benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Και 4 δηλαδη. Right? Ακριβως αν υπαρξουν απο 4 λεπτα καθυστερησεις και παραπανω.
Dropsreef Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Καλη ιδεα.Επισης για κιτρινες τι λες? Για κάρτες δεν έχω ιδέα-έμπνευση =ρ Το σιγουράκι που θα ρίξω είναι τα +4 Ίσως και Χ-ημίχρονο Χ-τελικό.Να μην δούμε παράταση έστω και σε ένα προημιτελικό ; (Δεν έχουμε δει επίσης ένα τιμημένο σκορ κανονικής διάρκειας 0-0 )
patrickdrd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 0-0 ειναι το ματσακι σημερα, μην το ψαχνετε x ημιχρονο κ x τελικο, δυο ξεχωριστα μπετονια που αναμενεται να πληρωσουν κ για καλυψη με την αγαπημενη england dnb 2αρακι και στα 2, πεταχτε τους εξω μωρε
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 0-0 ειναι το ματσακι σημερα, μην το ψαχνετε x ημιχρονο κ x τελικο, δυο ξεχωριστα μπετονια που αναμενεται να πληρωσουν κ για καλυψη με την αγαπημενη england dnb 2αρακι και στα 2, πεταχτε τους εξω μωρε Σωστος με τους κωλοαγγλους! Την επομενη του αποκλεισμου απο την πολυεθνικη Γερμανιας ο τιτλος του BBC ηταν ''Germany too much for limited Greece''. Να μιλουσε και κανενας αλλος,αλλα να μας πουνε αυτοι limited οταν εχουν τεραστια διαφορα σαν οινονομικη οντοτητα κρατους και εχουν λεηλαστησει ταλεντα απο πρωην αποικιες τους για να φτιαξουν εθνικη ποδοσφαιρου αποτελουμενη απο δεν ξερω και εγω ποσες Αφρικανικες χωρες παει πολυ.
Anubis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 κ για καλυψη με την αγαπημενη england dnb 2αρακι και στα 2, Δε σε ποιανω πατρικιε..
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δε σε ποιανω πατρικιε.. Καλυτερα πες τον υπατε. Το DNB σημαινει οτι ο Patrick παιζει την Ιταλια διπλο και αν ερθει Χ δεν μετραει σαν αποτελεσμα και του επιστρεφουν το ποσο του χωρις να χασει cent.Χανει μονο αν κερδισει η Αγγλια.
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Και που ειναι αυτη η επιλογη? Στο κεντρικο πανελ προσφορων Draw No Bet.
Anubis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 με 1.80 χμμ..Ο πατρικιος με βαζει σε δυσβατα μονοπατια...
patrickdrd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 0-0 ειναι το ματσακι σημερα, μην το ψαχνετε x ημιχρονο κ x τελικο, δυο ξεχωριστα μπετονια που αναμενεται να πληρωσουν κ για καλυψη με την αγαπημενη england dnb 2αρακι και στα 2, πεταχτε τους εξω μωρε λαθος τα γραψε ο benign, ισοπαλιες παιζω με καλυψη επιστροφη στην νικη της αγγλιας και για ημιχρονο και για τελικο, με αποδοση 2, δλδ τις ισοπαλιες σε ημιχρονο κ σε τελικο, που σημαινει οτι κερδιζω- 2πλασιαζω τα χρηματα μου αν ερθει χ ημιχρονο, μιας και το αγγλια dnb θα παει μοναδα, ειμαι στα λεφτα μου αν κερδιζει η αγγλια στο ημιχρονο (γιατι θα χω χασει το πονταρισμα στο χ σαφως), ενω χανω αν προηγειται η ιταλια στο ημιχρονο και τα δυο στοιχηματα, τα ιδια κ στο τελικο, εδω 3πλασιαζω τα λεφτα μου αν ερθει χ γιατι αυτο πληρωνει 3, αλλα το αγγλια dnb παει μοναδα, οποτε δεν λογιζεται, αν κερδισει η αγγλια στο τελος, ειμαι στα λεφτα μου, γιατι χανω το πονταρισμα στην ισοπαλια, ενω αν κερδισει η ιταλια χανω και τα δυο πονταρισματα, παιζω δλδ και τις δυο ισοπαλιες (του ημιχρονου και του τελικου αποτελεσματος, καλυπτοντας το κεφαλαιο μου στην περιπτωση που κερδιζει η αγγλια σε οποιοδηποτε απο αυτα)
