Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα για να τον εχει 1.1 εννοειται οτι το πιο πιθανο ειναι να κερδισει..αλλα βλεποντας πως παει το τελευταιο καιρο ο μαρκος, το 6 αξιζει να το ριξεις πιστευω..εγω το εβαλα 5 ευρω

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα για να τον εχει 1.1 εννοειται οτι το πιο πιθανο ειναι να κερδισει..αλλα βλεποντας πως παει το τελευταιο καιρο ο μαρκος, το 6 αξιζει να το ριξεις πιστευω..εγω το εβαλα 5 ευρω

Δεν αξιζει να το ριξεις, πιστευω δεν εχει τυχες ο Ισπανος. Αλλα αφου το επαιξες, καλη επιτυχια.

Δημοσ.

Δεν αξιζει να το ριξεις, πιστευω δεν εχει τυχες ο Ισπανος. Αλλα αφου το επαιξες, καλη επιτυχια.

Παιδες το 3-2, η 3-1 στο αγωνα υπερ του Παγδατη αξιζει?Λογικα το 3-1 ειναι το πιο λογικο?

Δημοσ.

Παιδες το 3-2, η 3-1 στο αγωνα υπερ του Παγδατη αξιζει?Λογικα το 3-1 ειναι το πιο λογικο?

Το πιο λογικο ειναι να μην χασει σετ. 80% θα το παρει 3 - 0 σετ και 20% 3 - 1 σετ. Αλλα εγω δεν θα παιξω τιποτα σε αυτο το παιχνιδι, ακομα ψαχνω για σημερα.

Δημοσ.

Το πιο λογικο ειναι να μην χασει σετ. 80% θα το παρει 3 - 0 σετ και 20% 3 - 1 σετ. Αλλα εγω δεν θα παιξω τιποτα σε αυτο το παιχνιδι, ακομα ψαχνω για σημερα.

Ενταξει ευχαριστω.:-D

Δημοσ.

αυριο απο τα πρωτα ματς τσιμπησα αυτα τα δυο εγω:

1 L. Robson vs F. Schiavone 2.280

2 M. Ebden vs B. Paire 2.600

κουβας ξεγυρισμενος

Δημοσ.

κανονικα δεν επρεπε να εχει αρχισει ο παγδατης?

http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/index.html

Υπαρχει το προγραμμα των αγωνων, για να ξεκινησει ενας αγωνας πρεπει να τελειωσει ο προηγουμενος που γινεται στο ιδιο γηπεδο.. Στην περιπτωση που ο αγωνας ειναι πρωτος σε αυτο το γηπεδο τοτε ξεκιναει στην ωρα που εχουν πει η διοργανωτες.. Για αυτο στο site των αγωνων δινουν μονο την ωρα του πρωτου αγωνα του γηπεδου, τα livescore γραφουν στο πανω-κατω τι ωρα θα αρχισει ο αγωνας που δεν ειναι πρωτος στο γηπεδο..

Δημοσ.

α μαλιστα ευχαριστω για την πληροφορια γιατι ειχα δει 5μιση και μπερδευτηκα..κατα τα αλλα μια χαρα το παει ο παγδατης,εγω τελικα σε εμπιστευτηκα και πονταρα στο 3-0@1,80

Δημοσ.

α μαλιστα ευχαριστω για την πληροφορια γιατι ειχα δει 5μιση και μπερδευτηκα..κατα τα αλλα μια χαρα το παει ο παγδατης,εγω τελικα σε εμπιστευτηκα και πονταρα στο 3-0@1,80

Πηγε να κανει τα ευκολα δυσκολα στο τελος αλλα το πηρε.. Περιμενα λιγο πιο ευκολα να το παρει..

Δημοσ.

Τι θα συμβουλευες για χαντικπ games?(Thanks for the info αλλλα πρεπει να παω καπου,θα διαβασω οταν γυρισω.)Π.χ. Montanes +7,5 ?

Καλα που δεν το επαιξα χαχαχα! Για ενα game.

You know your tennis geortsaki.:-D

Εισαι τενιστας υποπτευομαι.

Δημοσ.

Καλα που δεν το επαιξα χαχαχα! Για ενα game.

You know your tennis geortsaki.:-D

Εισαι τενιστας υποπτευομαι.

Συγνωμη που δεν απαντησα στο post σου, μου ξεφυγε.. Παντως εγραψα μετα το τελος οτι περιμενα ακομα πιο ευκολη νικη..

Δημοσ.

Συγνωμη που δεν απαντησα στο post σου, μου ξεφυγε.. Παντως εγραψα μετα το τελος οτι περιμενα ακομα πιο ευκολη νικη..

Ευγενης,με σταθερη γνωμη για το τεννις,σιγουρα εισαι τενιστας.:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...