benign Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Χτες παρολιγο δευτερη σερι νικη στο Αμερικανικο Baseball (MLB) και χανω τους Arizona Diamondbacks γιατι ο pitcher τους υστερα απο λιγο εγκαταλειπει και αντικαθισταται λογω τραυματισμου!
weber122 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 φαίνεται πως ο casillas θα κάνει τα πάντα σήμερα για να μην φάει γκολ Απίστευτο ρεκόρ... ενόψει για τον Κασίγιας http://www.novasports.gr/CompetitionEuro.aspx?a_id=239861&Sport=1&Competition=401&Season=79089&Country=7
Porg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Για τους επόμενους αγώνες θα παίξω να μπουν 3 γκολ σε κάθε αγώνα, 15Ε σήμερα, αν χαθεί 15Ε αύριο και αν χαθεί και αυτό 30Ε στον τελικό Το σημερινό δίνει στη bet365 @4.5 αυτή τη στιγμή, το αυριανό @4.33
geortsaki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Χτες οσο και εαν προσπαθησα δεν βρηακα κατι για να αξιολογο προς στοιχηματισμο στο τεννις, ομως σημερα υπαρχει κατι που εχει πολυ μεγαλη αξια, και αναφερομαι στο παιχνιδι Chardy J. (Fra) - Monaco J. (Arg). Απο τη μια ο Γαλλος, Νο 57, ερχεται μετα τη νικη του απεναντι στον Volandri με 2-0 set αφου ο ιταλο ςγκατελειψε στη συνεχεια του αγωνα.Ο Γαλλος εχει καιρο να δεξει οτι εμπνέει εμπιστοσυνη και να παιξει σταθερα, η νικη του στον πρωτο γυρο ηρθε λογικα καθως ο Ιταλος ειναι πολυ μετριος εκτος χωματος. Απο την αλλη πλευρα εχουμε τον Αργετινο ο οποιος ερχεται απο μια παραπολυ καλη χρονια που τον εχει φερει στο Νο 14 του κοσμου, παλευει ολα τα παιχνιδια μεχρι τελους, ενω σε ολους τους αγωνες του εχει σε χαμηλα ποσοστα τα αβιαστα λαθη. Στον πρωτο γυρο αντιμετωπισε τον συμπατριωτη του Leonardo Mayer τον οποιο νικησε ευκολα 3-0 set. Η παραδοση στον σημερινο αγωνα ειναι 1-3 υπερ του Αργετινου με την πρωτη αναμετρηση στο γρασιδι να ειναι σημερα. Η αποψη μου ειναι πως ο Αργετινος θα επικρατησει και με ευκολια. Ωρα εναρξης 13:30GR 10/10 Betfair 1.65
patrickdrd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 πετσετακια (Petzschner) & Chardy εγω (μονακο στο χορτο ειναι απλα γτπ cavaliers, δεν καταλαβαινω γιατι τον ... παιζουν τοσο)
geortsaki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 πετσετακια (Petzschner) & Chardy εγω (μονακο στο χορτο ειναι απλα γτπ cavaliers, δεν καταλαβαινω γιατι τον ... παιζουν τοσο) Αφου το θετεις ετσι, μπορω να σου πω, οτι Chardy ειναι σε ολες τις επιφανειες "γτπ cavaliers" δεν εχει να δειξει καποια επιτυχια, πουθενα. Αναμφισβήτητα ο Monaco εχει μεγαλυτερη ποιοτητα και πιστευω θα φανει αυτο σημερα. Επισης τις προηγουμενες χρονιες απουσιασε απο το Wimbledon, δεν ειναι δηλαδη οτι λογω ανικανοτητας δεν εχει κατι καλο στο χορτο μεχρι τωρα.