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 λαθος τα γραψε ο benign, ισοπαλιες παιζω με καλυψη επιστροφη στην νικη της αγγλιας και για ημιχρονο και για τελικο, με αποδοση 2, δλδ τις ισοπαλιες σε ημιχρονο κ σε τελικο, που σημαινει οτι κερδιζω- 2πλασιαζω τα χρηματα μου αν ερθει χ ημιχρονο, μιας και το αγγλια dnb θα παει μοναδα, ειμαι στα λεφτα μου αν κερδιζει η αγγλια στο ημιχρονο (γιατι θα χω χασει το πονταρισμα στο χ σαφως), ενω χανω αν προηγειται η ιταλια στο ημιχρονο και τα δυο στοιχηματα, τα ιδια κ στο τελικο, εδω 3πλασιαζω τα λεφτα μου αν ερθει χ γιατι αυτο πληρωνει 3, αλλα το αγγλια dnb παει μοναδα, οποτε δεν λογιζεται, αν κερδισει η αγγλια στο τελος, ειμαι στα λεφτα μου, γιατι χανω το πονταρισμα στην ισοπαλια, ενω αν κερδισει η ιταλια χανω και τα δυο πονταρισματα, παιζω δλδ και τις δυο ισοπαλιες (του ημιχρονου και του τελικου αποτελεσματος, καλυπτοντας το κεφαλαιο μου στην περιπτωση που κερδιζει η αγγλια σε οποιοδηποτε απο αυτα) Σορρυ Πατρικ δεν σε ειχα καταλαβει. Πατρικ και οι αλλοι παιδια ,υπαρχει και το bonus 25 ευρω!Αυτο πως θα το παιξετε? (Απο Bet365.) Παιδια τελικα αν και ειναι πολυ δυσκολο παιχνιδι,θα παιξω υπερ της Ιταλιας.Ο λογος ειναι οτι αντιμετωπισε Ισπανια και Κροατια δυο απο τις 4 καλυτερες ομαδες για μενα σε αυτο το Euro και εδειξε παρα τις αδυναμιες της στοφα μεγαλης ομαδας.Καταφερε και προηγηθηκε της Ισπανιας,δεν ξερω ποσους μηνες εχει να ξαναγινει αυτο σε επισημο ματς των Ισπανων τους επαιξε στα ισα και μπορεσε να τους κρατησει στο Χ.Η Κροατια επαιξε πολυ καλο ποδοσφαιρο, και ηταν ατυχη να μην περασει.Και με αυτη προηγηθηκε και αν και ειχε μεγαλυτερες ευκαιριες για νικη,δεν τις αξιοποιησε ,αλλα οπως ειπα αξιζε η Κροατια την ισοπαλια. Σε αντιθεση, οι Αγγλοι εδειξαν αδυναμιες,κερδισαν ενα τυχερο παιχνιδι με την Ουκρανια που ηταν αρκετα καλυτεροι τους,δυσκολευτηκαν πολυ απεναντι στην Σουηδια που ηταν το αουτσαιντερ και εκει κερδισαν απο ενα τυχερο γκολ στο 2-2.Το τριτο που εβαλαν ηταν ομορφη εμπνευση του επιθετικου τους. Καπου η τυχη θα σταματησει για τους μαχητικους αλλα ατεχνους Αγγλους.
Anubis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Λοιπον 25 ευρω στο over 0.5 @1.12 και κοντρα μεσα στο ματς το 0-0 με τα ιδιο ποσο στο 6 η αποδοση οποτε ειστε σιγουρα κερδισμενοι κατα 2.χχ ευρω η κατα 100 ευρω..
Ahigh_forvalue Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ευκολα ή δυσκολα οι αγγλοι θα περασουν σημερα..γιαυτο πονταρα στην προκριση της αγγλιας.. καλη τυχη αγγλια!!!(μιας και ειμαι γουρλης) ρε παιδια η bet365 εχει καποιο προβλημα?? καλα τωρα βρηκαν να κανουν αναβαθμιση οι μαλακες??ειναι σοβαροι??κατσε να ανοιξουν και θα τους στολισω καλα..
elbarto Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 τι πραγματα ειναι αυτα στη bet365.. ρε παιδια με το που εγινε η σεντρα στο αγγλια-ιταλια αν ειναι δυνατον.. επιτηδες να μας φανε το δωρεαν στοιχημα...εγω προσωπικα δεν θα ξαναπαιξω εκει αν δεν ανοιξει εγκερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις