Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχαχα, ναι ρε, το θυμαμαι,

ενταξει, ειναι χαζο να ειμαστε προληπτικοι,

αλλα οταν σε πιανει τετοια γκινια,

ψαχνεις να βρεις τι κ πως :devil:

τεσπα, ειδωμεν,

οσο για το βραδυ πιστευω θα μπουν γκολ αυτη την φορα

(απο τους προημιτελικους κ μετα, μονο γερμανια - ελλαδα ειδαμε γκολακια, στο 4-2,

τα υπολοιπα 1-0 οι πορτογαλοι, 2-0 οι ισπανοι κ το 0-0 των αγγλων με τους ιταλους κ

το 0-0 των ισπανων με τους πορτογαλους, 1/5 δλδ ως τωρα γκολ-γκολ & οβερ,

αμα δεν βγει ουτε σημερα, τοτε ποτε; στον τελικο; χλωμο...),

τρυπιες αμυνες κ οι δυο κ ενω βγαζουν φασεις μπροστα,

απο εκει κ περα δεν ξερω ποιος θα επικρατησει,

σιγουρα γερμανοι ειναι το φαβορι,

αλλα κ οι ιταλοι δεν ειναι για να τους υποτιμας τοσο

που θες κ νικη με χαντικαπ

οπως κ εγινε, 2/2 καθαρισαμε με συνοπτικες διαδικασιες zheng & baker,

αντε γεια ρε :mrgreen:

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και γω οτι λεω κουβας..... επαιξα 3-0 σετ μαλιζ και βγηκε που δεν το ειπα πουθενα.χαχα

Δημοσ.

χαχαχαχα, να σου πω κ εγω τον εβλεπα τον μαλις,

αλλα μετα την χθεσινη κρυαδα κολλησα να τον παιξω,

οποιος καει στο χυλο φυσαει κ το γιαουρτι δεν λενε;

Δημοσ.

τωρα επαιξα βοσκομποεβα.. την εχει πολυ καλη αποδοση πιστευω στο λαηβ

EDIT: χαχα με το που το ειπα εφαγε μπρεηκ και εχασε.........

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στις χιλιες να χασει αυτον τον αγωνα απο τα χερια της η Ιταλια.Ισα,ισα που θα ανοιχτουν οι Γερμανοι για ισοφαριση και θα αρπαξουν και αλλα.Ποιος να προβλεψει οτι θα κανει τοσες μαζεμενες μαλακιες στην αμυνα η Γερμανια σημερα και οτι θα θυμηθει πως σκοραρουν ο Μπαλοτελι.

Δημοσ.

Ρε σου το πα να μην το λες. Ενα γκολακι κλοσε, ενα ροις! Παιξε παραταση! :P

ενα γκολακι γκομεζ η μπαλοτελι να βγει ενας απο τους δυο πρωτος σκορερ να πληρωθουμε!!κριμα να εχουν ολοι απο 3 :mrgreen:

ευτυχως που σταματησα το στοιχημα για το υπολοιπο ευρο!κουβα θα ημουν σημερα!

Δημοσ.

Μιας και δεν το ακούμπησα το ματσάκιον σήμερα, θα ρίξω ενα 10αρικο στο να προκριθει η γερμανια στα πέναλντι @15

Βenign χίλια thanks για το χθεσινό 11αρι.Δεν είχα έμνευση σε ακολούθησα και βγήκε το καθαρό κατοστάρικο ;)

Δημοσ.

Μιας και δεν το ακούμπησα το ματσάκιον σήμερα, θα ρίξω ενα 10αρικο στο να προκριθει η γερμανια στα πέναλντι @15

Βenign χίλια thanks για το χθεσινό 11αρι.Δεν είχα έμνευση σε ακολούθησα και βγήκε το καθαρό κατοστάρικο ;)

Χαρα μου Drop.:-D

Ρε σεις τι ψοφιμια ειναι οι Γερμανοι σημερα?Υποτιθεται οτι ειναι 2 μερες πιο ξεκουραστοι απο τους Ιταλους και οι Ιταλοι τους παιζουνε για την πλακα τους.Φαρμακο τους ριξανε στο φαι?

Δημοσ.

Χαρα μου Drop.:-D

Ρε σεις τι ψοφιμια ειναι οι Γερμανοι σημερα?Υποτιθεται οτι ειναι 2 μερες πιο ξεκουραστοι απο τους Ιταλους και οι Ιταλοι τους παιζουνε για την πλακα τους.Φαρμακο τους ριξανε στο φαι?

η ΔΕΝ τους ριξανε το φαρμακο τους στο φαι :devil:

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

με τους πρωτους σκορερ τι γινεται τωρα που εχουν 15 ατομα απο 3 γκολ?

εγω στο 10λεπτο ειδα οτι το ματσακι πηγαινε πανω κατω και τιμησα το οβερ 2,5@2,37...ενταξει με τοσες φασεις θα ηταν αμαρτια να μην μπει 3ο γκολ :devil: και ας μπηκε οπως μπηκε :P

απο τα ωραια match του euro ομως συμφωνειτε?

Δημοσ.

Θα ακουνε Ιταλια οι Γερμανοι και θα κλαινε.Δεν υπαρχει στην ποδοσφαιρικη ιστορια τετοιος πελατης οπως η Γερμανια για την Ιταλια.

Αλλα ρε παιδι μου τι εγινε σημερα,καταλαβε κανεις?Γιατι τετοια καθιζηση η Γερμανια? :shock:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...