benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Aν το σημερινο ηταν δυσκολο το αυριανο ειναι φωτια. για καποιο λογο βλεπω ιταλια. Νομιζω οτι τα παιχνιδια της 3ης αγωνιστικης παρασυρουν κοσμο. Ναι οι κροατες επαιξαν καλα αλλα με την μιση ευκαιρια οι ισπανοι(βαριοντουσαν?) κανουν το γκολ και μετα γτρνανε στο εκνευριστικο τεμπο που δεν μπορεις να φτιαξεις παιχνιδι. Ειχα παει για jogging στην Φιλαδελφεια με το που ειδα σε μια καφετερια 1-0 σκεφτηκα τωρα θα χτυπαει κουνουπια ο κοσμος να περασει η ωρα.Παιζουν πολυ βαρετα μερικες φορες οι Ισπανοι,αποτελεσματικο το στυλ τους αλλα θελεις να μπεις με μια καραμπινα και να ριχνεις στο ψαχνο.Τον θεατη δεν τον σκεφτονται. Απορω που δεν μπηκε μεσα ο Τζιμυ Τζαμπ.Ισως στον επομενο αγωνα.
katz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Καλα εκανες ηταν δυσκολο. Ολα συνετα μου φαινονταν σε αυτον τον αγωνα.Αν θυμασαι τον αγωνα της Ισπανιας με τη Κροατια τους ειχαν παιξει καλα οι δευτεροι και οι Ισπανοι εβαλαν το γκολ στο 88' οποτε η Γαλλια που υποτιθεται ειναι καπως καλυτερη απο Κροατια και εχει παικτες ολκης,περιμενει κανεις οτι μπορει να κανει αν οχι το διπλο τουλαχιστον το Χ.Μια πληρως απογοητευτικη αποδοση απο τους Γαλλους που δεν ειχαν επιθετικο σε φορμα σε αυτη την διοργανωση. Για να ξαναβρουν παικταρα σαν τον Τρεζεκε θα περασουν πολλα χρονια.Ειδες γκολαρα με την Ριβερ Πλειτ στα 34 του?Φανταστικο γκολ! Αστο φιλε.. 2 κλασεις πανω ειναι ο μπενζεμα απο τον τρεζεγκε Η γαλλια μια χαρα ομαδα εχει απλα επεσε πανω στους καλυτερους παικτες του κοσμου και βεβαια στην καλυτερη μεσαια γραμμη ολων των εποχων
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Αστο φιλε.. 2 κλασεις πανω ειναι ο μπενζεμα απο τον τρεζεγκε Η γαλλια μια χαρα ομαδα εχει απλα επεσε πανω στους καλυτερους παικτες του κοσμου και βεβαια στην καλυτερη μεσαια γραμμη ολων των εποχων Διαφωνω για Τρεζεκε οσο για το συστημα της Ισπανιας ειναι βαρετο μεχρι θανατου ποδοσφαιρικα.Περιμενω τον μεγαλο Jimmy Jump να κανει την κλασσικη εφοδο του για διαμαρτυρια. http://www.youtube.com/watch?v=RATvq65j_ZQ
katz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Eιναι βαρετο λογω των επιλογων του προπονητη... Και να το εξηγησω Ο ντελ μποσκε σαν πονηρουλης και φοβιτσιαρης βεβαια που ειναι, ξερει οτι εχει παιχτες στο κεντρο που δεν τους εχει καμια ομαδα στον κοσμο(ουτε τους ειχε ποτε) Ετσι σου λεει τους βαζω να παιζουν πασιγκ γκειμ, ενα γκολ θα βαλω και δυσκολα θα φαω αφου θα εχω την μπαλα.. Και κανεις δεν μου λεει τπτ αφου 2 τιτλους πηρα και παω για 3ο Η ισπανια ανετα μπορει να παιξει μπαλαρα, μονο τους παικτες της να δεις.. Πιστευω με αλλον προπονητη θα επαιζε πολυ καλυτερη μπαλα και παλι θα επαιρνε αποτελεσματα ΥΓ. Καποιες φασεις μεσα στο ματς καταλαβαινεις τι ποιοτητα διαθετει η Ισπανια.. Δεν εχει ξανα υπαρξει ποτε τετοια ποιοτητα μαζεμενη σε μια ομαδα
