optimus_crime Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μπορεις να μου πεις αν παρακολουθεις το παιχνιδι; Για πες μιας και ασχολησε ενεργα με το τενις Μετα το 1-2 δεν αξιζει λες η καλυψη, του πηρε την ψυχολογια ο Μόνακο, αλλά εχουν δει πολλά τα μάτια μου... Εdit 1-3 επαιξα αποδοση 4.40
geortsaki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Για πες μιας και ασχολησε ενεργα με το τενις Μετα το 1-2 δεν αξιζει λες η καλυψη, του πηρε την ψυχολογια ο Μόνακο, αλλά εχουν δει πολλά τα μάτια μου... Εdit 1-3 επαιξα αποδοση 4.40 Εγω παιζω μονο νικητες αγωνων, οποτε δεν ξερω τι θα εκανα αν ημουν στη θεση σου.. Οτι νομιζεις αν τα χρηματα ειναι αρκετα μπορεις να καλυψεις.. Εγω πιστευω οτι θα παρει και το επομενο σετ, αλλα διευκρινιζω οτι εχω παιξει νικητη αγωνα..
optimus_crime Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Εγω παιζω μονο νικητες αγωνων, οποτε δεν ξερω τι θα εκανα αν ημουν στη θεση σου.. Οτι νομιζεις αν τα χρηματα ειναι αρκετα μπορεις να καλυψεις.. Εγω πιστευω οτι θα παρει και το επομενο σετ, αλλα διευκρινιζω οτι εχω παιξει νικητη αγωνα.. Οκ θα περιμενω λιγο γιατι απο αποδοση 2.75 για να παρει το 4ο σετ ο αλλος, επεσε στο 2.2, θα περιμενω αν γινει το 1-1 και οταν αυξηθει η αποδοση να πονταρω... Αν οχι... Πηρα καλυψη στο 2.55
geortsaki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Οκ θα περιμενω λιγο γιατι απο αποδοση 2.75 για να παρει το 4ο σετ ο αλλος, επεσε στο 2.2, θα περιμενω αν γινει το 1-1 και οταν αυξηθει η αποδοση να πονταρω... Αν οχι... Πηρα καλυψη στο 2.55 Παντα ειναι καλη μια καλυψη γιατι απο το τιποτα καλυτερα να βρεθεις με κερδος..
optimus_crime Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Παντα ειναι καλη μια καλυψη γιατι απο το τιποτα καλυτερα να βρεθεις με κερδος.. Το φοβηθηκα γμτ... τωρα με το 1-2 πηγε η αποδοση σε 5.25 , κριμα, δεν πειραζει τουλαχιστον τωρα περνω το αρχικο πονταρισμα μου πισω, αν το παιζα τωρα θα παιρνα και κατι ψιλα...
geortsaki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Το φοβηθηκα γμτ... τωρα με το 1-2 πηγε η αποδοση σε 5.25 , κριμα, δεν πειραζει τουλαχιστον τωρα περνω το αρχικο πονταρισμα μου πισω, αν το παιζα τωρα θα παιρνα και κατι ψιλα... Εγραψα τη γνωμη μου, οτι δεν θα καλυπτα, αλαλ δεν μπορουσα να σε πιεσω γιατι δεν παιζω με του κοσμου τα χρηματα.. Αν καταλαβα καλα, καλυψες ετσι ωστε καθολου κερδος σε περιπτωση που ληξει 3-1 σετ;;
optimus_crime Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Εγραψα τη γνωμη μου, οτι δεν θα καλυπτα, αλαλ δεν μπορουσα να σε πιεσω γιατι δεν παιζω με του κοσμου τα χρηματα.. Αν καταλαβα καλα, καλυψες ετσι ωστε καθολου κερδος σε περιπτωση που ληξει 3-1 σετ;; Αν ληξει 1-3 εχω κερδος, αν το χασω και παρει το 4ο σετ ο αλλος, τοτε παιρνω το αρχικο μου πονταρισμα πισω, αρα ουτε γατα ουτε ζημια εκει, αλλα καλυτερο το κερδος
geortsaki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αν ληξει 1-3 εχω κερδος, αν το χασω και παρει το 4ο σετ ο αλλος, τοτε παιρνω το αρχικο μου πονταρισμα πισω, αρα ουτε γατα ουτε ζημια εκει, αλλα καλυτερο το κερδος Οκ, νομιζα οτι καλυψες με κερδος αν παει 2-2 σετ, και με το αρχικο πονταρισμα πισω αν παει 3-1 σετ..
optimus_crime Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Οκ, νομιζα οτι καλυψες με κερδος αν παει 2-2 σετ, και με το αρχικο πονταρισμα πισω αν παει 3-1 σετ.. Δεν μπορω να παω αντιθετα με το αρχικο μου πονταρισμα, δλδ να περιμενω να χασω αυτο που πιστευα απο την αρχη και το στηριξα... Αντε να βγαλουμε τπτ τωρα, να μπουμε δυνατα αποψε στο euro
geortsaki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Χτες οσο και εαν προσπαθησα δεν βρηακα κατι για να αξιολογο προς στοιχηματισμο στο τεννις, ομως σημερα υπαρχει κατι που εχει πολυ μεγαλη αξια, και αναφερομαι στο παιχνιδι Chardy J. (Fra) - Monaco J. (Arg). Απο τη μια ο Γαλλος, Νο 57, ερχεται μετα τη νικη του απεναντι στον Volandri με 2-0 set αφου ο ιταλο ςγκατελειψε στη συνεχεια του αγωνα.Ο Γαλλος εχει καιρο να δεξει οτι εμπνέει εμπιστοσυνη και να παιξει σταθερα, η νικη του στον πρωτο γυρο ηρθε λογικα καθως ο Ιταλος ειναι πολυ μετριος εκτος χωματος. Απο την αλλη πλευρα εχουμε τον Αργετινο ο οποιος ερχεται απο μια παραπολυ καλη χρονια που τον εχει φερει στο Νο 14 του κοσμου, παλευει ολα τα παιχνιδια μεχρι τελους, ενω σε ολους τους αγωνες του εχει σε χαμηλα ποσοστα τα αβιαστα λαθη. Στον πρωτο γυρο αντιμετωπισε τον συμπατριωτη του Leonardo Mayer τον οποιο νικησε ευκολα 3-0 set. Η παραδοση στον σημερινο αγωνα ειναι 1-3 υπερ του Αργετινου με την πρωτη αναμετρηση στο γρασιδι να ειναι σημερα. Η αποψη μου ειναι πως ο Αργετινος θα επικρατησει και με ευκολια. Ωρα εναρξης 13:30GR 10/10 Betfair 1.65 Monaco wins 6-2,3-6, 6-3, 7-6(3)
gamanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ευχαριστούμε που μοιραζεσαι τις εκτιμήσεις σου εδώ ! Για την μπάλα, το τετράδιο μνήμης λέει: Μουντιάλ, αγώνας Βραζιλία - Ολλανδία , οι μπουκ δίνουν απίστευτα πολύ καλή απόδοση στην Βραζιλία, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω να περάσει ανεκμεταλλευτη Βραζιλία σε σημαντικό αγώνα σε απόδοση 1,7-1,8. Ξεγυρισμενη σφαλιάρα , πανηγυρικός Κουβας για όλον τον πλανήτη και σημείωση για μελλοντική χρήση. Σήμερα, η απόδοση είναι αρκούντως καλή για Ισπανία, στα όρια του τυριού . όμως η Ισπανία έχει αρκετούς πολεμιους, οι παίχτες δεν φαίνεται να πέφτουν με τα μούτρα ενώ αρκετοί φαίνεται να δίνουν ακόμα μια ευκαιρεια στην πορτουγκαλ. Ίσως λοιπόν αξίζει μια ευκαιρεια στο χ, επειδή η μάζα θα παει στο 1-2.
optimus_crime Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ευχαριστούμε που μοιραζεσαι τις εκτιμήσεις σου εδώ ! Για την μπάλα, το τετράδιο μνήμης λέει: Μουντιάλ, αγώνας Βραζιλία - Ολλανδία , οι μπουκ δίνουν απίστευτα πολύ καλή απόδοση στην Βραζιλία, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω να περάσει ανεκμεταλλευτη Βραζιλία σε σημαντικό αγώνα σε απόδοση 1,7-1,8. Ξεγυρισμενη σφαλιάρα , πανηγυρικός Κουβας για όλον τον πλανήτη και σημείωση για μελλοντική χρήση. Σήμερα, η απόδοση είναι αρκούντως καλή για Ισπανία, στα όρια του τυριού . όμως η Ισπανία έχει αρκετούς πολεμιους, οι παίχτες δεν φαίνεται να πέφτουν με τα μούτρα ενώ αρκετοί φαίνεται να δίνουν ακόμα μια ευκαιρεια στην πορτουγκαλ. Ίσως λοιπόν αξίζει μια ευκαιρεια στο χ, επειδή η μάζα θα παει στο 1-2. Ισοπαλια το βλεπω και εγω, αλλα τι; Εκει κολλαω, ημιχρονο, τελικο αποτελεσμα, 0-0 ημιχρονο κ.τ.λ Βλεπω πορτογαλια να περνα, και Ιταλια-Πορτογαλια τελικο Στηριξη σε Ιταλία γιατι την εχω για να το σηκωσει ο Buffon!
benign Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Σημερα στο Euro εχουμε ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι και οι δυο ομαδες θα τα δωσουν ολα.Πολυ ταλεντο και στις 2 πλευρες και σε αυτη τη φαση της διοργανωσης με τοσο καλες ομαδες ,καθε προγνωστικο ειναι παρακινδυνευμενο και για αυτο θα παιξω ενα σχετικα μικρο ποσο. Θα πονταρω σε νικη της Ισπανιας.Δεν θα σας ζαλισω με φλυαριες αλλωστε ολοι ξερουμε τις ομαδες πολυ καλα.Δυο ειναι οι λογοι.Πρωτον οι Πορτογαλοι εχουν χειροτερη αμυνα απο τους Ισπανους ειδικα οταν ανοιγονται για επιθετικη ενεργεια εφοσον δεχτηκαν 2 γκολ απο τους Δανους που ειναι χειροτερη ομαδα και πηραν την νικη με ενα ομορφο αλλα και τυχερο γκολ στο 80φευγα.Δευτερον ειναι καπως χασογκοληδες ,ενω δημιουργουν πολλες και καλες ευκαιριες σκοραρουν 1 στις 4.Μαλλον λογω νευρικοτητας και αυτο γιατι εχουν χειροτερη αγωνιστικη ψυχολογια. Οι Ισπανοι εχουν σχεδον απροσπελαστο κεντρο και αμυνα και οπως ολοι εχουμε δει εχουν ''πνιξει'' μεγαλες ομαδες οπως η Γαλλια χωρις να απειληθουν σχεδον ποτε σε 90 λεπτα. Επισης οι Ισπανοι ειναι πιο αποτελεσματικοι στις φασεις γκολ αξιοποιωντας καλυτερα τις ευκαιριες τους.Διπλο λοιπον,αλλα επειδη ολα ειναι πιθανα σε ενα ημιτελικο ,θα βαλω και ενα μικρο ποσο κατι σαν 10 ευρω, στην περιπτωση να προκριθουν οι Ισπανοι στα πεναλτι που δινει 11.00 αποδοση. Απο χιουμοριστικης αποψης ακουγεται οτι θα εισβαλει καποια στιγμη ο Jimmy Jump στο γηπεδο σημερα.Το ελπιζω για να γελασουμε και λιγο.
gamanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Εγώ έχω ένα σενάριο για funbet με κάλυψη το 0-0 της bet365 . Η Ισπανία θα προηγηθεί με την γνωστή μπάλα που παίζει,με κάποιο τροπο θα βάλει το γκολ και θα αρχίσει τις πασπυλες στο κέντρο. οι Πορτογάλοι που σκοράρουν σχεδόν αποκλειστικά στο β´ ημίχρονο θα ισοφαρισουν τελικά και θα έρθει ημίχρονο- Ισπανία τελικό χ. Απόδοση στην βετ365 15 , ένα ωραίο στοιχηματακι, με μπόνους την κάλυψη της σούπας του 0-0 και πονταρισμα ένα ποσο από τα κέρδη του τένις, ίσα για να πω ότι έπαιξα. Στο live θα γίνει πανηγύρι, αναλογα την ροή .
Anubis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Η πορτογαλια καλυτερη, η ισπανια μπορει απο το πουθενα να κατσει το μπαλακι λετε να το ληξουμε χ και αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις