φαβορι, αλλα κ οι ιταλοι δεν ειναι για να τους υποτιμας τοσο που θες κ νικη με χαντικαπ οπως κ εγινε, 2/2 καθαρισαμε με συνοπτικες διαδικασιες zheng & baker, αντε γεια ρε
elbarto Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 και γω οτι λεω κουβας..... επαιξα 3-0 σετ μαλιζ και βγηκε που δεν το ειπα πουθενα.χαχα
patrickdrd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 χαχαχαχα, να σου πω κ εγω τον εβλεπα τον μαλις, αλλα μετα την χθεσινη κρυαδα κολλησα να τον παιξω, οποιος καει στο χυλο φυσαει κ το γιαουρτι δεν λενε;
elbarto Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 τωρα επαιξα βοσκομποεβα.. την εχει πολυ καλη αποδοση πιστευω στο λαηβ EDIT: χαχα με το που το ειπα εφαγε μπρεηκ και εχασε.........
benign Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μπα 0-2 τελειωσε το παιχνιδι ,βιασμος.Εχασα ,αλλα τουλαχιστον κερδισε η ομαδα μου.
Anubis13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ρε στο 2-2 τα λεφτα μας. Κλοσε, ροις μεσα τωρα
benign Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στις χιλιες να χασει αυτον τον αγωνα απο τα χερια της η Ιταλια.Ισα,ισα που θα ανοιχτουν οι Γερμανοι για ισοφαριση και θα αρπαξουν και αλλα.Ποιος να προβλεψει οτι θα κανει τοσες μαζεμενες μαλακιες στην αμυνα η Γερμανια σημερα και οτι θα θυμηθει πως σκοραρουν ο Μπαλοτελι.
Anubis13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ρε σου το πα να μην το λες. Ενα γκολακι κλοσε, ενα ροις! Παιξε παραταση!
Andy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ρε σου το πα να μην το λες. Ενα γκολακι κλοσε, ενα ροις! Παιξε παραταση! ενα γκολακι γκομεζ η μπαλοτελι να βγει ενας απο τους δυο πρωτος σκορερ να πληρωθουμε!!κριμα να εχουν ολοι απο 3 ευτυχως που σταματησα το στοιχημα για το υπολοιπο ευρο!κουβα θα ημουν σημερα!
Dropsreef Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μιας και δεν το ακούμπησα το ματσάκιον σήμερα, θα ρίξω ενα 10αρικο στο να προκριθει η γερμανια στα πέναλντι @15 Βenign χίλια thanks για το χθεσινό 11αρι.Δεν είχα έμνευση σε ακολούθησα και βγήκε το καθαρό κατοστάρικο
benign Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μιας και δεν το ακούμπησα το ματσάκιον σήμερα, θα ρίξω ενα 10αρικο στο να προκριθει η γερμανια στα πέναλντι @15 Βenign χίλια thanks για το χθεσινό 11αρι.Δεν είχα έμνευση σε ακολούθησα και βγήκε το καθαρό κατοστάρικο Χαρα μου Drop. Ρε σεις τι ψοφιμια ειναι οι Γερμανοι σημερα?Υποτιθεται οτι ειναι 2 μερες πιο ξεκουραστοι απο τους Ιταλους και οι Ιταλοι τους παιζουνε για την πλακα τους.Φαρμακο τους ριξανε στο φαι?
Andy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Χαρα μου Drop. Ρε σεις τι ψοφιμια ειναι οι Γερμανοι σημερα?Υποτιθεται οτι ειναι 2 μερες πιο ξεκουραστοι απο τους Ιταλους και οι Ιταλοι τους παιζουνε για την πλακα τους.Φαρμακο τους ριξανε στο φαι? η ΔΕΝ τους ριξανε το φαρμακο τους στο φαι Sent from my iPhone using Insomnia
greekboy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 με τους πρωτους σκορερ τι γινεται τωρα που εχουν 15 ατομα απο 3 γκολ? εγω στο 10λεπτο ειδα οτι το ματσακι πηγαινε πανω κατω και τιμησα το οβερ 2,5@2,37...ενταξει με τοσες φασεις θα ηταν αμαρτια να μην μπει 3ο γκολ και ας μπηκε οπως μπηκε απο τα ωραια match του euro ομως συμφωνειτε?
benign Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Θα ακουνε Ιταλια οι Γερμανοι και θα κλαινε.Δεν υπαρχει στην ποδοσφαιρικη ιστορια τετοιος πελατης οπως η Γερμανια για την Ιταλια. Αλλα ρε παιδι μου τι εγινε σημερα,καταλαβε κανεις?Γιατι τετοια καθιζηση η Γερμανια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις