Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα ειναι και η πρεμιερα του Wibledon..

Kαι υπαρχει μια πολυ ενδιαφερουσα αναμετρηση Tipsarevic - Nalbadian.. Απο τη μια εχουμε τον Σερβο Νο8 (Tisparevic)που λεει οτι αγαημενη του επιφανεια ειναι το γρασιδι και βρισκεται σε πολυ καλη κατασταση, παλευοντας ολα τα παιχνιδια..

Και απο την αλλη τον οξυθυμο αργετινο (Νalbadian) No40, που θεωρειται ο καλυτερος παιχτης που δεν εχει παρει ποτε grand slam.. Ο αργετινος ςειναι και αυτος σε παρα πολυ καλη κατασταση, και ερχεται απο ενα χαμενο τελικο στο τουρνουα προετοιμασιας του, που τον εχασε λογω δικιας του βλακειας (τραυματισε εναν απο τους διαιτητες το βιντεο που χανει τον ελεγχο) ..

Πιστευω παντως οτι δεν θα ειναι ευκολο παιχνιδι για κανεναν απο τους δυο, αλλα στο τελος πιστευω οτι ο σερβος θα επικρατησει..

9/10 1.67 betfair

6-4, 7-6(4), 6-2 Νικη για τον Σερβο

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιλικόσκι to win

Εχω 2 χρονια να ασχοληθω Σκναδιναβικα αλλα θα τους ριξω μια ματια.Αλλα συμφωνω με την προβλεψη σου.

Δημοσ.

Εχω 2 χρονια να ασχοληθω Σκναδιναβικα αλλα θα τους ριξω μια ματια.Αλλα συμφωνω με την προβλεψη σου.

προς το παρόν χάνει 1-0 :rolleyes:

Δημοσ.

παιδια για αυριο να χασει ο παγδατης τον εχει 6 αποδοση! τι λετε? εχει πολυ χαλια φορμα, και εχει χασει απο αυτον τον ισπανο στο τελευταιο αγωνα που επαιξαν

Δημοσ.

παιδια για αυριο να χασει ο παγδατης τον εχει 6 αποδοση! τι λετε? εχει πολυ χαλια φορμα, και εχει χασει απο αυτον τον ισπανο στο τελευταιο αγωνα που επαιξαν

Εχουν υπερτατο φαβορι τον Παγδατη με αποδοση 1.12. Λαθος εχουν κανει?Δεν ξερω ,δεν εχω ασχοληθει με το τεννις γιατι εχω την εντυπωση οτι τα φαβορι τα δινουν σε χαμηλες αποδοσεις τυπου 1,40 -1,60 ενω πολλες φορες γινονται και εκπληξεις λογω της φυσης του σπορ.Νομιζω οτι δεν αξιζει πολυ στοιχηματικα γιατι εχει μεγαλο περιθωριο εκπληξεων με κακες αποδοσεις,πολυ μικρες,για τα φαβορι.

Αλλα οπως ειπα δεν εχω ασχοληθει σοβαρα.Υπαρχει καποιος που να ξερει το σπορ στοιχηματικα να μας πει?

Δευτερη σερι νικη στο MLB,μεχρι στιγμης τα πραγματα εξελισσονται λογικα.Για να δουμε γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου σε αυτο το σπορ αν και παντα στην αρχη της σεζον ειναι πιο λογικα τα πραγματα και μετα αρχιζουν τα αγγουρια.

post-73690-0-88662600-1340684695_thumb.png

Δημοσ.

Εχουν υπερτατο φαβορι τον Παγδατη με αποδοση 1.12. Λαθος εχουν κανει?Δεν ξερω ,δεν εχω ασχοληθει με το τεννις γιατι εχω την εντυπωση οτι τα φαβορι τα δινουν σε χαμηλες αποδοσεις τυπου 1,40 -1,60 ενω πολλες φορες γινονται και εκπληξεις λογω της φυσης του σπορ.Νομιζω οτι δεν αξιζει πολυ στοιχηματικα γιατι εχει μεγαλο περιθωριο εκπληξεων με κακες αποδοσεις,πολυ μικρες,για τα φαβορι.

Αλλα οπως ειπα δεν εχω ασχοληθει σοβαρα.Υπαρχει καποιος που να ξερει το σπορ στοιχηματικα να μας πει?

Δεν εχουν κανει λαθος. Ο σημερινος του αντιπαλος Montanes A., εκτος του προχωρημενου της ηλικιας του 31 χρονων, εχει μονο χωματινες ικανοτητες, ενω αυτος ο αγωνας γινεται στο γρασιδι.

Ο Παγδατης σημερα θα περασει απο τον πρωτο γυρο. Ομως η αποδοση δειχνει οτι θα περασει με πανευκολη νικη, δεν ξερω αν θα τα καταφερει στα τρια σετ ή στα τεσσερα, γιατι χαλαρωνει το παιχνιδι του αποτομα, αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα νικησει αν δεν τραυματιστει..

Δημοσ.

Δεν εχουν κανει λαθος. Ο σημερινος του αντιπαλος Montanes A., εκτος του προχωρημενου της ηλικιας του 31 χρονων, εχει μονο χωματινες ικανοτητες, ενω αυτος ο αγωνας γινεται στο γρασιδι.

Ο Παγδατης σημερα θα περασει απο τον πρωτο γυρο. Ομως η αποδοση δειχνει οτι θα περασει με πανευκολη νικη, δεν ξερω αν θα τα καταφερει στα τρια σετ ή στα τεσσερα, γιατι χαλαρωνει το παιχνιδι του αποτομα, αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα νικησει αν δεν τραυματιστει..

Τι θα συμβουλευες για χαντικπ games?(Thanks for the info αλλλα πρεπει να παω καπου,θα διαβασω οταν γυρισω.)Π.χ. Montanes +7,5 ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...