patrickdrd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 οκ, θα δουμε σε λιγο & Watson - Hampton 2-0 @ 1.93
benign Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Χτες οσο και εαν προσπαθησα δεν βρηακα κατι για να αξιολογο προς στοιχηματισμο στο τεννις, ομως σημερα υπαρχει κατι που εχει πολυ μεγαλη αξια, και αναφερομαι στο παιχνιδι Chardy J. (Fra) - Monaco J. (Arg). Απο τη μια ο Γαλλος, Νο 57, ερχεται μετα τη νικη του απεναντι στον Volandri με 2-0 set αφου ο ιταλο ςγκατελειψε στη συνεχεια του αγωνα.Ο Γαλλος εχει καιρο να δεξει οτι εμπνέει εμπιστοσυνη και να παιξει σταθερα, η νικη του στον πρωτο γυρο ηρθε λογικα καθως ο Ιταλος ειναι πολυ μετριος εκτος χωματος. Απο την αλλη πλευρα εχουμε τον Αργετινο ο οποιος ερχεται απο μια παραπολυ καλη χρονια που τον εχει φερει στο Νο 14 του κοσμου, παλευει ολα τα παιχνιδια μεχρι τελους, ενω σε ολους τους αγωνες του εχει σε χαμηλα ποσοστα τα αβιαστα λαθη. Στον πρωτο γυρο αντιμετωπισε τον συμπατριωτη του Leonardo Mayer τον οποιο νικησε ευκολα 3-0 set. Η παραδοση στον σημερινο αγωνα ειναι 1-3 υπερ του Αργετινου με την πρωτη αναμετρηση στο γρασιδι να ειναι σημερα. Η αποψη μου ειναι πως ο Αργετινος θα επικρατησει και με ευκολια. Ωρα εναρξης 13:30GR 10/10 Betfair 1.65 Ευχαριστουμε για την γνωμη σου,αλλα απο την μια συγχαρητηρια που εισαι αθλητης,απο την αλλη απο μικρο παιδι στον τζογο? Παντως keep the tips coming. Παιδες προσπαθω να αποκτησω σταθερη φορμα στο MLB αλλα επειδη προχθες ξεκινησα θελω να περασει λιγος χρονος πρωτα και μετα θα γραφω tips.Ξερει κανεις αλλος απο MLB? Πατρικ?
optimus_crime Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Η παραδοση στον σημερινο αγωνα ειναι 1-3 υπερ του Αργετινου με την πρωτη αναμετρηση στο γρασιδι να ειναι σημερα. Η αποψη μου ειναι πως ο Αργετινος θα επικρατησει και με ευκολια. Ωραιος φιλε, 1-1 ειναι το ματς, μακαρι να γινει το 1-3 γιατι το ακολουθησα και εγω Μακαρι να το κανει το 1-2 ετς ωστε να το καλυψω...
patrickdrd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ξερει κανεις αλλος απο MLB? Πατρικ? ελα ρεϊ, mlb, οχι, δεν εχω ασχοληθει ποτε, δεν ξερω ουτε πως παιζεται φυσικα, ουτε με ενδιεφερε ποτε σαν αθλημα, ειτε να παρακολουθησω ή να τζογαρω, για μενα δλδ, στο δικο μου μυαλο ειναι κατι σαν το... κρικετ :mrgreen: μπασκετ κ τεννις εμενα ειναι το φορτε μου, ειδικα τεννις μετα την εναρξη της χωματινης σεζον χτυπησα τρελη φορμα κ με τρελα ποσοστα, επιανα τα παντα (ή ... σχεδον) , να δουμε αν θα συνεχιστει στο wimbledon μετα στο μπασκετ, τα τελευταια κανα δυο χρονια που ασχολουμαι εχω ενα ποσοστο 55-60%, ενταξει εχω τα κακα, αλλα κ τα καλα μου διαστηματα, δεν μπορουμε να πιανουμε παντα, αλλα ουτε κ να χανουμε παντα Ωραιος φιλε, 1-1 ειναι το ματς, μακαρι να γινει το 1-3 γιατι το ακολουθησα και εγω Μακαρι να το κανει το 1-2 ετς ωστε να το καλυψω... το ματς σημερα ειναι του χαρντουλη, δεν εχει τυχη ο αμπαλος στο χορτο μονακο, ας παει να παιξει σε κανα χωμα που τα καταφερνει καλυτερα Ωραιος φιλε, 1-1 ειναι το ματς, μακαρι να γινει το 1-3 γιατι το ακολουθησα και εγω Μακαρι να το κανει το 1-2 ετς ωστε να το καλυψω... το ωραιος που κολλαει; μαλλον σε μενα επρεπε να πεις το ωραιος, γιατι ο κολλητος σου αν ειδες γραφει οτι θα επικρατησει με ευκολια ο μονακο :lol: δεν πιστευω να σου φαινεται ευκολο το ματς
geortsaki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ωραιος φιλε, 1-1 ειναι το ματς, μακαρι να γινει το 1-3 γιατι το ακολουθησα και εγω Μακαρι να το κανει το 1-2 ετς ωστε να το καλυψω... Σε παρακαλω πριν γραψεις κατι την επομενη φορα να εισαι σιγουρος. εδω ειναι η προιστορια απο το επισημο site της ATP Νομιζα αναφεροσουν στην προιστορια, δεν διαβασα καθαρα αυτο που εγραψες.. χαχαχα το εγραψες και καπως περιεργα.. Μην ανησυχεις θα το παρει το παιχνιδι. Εγω παντως δεν θα καλυψω, δεν υπαρχει ο γαλλος στον αγωνα, απο διαιτητικο λαθος μπηκε στο παιχνιδι και πηρε σετ.. Ευχαριστουμε για την γνωμη σου,αλλα απο την μια συγχαρητηρια που εισαι αθλητης,απο την αλλη απο μικρο παιδι στον τζογο? Παντως keep the tips coming. Επειδη παιζω τεννις, παρακολουθω και πολλους αγωνες καθως μου αρεσει πολυ το αθλημα, και αφου εχω ξεκαθαρη αποψη γιατα παιχνιδια την εκμεταλευομαι και στοιχηματικα..
optimus_crime Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Σε παρακαλω πριν γραψεις κατι την επομενη φορα να εισαι σιγουρος. εδω ειναι η προιστορια απο το επισημο site της ATP Νομιζα αναφεροσουν στην προιστορια, δεν διαβασα καθαρα αυτο που εγραψες.. χαχαχα το εγραψες και καπως περιεργα.. Μην ανησυχεις θα το παρει το παιχνιδι. Εγω παντως δεν θα καλυψω, δεν υπαρχει ο γαλλος στον αγωνα, απο διαιτητικο λαθος μπηκε στο παιχνιδι και πηρε σετ.. Το διαβασα βιαστηκα σημερα το πρωι, ειδα το 1-3 και το παιξα Το κανει μαλλον το 1-2 παντως, και παμε για καλυψη, κοιτα απο λαθος δικο μου θα βγω με κερδος Συγνωμη για την παρεξηγηση το ωραιος που κολλαει; μαλλον σε μενα επρεπε να πεις το ωραιος, γιατι ο κολλητος σου αν ειδες γραφει οτι θα επικρατησει με ευκολια ο μονακο :lol: δεν πιστευω να σου φαινεται ευκολο το ματς Κοιταξε πιο πανω στο ιδιο reply Το διαβασα βιαστηκα το θεμα, και νομισα πως ο φιλος το πε για 1-3, δεν το εγραψα επειδη θα παρει ευκολα το παιχνιδι αλλα επειδη παει για το 1-3 . Υ.Γ Για το euro τι βλεπεται σημερα; X ημίχρονο πολύ εγώ, και 2ο ημιχρονο τα περισσότερα γκολ... Θα κοιτάξω καλύτερα και θα δω τελικά τι θα ακολουθήσω...
geortsaki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 δεν πιστευω να σου φαινεται ευκολο το ματς Μπορεις να μου πεις αν παρακολουθεις το παιχνιδι;
benign Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Υ.Γ Για το euro τι βλεπεται σημερα; X ημίχρονο πολύ εγώ, και 2ο ημιχρονο τα περισσότερα γκολ... Θα κοιτάξω καλύτερα και θα δω τελικά τι θα ακολουθήσω... Ακομη ειναι νωρις και μολις πριν λιγη ωρα γυρισα απο κατι δουλειες και γυμναστηριο(οπου σερνομουν σημερα)και δεν εχω σκεφτει σοβαρα.Σαν πρωτη εντυπωση ομως μου αρεσει το να αποφασιστει το παιχνιδι στα πεναλτι και να κερδισει η Ισπανια με αποδοση 11.00. Αλλα θα επανελθω αργοτερα γιατι τωρα θα ριξω υπνους.
geortsaki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Το διαβασα βιαστηκα σημερα το πρωι, ειδα το 1-3 και το παιξα Το κανει μαλλον το 1-2 παντως, και παμε για καλυψη, κοιτα απο λαθος δικο μου θα βγω με κερδος Συγνωμη για την παρεξηγηση Κοιταξε πιο πανω στο ιδιο reply Το διαβασα βιαστηκα το θεμα, και νομισα πως ο φιλος το πε για 1-3, δεν το εγραψα επειδη θα παρει ευκολα το παιχνιδι αλλα επειδη παει για το 1-3 . Tι επαιξες τελικα σκορ 1-3 ή νικητη Monaco?
Προτεινόμενες αναρτήσεις