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Eιναι βαρετο λογω των επιλογων του προπονητη... Και να το εξηγησω Ο ντελ μποσκε σαν πονηρουλης και φοβιτσιαρης βεβαια που ειναι, ξερει οτι εχει παιχτες στο κεντρο που δεν τους εχει καμια ομαδα στον κοσμο(ουτε τους ειχε ποτε) Ετσι σου λεει τους βαζω να παιζουν πασιγκ γκειμ, ενα γκολ θα βαλω και δυσκολα θα φαω αφου θα εχω την μπαλα.. Και κανεις δεν μου λεει τπτ αφου 2 τιτλους πηρα και παω για 3ο Η ισπανια ανετα μπορει να παιξει μπαλαρα, μονο τους παικτες της να δεις.. Πιστευω με αλλον προπονητη θα επαιζε πολυ καλυτερη μπαλα και παλι θα επαιρνε αποτελεσματα ΥΓ. Καποιες φασεις μεσα στο ματς καταλαβαινεις τι ποιοτητα διαθετει η Ισπανια.. Δεν εχει ξανα υπαρξει ποτε τετοια ποιοτητα μαζεμενη σε μια ομαδα Ειναι ισως η καλυτερη ομαδα που εχει υπαρξει ποτε απο αποψη αποτελεσματικου ποδοσφαιρου δεν πιστευω να διαφωνει κανεις.Αλλα μερικες φορες η προσπαθεια τους ελεγχου του αγωνα σε βαρος του θεαματος καταστρεφει την ομορφια του ποδοσφαιρου.Και μετα καποιοι κατηγορουν την εθνικη Ελλαδας οτι παιζει βαρετα. Λοιπον σημερα θελω να μου πει καποιος να ακολουθησω εγω! Πατρικο?Που κρυβεσαι ρε? Τα εχουν παιξει τα μπουκια γιατι αυτο δεν το εχω ξαναδει !
sarpan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δυσκολο το ματσακι σημερα.Με μια πρωτη ματια θα σκεφτομουν το under.Αλλα για 1.45 δεν αξιζει.Απο την αλλη διαβαζω θα λειπει ο Κιελινι απο τους Ιταλους.Και με τον Ρουνει μπροστα πιστευω οτι η Αγγλια καποια στιγμη θα την κανει τη ζημια.
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δυσκολο το ματσακι σημερα.Με μια πρωτη ματια θα σκεφτομουν το under.Αλλα για 1.45 δεν αξιζει.Απο την αλλη διαβαζω θα λειπει ο Κιελινι απο τους Ιταλους.Και με τον Ρουνει μπροστα πιστευω οτι η Αγγλια καποια στιγμη θα την κανει τη ζημια. Σωστες σκεψεις και το goal εδω φαινεται καλο.Αλλα με αυτες τις ομαδες δεν ξερεις.Δεν θα ανακοινωσει την ενδεκαδα ο Πραντελι παρα μια ωρα πριν τον αγωνα ειπε. Εν τω μεταξυ για να μην καθομαστε: Τα αλογα θα μας βγαλουν το σημερινο ποδοσφαιρικο στοιχημα.
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Κακοοος.Αν εχεις τιποτα απο κρικετ σφυρα Απο κρικετ δεν γνωριζω αλλα κατι γινεται απο MLB.
Dropsreef Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 μιας και οι δύο ομάδες έχουν μπόλικα "καλόπαιδα" και το ματσάκιον θεωρώ πως είναι super αμφίρροπο θα πάω με το +4 λεπτά καθυστερήσεων με απόδοση 2.37.
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 μιας και οι δύο ομάδες έχουν μπόλικα "καλόπαιδα" και το ματσάκιον θεωρώ πως είναι super αμφίρροπο θα πάω με το +4 λεπτά καθυστερήσεων με απόδοση 2.37. Καλη ιδεα.Επισης για κιτρινες τι λες?Το θεμα βεβαια ειναι οτι πολλοι παικτες ειναι στο οριο καρτων και μπορει να ειναι προσεκτικοτεροι απο οτι συνηθως.
MJBulls23 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 μιας και οι δύο ομάδες έχουν μπόλικα "καλόπαιδα" και το ματσάκιον θεωρώ πως είναι super αμφίρροπο θα πάω με το +4 λεπτά καθυστερήσεων με απόδοση 2.37. +4 λεπτα καθυστερησεων ειναι τι? Μιας και παντα μιλαμε για ακεραιο αριθμο λεπτων των καθυστερησεων: Σημαινει: 4 ή 5 ή 6 ή.....κλπ λεπτα ή 5 ή 6 ή 7..... κλπ λεπτα?
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 +4 λεπτα καθυστερησεων ειναι τι? Μιας και παντα μιλαμε για ακεραιο αριθμο λεπτων των καθυστερησεων: Σημαινει: 4 ή 5 ή 6 ή.....κλπ λεπτα ή 5 ή 6 ή 7..... κλπ λεπτα? Εννοει απο 4 λεπτα καθυστερησεων και ανω.
MJBulls23 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Εννοει απο 4 λεπτα καθυστερησεων και ανω. Και 4 δηλαδη. Right?
Προτεινόμενες αναρτήσεις